aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro Tilči da ne bo potrebna operacija , pa za vsse vas en kup , da boste čimprej zdravi. Aurora, petja ima tudi svojo omarico, tako, da jaz nimam nič podpisano. Včeraj sem peljala Gašperja na UZ srca in luknjica v srčku je izginila, tako da je zdrav Bravo za Gašperja. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Pri nas doma izredne razmere, ker sta in velika pika totalno bolna. Oba sta zvečer in ponoči bruhala kot dve vidri in ju vse boli Maledva sta v vrtcu, kar tresem se, da ne bi še onadva zbolela. Zdaj sem stanovanje za silo spravila v red, postregla bolnika in je na vrsti moja kava + RR + tekst od suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mi2 z vidkom sva doma...včeraj je mel mal vročine pa kašlja še vedno, pa je kr doma ostal. Da se ma bl pocajta. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal gre 15. februarja v vrtec . Sem zelo vesela. Prosim pa en nasvet: kako mu naj označim otroški nahrbtnik z imenom in priimkom in ali je to v praksi, da se označijo otrokove potrebščine? Super, tak frajer kot je, bo zihr užival Jaz sem Gregorju podpisala nahrbtnik, copatke, dudko in flaško. Ostala oblačila ima obešena na svojem kavlju, čevlje ima v posebni "luknji" pod kavljem. Plenice in oblačila za v igralnico so vrtčevska. da se hitro tvoja dva pozdravita. Hvala vsem za nasvete. IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla mačke! mi smo včeraj dobili na posojo possteljico za malega,danes upam, jo lubi skupa jsestavi in potem je vse koliko toliko pripravljeno za on pa upam,da še malo počaka... včeraj me je konkretno dajalo, zgleda pa so bli lažni nič mi ni v glavnem fajn več, pri taji je blčo vse čisto drugače Superca za posteljico, še malo in boste že štirje. IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva od P in imamo škrlatinko tudi za vaju. Upam, da bo kmalu bolje, držimo pesti. Mi smo pa zaviti v žalost, še posebej moja mami, saj ji je v soboto umrl že drugi brat. Srčna kap. Imamo danes pogreb, jaz sem že prejle bila v mrliški vežici in odnesla sveče, pa so mi tako solze tekle, ker mi je ta stric bil zelo blizu, pa še na poroki mi je bil. Res je bil dobričina. Naj počiva v miru.