|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
29.1.2010 10:00:41   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

jutro..

kje pa ste vse??

no o noči spet ne bi..user posted image pač sva spala vsak pri enmu..upam, pač na boljše čase...hmmuser posted image

drugač pa tud jst Lilči pogrešam..upam, da se nam čimprej javi..

Neni pa mislim da je spraševala nekaj glede kg..in trebuščkov...oh tej temi se drugače tako rada izogibam zadnje čase..saj mi kg letijo gor namesto dol..ma to se mi je dogajal že po Nežini nosečnosti..mah bom mogla res neki anredit, se vzet v roke..
Dolenjka..veš jst sem še mal "težji" primerek kot ti..pa teb je že v prvo po Tari ratal zgubit kilci...in sploh ne dvomim da ti zdej ne bi..
Pa tud vse ostale ste prave trlice...user posted image

Hm, to je bilo prvič v življenju, da niti 1 minuto nisem bila na dieti user posted image user posted image Samo je pa res, da Tara ni nič GH hotela, tako da me je v 3 mesecih dobsedno pojedla user posted image Od 6m do 9m ko smo šli nazaj v Bruslelj sem vse izgubila user posted image Upam, da me bo Maks kmalu začel jesti, ker drugače mi bo trda predla, morje se bliža user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 276
29.1.2010 11:28:01   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

jutro..

kje pa ste vse??

no o noči spet ne bi.. pač sva spala vsak pri enmu..upam, pač na boljše čase...hmm

drugač pa tud jst Lilči pogrešam..upam, da se nam čimprej javi..

Neni pa mislim da je spraševala nekaj glede kg..in trebuščkov...oh tej temi se drugače tako rada izogibam zadnje čase..saj mi kg letijo gor namesto dol..ma to se mi je dogajal že po Nežini nosečnosti..mah bom mogla res neki anredit, se vzet v roke..
Dolenjka..veš jst sem še mal "težji" primerek kot ti..pa teb je že v prvo po Tari ratal zgubit kilci...in sploh ne dvomim da ti zdej ne bi..
Pa tud vse ostale ste prave trlice...

Hm, to je bilo prvič v življenju, da niti 1 minuto nisem bila na dieti Samo je pa res, da Tara ni nič GH hotela, tako da me je v 3 mesecih dobsedno pojedla Od 6m do 9m ko smo šli nazaj v Bruslelj sem vse izgubila Upam, da me bo Maks kmalu začel jesti, ker drugače mi bo trda predla, morje se bliža

pri nas je ta čas že minil..je blaž že dopolnil 9 mes..
men pa kilce kar gor gredo..se bom res mogla spravt na kakšno dieto..
mah ločevalna mi ravno ne diši..bom mogla kaj drucga pogruntat...
kot prvo je sigurno, da si mal sladkarije črtam iz jedilnika...

drugač pa bravo zate!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
29.1.2010 12:48:13   
misar
DOBER DAN user posted image user posted image
evo zdaj sem se mal skulirala, sem bila cel dopoldan tečna ko hudič user posted image  user posted image user posted image user posted image

ločevalna dieta?  jaz sem skoz na ločevalni: nikoli ne jem solate in čokolade skupaj user posted image  user posted image user posted image user posted image

sicer sem pa pridna, sem se zdaj zredila sam dobre pol kile v enem mesecu, pa nič ne pazim, je pa res, da sem sladkarije mal omejilauser posted image  suma sumarum sem se pa zredila dobre 4kg pa mi manjka še dober teden do polovice nosečnosti. če bo vse po sreči bo tako kot v prvi nosečnostiuser posted image  (sem pridelala cca 11kg in sem bila 6 tednov po porodu na 3kg-, kot pred nosečnostjo), je pa res, da sem bila hudo preutrujena, izmozgana, čist preč- upam ,da v drugo ne bo tako divjeuser posted image user posted image - no vsaj jaz bom verjetno mal bolj skulirana in pripravljena na novega članauser posted image

ok neham težit...smo pa v familiji vsi smrkasti, z mano na čeluuser posted image , vsi na meji, da fašemo vročino user posted image

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 278
29.1.2010 13:46:02   
dolenjka
Miška, ti bi itak mogla mal jest začet, ker ti si pa čist presuha če mene vprašaš user posted image

Mi2 sva s sprehoda. Skor 45 minut, zdej sem pa čist trda od mraza user posted image Pa še sonček se je skril user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 279
29.1.2010 14:06:33   
misar

Miška, ti bi itak mogla mal jest začet, ker ti si pa čist presuha če mene vprašaš user posted image

Mi2 sva s sprehoda. Skor 45 minut, zdej sem pa čist trda od mraza user posted image Pa še sonček se je skril user posted image

Oprosti ampak me že dolgo nisi vidla, pa nisem več taka suhica. nazadnje si me vidla še ko sem imela slabih 50kg, preden sem pa zanosila, sem jih imela pa že 56kg, tako, da je to moja standardna kilaža. se pravi, če si dobro izračunaš sem zdele 60+ user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 29.1.2010 14:07:24 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
29.1.2010 14:08:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: misar

Oprosti ampak me že dolgo nisi vidla, pa nisem več taka suhica. nazadnje si me vidla še ko sem imela slabih 50kg, preden sem pa zanosila, sem jih imela pa že 56kg, tako, da je to moja standardna kilaža. se pravi, če si dobro izračunaš sem zdele 60+ user posted image

ah dej no. jaz sem blizu 60 kg, pa nisem noseča.user posted image pa ti si najbrž kej več kot meter žilet.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 281
29.1.2010 14:48:06   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ah dej no. jaz sem blizu 60 kg, pa nisem noseča.user posted image pa ti si najbrž kej več kot meter žilet.user posted image

user posted image user posted image user posted image  ja mal več pa res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 282
29.1.2010 14:48:45   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ona je sicer res meter žilet, sam verjemi, ds je delovala zelo anoreksično, pol pa verjetno malo manj, danes pa verjetno zgleda malo manj anoreksična user posted image user posted image Sej te bom kmal vidla, se boš na poti na primorsko 1x v LJ oglasila in Mothercare naročilo prevzela, a ne user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 283
29.1.2010 15:16:37   
buči

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je moja teža iz oš! No, ali pa iz SŠ. 4. letnik sem zaključila s 76, potem pa ne brojim več idealne teže.

< Sporočilo je popravil buči -- 29.1.2010 15:17:21 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 284
29.1.2010 15:20:33   
misar
ja seveda Dolenjka da bomuser posted image , kdaj pa pridejo stvari? tko okvirno?

anoreksična?? user posted image user posted image user posted image , se je v službi tud to govorilo ja...user posted image user posted image user posted image  sem imela še dobre pol leta nazaj slabih devetdeset čez rit, zdaj mam pa skor en meteruser posted image user posted image , ampak sem mojemu zdaj bolj všeč, ko se mal več trese (na obeh koncih..), pa celulit se je pojavil user posted image user posted image user posted image user posted image  juhuhuuuu

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
29.1.2010 15:43:34   
dolenjka

ja seveda Dolenjka da bomuser posted image , kdaj pa pridejo stvari? tko okvirno?

anoreksična?? user posted image user posted image user posted image , se je v službi tud to govorilo ja...user posted image user posted image user posted image  sem imela še dobre pol leta nazaj slabih devetdeset čez rit, zdaj mam pa skor en meteruser posted image user posted image , ampak sem mojemu zdaj bolj všeč, ko se mal več trese (na obeh koncih..), pa celulit se je pojavil user posted image user posted image user posted image user posted image  juhuhuuuu

Baje so včeraj odposlali robo user posted image Mogoče že naslednji petek kaj dobim, drugače pa okoli 10.2. najkasneje po mojih izkušnjah (prejšnjič je trajalo 9 dni od naročila) user posted image

No, me prav zanima tvoja ritka user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 286
29.1.2010 16:49:27   
Blacky*
daan,

evo, sem že doma, val seveda spet za železnico user posted image , mogoče nas bo pa on popeljal iz krize na področju železniškega prometa... glede na to koliko prakse si je začel nabirati tako zgodaj s postavljanjem tirov, usmerjanjem lokomotiv user posted image user posted image user posted image

Počakava še na atija, potem pa šibnemo v šoping, ker imamo prazen hladilnik.... kar je po eni strani fino, ni nobenih vabljivih dobrot user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
29.1.2010 17:42:39   
lillchy123
dan user posted image

vem, da me dolgo ni blo, ampak mam dobro opravičilo. Sva bla z Lukom v bolnici user posted image je prejšnji petek ponoči zakuhal na 39,8, bruhal, težko dihal in smo šli zjutraj na urgenco, pa so nas samo pošibali naprej na infekcijsko. kjer so ugotovili, da ima tako hudo vnetje ušes in naju v soboto prestavili na otroški ORL.  spala sva skupaj na eni postelji, antibiotiki na 6 ur v žilo, je čist prešpikan ker se mu žilce tko slabo vidijo, smes je mel 2 dni na nogici in tudi stopiti ni smel.. hvala bogu je vse ok, so se namreč kar ustrašili zaradi implantka. Hb je tudi moja nosečnost bp, čeprav sploh nisem mela časa niti pomisliti na pikico v trebuščku. malo prej smo prišli domov, tko da se danes spočijem, vsaj upam. Luka je pa tudi noro srečen, da je doma.

Lep vikend vsem, vas preberem, ko pridem k sebi user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
29.1.2010 17:45:33   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

dan user posted image

vem, da me dolgo ni blo, ampak mam dobro opravičilo. Sva bla z Lukom v bolnici user posted image je prejšnji petek ponoči zakuhal na 39,8, bruhal, težko dihal in smo šli zjutraj na urgenco, pa so nas samo pošibali naprej na infekcijsko. kjer so ugotovili, da ima tako hudo vnetje ušes in naju v soboto prestavili na otroški ORL.  spala sva skupaj na eni postelji, antibiotiki na 6 ur v žilo, je čist prešpikan ker se mu žilce tko slabo vidijo, smes je mel 2 dni na nogici in tudi stopiti ni smel.. hvala bogu je vse ok, so se namreč kar ustrašili zaradi implantka. Hb je tudi moja nosečnost bp, čeprav sploh nisem mela časa niti pomisliti na pikico v trebuščku. malo prej smo prišli domov, tko da se danes spočijem, vsaj upam. Luka je pa tudi noro srečen, da je doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 289
29.1.2010 17:52:26   
mlavla

dan user posted image

upam, da čimprej pridete na stare tire...

Neposredna povezava do sporočila: 290
29.1.2010 18:06:31   
lillchy123
še kar tukaj user posted image počasi dojemam, da sva res doma. še mal spanja, pa bo user posted image

blacky, sem pa mela sosedo iz tvojih krajev. ste pri vas zgleda res same fejst punce user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 291
29.1.2010 18:07:54   
Blacky*

še kar tukaj user posted image počasi dojemam, da sva res doma. še mal spanja, pa bo user posted image

blacky, sem pa mela sosedo iz tvojih krajev. ste pri vas zgleda res same fejst punce user posted image

ja normalno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
29.1.2010 21:25:06   
lillchy123
evo, nisem zdržala, sem vas mogla mal prebratuser posted image
lepo, da ste me pogrešaleuser posted image user posted image častim pivo po porodu.. baje je dobro za mlekouser posted image
zdej grem pa pod tuška, čupo oprat( a sploh veste, kak luksuz je to user posted image ) pa nina nana. sem taka koma, da mi sploh ni jasno, kako sem zdržala. sem zgleda preveč blond, da bi se dala na offuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 293
30.1.2010 10:31:03   
mlavla
dan..
kje se pa vse skrivate?? mogoče kidate sneg..pazite, da se ne polomite...

no naša punči je zdele na plesnih...user posted image je šel ati z njo..me prav zanima kako se imata..

drugač ma pa Blaž zdele budnico..je lakota ..

papa

Neposredna povezava do sporočila: 294
30.1.2010 10:59:39   
Februarka08

user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image
02. Blacky*, Val user posted image
03. Itata, Jakob user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image
04. kati kati, Maj user posted image
04. Misar, Lana user posted image
05. Mbee, Ema user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image
07. Anandrej, Sebastian user posted image
07. Marusah, Lovro user posted image
07. Mesečnica, Luna user posted image
07. Maja 80, Tija user posted image
07. Lara76, Naja user posted image
07. Listek, David user posted image
08. Brina 2006, Tomaž  user posted image
09. Buči, Tilen
user posted image
09. nizy, Azra user posted image
10. Bajsa, Zala user posted image
12. Janey, Jaka user posted image
12. MetiLu, Janez user posted image
13. Neni13, Mark user posted image
14. pina-1, Ana
user posted image
14. katka37, Tin user posted image
14. Polonca 78, Vid user posted image
15. Guerina, Julija user posted image
15. torcica, Gašper user posted image

18. Mary lou, Tai user posted image

19. Suzi*, Žana user posted image
20. larisa, Nejc user posted image
24. jencili, Taj user posted image
24. dolenjka, Stipe, Tara user posted image
26. amaya, Etienne user posted image
27. nuka, Nina user posted image
29. Februarka08, Larisa user posted image
29. Mlavla, Neža user posted image

MARČEVSKA FEBRUARČICA:

6. Elma, Elma

user posted image     user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 295
30.1.2010 11:01:04   
Februarka08
Anaja vse najbolje in najlepše ti želim!!!
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 296
30.1.2010 11:02:01   
Februarka08

dan user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 297
30.1.2010 11:08:56   
blaža
Anaja vse naj naj za tvoj 2. rojstni dan!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 298
30.1.2010 11:23:19   
mlavla
anaja vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 299
30.1.2010 12:14:16   
Blacky*
Anaja, vse najboljše in lepo praznujte user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

POROD
MUREN

Kdaj ste rodile?

pred rokom (45%)

na rok (17%)

po roku (38%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!