|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pričakujem preveč?
28.1.2010 13:59:52   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

In to po tem, ko sem mu to že vsaj 10x razložila.

Jah tak pac je... Moj dragi npr tud kuha in pripravlja kosila in zajtrke, pa se v 4ih letih se ni naucu, da sovrazim ajvar na kruhu!user posted image user posted image user posted image Ampak moram bit tiho, ce zelim met se kdaj skuhano in pripravljeno... user posted image user posted image user posted image

Moj pa si v 13ih letih ne more zapomnit, da če je kaj polito se ne briše s kuhinjsko krpo, ampak z viledo. Da ne govorim, da so vse krpe poflekane in moram vsakih toliko časa kupit nove, te pa pač porabimo za kaj druga.

Pa se mi ne zdi nek vrli problem.

user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha, no glede tega je pa moj isti!!user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak vsaj pobrise, ne??

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 126
28.1.2010 14:00:06   
pety78
Moj pa si v 13ih letih ne more zapomnit, da če je kaj polito se ne briše s kuhinjsko krpo, ampak z viledo.

Probaj ga raje naučit, da ne poliva. user posted image user posted image user posted image
Ja, saj vem, da so tu še otroci, ampak njim se da z lahkoto dopovedat, s čim to brisati. user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 127
28.1.2010 14:00:14   
mate0ja
Aha zdej pa razumem. Ti napišem kako je bilo pri nas prvič, drugič, desetič in petnajstič, ko sta ostala sama doma.

Preden sem šla sem najprej pripravla kupček, kaj bosta oblekla. Tudi plenička je bla na kupčku, ker čist verjamem, da mu na misel ne bi prišlo, če je ne bi priložila zraven. Zraven tega kupa še en kupa še en kup. Na njem par plenic. Čeprav so plenice dvajset centimetrov stran v omari. Sam sm skor prepričana da bi me klical kje so user posted image . Pol še en kup sunj za preoblačenje, če se slučajno zgodi nesreča. V kuhinji na pultu vsa hrana in pripomočki za gretje, kuhanje, hranjenje po kupčkih, da je vedel kaj skupaj paše. Kaj je za zajtrk, kaj za malico, kaj za kosilo, v katero flašo gre čas, v katero mleko. V predsobi spet en kup na vozičku - oprema za vn. V torbi pripravljeno vse vključno s prigrizki, sokom, slinčkom, dodatnimi oblekami ... In poleg vsega še listek, če slučajno pozabi kateri kupček je čemu namenjen. Mi je vsa procedura skupaj vzela eno uro. In to kot pravim prvič, drugič, desetič petnajstič. Ampak dvajsetič sem pa samo še kosilo pripravila. Ostalo mu je blo že jasno.

Jest temu nisem polagala pretiranega pomena. Sm pač vedla, da moj ni naraven talent in da je bil v življenju naučen, da če nimaš puloverja boš šel pa sredi zime v kartkih rokavih ven, če ni hrane boš lačen al pa si kupi čips. Nisem se pretirano obremenjevala, če je tamala jedla kasneje, kot naj bi bila navajena, ker je imel tudi naročeno, da ji da košček kruha, če bo lačna on pa še ne bo pripravil hrane. Nisem se obremenjevala, če sta šla namesto ob 12h spat ob dveh. Nism mu naročala kdaj točno mora kaj narest ampak se je mogu sam znajdt. Če bi bil pa tok zabit, da po petnajstih minutah joka in stoka ne bi dojel da otrok nekaj potrebuje, pol mu pa ni pomoči. Ne skrbi pa me, da bi imel otrok v prihodnosti kakšne travme in težave v življenju, ker kot dojenček in malček ni dobil vse preden je izrazil potrebo po tem.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 128
28.1.2010 14:03:26   
puppa

IZVIRNO SPOROČILO: Nenya
Zdaj naj otroka temu podvrže v želji da bo 'ubogi' očka dobil mal samozavesti?

Ne vem zakaj se eni vzrtajno obesite na eno stvari iz posta pol se pa delate da na razumete celotnega problema.

Pa saj nisem rekla, naj moža pusti 3 dni samega z malo. Kako urco na dan bo pa tud mala prenesla, ne? Jo bo pač prej previla, oz. rekla možu naj jo, pa jo nahranila oz. rekla možu, da jo nafutra.

Ja, problem, je da mož ne dela nič z otrokom in za otroka. Ok, smo dojeli. Ampak, kar čez noč se ne bo spremenil. In če bo ona ves čas mela vse niti v rokah pa pelala sceno naprej, se on niti ne bo trudil. Ker se mu bo zdelo brezveze. ker pač očitno sam ne da nobene pobude za "biti z otrokom", ga bo pač morala 'prisiliti'. In ne v škodo otroka, seveda.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 129
28.1.2010 14:04:07   
pety78
Moj me včasih že avtomatsko vpraša, kje ma mala bodi, pa majčko, ...Ko me pa ni doma, pa brez problema vse najde. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 130
28.1.2010 14:07:34   
baguSka
Puppa kako naj ga pusti samega s tamalo če je on ne nahrani ko je lačna in očitno ne dojame da JOKA zato ker je nekaj narobe = jo peče ritka, je lačna ...
Zdaj naj otroka temu podvrže v želji da bo 'ubogi' očka dobil mal samozavesti?

Huh.. lej. Ce bo ona non-stop zraven, je pac logicno da vprasa njo*! Recimo! Ampak ga ona potem smatra kot neodgovornega, nezrelega, nespametnega, neumnega itd itd.

Ce bo pa SAM s tamalo, pa jaz osebno VERJAMEM, da jo bo porithu kot bo vedu in znal in nebo s tamalo NIC narobe!!!

In tud ce ne ve katerga pediatra ima, ce bo kaj nujnega jo bo itak pelu v dezurno al kaj!?

...

* logicno da vprasa je pa zato, ker drugac je VSE narobe ce jo ne oz je za njo debil in ce to ne zeli bit, rajsi vprasa! mogoce je le malo manj samozavesten kot ona in rajsi prosi za navodila, kot da bi nekaj naredu narobe!?

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 131
28.1.2010 14:08:07   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Moj me včasih že avtomatsko vpraša, kje ma mala bodi, pa majčko, ...Ko me pa ni doma, pa brez problema vse najde. user posted image user posted image user posted image user posted image

Oblačila moram vedno nastavit. no, zdaj več ne, ker si zna sama skombinirat. Da ne govorim o tem, da sta bila enkrat na kavi ,poleti v žametkahuser posted image . Sicer ni bilo vroče, pa vseeno.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 132
28.1.2010 14:12:52   
baguSka
Ampak itak je VSE narobe:

- al vprasa
- al pa po svoje nardi

Ker pac NE VE! Ampak vprasa!

Mislm se dobr da vprasa!! Al res ne sme?? In je najboljs da se locta, ker je on neumen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
28.1.2010 14:13:52   
mika

user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha, no glede tega je pa moj isti!!user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak vsaj pobrise, ne??

Točno...to je bistvouser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 134
28.1.2010 14:13:59   
baguSka
na kavi ,poleti v žametkah

vazn da ni bla brez!user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 135
28.1.2010 14:15:38   
Nenya
In tud ce ne ve katerga pediatra ima, ce bo kaj nujnega jo bo itak pelu v dezurno al kaj!?

V našmu ZD-ju, smo bolj na kmetih, je tako če prideš z nujno stvarjo ko pediatri še delajo (= enkrat do pol sedmih zvečer) ne greš v Enoto za nujno medicinsko pomoč ampak k njim če je otrok - glede na to da je možnost da njena ped takrat dela je verjetno najbolje če prevzame ona otroka, ker ma karton in jo pozna, tamal pa njo. Ko sem jaz morala v bolnico je moj vozil tamalo tudi na redne chek-upe in vse. Ne vem zakaj je to tako težko.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 136
28.1.2010 14:16:29   
pety78

na kavi ,poleti v žametkah

vazn da ni bla brez!user posted image

Po moje bi bilo bolje, da bi bila brez. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 137
28.1.2010 14:17:04   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: misamuk

Najprej par pojasnil: moj mož vsak večer dete nahrani (rižko), skopa in zrihta v pižamico. Za vikende jo ene jutro/dopoldne prevzame on, da se jaz lahko naspim. Za kopanje ne rabi pisnih navodil, za previjanje tudi ne user posted image . Potem pa se neha. 5mesecev že zjutraj v nedeljo on vstane, da jo zrihta in me ON prosi za listek z navodili. Ker še vedno ne ve, kaj z njo počet. Koliko mleka pripravit, kdaj jo previt (kako zna, kdaj pa ne, pa je bilo dete tudi od 7h zvečer do 12 dop v polulani plenici, skasiralo vnetje ritke), kdaj gre mala dop spat, kdaj ma dop malco (aja, jo ima??), kaj je, koliko (ne, 1 jabolko ni dovolj, in ja, joka zato, ker je še lačna), ja ima tudi kosilo, morda bi bilo fajn dat kaj skuhat. Vse to zveni morda smešno, ampak ko človek to opravlja 5 mesecev zapored VSAKO nedeljo, bi bilo iluzorno pričakovati, da si bo po ene 10-ih nedeljah zapomnil, kaj se z otrokom dela? Ja, naredi napako, saj ne moreš vedet, ampak ko te prosim, da drugič naredi to in to (daj 2 jabolki), ne bit užaljen, ampak si zapomni. Ne pa, da me še vedno vsako soboto zvečer prosi za listek. Vidite, to me moti. Za boga milega, za tvojega otroka gre, za njegove osnovne potrebe, pa si ne moreš zapomnit, kdaj ma malco dopoldne? Po 5 mesecih???

Nenja, ne vem, a sva midva različne teme brala. Gor lepo piše, da človek dete vsak dan nahrani, skopa, zrihta v pižamico, tko da kje teb tukaj piše, da ne naredi nič. Aja, v nedeljo ko ona spi, da se naspi, jo je enkrat pozabil previt. Za moje pojme teli ženski manjka kak kolešček v glavi in od tega ne odstopim.

Tud jest bi ženo vprašal, kaj mu naj dam za jest in tud jo, če pa ona ni dosegljiva se pa znajdem. kakšen beden foter sem, svašta.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 28.1.2010 14:19:19 >

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 138
28.1.2010 14:17:52   
pety78
Joj, ena ful huda tema je bila, pa je ne najdem user posted image , ko smo pisale, kako so ga očki kdaj mimo pihnili. Recimo oblekli otroka zjutraj v pižamo in peljali v vrtec, ... Za poscat smešno!
Ali katera ve, kje se jo lahko najde?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 139
28.1.2010 14:18:43   
baguSka
te teme se pa spounem ja.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 140
28.1.2010 14:19:09   
baguSka
ampak je mozno da je bla med cveki in je ni vec.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
28.1.2010 14:19:15   
pety78
Za moje pojme teli ženski manjka kak kolešček v glavi in od tega ne odstpim.

Kalbo, ti se pa malo umiri, ker to je pa že žaljenje! user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 142
28.1.2010 14:20:26   
Anonimen
Jah, Nenya, nekako tako si prestavljam: Avtorica ima problem. Problem je mož, ki se v svoji očetovski vlogi ne znajde. Ne kapira, kaj pomeni nega otroka. In mu je to v zadnjih 5. mesecih ponovila že nj-krat, ampak se ga še ni prijelo. Zato jo vsakič vpraša, kako in kaj, pa mu še vedno uspe usekat mimo. OK, nismo vsi talenti za vse in očitno se on tega tudi zaveda, ker drugače ne vem, zakaj bi vprašal za pisna navodila.
In s temi pisnimi navodili je on pokazal rešitev za problem, drugačen pristop. Ampak avtorici se njegova rešitev ne zdi OK, ker bi moral te zadeve znati iz glave. In še vedno ponavljata en in isti vzorec, ki pa očitno nima plodnih rezultatov. Treba bo spremeniti pristop. Zakaj ne bi njemu napisala tistih nekaj listkov in jih obesila na hladilnik? 10 minut dela, salotejp, list papirja, kuli, mogoče še kakšen grafični prikaz, da bo bolj nazorno, moža se usmeri k tem listkom. In mogoče mu bo celo uspelo. Ali pa opomnik na računalnik ali mobitel, če to uporablja v vsakdanjem življenju. In se problem mogoče celo razreši.
Lahko pa vztrajata tako kot sedaj, ona ponavlja in ponavlja in ponavlja, on dela napačno in zamera se nabira,.... nadaljevanje sledi na dipo-tu.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
28.1.2010 14:20:31   
barika
Če vam zdajle povem, da ima mala obroke ob 7.30, 9.30, 12.30, 16.00 in 18.30, a bi si uspele to zapomnit?? Če vam zraven še rečem recimo: 7.30 mleko, 9.30 2 kosa sadja, itd... je to že vesoljska postaja? In če rečem, previj po obroku in ko se pokaka, pazi na mrzle nogice, daj ji redno pit, spat gre ob 10.30 in 13.30? Je že preveč?

user posted image user posted image user posted image
pretiravaš. big time.
pa na vsaki 2 uri ti jeuser posted image .  pa zakaj previt po vsakem obroku??user posted image

Pri nas je red samo pri spanju. pa imam dva in je večkrat luda kuča, pa sta sita previta in naspana. ko pride moj iz šihta ga pustim pol ure, da pride k seb, potem mu dam malega v roke, da se še jaz spočjem in se imamo super.
ko sem bila drugič noseča, em mogla it za daljši čas v bolnico, me je malo skrbelo kako bo, in ti povem, imela sta se več kot odlično.

nej ti povem naš primer, moj dvoletnik noče jest, je mogoče vsak drug dan, pa ga lahko silim prosim... pa ne bo jedel ... jaz se ne obremenjujem, ker vem, da ko bo lačen bo jedel, ne vem pa kaj bi ti naredla v takem primeru.

aja, pa se strinjam s Kalbom (kot že večkrat do zdejuser posted image )

< Sporočilo je popravil barika -- 28.1.2010 14:26:16 >

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 144
28.1.2010 14:20:45   
kalbo
Ne ni žaljenje. Obsedenost s kontrolo je resna duševna motnja in tole meni sliči na to, žal.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 145
28.1.2010 14:23:57   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ne ni žaljenje. Obsedenost s kontrolo je resna duševna motnja in tole meni sliči na to, žal.

No, meni pa ne.
Pa ima pač vsak svoje mnenje, kar še ne opravičuje pomanjkanja kolesc v glavi...user posted image
Sem pa mnenja, da bi se morala ona malo bolj nazaj držati, on pa malo bolj naprej, torej si OBA priti nasproti, pa bi bila stvar skoraj rešljiva.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 146
28.1.2010 14:24:49   
kalbo
Sicer bi pa 5 mesečni otrok moral biti po večini še lepo na joški, če ne na joški pa na flaški, torej mata te težave največ kak mesec ali dva.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 147
28.1.2010 14:27:09   
rija

Evo punce, se vam spet oglašam. Najprej hvala 100x za vsa mnenja, sem jih resno prebrala in se zamislila.
Najprej par pojasnil: moj mož vsak večer dete nahrani (rižko), skopa in zrihta v pižamico. Za vikende jo ene jutro/dopoldne prevzame on, da se jaz lahko naspim. Za kopanje ne rabi pisnih navodil, za previjanje tudi ne user posted image . Potem pa se neha. 5mesecev že zjutraj v nedeljo on vstane, da jo zrihta in me ON prosi za listek z navodili. Ker še vedno ne ve, kaj z njo počet. Koliko mleka pripravit, kdaj jo previt (kako zna, kdaj pa ne, pa je bilo dete tudi od 7h zvečer do 12 dop v polulani plenici, skasiralo vnetje ritke), kdaj gre mala dop spat, kdaj ma dop malco (aja, jo ima??), kaj je, koliko (ne, 1 jabolko ni dovolj, in ja, joka zato, ker je še lačna), ja ima tudi kosilo, morda bi bilo fajn dat kaj skuhat. Vse to zveni morda smešno, ampak ko človek to opravlja 5 mesecev zapored VSAKO nedeljo, bi bilo iluzorno pričakovati, da si bo po ene 10-ih nedeljah zapomnil, kaj se z otrokom dela? Ja, naredi napako, saj ne moreš vedet, ampak ko te prosim, da drugič naredi to in to (daj 2 jabolki), ne bit užaljen, ampak si zapomni. Ne pa, da me še vedno vsako soboto zvečer prosi za listek. Vidite, to me moti. Za boga milega, za tvojega otroka gre, za njegove osnovne potrebe, pa si ne moreš zapomnit, kdaj ma malco dopoldne? Po 5 mesecih???
Ja, vedno obstaja možnost, da ga pustim, da sam ugotovi, kaj in kje ga je polomil. To sem parkrat probala, pa mu ni svanulo, da bi naslednjič naredil pravilno.
Ampak žal ne mislim uporabljati otroka za to, da njega po n-tih poskusih naučim lekcije/ga naučim biti oče. Zakaj za vraga bi morala tvegat, da mi prehladi otroka, zato, da se lahko nauči na lastnih napakah? Zakaj ni dovolj, da 1x rečem: "otroku potipaj nogice, če ima hladne, daj copatke" pa to potem velja za vselej in vekomaj? Zakaj si takih "navodil" ne želi zapomnit?
Moj princip je, da otrok nikoli ne sme (pri osnovnih zadevah: hrana/spanje/suha ritka/žeja) občutit, da je eden od staršev odsoten. Vseeno mi je, kaj ji natakne za oblečt, tudi če ji pozabi pleničko dat gor (ja, se je zgodilo), mi je smešno, ampak a se res ne da zapomnit, da je kosilo ob pol enih???
Kar se tiče vojaškega drila: priznam, sem pristaš reda. Z malo sva vzpostavile rutino dokaj zgodaj. In ta rutina mi je omogočila da v moji oskrbi od 1.meseca dalje (ko sva pač ugotovili, kako funkcionirava, kaj ji paše) mala skoraj ni nikoli jokala, da je lačna, ni nikoli jokala, ker bi bila žejna, ni nikoli jokala od zaspanosti, ni nikoli rabila uspavanja. Tik preden je lačna dobi obrok, redno dobi za pit, spat hodi ob tej in tej uri, ko še ni preveč zmatrana, da bi postala tečna, za nočno spanje se jo odloži v posteljico, poljubčka in gre ven, dete takoj zaspi. Seveda priznavam možnost, da je temu tako, ker je ona pač tak otrok in najina rutina ne igra pri tem velike vloge, ampak za kaj za vraga bi tvegala?
In vse kar pričakujem od moža je, da POZNA to rutino. Absolutno mu je ni potrebno izvajat, ker sem večino časa jaz z njo. In z največjim veseljem mu NE BI pisala navodil, mu jo dala v naročje in rekla okej šibam se vidimo čez 6ur. In odšla z mirnim srcam, ker bi vedela, da VE.
In dejstvo je, da sem vse to pripravljena deliti z njim, velikokrat sem mu povedala/razložila, samo toliko, da bi vedel. Pa se mu ne zdi vredno zapomnit. TO je tisto, kar me pekli, kar me žge. Zakaj se mu ni vredno zapomnit stvari od katerih je odvisno preživetje IN dobro počutje njegovega otroka?
Kar se tiče koša plenic, plenic, fiziološke... ja, saj vse to jaz opazim in uredim, ampak vsakič?? Samo jaz? Umazano plenico odloži NA koš in mu ne svane, da bi ga kasneje šel spraznit in odnest.
In, da ne bo pomote: večerno hranjenje in kopanje opravlja on zato in samo zato, ker sem jaz to zahtevala, ne ker bi želel. On bi raje v tem času ležal pred TVjem. Če se mene vpraša bi njegov idealni dan potekal tako, da pride iz službe, se lahko za 1uro zlekne na kavč, da se odpočije, se nato 15min ukvarja s tamalo, nato pa spet počivanje dokler ne gre mala spat. Aja, in zvečer seveda živahen seks s svojo ženko. Ker on je utrujen, ker hodi v službo. Ko mu probam pojasnit, da naj razmisli, kaj se bo zgodilo, ko se tudi jaz vrnem v službo in bog ne daj, še jaz začnem tako razmišljat, kaj bo z otrokom? Se bo sam rihtal, ker bosta oba starša utrujena?
Velikokrat, ogromnokrat me spreleti, kaj če se mi kaj zgodi. Bodimo realni, mala ne bi umrla, to mi je jasno. Bi pa s svojim nevedenjem vsekakor absolutno porušil njeno dobro počutje. Zato, ker se mu ne zdi vredno ZAPOMNIT, kako dete funkcionira? Pa jebela cesta, sej to res ni upravljanje vesoljske postaje, kot je ena napisala (sicer v drugačnem kontekstu). Saj ne pričakujem, da bo vedel IN delal IN znal, vse kar jaz (ker sem le več z njo). Ampak da ne ve niti 5% o funkcioniranju otroka, mi je pa mimo. Kljub vsem listkom/navodilom/razlagam/prošnjam. Če vam zdajle povem, da ima mala obroke ob 7.30, 9.30, 12.30, 16.00 in 18.30, a bi si uspele to zapomnit?? Če vam zraven še rečem recimo: 7.30 mleko, 9.30 2 kosa sadja, itd... je to že vesoljska postaja? In če rečem, previj po obroku in ko se pokaka, pazi na mrzle nogice, daj ji redno pit, spat gre ob 10.30 in 13.30? Je že preveč? In če pridem domov in vprašam, če je kakala, pa se ne spomni???
Priznam, da sem včasih preveč zategla in ja, velikokrat mislim, da je samo moj način pravi, ampak...kako naj pojasnim... sprejela bi tudi njegov način, če bi le prišel iz glave in iz srca, ne pa iz občutka "morati". Če bi ji za kosilo dal jest svinjino, bi se nasmehnila, kljub temu, da je kao še ne smejo (klinc, je vsaj dobila obrok ob približno pravi uri v dovolj veliki količini). Ampak pri njemu je bolj: aja, kosilo?
Sorry punce, malo sem se razpisala, bolj da se spiham, kot kaj drugega. Hvala res še enkrat za vsa mnenja, bom se probala tudi jaz porpavit, tam kjer sem se v negativnih mnenjih našla.

ok....moj kometar na tvojo razlago:

pa kratek bo...ne glede na to, kar sem ti napisala v prvem postu:

da sem tvoj mož, te sunem v rit s takim kompliciranjem.

pa daj....a ti kaj narediš brez podrobno seciranega urnika?
kar tak? po občutku, trenutnem preblisku? brez znanstveno podprte teorije?

si kdaj spontana?

...vox populi...

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 148
28.1.2010 14:27:27   
pety78
kak mesec ali dva

...do največ 5. user posted image
In potrebno jih je rešiti čimprej, preden pride do večjih in nerešljivih.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 149
28.1.2010 14:30:29   
kalbo
Meni je tole rešljivo samo na en način, pa ga ne bom še enkrat napisal, ker sem ga že dvakrat.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?