Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.1.2010 16:42:57
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika benika, toooo, toooo delaj. bravo! da bo le punčka. sekica, kuku. mam takšo gužvo, vse tri betežne. pun kufer man sega. se spakivlen in iden na konec sveta. čestitke za 5m mi smo pa danes meli posvetovalnico in prvo cepljenje. mamo pa 6900g in 61cm. San te že reeeednooo pogrejšala. Vsi trije betežni? Joj... tou pa je nevoula pa puno dela za mamico. Timon je pa reden! Mij smo na zadnji P meli 7 kg pa nekaj gramov (4 mejsece in en teden). Ah - pupe - sem kar avtomatsko pisala v prekmurščini... se mi ne da preurejat. Brez zamere.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.1.2010 17:29:20
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika benika, toooo, toooo delaj. bravo! da bo le punčka. sekica, kuku. mam takšo gužvo, vse tri betežne. pun kufer man sega. se spakivlen in iden na konec sveta. čestitke za 5m mi smo pa danes meli posvetovalnico in prvo cepljenje. mamo pa 6900g in 61cm. San te že reeeednooo pogrejšala. Vsi trije betežni? Joj... tou pa je nevoula pa puno dela za mamico. Timon je pa reden! Mij smo na zadnji P meli 7 kg pa nekaj gramov (4 mejsece in en teden). Ah - pupe - sem kar avtomatsko pisala v prekmurščini... se mi ne da preurejat. Brez zamere. bar nešče me pogreša. vsi drugi me majo pun kufer. no vsaj moji doma. mali še posebej. mu jaz delam vse, vse tisto, kar je grozno. mu pucam noseka, davam fiziološko, davam berodual. ma pa redno kilažo. no saj, počasi ne bo več taki. štrajka mi z hranjenjem. bo že. danes smo dobili prvo pikico. ga močno bili nogica, se zelo vidi, ker ko mu dam mokro vatico, hladno seveda, ga močno pomiri in je en čas mir. nato pa spet jok in stok.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.1.2010 19:19:23
|
|
|
|
ledenka
|
nonči in se*, sem vse razumela nonči za tvoje tri betežne!
< Sporočilo je popravil ledenka -- 27.1.2010 19:20:15 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 27.1.2010 22:31:15
|
|
|
|
ledenka
|
neki za lahko noč...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.1.2010 10:16:38
|
|
|
|
pikicao.
|
heloooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu =)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.1.2010 10:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooooooo Tale pa čist nate spominja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.1.2010 10:59:18
|
|
|
|
pikicao.
|
hihihihi zakaaaj =) ja kje pa so vse?? ziva..a zacnem plave dajat ?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.1.2010 11:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevem kaj čakaš Dej hitro, predno se pofočkajo!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.1.2010 11:07:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ooooooooooo Tale pa čist nate spominja Hahaha - samo resno! Taka full naspidirana mačka ajsi - ajjjsssss! Kak je vroč! Mnjamsi! Ker ga še nobena ni razglasila za svojega - MOJ MOJ MOOOJ! Nonči - pikepoke, da bo čimprej bolje!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.1.2010 11:49:30
|
|
|
|
pikicao.
|
jz sm cist umjrjeno dete
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.1.2010 13:05:28
|
|
|
|
Kliki
|
Hoj punce! Ja vidim da sta se malo oglasile Nončika in pa pujsi. Kako ste punce? Mi imamo tak lep sonček da bi kar sla malo na sprehod pa je tako mrzlo da me do kosti začne zebst.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.1.2010 17:22:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ajsi - ajjjsssss! Kak je vroč! Mnjamsi! Ker ga še nobena ni razglasila za svojega - MOJ MOJ MOOOJ! u vrsto se postavi hihihi, sem vedla, da je treba enga dedca prilepit, da mal oživi tale naša borba
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.1.2010 17:25:03
|
|
|
|
Kliki
|
Daj še enega zame prilepi prosim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 28.1.2010 23:04:55
|
|
|
|
ledenka
|
za lahko noč... in lepe sanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.1.2010 7:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro pr njemu je tud zima sam ni nč videt da bi ga zebl
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.1.2010 8:53:29
|
|
|
|
ledenka
|
jutro larilu, bova popestrili tole našo borbo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.1.2010 9:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
WWOOOOOOOOOOWWWW WOOOOOOOOOOOOOOOOWWW WWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWW Kar jecljat sem začela.... Kje je vrsta???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.1.2010 9:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
dans vam jih prepustim k pečem pa tko,tko da nimam še za njih cajta živček a še sediš na stolu al si dol padla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.1.2010 10:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi je ratalo obdržat Jst tudi nimam časa, ker morm stanovanje pospravit in spakirat vse tri družinske člane, ob pol treh pa morm že od doma, ker gremo v MS... Jutri so koline
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.1.2010 10:23:33
|
|
|
|
sonček33
|
Adijo pamet.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.1.2010 10:30:23
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Adijo pamet. se strinjam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.1.2010 11:55:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Adijo pamet. se strinjam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 29.1.2010 17:22:57
|
|
|
|
ledenka
|
mal je treba pobrisat tla, drsi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.1.2010 8:50:02
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 30.1.2010 8:51:17
|
|
|
|
ledenka
|
pa še kavica
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......