|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
27.1.2010 15:55:59   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kolumbo.......ti ga naj pa sunny vzame v gorici

Lahko ga tudi js v Velenju.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
27.1.2010 15:56:24   
SURF
Pičim sedaj....
Lepo se imejte.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
27.1.2010 15:57:46   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Baki poznam nekaj ljudi iz Koroške,moj bivši je bil iz Sg...
Iz kod pa si točno,ker če si iz Črne,Žerjav,Mežica sva še bližje ker imamo bljižnico čez Slemeuser posted image user posted image

prevalje,pridi kaj okroguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
27.1.2010 15:59:08   
baki
sam čez sleme se pa še nisem peljala vem pa da je tam bližnica.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
27.1.2010 15:59:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

kolumbo.......ti ga naj pa sunny vzame v gorici

Lahko ga tudi js v Velenju.

evo kolumbouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
   [Brisano sporočilo]
27.1.2010 16:06:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
27.1.2010 16:16:13   
TAMIKA3

jaz si pa glavo razbijam z  verzom/čestitko za dedija.......a ima kera kej fajnga???user posted image

KOLIKO LET user posted image ma me danes jeuser posted image črke user posted image user posted image user posted image
ime user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
27.1.2010 16:16:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jaz si pa glavo razbijam z  verzom/čestitko za dedija.......a ima kera kej fajnga???user posted image

KOLIKO LET user posted image ma me danes jeuser posted image črke user posted image user posted image user posted image
ime user posted image

64 ,pa kar dedi ali pa dedek,ker je mišljeno da mu da Hana za RD

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 27.1.2010 16:18:00 >

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
27.1.2010 16:17:48   
TAMIKA3
mihailo... tristan ima copatke odkar se je začel postavljat na noge
vse user posted image nogice od najmanjše do največje pa so doma v cicibankah

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
27.1.2010 16:20:47   
TAMIKA3
čebel@...ekola

En poljub na vsako stran
prejmi za svoj rojstni dan.
Srcek moj pa ti želi
še veliko rojstnih dnil

Voščiti ne znam, ti samo šopek dam.
Naj šopek pove, kar čuti srce!

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 27.1.2010 16:24:32 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
27.1.2010 16:21:43   
Čebel@

čebel@...ekola

En poljub na vsako stran
Srcek moj pa ti želi
še veliko rojstnih dnil

ta je že kar zlajnanuser posted image .....imaš še kaj na lagarju?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
27.1.2010 16:26:36   
Katjusa
punce kaj nej nardim Florjan me nič ne uboga in ne spi v vrtcu.... seveda je vso to neuboganje posledica nespanjauser posted image user posted image user posted image

prej je kr jokal in sitnaril pa sem rekla nej gre mal počivat in itak se je upiral, pa sem prjela kuhlo v roko in sem mu rekla, če ne gre takoj lulat in ajat, da ga bom po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol je takoj šel, čeprav s kuhlo jih še nikol ni dobil.... pravzaprav nimam ravno neke navade da bi otroke tepla vseeno pa priznam da mi je že ušla kaka po riti ampak ne tko ful na močno.... tud za alseke sme ga že kdaj potegnla čeprav mi je pol vedno ful hudo ampak me tok zmozga, da sem neprisebna (to seveda ni opravičilo) priznam, da ne delam prava mapk ne vem več kako če počepnem k njemu in mu lepo rečem ne pomaga če se derem ne pomaga če mu obljubim nebesa ne pomaga.... seveda tud focn ne po maga no danes je zalegla kuhla in na to nisme ponosna zato se obračam, d ami date nasvet kako naj ukrepam, kadar me ne uboga in kaj nej storim, če ta ukrep ne pomaga..... in kako ga naj pripravim, do spanja v vrtcu.... ful rad gre v trgovino sam po jajčko in mu rečem če boš danes spal boš potem lahko šel v trgovino ampak ne on ne spi in sem mu včeraj pokazala, da imam 1 € in da mu ga ne dam ker ni spal.... danes zjutraj sem mu spet rekla, da če bo spal bo dobil dinarčka, da bo šel po jajčko in spet ni spaluser posted image user posted image user posted image user posted image ok. prav smešna sem vidim, da podkupovanje tud ne pomaga..... kaj pomaga v teh časih k imajo otroci vsega polne riti

PROSIM POMAGAJTEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
27.1.2010 16:27:48   
TAMIKA3

čebel@...ekola

En poljub na vsako stran
Srcek moj pa ti želi
še veliko rojstnih dnil

bo zvečer prepozno user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
27.1.2010 16:29:44   
Katjusa
aja zdej spi že 1 uro....
sem dala oba z benijem v sobo pa beni ni zaspal ampak je klical in ko sem šla pojn je flori že smrčal (v 2 minutah je zaspal k top)user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
27.1.2010 16:32:53   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce kaj nej nardim Florjan me nič ne uboga in ne spi v vrtcu.... seveda je vso to neuboganje posledica nespanjauser posted image user posted image user posted image

prej je kr jokal in sitnaril pa sem rekla nej gre mal počivat in itak se je upiral, pa sem prjela kuhlo v roko in sem mu rekla, če ne gre takoj lulat in ajat, da ga bom po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol je takoj šel, čeprav s kuhlo jih še nikol ni dobil.... pravzaprav nimam ravno neke navade da bi otroke tepla vseeno pa priznam da mi je že ušla kaka po riti ampak ne tko ful na močno.... tud za alseke sme ga že kdaj potegnla čeprav mi je pol vedno ful hudo ampak me tok zmozga, da sem neprisebna (to seveda ni opravičilo) priznam, da ne delam prava mapk ne vem več kako če počepnem k njemu in mu lepo rečem ne pomaga če se derem ne pomaga če mu obljubim nebesa ne pomaga.... seveda tud focn ne po maga no danes je zalegla kuhla in na to nisme ponosna zato se obračam, d ami date nasvet kako naj ukrepam, kadar me ne uboga in kaj nej storim, če ta ukrep ne pomaga..... in kako ga naj pripravim, do spanja v vrtcu.... ful rad gre v trgovino sam po jajčko in mu rečem če boš danes spal boš potem lahko šel v trgovino ampak ne on ne spi in sem mu včeraj pokazala, da imam 1 € in da mu ga ne dam ker ni spal.... danes zjutraj sem mu spet rekla, da če bo spal bo dobil dinarčka, da bo šel po jajčko in spet ni spaluser posted image user posted image user posted image user posted image ok. prav smešna sem vidim, da podkupovanje tud ne pomaga..... kaj pomaga v teh časih k imajo otroci vsega polne riti

PROSIM POMAGAJTEuser posted image user posted image user posted image

katjuša ne vem ti pomagat.skupi se dol uležita pa mu preberi kakšno knjigico mogoče pa bo zaspal zraven.ne vem,vem pa da je težko.a misliš da zaradi tega ne uboga ker ni naspan,al je mogoče to samo obdobje.????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
27.1.2010 16:34:36   
baki
sem vidla da spi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
27.1.2010 16:36:15   
Katjusa
baki sej to je problem ker je to v vrtcu ne spi, kadar je doma vedno spi tud za vikende po 3 ure rukne spanja opoldne.....
kadar je naspan je ful priden fantek.... tko pa sam joka in sitnari in karkoli rečem je jok in zgovarja se.....
če spi je čist drug k da bi imela 2 sineka v enemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
27.1.2010 16:38:49   
Čebel@

čebel@...ekola

En poljub na vsako stran
Srcek moj pa ti želi
še veliko rojstnih dnil

bo zvečer prepozno user posted image

ne bo prepozno

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
27.1.2010 16:44:25   
Urša08
Katjuša eto Nejc je bil tud prejle sitkan , seveda ker ni šel spat. Rešitev: z možekom sta šla vn na sanke. Je bil pša seveda siten, pa žabe gor, pa ne bi žal user posted image jao ampak no potem sem ga zrihtala in sedaj naj se nasankata, potem mu bom ob 6 dala za jest in ob 7 spat. Če ga dsam zdele smo do večera opleli tako da se izogibam tok poznemu dajanju spat. Ja zakaj se pa ne pogovoriš z vzgojiteljico da ga da spat brez pardona. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
27.1.2010 16:48:05   
Urša08
Eto jaz sem skuhala kavico, sem jo mislila z možekom popit ampak je prej ušel na sanke z Nejcemuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej je prav tako. Jo bom pa z vami popilauser posted image . Žiga se igra in dokler je tako zadovoljen naj se kar sam igrauser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
27.1.2010 16:48:36   
Urša08
Ja kje pa ste zdej vseuser posted image Pa ja ne bom sama kavice pilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
27.1.2010 16:51:04   
Urša08
Aha Mihailo dokler otrok še ne hodi ne rabi čevljev za vn, rabi pa nekaj toplega na nogicah da ga ne zebeuser posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
27.1.2010 16:52:31   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Punce dejte mi povedat a vedno kupite nove čevelčke al date mlajšemu otročku čevelčke od bratca oz. sestrice? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
27.1.2010 16:56:09   
Katjusa
Urša vzgojiteljici vsak dan trobim, da mi je že norodno nazadnje mi je rekla naj pa prej hodim ponjuser posted image user posted image user posted image mogoče bom res ker nimamo nič od dneva zdle bi lahko sankali tako pa spimo......
pri nas ni problema če zdle spi bo potem vseeno ob 8 šel spat....

sem bla pa zdle brez neta in nisem vedla zakaj premečem celo bajto povsod je tok razn tam k mamo modem neuser posted image user posted image user posted image user posted image ja ni kej beni mi je net izklopuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
27.1.2010 17:06:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Punce dejte mi povedat a vedno kupite nove čevelčke al date mlajšemu otročku čevelčke od bratca oz. sestrice? 

mi imamo za benija od florjana.... florjan jih je pa tudi dobil sploh te čist taprve copateke (sicer je dobil skoraj nove res je rekla sošolka, da njenim nekačom niso bli prav kler so imal visoko nogico)
pol kasneje sma pa nekaj dobli nekaj kupli sploh za doma smo nosli bolj dobljene (za po lužah in blatu, pa za v pesek....) beni bo pa isto kake bo dobil kake pa od florjana ampak ne kupujem pa onih za 25, 30€

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

adaptirano mleko
Sanikaa

(68%)

(32%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!