![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:26:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 O rumena ptička, kako? Jaz sem po starem, nič novega. HB da si se prikzala da nebom sama tu gor čepale. mah, bo za silo, pa ti? Lija nam spet nekaj kuha, me zanima če bo ponoči zakuhala spet nazaj al kaj? Pa je bilo zdaj od petka mir,danes pa spet. Pišem prošnje...te pa mal tu pa tam sem poškilim. kje pa so ostale?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:31:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa so ostale? nebi vedla. Mogoče jih je sneg zametal?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:32:12
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:32:47
|
|
|
|
ly117
|
Pa za Lijiko Kaj ti že spi?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:33:05
|
|
|
|
arabela*
|
grem M spokat spat...A pa ni doma danes
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:33:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:33:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem M spokat spat...A pa ni doma danes O bravo mama in seveda A .
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:34:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa za Lijiko Kaj ti že spi? HVALA. Spi že ja... Malo prej je zaspala, upam,da bo čimdlje. Pa Luka?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:34:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem M spokat spat...A pa ni doma danes čer.. A je na počitnicah?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:36:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa Luka? Ne še. Je pa začuda ležečki, gleda gor in se z nekom pogovarja.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:37:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ste brale? http://www.ringaraja.net/forum/m_4888257/mpage_2/key_/tm.htm Pa kaj si nor, kam smo prišli?!? Ja sem. Pa to še pri nas. Sem mojemu ravno rekla če si bomo mogle vozičke na pas privezat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:38:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja sem. Pa to še pri nas. Sem mojemu ravno rekla če si bomo mogle vozičke na pas privezat. to se je zgodilo danes v Mariboru
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:40:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja sem. Pa to še pri nas. Sem mojemu ravno rekla če si bomo mogle vozičke na pas privezat. to se je zgodilo danes v Mariboru Ja vem ja. Saj sem misla v Mb, sem se malo nerodno izrazla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:40:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A je na počitnicah? prespala bo tam
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:41:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ste brale? http://www.ringaraja.net/forum/m_4888257/mpage_2/key_/tm.htm Pa kaj si nor, kam smo prišli?!? ja...stara tema...je že botrca en čas nazaj link prilepla....katastrofa
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:43:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ste brale? http://www.ringaraja.net/forum/m_4888257/mpage_2/key_/tm.htm Pa kaj si nor, kam smo prišli?!? ja...stara tema...je že botrca en čas nazaj link prilepla....katastrofa če pa je to od danes 30.01. Prejšni teden se je enako v Ce. zgodilo, kolk sem iz postov razbrala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:43:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja vem ja. Saj sem misla v Mb, sem se malo nerodno izrazla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:44:12
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:45:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ste brale? http://www.ringaraja.net/forum/m_4888257/mpage_2/key_/tm.htm Pa kaj si nor, kam smo prišli?!? ja...stara tema...je že botrca en čas nazaj link prilepla....katastrofa če pa je to od danes 30.01. Prejšni teden se je enako v Ce. zgodilo, kolk sem iz postov razbrala. Ja tam je šlo za šolarja ki ga je en hudoben stric domov peljal in je reko da ne sme povedat, fant je pa vseeno povedal babici. Je pa reko še stric da bo še kdaj po njega prišo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:46:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:49:23
|
|
|
|
marta82
|
Čer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:49:31
|
|
|
|
tasa_m
|
ma kira kak bel list za posodit? moram prošnjo prepisat pa niam lista
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 30.1.2010 20:50:02 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:49:49
|
|
|
|
tasa_m
|
matcar, marta čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 30.1.2010 20:49:53
|
|
|
|
matcar
|
Evo moj raport! Zjutraj naprej šiht,do 12-h-za delat ni blo nič,porazno stanje.Pol domov,nekaj na brzino pojest pa malo na hrbet-mimogrede,me ne boli več taaaak fejst,mi tablete pomagajo.Pol sem ob 4-h šla na Pobrežje in se za delo zmenla-začnem v ponedeljek zjutraj,sem že kluče dobla.Aja,kafič se je pa včerak na novo komaj odprl in je ful lepi.Pol pa v kino,sem šla z Leo in njenim "fantom" gledat Alvina in sem zaj domov prišla.Ju3 pa spet delam.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.