|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
25.1.2010 21:16:13   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mimi: ti si ena taka fajn potrpežljiva "baba" ane??? user posted image

user posted image user posted image po čem ti to sklepaš....drgač pa sem kr, ja

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
25.1.2010 21:21:05   
yelci
Neo in Erik vse najbooooooooooooooooolšeeeeeeeeeeeeeeeee
Farfara, midva sva bla pred 2 leti na Irskem, blo ful hudo dobr, pa še srečo sva mela, da je bil sam en dan od 14 deževen, drgač pa skoz sonce. Tko, da Irsko definitivno priporočam. Skandinavija, ja to bi pa tud rada šla, sam to je pa tok dragooooooouser posted image

Zvezdica, neuser posted image , zakaj si ga pelala stričt, pa tak lepe laske ma, smrk

Sonček, ne ga srat, prid na srečanje, pa sej lohk naše škratke napravimo v maškare, pol bomo mele pa skupno fotko, a ne bi blo to luštn?

Srečanje, jst sm za, kjerkoli bo, sam jst mislm, da moj ne bo hotu zravn

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
25.1.2010 21:25:51   
mimi30
srečanje: jaz mojga zihr prpeljemuser posted image .....ponavad je tolk fajn, ko je zraven skrbi za našga tavečjega pa še za katerga zravenuser posted image , da lahk babnce čvekamo....zadnjič je spet mel dva čez in je komentiral vidiš kak men to laufa, jaz bi mogu it za vzgojitlauser posted image user posted image ....jaz mu pa pravim, da zato ker mu tolk laufa bi mogli met še kakšnega člana....je pa ugotovil, da to zato govorim ker ima vse on prek user posted image in men itak nič ni treba

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
25.1.2010 21:38:58   
Ploha
srečanje: moj ne bo zraven, ga tud prašala ne bom.....lahko naredimo kadarkoli tudi na pustno, samo jest mete letos šemla ne bom....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
25.1.2010 21:44:36   
sonček33
srečanje: moj ne bo zraven, ga tud prašala ne bom.....lahko naredimo kadarkoli tudi na pustno, samo jest mete letos šemla ne bom....

ok, ok..se te kr mal bojim

user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
25.1.2010 21:46:05   
yelci
Ploha, zaka pa neuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
25.1.2010 21:46:46   
sonček33
pa medved bi zihr rad šel na srečanje, ti ga pa še vprašala ne boš user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
25.1.2010 21:47:28   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ok, ok..se te kr mal bojim

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
25.1.2010 22:08:26   
Ploha
ok zdej bo tole res grozn zgledal, ampak men je to en velik obup, se opravičujem vsem, sam res ne morm...lej karkoli ji bom na obraz narisala bo ena velika packarija ratala, pa še en lušn kostumčk kao luštn, me ne vem, ne morm, to bo drugo leto prišlo na vrsto...pa sej je še čs...

jest nikol nism bla rada maškara, ne vem zakaj ne...zelo kmalu sem se nehala šemt,..

ma jest sm pa res obupna mama, ... pa še zelo čudna po vrhu...zgleda nimam nobenga veselja v seb al kva??

Ve komaj čakata božične praznike, ko pa niso nič posebnega, vsaj ta trenutek ne...pa maškare ko me kr shr spreleti, pa ne vem še kaj...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
25.1.2010 22:09:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

pa medved bi zihr rad šel na srečanje, ti ga pa še vprašala ne boš user posted image

haha, ju viš, sem mu povedala kaj se menmo, pa se mi je sam nasmehnu, tako da je vse kristalno jasno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
25.1.2010 22:15:35   
Ploha
eh nč...grem spat...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
25.1.2010 22:25:09   
Jancci
Mojga verjetno kap rukne če mu rečem, da gre na srečanje.. ziher bi kakšno butasto ven vrgu v stilu... bom še menstruacijo fasal... user posted image Sicer ste ga pa vidle tiste, ki ste bile takrat v btc-ju ko so bili januarčki še vsi lepo pridno v naročju in polovico srečanja na joški. user posted image user posted image

Pozabla sem povedat, da mi2 SVA dala najini misici darilo za RD. Naredila sva ji enourni film, kao povzetek njenega prvega leta. Kratke filmčke, k iso bili posneti s fotoaparatom sva malo skupaj vrgla, dodala malo glasbe in je ratal super film. V bistvu je zadnji del objavljen na mojem blogu, če kero zanima. user posted image Danes sicer nekaj filmček ne dela... mogoče bo ju3?!

Zvezdica tvoj fantič ima pa toooook lepe okice!!! user posted image user posted image

Jest ta teden spim v dnevni, ker drugače, se mi misica sredi noči dere ko sraka in to direkt v ušes. Pa rabim počitek ker se me nekaj loteva user posted image user posted image Ziher je služba kriva user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 22:31:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
25.1.2010 22:38:55   
VRTNICA84
Neo in Erik vse naj naj!

Nič vam ne pišem, ker me full računalnik jezi pa tudi časa nimam. Sedaj čakam kakšen bo odgovor za slzužbo. u

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
25.1.2010 22:40:14   
VRTNICA84
Upam, da bo pozitiven. Ker si zelo želim it v službo.

Naša pupa pa bo za pusta dalmatinček.user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
25.1.2010 23:23:56   
Hijacinta
Niia bom pogledala za album. Ko sem to knjigico prebrala sem jokala kot dež, sem čista cmera ratala user posted image

Jancci super za filmček user posted image user posted image . Sem jst tud hotla to narest da bi ga potem za RD pokazali babicam, sam ne znam. Sem iskala neke programe po netu, pa ni šlo. A bi ti men lahko kakšne inštrukcije dala kako to narest, ker sama tega ne bom nikoli spacala. Grem zdej tvojga pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 1391
25.1.2010 23:28:50   
Hijacinta
Sem spregledala da dons filmček ne dela user posted image , no bom ob priliki pogledala, ampak že zdej vem da je super user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
26.1.2010 0:31:57   
Zvezdica
POROČILO

super je bilo, neverjetn glas ima tip. Če ga na radiu poslušaš se zdi osladen, v živo je tip adijo. pa še s tonijem cetinskim sta zapela skupaj, ma super je. Zdaj prišla domov.

ati ti si tak bednuser posted image ; na kopanju: en fant ga je pošprical in mu je rekel, da je bednikuser posted image ....nimam pojma od kod touser posted image , pri nas tega noben ne govori, mogoč da vrtec....v drugo mu je bilo hitro žal, da je izjavil in v trenutko, ko mu je zletelo iz ust je vedel, da ni prav....

mimi žal vrtec. Naš tudi take strelja, sam zdaj ve da je narobe. Mine pa, slej ko prej. No pri nas sva ga le opozorila, da kake stvari niso primerne, sicer pa je itak odvisno od okolja v katerem živi. Pri nas se ne zmerjamo in potem tega tudi otrok ne počne. Verjamem, da se tudi pri vas neuser posted image

zvezdica, a mate ve s plohino Meto pogodbo za snaho?

sonček od rojstva naprejuser posted image

ne ne khurde, sej ne rečem, Meta je cukr pa pol...sem hotla komentirat, da bo tašča od Ptrika zatežena sto na uro...tut stiči se ne bo smel po svojeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hijacinta, kadarkoli user posted image Super za erika, da se je navadil. Sem vedla, da se slej ko prej bo. Samo je tolk hudo tole uvajanje in res so še taki mičkeni.
Za jutri pa veliko sreče in da čimprej mine.

Srečanje, jst sm za, kjerkoli bo, sam jst mislm, da moj ne bo hotu zravn

yelci, morala sem ga, je bil že tak beatl, groza no, pa tist sušit. Zdaj je tko urejenuser posted image

Srečanje predlagam LJ, resno, ker je tud za primorke najbližje. Meni je vseeno, kamor boste rekleuser posted image

jast tud ne bom šemila patrika, vsaj nisem nameravala.  Liamčka ja, malemu pa po potrebi kaj dokupimouser posted image

Pozabla sem povedat, da mi2 SVA dala najini misici darilo za RD. Naredila sva ji enourni film, kao povzetek njenega prvega leta. Kratke filmčke, k iso bili posneti s fotoaparatom sva malo skupaj vrgla, dodala malo glasbe in je ratal super film. V bistvu je zadnji del objavljen na mojem blogu, če kero zanima. user posted image Danes sicer nekaj filmček ne dela... mogoče bo ju3?!

Zvezdica tvoj fantič ima pa toooook lepe okice!!! user posted image user posted image

jancci, full dobra idejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom uporabila za darilo, ker zdaj skoz tuhtam kaj izvirnega datiuser posted image

Hvala, ja take črne imauser posted image Zdaj ko sem dam prišla, pa sem ju šla polupčkat, se je zbudil, me pogledal, sva se stiskala 15 min, zdaj pa spet spi. Cukrček moj mali.

Jancci, am jast bi filmček vidla, pa bi bil linkec do bloga super, če bi  ga dobila.user posted image

Jaz sem v soboto spala v dnevni, je moj dežural.user posted image

Jutri imamo P in cepljenje.

prav je da se naspiš. Držim pesti za cepljenje.user posted image A sta doma jutri?

Grem spančkat, nočka

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 26.1.2010 0:34:55 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
26.1.2010 6:41:39   
krtekxx
Jancci
75,5cm, 8510g in obseg glavice 44cm

Ne vem, če bo naša še dolgo v tej konkurenci misic - preveliko glavo ima, pa pretežka je, pa prevelika....
Sonček, otroci so vsi zdravi. Princesa je danes celo noč prespala - od 8h do 5h (verjetno še spi, sam takrat sem jaz vstala). Spidermana sta OK, mož pa ne toliko (vnetje sinusov, antibiotiki).
Mene na srečanje ne bo, ker sedaj cele vikende smučamo in sankamo. pa ker je moj bolan, mam jaz to čez. Fanta gresta med počitnicami na smučarski tečaj in je treba mal tehniko izpilit pred tem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
26.1.2010 7:16:35   
Jancci
Krtekxx dobro jutro. user posted image Sva pridne, a?

A ti še v drugi sobi spiš kot Brita? Kako vam to gre?  K zdaj sva se mi2 odločla za to varianto, pa sem jo danes slišala ene 2x jokat. Mi je blo kar hudo, ker ji nisem mogla "pomagat". user posted image Kolk časa je pri vas tole trajal, da zdej spi celo noč?

Vam bom povedala ko bo filmček delal.. je pa to samo zadnji del.. povzetek s slikami. Škoda ker ne morete celega vidt! A se to da kje objavit? Mislim, da traja točno eno uro.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
26.1.2010 9:16:46   
snikolina
MIMI torta je bila naročena v Ljutomeru. Je bla odlična, sadna. Ta prva je bila naročena v Oplotnici in je bla tut super. Fajn so tele tortice. V nedeljo pa še DOLENJSKA, te se itak da najbolj veselim!!!!user posted image

In kdaj je torej srečanje in kje?????

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
26.1.2010 9:18:42   
krtekxx
Jancci, jaz včasih spim v drugi sobi, včasih pa ne. Drugam grem spat, če me nočno "cmevkanje" moti. V bistvu je tako, da mož spi na tisti strani, kjer ima ona posteljico in potem jo tudi on miri, boža, ji daje za pit, ko se zbuja. Jaz se je ponoči ne dotikam več (se mi zdi, da me zavoha že zelo na daleč in potem hoče mene in je za to pripravljena doooolgo težit.) V bistvu je začela bistveno bolje spati že po enem dnevu, ko smo ukinili nočno dojenje. Se pa kako noč malo večkrat zbuja, kako pa lepo spi. Vsekakor je to bistveno bolje, kot pa zbujanje na 10 min prej, ko sem jo dojila še ponoči. Ampak naša ni nikoli ponoči zares jokala. Če bi, bi jo verjetno takoj dala na joške in skušala potolažiti, saj ne prenašam njenega joka, oziroma sploh joka kogarkoli.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
26.1.2010 10:58:59   
sonček33
Kuharce: A skutne-zdrobove cmoke brez jajca zavijem v alu folijo in kuhat?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
26.1.2010 11:25:13   
kiara24
nč se mi ne daaaaaaaaaa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
26.1.2010 11:47:00   
snikolina
Sedaj čakam kakšen bo odgovor za slzužbo

IN Vrtnica? Je pozitiven? Jst grem tut zdej dve prošnji poslat..

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?