Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Tulpek, stolček a`la trip-trap z Recinka je super (če je le še enak, kot pred letom dni, stabilen in kompakten). Drugače so od stolčkov za hranjenje (za manjše otroke, i jih še poležeš) daleč najboljši Peg Perego-vi, dobra Hauck in Cam, kar dobri Chicco in en model od Lemi, slab pa npr. Brevi, ki ga je imel nedavno v akciji Baby Center (glej spodnji del - podstavka, pa tudi poleči se ga ne da), precej nestabilen je tudi od Baby Welta. Če bi jaz sedajle kupovala stol, bi preko Bolhe vzela rabljenega Peg Perego, kasneje pa trip-trap, ki ostane... Tisti, ki bo zdaj 55 eur? Link v prejšnji objavi. ALi kateri drug. Ja, ta v objavi, ampak če ga primerjaš s Cam-om, je Cam precej boljši. Ko jih enkrat vidiš v živo in vidiš tudi bazo, na kateri stojijo, je bolj jasno, o čem govorim. Sicer je pa itak Dolenjka že vse razložila: no, pa še moja izbira: jaz bi ponovno nabavila PP, Primma papa, ker imajo odličen servis in še po 10 letih dobiš rezervne dele (seveda, je pa zelo pomembno, če in kdaj želiš še kašnega malčka). mi2 sva itak za ožent skupi No, recimo, da bi en dober matriarhat furali