sjmm
|
Vidim, da ste še hude....ja, spet nasprotujoča mnenja, pa sej to je normalno. Jz tud mislim, da lahko starši kvečjemu damo kako pripombo, pobudo, izrazimo kako željo, ki ni nujno, da bo upoštevana,sej sigurno imajo vzgojiteljice polno glavo želja in pripomb....kakšne zadeve se pač izpostavijo na sestankih, pa potem le naredijo, kar se pač da. samo tu je res masa zahtevnih otrok in ponavadi 1 ali 2 vzgojiteljici...vem, kako je to...moja dobra prijateljica je 18 let delala v jaslih in se trudila na vso moč, poleg svojih 5 otrok, no ob 5 je ostala doma, sej ima svoj vrtec, a ne ne vem, katjuša...po mojem je tudi težko za vzgojiteljice, da bi se popolnoma posvetile samo 1 otroku in razglabljale zakaj ne spi, še posebej, če ni men najmlajšimi...verjetno je Florijan že prerasel tole spanje ob pol12h tudi potem v šoli se ne ubadajo z individumi, temveč morajo le ti slediti skupini, drugače pa moramo sami starši poskrbeti, da jim je posameznik sposoben slediti...z malenkostmi se ne ubadajo več....tko je blo včasih ko smo bli mi majhni, pa še takrat so imeli kak čuden prijem za doseganje ciljev...tako,da lahko kot mamica treh šolarjev povem, da je potrebno prvo urediti zadeve doma, pol se pa še kej v šoli da pomenit..no, take so moje izkušnje