katy83
|
evo mene. Operacija učenje danes uspela. Sicer nisem šla na faks, tako kot sem predvidevala (se mi ni dalo vstat ob 6-ih ), sem pa dragemu rekla, da mora usb ključek za internet skrit, tako, da mi ni preostalo drugega kot da se vsedem za zapiske in se učim. No, pa lažja sem za 500€, ju3 še avto na tehničnega peljem, pa imam spet 1 leto mir. dacy - super, da sta doma wannabemommy - joj, ti pa se le pazi, pa počivaj. za pijačko pa se bomo zmenile po 15.februarju, ok? Takrat sem jaz fertik z izpiti, pa, da se ti pozdraviš. Aja, pa kar za toliko so ti rok prestavili? Pa kaj to so ti v materinsko napisali ali so ti samo rekli? Kepica - u, fajn, zdaj pa imaš vse porihtano, ne? Voziček še, pa je vse. flaške za bebije - jaz imam že 4, dve malo manjši in 2 večji. Sem vse dobila še zapakirano, tako da je dovolj. No, sicer pa upamo na dojenje. Cojka - lep kompletek Velik se mi zdi. To je 62? Jaz sem vam tudi obljubila, da bom slikala. Grem kar zdaj, pa vam potem dam slikce gor. aja, pa za voziček. nič, se še pišemo kaj
|