![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:21:08
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:21:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj ste se zmenile glede jutri? ni mi za nazaj it brat Midve z M prideva
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:22:15
|
|
|
|
arabela*
|
rina22....saj bo..mora ...sem držala pestke
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:22:38
|
|
|
|
arabela*
|
Grem ju spravit spat...pa kasneje pridem
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:30:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa pišem prošnje.... iščem naslove po netu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:33:17
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m seveda da bo šlo. In izpit in kolokvij Upam... Tasa, iz tvojih ust v božja ušesa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:33:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya rina22....saj bo..mora ...sem držala pestke Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:33:45
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:34:08
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa pišem prošnje.... iščem naslove po netu Držim pesti, da ti uspe najti delo Za kam pa pišeš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:34:30
|
|
|
|
rina22
|
Aja, pa dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:34:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m seveda da bo šlo. In izpit in kolokvij Upam... Tasa, iz tvojih ust v božja ušesa Glej jo zdaj. Kaj pa malo pozitivne energije, ne bi škodlo. Boš vidla da si vse naredla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:35:19
|
|
|
|
ly117
|
Tasa veliko sreče s prošnjami oz. z odgovori.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:36:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m seveda da bo šlo. In izpit in kolokvij Upam... Tasa, iz tvojih ust v božja ušesa Glej jo zdaj. Kaj pa malo pozitivne energije, ne bi škodlo. Boš vidla da si vse naredla. ly, jaz sem taaaaaaaaaak zmučeeena Tak da sem NUJNO potrebna spanca, potem pa pride pozitivna energija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:41:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce, obvlada katera full angleščino, da bi mi eno prošnjo prevedla. Jaz sicer anglešino obvladam, sam tak ful pa tud ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:42:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Držim pesti, da ti uspe najti delo Za kam pa pišeš? Hvala. Zdaj pišem bolj po trgovinah, jutri pišem pa še za svojo stroko - promet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:42:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa veliko sreče s prošnjami oz. z odgovori. Ly HVALA. Jaz si tud ful želim ej...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:43:54
|
|
|
|
rina22
|
Punce moje, jaz se poslavljam, grem počasi proti postelji Uživajte tasa, na žalost ti ne morem pomagat... sicer ang vem, ampak ne zelooo - tak za silo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:44:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m seveda da bo šlo. In izpit in kolokvij Upam... Tasa, iz tvojih ust v božja ušesa Glej jo zdaj. Kaj pa malo pozitivne energije, ne bi škodlo. Boš vidla da si vse naredla. ly, jaz sem taaaaaaaaaak zmučeeena Tak da sem NUJNO potrebna spanca, potem pa pride pozitivna energija saj bo. Ti pa verjamem da si utrujena.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:45:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce, obvlada katera full angleščino, da bi mi eno prošnjo prevedla. Jaz sicer anglešino obvladam, sam tak ful pa tud ne Tasa jaz jo še kr obvladam, mogoče ti bi lahko pomagala. zagotovim pa ti ne.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:45:59
|
|
|
|
ly117
|
Lahko noč rina. Pa spoči si.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:50:17
|
|
|
|
tasa_m
|
ej, kaj naj napišem pri predstava o plači?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:51:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa jaz jo še kr obvladam, mogoče ti bi lahko pomagala. zagotovim pa ti ne. Ti jo bom poslala na mail...itak moram ročno napisat. ti pošljem ZS z enim vprašanjem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:53:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej, kaj naj napišem pri predstava o plači? pojma nimam.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:53:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa jaz jo še kr obvladam, mogoče ti bi lahko pomagala. zagotovim pa ti ne. Ti jo bom poslala na mail...itak moram ročno napisat. ti pošljem ZS z enim vprašanjem ok
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 28.1.2010 19:53:52
|
|
|
|
tasa_m
|
rina nočko
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.