Zvezdica
|
POROČILO super je bilo, neverjetn glas ima tip. Če ga na radiu poslušaš se zdi osladen, v živo je tip adijo. pa še s tonijem cetinskim sta zapela skupaj, ma super je. Zdaj prišla domov. ati ti si tak bednuser posted image ; na kopanju: en fant ga je pošprical in mu je rekel, da je bednikuser posted image ....nimam pojma od kod touser posted image , pri nas tega noben ne govori, mogoč da vrtec....v drugo mu je bilo hitro žal, da je izjavil in v trenutko, ko mu je zletelo iz ust je vedel, da ni prav.... mimi žal vrtec. Naš tudi take strelja, sam zdaj ve da je narobe. Mine pa, slej ko prej. No pri nas sva ga le opozorila, da kake stvari niso primerne, sicer pa je itak odvisno od okolja v katerem živi. Pri nas se ne zmerjamo in potem tega tudi otrok ne počne. Verjamem, da se tudi pri vas ne zvezdica, a mate ve s plohino Meto pogodbo za snaho? sonček od rojstva naprej ne ne khurde, sej ne rečem, Meta je cukr pa pol...sem hotla komentirat, da bo tašča od Ptrika zatežena sto na uro...tut stiči se ne bo smel po svojeuser posted image user posted image user posted image hijacinta, kadarkoli Super za erika, da se je navadil. Sem vedla, da se slej ko prej bo. Samo je tolk hudo tole uvajanje in res so še taki mičkeni. Za jutri pa veliko sreče in da čimprej mine. Srečanje, jst sm za, kjerkoli bo, sam jst mislm, da moj ne bo hotu zravn yelci, morala sem ga, je bil že tak beatl, groza no, pa tist sušit. Zdaj je tko urejen Srečanje predlagam LJ, resno, ker je tud za primorke najbližje. Meni je vseeno, kamor boste rekle srečanje: moj ne bo zraven, ga tud prašala ne bom.....lahko naredimo kadarkoli tudi na pustno, samo jest mete letos šemla ne bom.... jast tud ne bom šemila patrika, vsaj nisem nameravala. Liamčka ja, malemu pa po potrebi kaj dokupimo Pozabla sem povedat, da mi2 SVA dala najini misici darilo za RD. Naredila sva ji enourni film, kao povzetek njenega prvega leta. Kratke filmčke, k iso bili posneti s fotoaparatom sva malo skupaj vrgla, dodala malo glasbe in je ratal super film. V bistvu je zadnji del objavljen na mojem blogu, če kero zanima. user posted image Danes sicer nekaj filmček ne dela... mogoče bo ju3?! Zvezdica tvoj fantič ima pa toooook lepe okice!!! user posted image user posted image jancci, full dobra ideja Bom uporabila za darilo, ker zdaj skoz tuhtam kaj izvirnega dati Hvala, ja take črne ima Zdaj ko sem dam prišla, pa sem ju šla polupčkat, se je zbudil, me pogledal, sva se stiskala 15 min, zdaj pa spet spi. Cukrček moj mali. Jancci, am jast bi filmček vidla, pa bi bil linkec do bloga super, če bi ga dobila. Jaz sem v soboto spala v dnevni, je moj dežural.user posted image Jutri imamo P in cepljenje. prav je da se naspiš. Držim pesti za cepljenje. A sta doma jutri? Grem spančkat, nočka
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 26.1.2010 0:34:55 >