|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
27.1.2010 11:39:55   
farfala
zvezdica fajn za koncert, ta Bolton zdaj vsaj nekak izgleda, ko se je postrigeluser posted image
Pa tako malo otrok bo v vrtcu, to je tud fajnuser posted image user posted image

yancci dobro sta se potrudla s filmomuser posted image user posted image , sem mojemu omenila, da bi lahko naredili kaj takega pa je odgovoril - veš kolk je dela s tem???!!

yelci daj povej še kaj o Irskiuser posted image - kdaj sta bila tam, da sta ujela tak lepo vreme, a je rentacar drag?, hrana?, kje sta spala?

oj, spetko, ja končno si se malo oglaslauser posted image , sem vidla slike Tiana na FB - pravi lepotec, ti fanti januarski so samo fotomodeliuser posted image user posted image

sonček lepo, da se boš še do pomladi cartlala z Lovrom doma

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
27.1.2010 11:46:25   
Zvezdica
farfala, tebe tud daje irska? Naju tud.
Bova ziher šla, ko bosta tamala dva večja, da bosta lahko šla zraven in res uživala.user posted image

zdaj mamo plan tak, da ga presenetim s tem izletom, potem poletje greece, ker lani nismo šli, pol pa dalje. Vse je odvisno od €user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
27.1.2010 11:58:17   
Zvezdica
A ste ve vse dale mleko za probat?

Jast sem zadnjič dala v polento, danes sem mu pa čokolino dala z mlekom (prvič) da ga je jedel, ker on z adaprtiranim mlekom nič več noče jest.
Za zdaj ni še nič videt, da bi bilo narobe.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
27.1.2010 11:58:55   
sonček33
Ojla

kako ste?
Končno sonček! LOvro spi, potem pa na potep, vsaj za eno urco. POgrešam zrak, hojo ...

Danes kuham za LOvra ajdovo kašo z jajčevci in bučkami. NImam pravih idej.
Z naju pečen krompir in gobove-čičerikine polpete. Pa zelje v solati.

Utrujena. Otrok ponoči ne spi. Protestira. SE dere. ma v vseh 11 mesecih nisem tako malo spala kot zadnjih nekaj dni. In sem tečna in stesam slabo voljo na mojga. Eh...bo boljše. Menda.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
27.1.2010 12:00:00   
sonček33
Zvezdica, jaz sem mu ga že dala..v pire, v gres ... ima pa zadnjih 14 dni majhne pikice po ličkih in nimam pojma od česa..ker smo vsem dali tudi paradižnikovo mezgo. Bo treba mal preverit...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
27.1.2010 12:00:13   
farfala
 zvezdica ja, Irska definitivno enkratuser posted image , V grčiji smo bili pred leti, na Rodosu in je bilo super. Kopala se sicer nisem kaj dost, ker je bilo morje mrzlo, smo pa najeli avto in potem raziskovali otok in iskali lepe plaže.
Pa stari del mesta je res lep.Imaš kaj videt. Fajn je bilo. Kam greste pa vi?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
27.1.2010 12:04:20   
yelci
Farfara, bla sva zadnji tedn v juliju in prvi tedn v avgustu. Za 14 dni rentanja sva dala okol 400€, spala sva v B & B, skoraj vsak dan v drugem mestu. Spanje z zajtrkom pride tam nekje od 25-35€, odvisno al maš svoj wc al pa si ga deliš,sobe so full lepe, zajtrk je zeloo obiln. Šla sva ob obali, k v notranjosti praktično ni nič, hodila po parkih, gradovi so božanski,bila na sv. Patriku...., skratka blo je super. Ljudje so zelo prijazni, morm rečt, da pa je hrana in pijača kar draga, midva sva kr k kitajčkom hodila jest, je dost cenej.
Aja, za letalsko karto sva dala 110€ po osebi, letela iz Benetk z enim prestopanjem.
Zvečer dam še kako slikico goruser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
27.1.2010 12:06:30   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Jast sem zadnjič dala v polento, danes sem mu pa čokolino dala z mlekom (prvič) da ga je jedel, ker on z adaprtiranim mlekom nič več noče jest.
Za zdaj ni še nič videt, da bi bilo narobe.

ma samo v šmornu in palačinkah ga je poskusil, sem ravno hotla rubico vprašat, kako kaj Gaja prenaša mleko.

Kaj dajeto alpsko mleko to homogenizirano, pasterilizirano al kako drugo.

Pa jajca mu tud dajem počasi, paradižnik je pa do sedaj 1x jedel v omaki za špagete, pa včeraj 1. kivi in ko je kakal, je imel malo rdečo ritko.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
27.1.2010 12:06:34   
Ulla80
držte dons pesti - pišem mat.user posted image
geometrija bo šla, sem vse žive vaje nardila, pa laufa! polinome znam sesštevat, odštevat, množit (deljenje adijo!) pa nule po hornerju poiskat, to pa je tud vse. graf znam narisat tolk, kolkr si znam zračunat - premalouser posted image
racionalne funkcije znam zračunat ničle pa pole, pa spet tolk znam graf narist. ker ne znam polinomov delit, tud kle onih asimtot ne znam zračunatuser posted image user posted image

a mislte da bo za 50% user posted image user posted image

pa da vidte kok se učim - vse mam une liste razvlečene, pa uline rizbice zravn, pa vse mi je počičkala, une formule k jih lohk mam zravn, pa ne sme bit nič popisan list, upam da ne bo kaj težilauser posted image ( da mam v kakih šifrah napisane švinglce recimouser posted image user posted image user posted image )

groza....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
27.1.2010 12:09:23   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Zvečer dam še kako slikico goruser posted image

to mi delajuser posted image user posted image , boš mi še večje lušte naredilauser posted image user posted image , sem včeraj gledala ene slike, pretežno narave in res lahko rečeš zeleno, ki te ljubim, zeleno

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
27.1.2010 12:09:51   
yelci
Jst mam Grčije zaenkrat dovolj, bla dvakrat na Kreti, Krf, Rodos. Rodos je bil tud men všeč, midva sva najela motorček in si ogledala praktično vse, čist na vsako razvalino sva lezla, kopala bol mal oz vsak dan po 6 uri. Midva mava rada bol aktivne počitnice.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
27.1.2010 12:11:34   
yelci
Ulla, bom mislila nate.
Jst sm dons na dopustu, mi prov pašeuser posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
27.1.2010 12:18:45   
Hijacinta
Ulla držimo pesti. Kako je mala?

Jst mojemu dajem navadno mleko že kar nekaj časa pa ni nobenega problema. Tudi paradižnik in jajca že je.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
27.1.2010 12:21:50   
Jancci
Ulla kaj je dr. rekla za Ulo?? Dons pa držim pesti!!user posted image

Nehajte od potovanj ker moram delat, pa se mi meša!!!!user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
27.1.2010 12:22:23   
Jancci
Jst mojemu dajem navadno mleko že kar nekaj časa pa ni nobenega problema. Tudi paradižnik in jajca že je.

=

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
27.1.2010 12:24:24   
Ulla80

Ulla kaj je dr. rekla za Ulo

ajauser posted image

ja nač, ni kaj hujšga, zaenkrat. pač neka viroza, mal ma grlo in madlje vneto, samo za enkrat kaže da se bo samo porihtalo, je rekla da se sluznica lepo čisti in obnavlja...da čist fajn zgleda. in da naj ji spiram z žajbljem, sma se prej učile grgrat, je bil cel žuruser posted image in da se bo v kakih dveh dneh pokazalo - a bo šlo na boljš, al pa na slabš ( vročina, lohk tud angina...). upam da ono prvouser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
27.1.2010 12:48:00   
Zvezdica
Kaj dajeto alpsko mleko to homogenizirano, pasterilizirano al kako drugo.

kupim na mlekomatu po novem, drugače tole planikino v plastenkah.

Ulla, a spet mat? ja itak da držim pesti.
Ula pa naj se pocajtka.

Yelci, slikce plis. user posted image Drgač so pa z otrokom vsake počitnice aktivne user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
27.1.2010 12:48:44   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Ulla držimo pesti. Kako je mala?

paradižnik tudi mi, vse ok.

Hijacinta kako je v službi?

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.1.2010 12:49:34   
petra88
Ojla punce!
Naš David je pa v nedeljo shodil user posted image user posted image facko mali, tako se mu je fajn zdelouser posted image
Vsem januarčkom in januarčicam želim use najboljše in da bi fajn nagajali mamica in očkom! user posted image in hvala vsem za voščila zadnjič!
vidim da se imate fajn, pri nas piha danes, da ne moremo it nič ven. Se imam pa ogromno za učit, jutri imam izpit, v ponedeljek spet.. takle mamo, ja.
Jst tud dajem že od 10meseca kar kravje mleko, odkar je šla alergija mimo. jajca tudi, paradižnik tudi ni problem. Morm it v špar pogledat, ker majo novo brezglutensko hrano, če bo kaj zanimivga.
kaj naj še napišem? aja, za seznam: shodil je pri 1. letu, zobkov imamo 6. Posvetovalnico imamo pa šele februarja, bomo takrat videli kolk smo težki. okol 9 kg.
tako zaenkrat. lepo se imejte!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.1.2010 12:55:27   
Hijacinta
Zvezdica ja kaj naj rečem, dolgčas. Čakam da pride šef nazaj, da mi pove kaj bom sploh delala. Tko da zato pa mam zaenkrat čas srfat. Na okolje se pa še navajam. Nisem še čisto domača user posted image

David čestitke user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
27.1.2010 13:04:29   
Hijacinta
Zvezdica a si za en kafetek danes? Imam varstvo za malega pa bi lohka po službi prišla, tam okoli pol štirih?

Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.1.2010 13:19:22   
Zvezdica
Naš David je pa v nedeljo shodil user posted image user posted image facko mali, tako se mu je fajn zdelouser posted image

Bravo daviduser posted image user posted image user posted image

Zvezdica a si za en kafetek danes? Imam varstvo za malega pa bi lohka po službi prišla, tam okoli pol štirih?

sem bila že nekaj zmenjena, pa moram skenslat ker je patrik tako prehlajen, včeraj je kihal, nič tazga, danesuser posted image , sicer imamo samo nosek zamašen, ma vseeno.

HB za babyvacuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.1.2010 13:23:07   
Zvezdica

Drgač pa imaš ZSuser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1448
27.1.2010 14:24:26   
krtekxx

Pri 9 mesecih, ker ni hotela adaptiranega. Vse OK.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
27.1.2010 14:52:36   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Pri 9 mesecih, ker ni hotela adaptiranega. Vse OK.

super. Tudi pri nas ni videti nobenih težav. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?