sjmm
|
jutro...baki, kolumbo, tanči, tamika...ajvy...se mi zdi da vas je tokle zdele..pa seveda helov ostalim! pri nas ata že drsa parket v bližnjem vrtcu, pride menda okol 12h, pol pičimo k mojim...dans ne kuham...to pa ni pogosto...pol me bo pa zvečer spet držal, da bi kej nardila k ne bom kuhala...ej, sej temu se lahk reče odvisnost od kuhanja a ne, ah boga moja kuhna mali včeri imel sam en dnevni spanec, noč še slabi k če gre 2x spat tak, da to še ne bomo opustili, je res, da je bil ob 8h v postlici, sam pol sem vsaj 10x ga nazaj uspavala do polnoči, pol je do 3h spal kr mirno, pol pa naprej pri nama, no pri meni, na očijevo stran postle sploh ne gre evo zdej bo pa treba mal frizuro zrihtat, kruhkomašina pa en kruhek peče...pol se napakiramo in pičimo kolumbo...mi2 sva tud šla pogledat tegale pižoja...podn...pa doplačat za sedeže...mislm...je reku, da če vidijo, da jih res rabimo več k 5, se da pol za kak popust al kej tacga zment...itak...mi2 imava naši plelepo srebrno lancio...vse zice, dost placa...tko, da ne zamenjava ajvy...Majev prehlad gre na bolje, moj se je lepo razbohotil...kaj čmo k se pa skoz k men tišči