Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 12:28:03
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kuharce: A skutne-zdrobove cmoke brez jajca zavijem v alu folijo in kuhat? ja al pa v kuhinjsko krpo, sem pa tut kar brez vsega pa niso razpadli
< Sporočilo je popravil rubica -- 26.1.2010 12:30:05 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 12:59:02
|
|
|
|
sonček33
|
rubica hvala vrtnica, kako?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 14:18:03
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica, samo da sta uživala. Mene so iz službe klicali in kot zgleda grem delat šele 18. marca.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 14:28:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvezdica, samo da sta uživala. Mene so iz službe klicali in kot zgleda grem delat šele 18. marca. Sonček ti si učiteljica ne? V o.š.?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 14:41:58
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček ti si učiteljica ne? V o.š.? bo držalo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 19:44:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
vidim, da tu res dogaja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 20:11:57
|
|
|
|
khurde
|
mal sem brala... velik pozabla sonček, jaz dam običajno žlico čičerikine moke zraven - ena žlica nadomesti eno jajce (glede na količino beljakovin itd.). drugače je pa isa še ledig joj, kok ste mi lušte naredile s tem pisanjem o potovanjih... jaz bi šla tut v toskano, pa na irsko, pa v skandinavijo, pa s transibirsko... uf, ogromno planov... moram iso nahecat, da bo začela sodelovat z mano pa da si hit šiht najde, pa me kam pelje dons sem se tok po riti zapeljala po stopnicah, da me vse boli
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 20:19:59
|
|
|
|
sonček33
|
Grem z bejbam v kitajsko. Ja, Irska, Skandinmavija...enkart zihr...khurde, hvala za recept...pa LOvro prav , da super, da je Isa frej :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 20:31:49
|
|
|
|
Ulla80
|
pa LOvro prav , da super, da je Isa frej :) ne vem ka bi kej neo reku na to sem na bolniški....ula bruha že cel dan....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 21:31:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
sem na bolniški....ula bruha že cel dan....user posted image ula zate, čimprej se pozdravi.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 21:38:40
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Snikolina, Sonček do petka bom baje dobila odgovor. Zelo si želim službe. Sej sama tudi full pišem prošnje. Ampak po večini sploh ni odgovorov ali pa me povabijo na razgovor in mi rečejo, da imam visoko izobrazbo. Čeprav se mi 6 stopnja ne zdi tako zelo visoka izobrazba. Snikolina kaj se tebi mogoče dogaja enako? Kaj bodo vaši malčki za pusta? Naša bo dalmatinček, vendar nevem kak bo obdržala kapuco na glavi, ker vse vrže iz glave dol.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 22:12:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
Danes sem imela razgovor z vzgojiteljico in pomočnico. obe sta super, vsaj prvi vtis je bil tak, taki simpatični, vzojiteljica je starejša, pomočnica je delno invalidna, mlada zelo luštna, res. Sem prav olajšana odšla iz vrtca. Sem jima povedala da naš otrok bolj živahen, sta bili čist navdušeni, da dobita še malo življenja v skupino. Imata zelo pridne otroke baje. No, verjetno bo tamal tam bolj priden k doma, ker doma res ni 1 sek pri miru. Trenutno jih je v skupini 6 ali 7, ne vem točno, pa vsi so septembrski. To je kar razlika 6 m. Začneva 9.2 z uvajanjem in sicer zelooo počasi, ker oni dve to zagovarjata, meni je pa to všeč. Ker liama ko sem uvajala sem ga mogla takoj pustit tam za celo uro, grozno, vzgojiteljica je bla pa huje ko kak esesovka iz časa hitlerja.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 26.1.2010 22:17:58
|
|
|
|
Zvezdica
|
. Ampak po večini sploh ni odgovorov ali pa me povabijo na razgovor in mi rečejo, da imam visoko izobrazbo. Čeprav se mi 6 stopnja ne zdi tako zelo visoka izobrazba. vrtnica žal to so le izgovori. V prejšnjem podjetju kjer sem delala sem imal skozi tudi kadrovanje, pa sem zaposlila zastopnico na terenu, k je plača res boga profesorico zgodovine in novinarko. Sicer sta bili res najboljši ampak hočem povedat da včasih dajo na zavodu oglas, pa že imajo kandidata, ampak ker je to po zakonu mora oglas biti objavljen in potem dajejo bizarne izgovore.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 6:27:14
|
|
|
|
krtekxx
|
Punce brez službe - upam, da službo čimprej dobite. Danes je pa tak mraz, da se moj avto do Lj sploh ni ogrel. Še dobro, da imam svojo novo toplo puhovko. A zdaj se bomo morale posloviti od foruma Dojenček in it k Otrokom? Čeprav je naša princesa še vedno dojenček...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 6:41:20
|
|
|
|
Ulla80
|
Danes je pa tak mraz, mi mamo -14 sem mojga peljala v službo in neota v vrtec, zdej se pa z ulo zrihtava in šibama k zdravnici.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 6:48:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Danes je pa tak mraz, mi mamo -14 sem mojga peljala v službo in neota v vrtec, zdej se pa z ulo zrihtava in šibama k zdravnici. uh bemti brrrr kako je z ulo?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 6:50:11
|
|
|
|
Ulla80
|
kako je z ulo? ma bruha ne, ma pa mal učko vneto, pa notri po grlu ma tak čudno ne vem a so to mandlji tolk otečeni, al je žrelnica to, k ma povečano, pada tko zgleda zato jo pa pelem, da jo pogleda. čeprov boli jo menda nič ne...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 7:47:10
|
|
|
|
Jancci
|
za Ulo!!! Sem v službi in že dva dni imam robec non stop na nosu.. , pa malo kašljam, kiham... brezveze!! To je služba kriva! Prej 2 leti nisem niti smrknila! Jest bi šla tut nekam potovat... v tople kraje, na morje, med ribice, pod palme... v AZijo nekam... Hijacinta filmček zgleda danes dela. Povezava je pa na FBju.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 7:59:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
Hijacinta filmček zgleda danes dela. Povezava je pa na FBju. jancci, pogledala filmček, res je super Meta cukrček
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 8:01:30
|
|
|
|
Zvezdica
|
a bruha ne, ma pa mal učko vneto, pa notri po grlu ma tak čudnouser posted image ne vem a so to mandlji tolk otečeni, al je žrelnica to, k ma povečano, pada tko zgledauser posted image zato jo pa pelem, da jo pogleda. čeprov boli jo menda nič ne... dobr zrihtita. Za ulo pa naš liam je tudi nekja prehlajen (res že dolgo ni bil) in zdaj tamalček kiha. upam, da se nič ne razvije, samo glede na to kako sslabo spi par dni zna bit da se kaj pripravlja.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 9:41:31
|
|
|
|
Hijacinta
|
Jutrce, zunaj tak lep sonček, jst pa v službi . Zvezdica super za koncert, men je Bolton tud ful všeč Jancci super, komaj čakam da pridem domov da pogledam. Khurde kje pa dobiš čičirikino moko in zakaj vse je uporabna? Ne poznam. Lep dan vam in vašim cukrom
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 9:50:11
|
|
|
|
yelci
|
Jan Mai in Tine, vse najbolššš, mwa Brrr, kolk je mraz, pa tak lep sonček Ulla Zvezdica, super za koncert
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 10:25:44
|
|
|
|
spetko
|
ciaoooo punce moje... ne mislit da sem pozabila na vas...ampak imam res pestro vse...od službe..pa smo se uvajali v vrtec..pa roj.dan ..pa prazniki ...pa še tukaj v službi nam delajo računalniki s svetlobno hitrostjo..a internet pa da ne govorim kako trokira..ki imamo neke nove programe in je katastrofa... tako da...cel čas sem mislila na vas...ampak mi res ni zneslo niti vam kaj pisat a prebrat pa še manj,... kako ste????..kaj novega? ste dale svoje sončke v vrtce?...delate? mi smo se uvajali 2tedna...in je bil prvi teden kriza..zdej pa je še tista predaja zjutraj kriza..pol pa čez dan pa je bolše... edino zdej se je že prehladil pa dobil vnetje učk..tko da ga ima moja mama ker je na dopustu..tko da upam da ne bo pol spet kriza ko bo šel v vrtec.. čestitke za vse roj.dneve ki so bili vmes ko nisem pisala.. pa upam da ste v redu.. pa se vam bom kaj bolj pogosto oglasila.. lep dan vam želim pa čim bolj toplo..:)))
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 11:18:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
oj spetko :) sem ti lih prej na FB pisala :) Javi se kaj. za tiana
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 27.1.2010 11:20:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yelci Jan Mai in Tine, vse najbolššš, mwa ja vse najboljše pa še tortica
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?