|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
28.1.2010 12:54:13   
valentinčica30
Rosa tako se delauser posted image user posted image user posted image user posted image  končno punčka za ravnovesje vsem februarčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image čestitke!

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 12:57:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.1.2010 13:01:37   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Rosa tako se delauser posted image user posted image user posted image user posted image  končno punčka za ravnovesje vsem februarčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se pridružujem čestitkam!user posted image Veliko zdravja obema!

ČESTITKE user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.1.2010 13:11:19   
bili83
rosa2 čestitke in veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi hudičevo prehlajena...user posted image  in če bi slučajno morala zdaj rodit... eh, saj ne morem dihat!!!!user posted image user posted image

kot zanalašč mi trebuh že cel dan otrdeva, zadnjo uro pa čutim zanimive in zelo neprijetne pritiske navzdol... če se kakorkoli dam malo naprej se mi zdi, da se mi bo mehur razpočiluser posted image
meni se zdi, da bom jaz res prva, ki ne bo vedela, kdaj mora v porodnišnicouser posted image user posted image

nič, grem kuhat. držite se.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.1.2010 13:13:52   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Še z moje strani iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.1.2010 13:14:08   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

evo, jaz tud sveže od frizerke - pobarvana in postrižena... pol pa spet čez kake 3m user posted image . ah, bomo že zdržali, ni prvič user posted image .
zavarovanje - v službo moraš posredovati rojstni list. dobiš ga par tednov po porodu na dom po pošti (vsaj v mb je tak). isto je z davčno številko. ampak za zavarovanje rabiš samo rojstni list otroka. jaz sem ga pol kar skenirala in ga je mož pol po mailu v službo poslal (sedež firme drugje).

hvala za odgovor user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
28.1.2010 13:14:39   
rožca26
Rosa 2: Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
28.1.2010 13:21:46   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

rosa2 čestitke in veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi hudičevo prehlajena...user posted image  in če bi slučajno morala zdaj rodit... eh, saj ne morem dihat!!!!user posted image user posted image

kot zanalašč mi trebuh že cel dan otrdeva, zadnjo uro pa čutim zanimive in zelo neprijetne pritiske navzdol... če se kakorkoli dam malo naprej se mi zdi, da se mi bo mehur razpočiluser posted image
meni se zdi, da bom jaz res prva, ki ne bo vedela, kdaj mora v porodnišnicouser posted image user posted image

nič, grem kuhat. držite se.

ne skrbi, jaz sem prvič mislila isto. ampak enostavno veš... moj prvič je bil tak: med tuširanjem mi je naenkrat nekaj odteklo (kake 1/2dcl). ko sem probala zadržat, ni šlo, zato sem takoj pomislila na plodovnico. sem se lepo do konca stuširala in lase posušila, cela bleda prišla do moža in mu povedala. pol sem v porodnišnico klicala in povedalak ja se je zgodlo in so rekli, da naj se za ziher pridem pokazat. to je bilo v ponedeljek zvečer. so me me pregledali in dali čez noč na ctg. mehurja niso mogli otipat, zato nismo bli ziher kak pa kaj. pol so se začeli rahli popadki, čeprav jaz na začetku sploh nisem vedela, da so to popadki, sem spogruntala kasneje. v torek zjutraj so mi naredli uz in dr je ugotovila, da imam mejno količino plodovnice, da pa je mehur še cel, le dete z glavo že tak dol tišči, da se ga ni dalo otipat. cel torek sem imela popadke na 15 -10min, sto v sredo zjutraj. v sredo so bili popadki na 10 min. me je dr zvečer še enkrat pregledala in ugotovila, da sem odprta 2 cm, zato me je poslala v porodno. mi predrla mehur in uro kasneje dala še umetne popadke, ker sem se odprla samo do 3 cm. to je bilo ob 23h, ob 3 zjutraj v četrtek sem rodila mojo piško.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
28.1.2010 13:22:26   
MATEJKA_
rosa - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
28.1.2010 13:26:11   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Naslednji pregled: 05.02.2010

Lara kdaj ob keri uri ga pa maš? Ker mam jest tud 5.2. u kranju, kri in voda od 7 naprej... mogoče se pa srečava? user posted image

pa nimam v Kranju, ker imam G v Medvodah in to ob 13:30. Prej sem bila tam doma, pa nisem prestavljala.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
28.1.2010 13:41:37   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Še z moje strani iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara73 -- 28.1.2010 13:42:10 >

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
28.1.2010 13:42:16   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: rosa 2

Dober dan!! Da se vam malo javim in vam sporočim veselo novico,da sem 20.1. 2010 rodila punčko z imenom TEJA, čeprav 18 dni prehitro, je z nama vse ok, samo malo dlje sva morali ostat v porodnišnici,ker je dobila zlatenico. Velika je bila 50, težka pa 3260user posted image . Maksimalno uživajte in božajte bušije,čao

Jupi! Čestitke! Dobrodošla Teja in lepo da ste vredu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
28.1.2010 13:43:48   
niwci
Danes ste pa vse imele frizerja na spisku? Ste vse lepe user posted image

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.1.2010 14:21:50   
valentinčica30
Ne  jaz še nisemuser posted image user posted image user posted image . Bom poskusla jutri do frizerja pridet, jaz moram namreč še svoji dve dami s sabo vzet.

Sicer pa sem zamesila za krofe, s mi nekak luštajo, sam ne vem kak bojo izpadli ker me je začela tak glava bolet, po moje te spremembe temperature in sploh ta mraz vpliva na nas vse, se vam ne zdi.

Ampak punce ne dajmo se, moj me zafrkava, da samo ena stvar pomaga pri glavobolu in prehladu res konkreten in strastenuser posted image user posted image user posted image . Sam kaj ko sem še zmeri na dietiuser posted image .

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.1.2010 14:26:58   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: protina
čikapika maš pa res luštno muco.Jaz sem imela perzijsko pred 10-imi leti.Potem pa eno belo z dolgo dlako in na koncu še Garfielda.Sem prav nora na mačke.

Ja, tisto slikco od muce pasme Sveta Birmanka sem našla na internetu... moja muca je pa križanka med navadno belo mačko in Sveto birmanko - zato ni čisto taka, na smrčku ni enakomerno črna, pa nima belih nogavičk, in ni enakomerne svetle barve po trebuhu, ampak je vseeno ful podobna birmanki in ful lepa user posted image , res...
Bi dala gor njeno fotko pa ne znam user posted image

Jz sm tudi nora na mačke user posted image . Še preden sem zanosila sva z G naredila test za toksoplazmozo, ki pa je žal NEGATIVEN, tako da sva se morala odločit kaj in kako s to muco... Po posvetu z G sva jo obdržala - glede na to da ne gre ven iz stanovanja in ne je surove hrane oz. paziva da ne je hrane ki prenaša toksoplazmozo (tako da morava pazit zdej obe)user posted image . Aja, moja muac pač še nima toksoplazmoze, ker sicer bi me že okužila, kolikor me non stop lupčka user posted image ...

Sicer sem pa prvič Sveto birmanko vidla pri moji teti, ki ima čistokrvnega samčka (cena se giblje od 700 - 1000 €) in se seveda takoj zaljubila v te mačke. In jaz bi jo rada sparila s tem samčkom, da bi vsaj enkrat imeli mucike - čim večji približek čistokrvne pasme...

No danes sem bila pri njeni veterinarki in mi je vse na dolgo in široko mal razložila... tako da se morava z mojim user posted image zdej odločit:
1. jo sedaj dat parit, in bo mela mlade mucke čez 2,5 meseca...
2. sedaj potrpet tuljenje in jo dat parit čez cca pol leta, ko se spet gonijo (če se)
3. jo takoj dat sterilizirat (80 €)

Uf... sem se razpisala user posted image , ni kej... nora na user posted image ...

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
28.1.2010 14:28:52   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: rosa 2

Dober dan!! Da se vam malo javim in vam sporočim veselo novico,da sem 20.1. 2010 rodila punčko z imenom TEJA, čeprav 18 dni prehitro, je z nama vse ok, samo malo dlje sva morali ostat v porodnišnici,ker je dobila zlatenico. Velika je bila 50, težka pa 3260user posted image . Maksimalno uživajte in božajte bušije,čao

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Rosa.

Uf... ženske, zdej pa gre res že zares ... to ni šala user posted image user posted image

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
28.1.2010 14:29:55   
MATEJKA_

Ampak punce ne dajmo se, moj me zafrkava, da samo ena stvar pomaga pri glavobolu in prehladu res konkreten in strastenuser posted image user posted image user posted image . Sam kaj ko sem še zmeri na dietiuser posted image .

malo še zdrži pa bo dieta mimo... saj bomo počasi vse na tej dieti za pribl. 6 tednov user posted image do takrat bomo pa namesto tebe nadoknadle user posted image .

moj user posted image pa je prejšnja dva dneva tako malo rintal, da sem zelo knap 10 gibov naštela. danes pa spet veselo rinta, sem jih že do zdaj dovolj naštela...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
28.1.2010 14:36:30   
ČikaPika
No da še povem kak dan je za mano...

Bla na veterinarski postaji, šla nato na pošto, na kavo z mojimi starši... blo ful fajn...
Pol sem srečala še eno souser posted image , ki mogoče pride k meni popoldne na kavo (moj user posted image dela danes do zvečer).

Najbolj pa sem zadovoljna ker sem malo pospravila po stanovanju - BRAVO JAZ!!!user posted image in tudi še bom... user posted image Joj kolk se mi fajn zdi user posted image user posted image . In če bom res pridna bom celo še kej zlikala user posted image ...

Sedaj pa čakam, da me pokliče ena prijateljica, da greve na user posted image .

Aja, jaz sicer nisem bila pri frizerju, sem si pa zravnala lase z novim likalnikom za lase user posted image (tastari se je pokvaru, pa sva kupila novega)  - in je SUPER user posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
28.1.2010 15:04:13   
gapii27
rosa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
28.1.2010 15:49:13   
ančkica
bravo za punckouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa ne vem kaj naj. zdajle gre moj dragi domov da odpelje mojo desetmesečnico k zdravniku. Včeraj sem še sumil na koze-norice, danes pa ko sem klicala v ZD pa so mi rekli da je lahko neka šesta bolezen.  Zdaj pa ne vem kako je to z nosečnicami, ker ne vem če sem to prebolela že.  Me je kar strah kaj bojo rekl, da je. še vseeno upam na kozke.... joj. jutri mam pa ctg kontrolo in me ima da bi sla še k svoji G in jo povprašala..... me ful skrbi

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
28.1.2010 16:01:58   
Lara73
tako pa sem se naspala. Zdej sem pa čisto matasta.

Jest sem bila pri friz.na začetku meseca in me je tudi praveč postrigla. Mi lezejo zdaj lase s čopa in mi grejo na živce.

jest bi šla smučat....želje pa take! Lahko bi se šla pa kotalit, to pa bi šlo.

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
28.1.2010 16:04:06   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

In če bom res pridna bom celo še kej zlikala user posted image ...

hitro postavite sušilca! Boš videla kok malo je za likat. Še tisto kar je treba, gre z lahkoto.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.1.2010 16:05:30   
Lara73
Tudi jaz sem na user posted image dieti, ker mi tako na mehur pritiska, da ga lahko polulam user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.1.2010 16:05:41   
julieb
Čestitke rosa za pupiko.

Jaz pa sem tako vesela, da se lahko javljam od doma še vedno 2v1, čeprav smo že skoraj pri 4kguser posted image

(odgovor članu ančkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
28.1.2010 16:08:06   
Lara73
ulala pa taka kilaža!

sem videla, da so začele rojevat že marčevke!

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?