lara light
|
Pika in ostale, hvala da ste spomnile na dohodnino in obrazec za vdrž. d.člane. Pika, kako v novem stanovanju? Se znajdeš ponoči, mislim, če že takoj veš kje si, al se še loviš? Vem, da uživate. Taškica, Sneži, bravo za smuko!! jaz bi se pomojem polomila, saj o bitfit stanju nimam niti sence Ostanite zdravi, obojni! Noki, jaz imam baterijo v sobi že odkar spimo tam, strašno nepogrešljiv pripomoček. Kakšna bo torta, si kaj našla na kulinarični slo? Hedek, pogrešam te. Kakšna bo vaša torta? Ne mi rečt, da boste vse pekle? Potem bom morala tud jaz, a ne vem, če bi otrokom privoščila moje umetnine Glede naših skupnih želja: jaz pa sem polg ostalih predlogov glede bolniške, tudi za 24m porodniške, zakaj pa ne, to pomeni 24m plačanih prispevkov, saj sta otroka dva in le tako bi bile na istem kot mamiec z dvema enojčkoma; verjamem pa v teh časih, no way, da gre skozi...glavno, da sfolgamo in da bodo naša deca ok, pa čeprav le 15m. Sicer pa lahko gre vsaka prej delat, če želi... brez veze lapam. Blanč, dej kak nasvet, kako babice finance odprejo?? Naj se kile porihtajo, naj se učke poštimajo, naj mleko gre za med, naj ...še 100 reči bi mela, pa nimam več časa... Mi bli pri P danes, vse ok, mali jo šiba za celo kg, našo manekenko, velik 73, 7.6 kg, letiiiim, lubčke