|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
25.1.2010 12:10:17   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Aja, Noki no, pa čist narobe vse razumeš danes...
Primer 1:

Eden od dvojčkov bolan (ali pa kar oba, kar je pogosto), mama doma na porodniški. Zboli še večji otrok. Fotr ne dobi bolniške, ker je mama na porodniški.user posted image
Recimo da je eden težje bolan, kako boš sama rihtala oba, ali pa celo še kakšnega tretjega?

Primer 2:
Ob dvojčka imata dihalno stisko (to pride v vtrčevskem obdobju zelo rado) in sta hospitalizirana. Pravico do bolnice in spremljavo ima samo eden od staršev. Kako boš oba malčka rihtala, ko te bosta oba prosila za naročje, oba s cevkami v noski (kisik) ti boš pa čist izrčpana, mož bo pa lahko samo od daleč gledal ali pa vzel dopust, ne bo pa mogel biti s tabo? On enostavno NE dobi pravice, da je s teboj v bolnici. To meni ni fer. Tu smo v diskriminatornem položaju z enojčki pa pika.

ne, ne, ne draga moja, ti narobe razumeš, jaz govorim o daljši porodniški, ti pa o bolniški za očeta. ker je veliko predlogov v smeri podaljšanja porodniške, sem napisala svoje pomisleke v zvezi s tem, nadaljevala sem, da imam nekaj predlogov, o katerih nisem pisal in seveda mislim, da je bolniška tudi za očeta eden izmed nujnih in prvih ukrepov. da ne govorim o enakem položaju za mamice študentke in podobno....

jaz sem v zgornjem postu pisala samo o daljši porodniški za dvojčke, v kolikor sta oba zdrava.

nokes

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
25.1.2010 12:39:31   
pikatara
Punce, da vam malo temo zamenjam. Če še niste oddale obrazca za vzdrževane družinske člane, si izračunajte kaj se najbolj splača:
http://www.dohodnina.com/si/izracun/.
Moja mama predlaga, da probamo tudi, če imata oba starša vsak po pol leta oba otroka prijavljena. Se menda najbolj izplača. Čakam, da mi možek še svoje papirje prinese in bom izračunala še za njega.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
25.1.2010 14:17:59   
dekle11
Ojla punce.
Madona, ste se razpisale ... Jaz pa zapravljala v soboto :) Juhej! Sem šla nabavljat z listkom: didaktična igrača, knjigica, cd otroških pesmic, večji bodyi,... Pa sem se vrnila s supergicami, usnjeno jakno in še nekaterimi malnekostmi - ZASE :))))) Hja. Da bom spomladi lepa po vasi paradirala :))))

Punce, ne se kregat - dejmo energijo nucat za tumarije kadar imamo 5 minut časa in pa ostalih 23/7 za naše micene srčke.  Saj je žalostno, da se nas, nekaj slovenceljnov, ki nas ni niti za eno spodobno mesto ne more zmenit... politiki so naše ogledalo, bi se lahko reklo.

Se pa glede dolžine porodniške strinjam z Noki. pomislite tudi, da je večinadvojnih še na rizični ... pa te ni v službo 2 leti... bi pa morali za dvojne morda veljati drugačni cenzusi pri dokladih prva tri leta npr, pa bolniške so tudi problem,...

Naj pa povem, da sem tudi jaz včeraj donirala. Moja porodna izkušnja je nekaj tako lepega. V por sem preživela 3 tedne in, da sem/smo se dobro počutili so poleg aparatov zaslužni predvsem ljudje. Je pa res, da brez aparatov ne gre...

Sirerne pojejo - se vam še javim

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
25.1.2010 19:39:33   
Belen
če katero znaima, kr se mi zdi da je ena 1X sprašewala.... dosti linkow trgovinc,kjer prodajajo usnjene copatke user posted image

http://otrocarije.blogspot.com/

user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
25.1.2010 19:46:22   
_rosa
Že tako dolgo nisem bila na rr, da semm rabila več kot eno uro, da sem prebrala skoraj vse.

Nič se kregat tu gor, raje pišite o tem kar vas veseli.

Buši - tudi moji nista hoteli pit mleka, pa imamo zdaj kavčukove cuclje od Nuka pa je boljše, vsaj nekaj popijeta (zjutraj 100 in zvečer okoli 120). Moji tudi mlečnih kašic nočeta. Sem vse že probala in nobene ne grejo v promet. Zdaj pa jima nadomestim mleko, ki bi ga morale popit z jogurti in skuto. Mi imamo že od 5 meseca dalje 4 obroke. Spita celo noč, včasih tudi do 9.00 in zato jutranja malica odpade. Tekočine pa kar dosti popijeta okoli 300 ml vsaka, sok od kompota, ker nič drugega nočeta.  Pri 8 m sta imeli 7100 in 7140 g in 70 cm in mislim, da imata 4 obroke dovolj, sicer pa jih nekaj siliti je brez veze.

Sirena vklopljena......

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
25.1.2010 23:01:04   
Shadow
Ma kaj je zdaj to, babe žabe??? A bomo postale take, kot so babure na večini tem, ko se zaradi odtenek drugačnih pogledov na stvari kregajo??? A bom res morala v CE in LJ stopit, pa vaju nahoblat? No, saj ni problema, pridem, da vidim vajina kužeka, pa vse štiri bejbije, pa skladišča zelenjave in sadje, pa župnikovega harleya, pa slavne uggice, pa... user posted image

Res no, saj imata obe prav. Mene pa najbolj jezi, da za Patrie nihče ne bo organiziral dobrodelnega koncerta, to bodo gospodje velikodušno financirali iz proračuna, pri otročkih pa točno vedo, da trkajo na naše sočutje in razmišljanje v smeri: Kaj pa meni pomeni nekaj deset evrov... to bom pa ja daroval. In valjda darujemo. K.u.r.č.e.v.e. patrije pa bodo itak čez nekaj časa zarostale, ker jih živ bog ne rabi. Pa še moj študijski kolega je koncert povezoval... user posted image

Moj tamali pa ima hidrokelo, aka vodno kilo. user posted image Eno jajo ima občasno večjo, a ni videti, da bi ga bolelo. P nas ni nikamor poslala, je rekla, da bo po vsej verjetnosti izzvenelo. user posted image Jaz sem pa že cel gugl prečekirala, pa nisem tak ziher... Pa me kar spet po malem želodec boli... Qrc pa tako.

Danes sem bila slaba mati. Kosilo sem postregla iz steklenega kozarčka. Jedla sta ful. Prodane duše! user posted image

Ajde Blanči, povej nam, kako so vas sprejeli na intenzivni? Ziher je bil vaš Bernardek prava atrakcija! user posted image

Pika, hvala za link, ampak mi smo že oddali obrazec. Upam, da se nismo za****li. user posted image user posted image

dekle11, ko si napisala, da sirene pojejo, sem se kar na Sirene tulijo od Lačnih Francov in študentskih časov spomnila.... ahhhhhhhhhhhhhh. Ti pa kar lepo zapravljaj! user posted image

Kaj zdaj, že vemo, katera je katera na FB???? No, da vam malo olajšam ugibanje - jaz imam črno-belo prikazno slikico! user posted image Še vedno pa nimam pojma, katera je Normanka!!! user posted image

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
26.1.2010 8:26:56   
taškica
Ojla zdajle ko tole berem 300ml kompota, ajme, ajme, mogoče mojadva premalo pijeta!!!!!?????? Kriza, grem takoj zalivat otroka....user posted image

Katera od vas je lepotička v usnjeni jakni in z črnim easy walkerjem in dvema krasnima detecema?

Pri nas je spet včeraj bila vročina, ki niha, pa zgine, pa je spet, pa nobenih pikic po telesu.....pojma nimam ka to je.

Senčka - mislim, da lahko zaupaš Pediatrinji. Meni pa je moja rekla, da ima eden večjo zenico od drugega, da pa to mora izveneti, pa da niti slučajno ne smem it guglat kaj to je, ker bom dol padla. No tako, pa nisem šla, na pol pozabila na zadevo, dokler ti nisi omenila.....mogoče bi pa šla mal poškilit, kaj če ne gre nazaj......user posted image

Belen ti copatki so tako cute in krasni, jaz imam na vsakem napisano njuno ime in jih imam full rada. Doma smo sicer v nogavičkiah, ki jih vztrajno dol mečemo, za ven damo copatine.

Noki, oprosti, zgleda da sva se narobe štekali. Tudi jaz nisem za daljšo P. Daj, oglasi se kaj.

Imejte lep dan babnice, baje bo snežilo!!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
26.1.2010 13:04:18   
lara light
Pika in ostale, hvala da ste spomnile na dohodnino in obrazec za vdrž. d.člane.
Pika, kako v novem stanovanju? Se znajdeš ponoči, mislim, če že takoj veš kje si, al se še loviš? Vem, da uživate.user posted image

Taškica, Sneži, bravo za smuko!!user posted image user posted image  jaz bi se pomojem polomila, saj o bitfit stanju nimam niti senceuser posted image  Ostanite zdravi, obojni!user posted image

Noki, jaz imam baterijo v sobi že odkar spimo tam, strašno nepogrešljiv pripomoček.user posted image  
Kakšna bo torta, si kaj našla na kulinarični slo?
Hedek, pogrešam te. Kakšna bo vaša torta? Ne mi rečt, da boste vse pekle? Potem bom morala tud jaz, a ne vem, če bi otrokom privoščila moje umetnineuser posted image

Glede naših skupnih želja: jaz pa sem polg ostalih predlogov glede bolniške,  tudi za 24m porodniške, zakaj pa ne, to pomeni 24m plačanih prispevkov, saj sta otroka dva in le tako bi bile na istem kot  mamiec z dvema enojčkoma; verjamem pa v teh časih, no way, da gre skozi...glavno, da sfolgamo in da bodo naša deca ok, pa čeprav le 15m. Sicer pa lahko gre vsaka prej delat, če želi... brez veze lapam.user posted image
Blanč, dej kak nasvet, kako babice finance odprejo?? user posted image

Naj se kile porihtajo, naj se učke poštimajo, naj mleko gre za med, naj ...še 100 reči bi mela, pa nimam več časa...
Mi bli pri P danes, vse ok, mali jo šiba za celo kg, našo manekenko, velik 73, 7.6 kg, letiiiim, lubčke

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
26.1.2010 13:09:48   
lara light
Belen, hvala za link, jaz sem kupila na copatke.si od jinwood pred 2.m in so super, ker so od takrat nogavičke dor in suhe, saj jih moja2 non stop tlačita v usta.

Noki, jaz imam bio zelenjavo 2bloka od mene in je ok. Kar ne pridelajo naši doma, kupimo. Cene ne vem, nimam alternative. Link je fajn, je pa res drago in za tedenski zabojček veliko premalo za nas požeruheuser posted image .

Vsi 3 me postarni gledajo, ker tu visim, zdaj pa res, gassss

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
26.1.2010 13:35:34   
Alenka-8
Tuki so ful cenej usnjeni copatki: http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo
Jaz sem za 6 komadov dala 48 eur (s poštnino vred)

Neposredna povezava do sporočila: 3010
26.1.2010 13:45:58   
almk
No pa sem se spet spravila napisat nekaj stavkov, če mi bosta malčka le pustila...
Najprej nekaj za nazaj: sem po IVF postopku, od 24 tedna zaradi krajšanja MV ležala v 4.nadstropju porodnišnice, bila 2x lažno v porodni sobi (prvič zaradi krvavitve v 25 tednu, drugič zaradi popadkov v 29 tednu), no na koncu so mi porod sprožili v 35 tednu zaradi zahiranosti malčice...Rodila naravno v 2,5 ure - porod pa sej veste kakšen..Malčka sta bila 24 ur v intenzivni v topli posteljici, jst pa tudi, ker sem izgubila ogromno krvi in dobila transfuzijo..Potem se je pa začelo - naslednji dan smo bili že skupaj, preležali še 12 dni v porodnišnici in via domov - hvala bogu po skoraj 3 mesecih..
Doma pa: dojla nisem, sem si pa melo več kot mesec dni črpala mleko, vendar ko ni šlo več, smo pristali na Novalacu...Malčka sta lepo napredovala, krčev nismo imeli, smo pa večino dnevov prespali, tudi noči niso bile grozne, hranjenje 2x na noč in to je to...Bili v razvojni in tudi na fth hodimo 1x na teden z obema..
Zdej smo stari že skoraj 8 mesecev - jesta zjutraj ob 9h Milupino kašico, ob 12.30h zelenjavo z meskom ali sadje, ob 16h mleko 120 ml in zvečer ob 20h po kopanju 220 ml mleka z riževmi kosmiči, potem spat, zbudita se nekajkrat na noč zaradi dude (Tar mogoče 1x, Asha 2x) in okoli 4-5-6h dobita 120 ml mleka ter potem spita do 8-8.30h...
Aktivna pa čedalje bolj - oba se obračata na trebuh, nazaj še ne, zato se dereta in ju moram obrnit,  Tar se že plazi nazaj, tako da ga imam že vsepovsod, Asha pa še ne...
Prej smo bili ogromno zunaj (mi imamo črnega EasyWalkerja), zdej ko je pa tak mraz pa malo manj - sicer še vedno skoraj vsak dan - ampak samo za kakšno urico, ko pride oči domov..Živimo v 2. nadstropju brez dvigala in je zame kar podvig da ju prinesem do garaže, kjer imamo shranjen voziček...to mi je od vsega trenutno najhujše...ker postajata vse bolj težka...
Alenka-8 moram pohvalit tvoje slikice na fb - res sta cukrčka - vprašala bi te pa - kje si nabavila poganjalčke (pikapolonico in miško) - tako zelo so mi všeč, da bi jih mi tudi imeli...
Drugače pa - pojma nimam katera je katera na fb - moram pa reč - da imate vse največje cukrčke...res so luptni tile naši zakladki..
Evo pa sem se res malo razpisala...pa še mir je bil...no ja 2x sem ju obrnila nazaj na hrbet, ju zamotila z igračkami, pa spisala do konca....
Pozdravček vsem..

Neposredna povezava do sporočila: 3011
26.1.2010 14:24:48   
meta22
oprostite da vletavam na vašo temo ampak imam eno oz. več vprašanj za vas.
A je katera od tu rodila dvojčke na ptuju in kaj lahko tam pričakujem če grem tja rodit. pričakujemo dvojčke, sem pa v 30 tednu. a je res da na ptuju pošljejo dalje če prideš urgentno in da nimajo potrebnih aparatur?

hvala

meta

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
26.1.2010 14:38:17   
Alenka-8
Alenka-8 moram pohvalit tvoje slikice na fb - res sta cukrčka - vprašala bi te pa - kje si nabavila poganjalčke (pikapolonico in miško) - tako zelo so mi všeč, da bi jih mi tudi imeli...

Hvala, hvala. Tudi jaz sem pofirbcala tvoja dva - luštna za požret.
Poganjalčka smo kupli na otroškem bazarju, sta pa iz spletne trgovine mojskratek.si Imajo pa jih tudi v Bušiju, samo sp precej dražji. Oziroma tako je, Buši ima še do jutri 40% znižanje na vse izdelke, ker se selijo na novo lokacijo. In imajo tudi te poganjalčke (pa še en kup ful dobrih drugih), samo so večji - od 2,5 do 5 let. Mi pa imamo manjše, od 1 do 2,5 let. So mi boljši, ker ju bosta zdaj zdaj poganjala sama. Poglej pa tudi na pramworld.co.uk - so jih meli ceneje kot pri nas, ne vem pa , koliko pride poštnina.
Šibam, alarm.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
26.1.2010 15:20:29   
pikatara
Larči ponoči točno vem kje sem, saj nič ne spimo. Imamo Hedikin sindrom. Ponoči sva se spraševala kdaj bomo prespali celo noč. Sem pomislila, da takrat ko bosta otroka že žurala okrog, pa sem se spomnila, da takrat tudi ne, ker bova v skrbeh. Tako, da šele takrat ko se bosta odseliauser posted image . Pa še to boš tiuser posted image na boljšem, ker bosta tvoja dva šla vsaj študirat od doma, pri nas pa še to ne. No, no, saj se ne pritožujem, je ful luštno. Noki se bo sigurno potrudila glede torte, da jo bo lahko tudi Ivana jedla, za Hedi pa ne dvomim, da bosta Mihec in Špelca uživala. Nič se bat, ne bom pekla torte. Naša bo sigurno po temle receptu http://www.kozelj.si/recepti.php?id=139. Lepa teža.

Belen hvala za link, bomo bodije naročili. Mala ima čeveljčke od rebeez iz baby centra, Patrik je pa še s copatki zadovoljen.

Taški sem razvozljala, almk je blondinka s črno jakno in črnim vozičkom. Super da se vsaj na fb vodimo kako zgledamo, se bom potrudila in kakšno slikco pripopala tja. Je še nimamuser posted image . Sam ne danes, ker že oba stojita ob mojem stolu in me vlečeta za hlačnico.

Neposredna povezava do sporočila: 3014
27.1.2010 6:36:53   
Belen
jutroooooooooo
mi smo že pokonci... user posted image user posted image user posted image , moje pike so ble tko zaspane da so wčeraj spale že ob 18.30h..posledično smo že na nogah... user posted image user posted image
user posted image že pijem, kompot za niju se že kuha, še malo pa bosta padli še flaši.... ko po tekočem traku... user posted image

mi powe katera kak fin recept,ki ga vasi user posted image obožujejo??? meni se zdi da wedno ima hrana enak okus, čepraw menjujem zelejavo, riž, krompir... user posted image user posted image

danes piha burja tu pri nas za pop.....že od wčeraj zwečer in se ne ustawi.... user posted image user posted image nanka wen ne bomo mogli..... user posted image
ufffff...ne wem kaj je slabše(boljše) sneg al burja??? user posted image ne, Lara, gemelli??? user posted image user posted image user posted image

p.s. kaj se gremo igrico na FB, "lepo je biti na RR" ? .... kwiz...katera ugane weč nickow user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 27.1.2010 6:50:47 >

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
27.1.2010 8:28:41   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

jutroooooooooo
mi smo že pokonci... user posted image user posted image user posted image , moje pike so ble tko zaspane da so wčeraj spale že ob 18.30h..posledično smo že na nogah... user posted image user posted image
user posted image že pijem, kompot za niju se že kuha, še malo pa bosta padli še flaši.... ko po tekočem traku... user posted image

mi powe katera kak fin recept,ki ga vasi user posted image obožujejo??? meni se zdi da wedno ima hrana enak okus, čepraw menjujem zelejavo, riž, krompir... user posted image user posted image

danes piha burja tu pri nas za pop.....že od wčeraj zwečer in se ne ustawi.... user posted image user posted image nanka wen ne bomo mogli..... user posted image
ufffff...ne wem kaj je slabše(boljše) sneg al burja??? user posted image ne, Lara, gemelli??? user posted image user posted image user posted image

p.s. kaj se gremo igrico na FB, "lepo je biti na RR" ? .... kwiz...katera ugane weč nickow user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jutro!

Pr nas je lepo Belen, danes bo sicer mrzlo, a sonček in nič vetra!! Jupiii!
Lep dan vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
27.1.2010 9:53:16   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Uf, zadnje čase mi komi še znese tale kofe skuhat. Še dobr, da sem dans dobila spodbudo, a ne 4pikice user posted image

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 3017
27.1.2010 10:07:25   
Snezinka4
Mlinčka, jasno da nimaš cajta, ko pa tak fensi densi kofetek stežešuser posted image . Navadna nes, brez mleka in sladkorja - pa bo hitrej fertiguser posted image .

FB - jaz vem samo za tiste, ki so dale za peruser posted image , pa črnega EW sem tudi še izsledila user posted image , če mi nazorno opište še kaj dojamemuser posted image . Sicer sem pa jaz tista, ki nima še slikice, pa kadar se mi nič ne da, sem vredna svojega imenauser posted image user posted image user posted image ...pa me najdite s tem rebusomuser posted image user posted image . Aja Normanka (Noki) se pa kar noče pofočkatuser posted image .user posted image Punca, pa ti veš, da se nima smisla upirat? Prot vetru se ne da s.c.at.user posted image Ti kar spremljaj novitete na internetu, sicer boš čist za Luno, ko ti maledva prevzameta tipkovnico. Ajej, jaz imam včasih probleme že televizor prižgat, ko imamo tolk daljincev, si sploh ne predstavljam kako bom kontrolirala kaj moji otroci na internetu počnejouser posted image ...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
27.1.2010 10:12:42   
miska73
Jutro.
Mama podganca je utrujena.
Že dva dni smo izven ustaljenga ritma... in je to čist tu mač.
Upam, da se kmal spet nazaj naštelamo.

Sem hotla nekaj za nazaj komentirat... pa pozabla... pa se mi ne da še enkrat brat.
Pridne bodtet pa ne mi preveč otroke sekirat.

Blančeta poročilo iz obiska na EINT.

A ja ... sem se spomnala..

Meta
moj nasvet: Pojdi tja kjer imajo čimveč izkušenj, strokovnjakov in osebja na razpolago. To je... pojdi v Klinični center ali v MB ali še bolje v LJ. Lej, če je boh nedaj karkoli narobe, je za vse tri najbolje, da ste v KC. Če pa je vse OK, je pa itak vseeno kje si. Povsod boste dobili ustrezno nego. Jst ne bi hodila v lokalne porodnišnice. Pa nimam proti nobeni nič.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
27.1.2010 10:17:30   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Mlinčka, jasno da nimaš cajta, ko pa tak fensi densi kofetek stežešuser posted image . Navadna nes, brez mleka in sladkorja - pa bo hitrej fertiguser posted image .

user posted image Še hitreje je kava iz pločevinke. Tako sem jst danes zjutraj spila.

Snežinka upam da sem razvozlala rebus user posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
27.1.2010 10:23:01   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

A, ne. Če že postrežem, mora bit ornk. Za moje babe pač ne more bit kr neki user posted image .

A pol zame ne veš, kera sem na FB, glede na to, da provzaprov nikol nisem za pir dala user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
27.1.2010 10:47:44   
Barbk
Daaaaan! Madonca je šlo pol leta mimo, da se vam končno malo pridružim. Če me sprejmete, seveda. user posted image  Vas tako precej pogosto berem, nisem čist na tekočem, ampak vam sledim...user posted image  Sem pa zdele hotla malo nekaj dnevnih grehov popucat, pa vas prebrat, pa no way. Če ne bom zdajle kaj napisala bosta naša dva šla že v vrtec preden se spet spravim kaj natipkat. user posted image  Tako najprej pisat, pol brat.
Moram vam priznat, da ste definitivno najbolj zabavne babuške na forumu in se vam res velikokrat iz srca nasmejim, moj me sam čukast gleda. user posted image  Luštne ste, res. In če me sprejmete, kljub mojemu zabušavanju in "vohunjenju" za vami, vam še kaj načvekam.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
27.1.2010 11:11:08   
aknela123
barbk, jaz sem tudi en tak zabušant, ki samo bere, se smeji zraven, piše pa nič več.

meta, jaz sem iz ptuja, pa me je moja gin. že v nosečnosti poslala v mb na preglede, tak da sem hodla k njej se kazat, v mb pa na bolj resne preglede. imam pa monoamniotkice. (še zdravnikom je bla tak zanimiva moja posteljca po porodu, da so jo kar poslikali in še zdaj komentirajo o njej verjetno. no, je vsaj moja posteljca doživela slavo).
vsekakor se pogovori o kraju poroda s svojim gin., jaz bi ti svetovala mb, so le večji strokovnjaki, imajo več opreme, pa še potem na oddelku so za nas tri skrbeli skoraj kot v hotelu. res, za mb imam same pohvale.

vsem skupaj želim en lep dan, pa da ostanete na forumu, kljub neki fb epidemiji, ki se pojavlja zadnje dni.user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
27.1.2010 11:16:19   
4pikice
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Uf, zadnje čase mi komi še znese tale kofe skuhat. Še dobr, da sem dans dobila spodbudo, a ne 4pikice user posted image !

Joj, jest sem tud bol u tiltu s cajtom, sam zatežit znam pa še zmeri.user posted image Kokr ga pa že imam se pa zdej bol pr ta hujših zadržujem. Tebe pa ni nikjer več vidt???

Drugač pa mamice na kvadrat, super ste, pa tole na fb ninčy si tud dobro zastavila. Mam že kar neki novih frendic, med drugim tudi tebe miška73.user posted image

2+1=4pikice

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
27.1.2010 12:37:34   
Snezinka4
Miška73 - user posted image
Mlinčka - mah itak, da vem kdo si. Nisem bila dovolj precizna pri izjavah glede pivauser posted image ...važno je, da gremo ven na čvek, ni važno kdo plačauser posted image

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?