Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 11:39:55
|
|
|
|
farfala
|
zvezdica fajn za koncert, ta Bolton zdaj vsaj nekak izgleda, ko se je postrigel Pa tako malo otrok bo v vrtcu, to je tud fajn yancci dobro sta se potrudla s filmom , sem mojemu omenila, da bi lahko naredili kaj takega pa je odgovoril - veš kolk je dela s tem???!! yelci daj povej še kaj o Irski - kdaj sta bila tam, da sta ujela tak lepo vreme, a je rentacar drag?, hrana?, kje sta spala? oj, spetko, ja končno si se malo oglasla , sem vidla slike Tiana na FB - pravi lepotec, ti fanti januarski so samo fotomodeli sonček lepo, da se boš še do pomladi cartlala z Lovrom doma
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 11:46:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
farfala, tebe tud daje irska? Naju tud. Bova ziher šla, ko bosta tamala dva večja, da bosta lahko šla zraven in res uživala. zdaj mamo plan tak, da ga presenetim s tem izletom, potem poletje greece, ker lani nismo šli, pol pa dalje. Vse je odvisno od €
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 11:58:17
|
|
|
|
Zvezdica
|
A ste ve vse dale mleko za probat? Jast sem zadnjič dala v polento, danes sem mu pa čokolino dala z mlekom (prvič) da ga je jedel, ker on z adaprtiranim mlekom nič več noče jest. Za zdaj ni še nič videt, da bi bilo narobe.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 11:58:55
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla kako ste? Končno sonček! LOvro spi, potem pa na potep, vsaj za eno urco. POgrešam zrak, hojo ... Danes kuham za LOvra ajdovo kašo z jajčevci in bučkami. NImam pravih idej. Z naju pečen krompir in gobove-čičerikine polpete. Pa zelje v solati. Utrujena. Otrok ponoči ne spi. Protestira. SE dere. ma v vseh 11 mesecih nisem tako malo spala kot zadnjih nekaj dni. In sem tečna in stesam slabo voljo na mojga. Eh...bo boljše. Menda.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:00:00
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica, jaz sem mu ga že dala..v pire, v gres ... ima pa zadnjih 14 dni majhne pikice po ličkih in nimam pojma od česa..ker smo vsem dali tudi paradižnikovo mezgo. Bo treba mal preverit...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:00:13
|
|
|
|
farfala
|
zvezdica ja, Irska definitivno enkrat , V grčiji smo bili pred leti, na Rodosu in je bilo super. Kopala se sicer nisem kaj dost, ker je bilo morje mrzlo, smo pa najeli avto in potem raziskovali otok in iskali lepe plaže. Pa stari del mesta je res lep.Imaš kaj videt. Fajn je bilo. Kam greste pa vi?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:04:20
|
|
|
|
yelci
|
Farfara, bla sva zadnji tedn v juliju in prvi tedn v avgustu. Za 14 dni rentanja sva dala okol 400€, spala sva v B & B, skoraj vsak dan v drugem mestu. Spanje z zajtrkom pride tam nekje od 25-35€, odvisno al maš svoj wc al pa si ga deliš,sobe so full lepe, zajtrk je zeloo obiln. Šla sva ob obali, k v notranjosti praktično ni nič, hodila po parkih, gradovi so božanski,bila na sv. Patriku...., skratka blo je super. Ljudje so zelo prijazni, morm rečt, da pa je hrana in pijača kar draga, midva sva kr k kitajčkom hodila jest, je dost cenej. Aja, za letalsko karto sva dala 110€ po osebi, letela iz Benetk z enim prestopanjem. Zvečer dam še kako slikico gor
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:06:30
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica A ste ve vse dale mleko za probat? Jast sem zadnjič dala v polento, danes sem mu pa čokolino dala z mlekom (prvič) da ga je jedel, ker on z adaprtiranim mlekom nič več noče jest. Za zdaj ni še nič videt, da bi bilo narobe. ma samo v šmornu in palačinkah ga je poskusil, sem ravno hotla rubico vprašat, kako kaj Gaja prenaša mleko. Kaj dajeto alpsko mleko to homogenizirano, pasterilizirano al kako drugo. Pa jajca mu tud dajem počasi, paradižnik je pa do sedaj 1x jedel v omaki za špagete, pa včeraj 1. kivi in ko je kakal, je imel malo rdečo ritko.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:06:34
|
|
|
|
Ulla80
|
držte dons pesti - pišem mat. geometrija bo šla, sem vse žive vaje nardila, pa laufa! polinome znam sesštevat, odštevat, množit (deljenje adijo!) pa nule po hornerju poiskat, to pa je tud vse. graf znam narisat tolk, kolkr si znam zračunat - premalo racionalne funkcije znam zračunat ničle pa pole, pa spet tolk znam graf narist. ker ne znam polinomov delit, tud kle onih asimtot ne znam zračunat a mislte da bo za 50% pa da vidte kok se učim - vse mam une liste razvlečene, pa uline rizbice zravn, pa vse mi je počičkala, une formule k jih lohk mam zravn, pa ne sme bit nič popisan list, upam da ne bo kaj težila ( da mam v kakih šifrah napisane švinglce recimo ) groza....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:09:23
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: yelci Zvečer dam še kako slikico gor to mi delaj , boš mi še večje lušte naredila , sem včeraj gledala ene slike, pretežno narave in res lahko rečeš zeleno, ki te ljubim, zeleno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:09:51
|
|
|
|
yelci
|
Jst mam Grčije zaenkrat dovolj, bla dvakrat na Kreti, Krf, Rodos. Rodos je bil tud men všeč, midva sva najela motorček in si ogledala praktično vse, čist na vsako razvalino sva lezla, kopala bol mal oz vsak dan po 6 uri. Midva mava rada bol aktivne počitnice.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:11:34
|
|
|
|
yelci
|
Ulla, bom mislila nate. Jst sm dons na dopustu, mi prov paše
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:18:45
|
|
|
|
Hijacinta
|
Ulla držimo pesti. Kako je mala? Jst mojemu dajem navadno mleko že kar nekaj časa pa ni nobenega problema. Tudi paradižnik in jajca že je.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:21:50
|
|
|
|
Jancci
|
Ulla kaj je dr. rekla za Ulo?? Dons pa držim pesti!! Nehajte od potovanj ker moram delat, pa se mi meša!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:22:23
|
|
|
|
Jancci
|
Jst mojemu dajem navadno mleko že kar nekaj časa pa ni nobenega problema. Tudi paradižnik in jajca že je. =
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:24:24
|
|
|
|
Ulla80
|
Ulla kaj je dr. rekla za Ulo aja ja nač, ni kaj hujšga, zaenkrat. pač neka viroza, mal ma grlo in madlje vneto, samo za enkrat kaže da se bo samo porihtalo, je rekla da se sluznica lepo čisti in obnavlja...da čist fajn zgleda. in da naj ji spiram z žajbljem, sma se prej učile grgrat, je bil cel žur in da se bo v kakih dveh dneh pokazalo - a bo šlo na boljš, al pa na slabš ( vročina, lohk tud angina...). upam da ono prvo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:48:00
|
|
|
|
Zvezdica
|
Kaj dajeto alpsko mleko to homogenizirano, pasterilizirano al kako drugo. kupim na mlekomatu po novem, drugače tole planikino v plastenkah. Ulla, a spet mat? ja itak da držim pesti. Ula pa naj se pocajtka. Yelci, slikce plis. Drgač so pa z otrokom vsake počitnice aktivne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:48:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Ulla držimo pesti. Kako je mala? Jst mojemu dajem navadno mleko že kar nekaj časa pa ni nobenega problema. Tudi paradižnik in jajca že je. paradižnik tudi mi, vse ok. Hijacinta kako je v službi?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:49:34
|
|
|
|
petra88
|
Ojla punce! Naš David je pa v nedeljo shodil facko mali, tako se mu je fajn zdelo Vsem januarčkom in januarčicam želim use najboljše in da bi fajn nagajali mamica in očkom! in hvala vsem za voščila zadnjič! vidim da se imate fajn, pri nas piha danes, da ne moremo it nič ven. Se imam pa ogromno za učit, jutri imam izpit, v ponedeljek spet.. takle mamo, ja. Jst tud dajem že od 10meseca kar kravje mleko, odkar je šla alergija mimo. jajca tudi, paradižnik tudi ni problem. Morm it v špar pogledat, ker majo novo brezglutensko hrano, če bo kaj zanimivga. kaj naj še napišem? aja, za seznam: shodil je pri 1. letu, zobkov imamo 6. Posvetovalnico imamo pa šele februarja, bomo takrat videli kolk smo težki. okol 9 kg. tako zaenkrat. lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 12:55:27
|
|
|
|
Hijacinta
|
Zvezdica ja kaj naj rečem, dolgčas. Čakam da pride šef nazaj, da mi pove kaj bom sploh delala. Tko da zato pa mam zaenkrat čas srfat. Na okolje se pa še navajam. Nisem še čisto domača David čestitke
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 13:04:29
|
|
|
|
Hijacinta
|
Zvezdica a si za en kafetek danes? Imam varstvo za malega pa bi lohka po službi prišla, tam okoli pol štirih?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 13:19:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
Naš David je pa v nedeljo shodil user posted image user posted image facko mali, tako se mu je fajn zdelouser posted image Bravo david IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Zvezdica a si za en kafetek danes? Imam varstvo za malega pa bi lohka po službi prišla, tam okoli pol štirih? sem bila že nekaj zmenjena, pa moram skenslat ker je patrik tako prehlajen, včeraj je kihal, nič tazga, danes , sicer imamo samo nosek zamašen, ma vseeno. HB za babyvac
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 13:23:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta Zvezdica a si za en kafetek danes? Imam varstvo za malega pa bi lohka po službi prišla, tam okoli pol štirih? Drgač pa imaš ZS
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 14:24:26
|
|
|
|
krtekxx
|
A ste ve vse dale mleko za probat? Pri 9 mesecih, ker ni hotela adaptiranega. Vse OK.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 14:52:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx A ste ve vse dale mleko za probat? Pri 9 mesecih, ker ni hotela adaptiranega. Vse OK. super. Tudi pri nas ni videti nobenih težav.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?