|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
27.1.2010 9:21:34   
šivilja
Grem naju spakirat ven!!!!
Uživajte v sončku po dolgem času.user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.1.2010 9:25:39   
ledenka
jutro user posted image kak sonček user posted image se morava hitro spakirat in ven

christiana user posted image user posted image user posted image dobro opravite!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.1.2010 9:27:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Hana ima 8-mesečnico. Da me ne boste prehitro ob porodniško spravile punceuser posted image

user posted image user posted image ja no ja...je le en mesec ane user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.1.2010 9:27:28   
majana79
Jutro!

ah... še dobro da je sonce, vsaj nekaj pozitivnega

naš otrok se ponoči zbuja in joka in nimam pojma zakaj...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.1.2010 9:27:36   
AKP
Pri enem letu ji jaz ravno divjačinske klobase ne bi dala. Glede na to z kakšno hitrostjo ji rastejo zobi bi ji jaz lahko najprej zgrizla to klobaso user posted image . Sem se pa prav nasmejala kolegici, ko tamali pri letu pa pol še vedno ni davala mleka, hodila je pa od 11 meseca v jaslice. In ko sem jo vprašala zakaj ji ne da mleka če ga pa vseeno pije v jaslicah mi je priznala , da je mislila da dobijo tudi tam adaptirano user posted image . Sva se potem tako nasmejale zaradi tega. 

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.1.2010 9:27:55   
Dudica1
Ni šans da grem ven...dokler bo minus me ne vidijo zunaj user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.1.2010 9:29:41   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.1.2010 9:30:43   
ledenka
čestitke Maju in Hani user posted image user posted image user posted image za 9 in za 8 user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.1.2010 9:30:44   
AKP
Dudica si kupila inhalator. Jaz sem ga in ga pridno uporabljama. Prvič je ful uživala v inhalaciji, drugič pa sem ji predtem ščistila nos z baby vacom in se je potem tudi pri inhalaciji drla in upirala kot zmešana. Proti koncu se je vdala user posted image . Je pa ponoči dosti boljše spala, ker ni imela zamašen nos. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.1.2010 9:31:52   
ledenka

eh, pa kaj je ta mini minusek user posted image v Rusiji so včeraj meli nekje -59. to je pa res mrzlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.1.2010 9:33:37   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

eh, pa kaj je ta mini minusek user posted image v Rusiji so včeraj meli nekje -59. to je pa res mrzlo user posted image user posted image user posted image

Ja Rusi bi šli najbrž zdele že v kopalke sončt na plažo. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.1.2010 9:37:45   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

itak user posted image user posted image user posted image s pravo količino vodke se da vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.1.2010 9:38:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image

ja sej je res,dokler mi ni nujno nekam it user posted image ...ne ne user posted image

akp nisem ker je moj rekel da je brezveze za tiste dvakrat na leto ko bi ga rabili...ker noben tako ne kašlja.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.1.2010 9:38:36   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: lake

itak user posted image user posted image user posted image s pravo količino vodke se da vse user posted image user posted image user posted image

to sem glih hotela rec! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.1.2010 9:43:10   
ivanamdb
a ja pa jutrcek!

Christiana  user posted image user posted image bo slo na boljse!

a ja moja dva (ta odrasli otrok) in tamala se spijo...ko se zbudijo (upam cimprej ker sm lacna) zajtrk pa sprehodcek...cetudi na balkonu kaze da so -4°C...notr pa 24°C

a ja pa se ena digresija...na italijanski tv majo reklamo za elektronski rozni venec ... http://www.prexcommunion.com/?q=en/node/177   user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.1.2010 9:47:04   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

a ja pa se ena digresija...na italijanski tv majo reklamo za elektronski rozni venec ... http://www.prexcommunion.com/?q=en/node/177   user posted image

To je edina stvar, ki mi je še manjkala v življenju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.1.2010 9:52:41   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

To je edina stvar, ki mi je še manjkala v življenju user posted image user posted image user posted image

celo za I-phone user posted image eh...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.1.2010 10:03:07   
majana79
končno je tiho... ampak ne grem gledat če spi (vmes se je že oglasu user posted image )

no, ker ste me spregledale (in se bom kr izpisala user posted image ), a se kateri sanja zakaj se otrok zbuja ponoč v joku, tut če je jedel eno uro nazaj?

H. in M. user posted image ful gre čas hitro user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.1.2010 10:06:10   
Dudica1
Čas gre prehitro res user posted image .....razmišljamo o tretjem user posted image ...ampak samo razmišljamo še zaenkrat kako bi to bilo,bomo videli.Tukaj ena prijateljica ima starega 7 mesecev pa ima rok avgusta user posted image .Tako da bo dobro leto star ko bodo imeli še engega.
Men je to mal prehitro...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.1.2010 10:07:05   
Dudica1
majana ne vem zakaj bi jokal...a to vsako noč??
Ker lahko kaj sanja takega ali pa podoživlja dogodke ki so se zgodili čez dan...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.1.2010 10:08:28   
majana79
dudi, meni bi bilo to tudi prehitro...

joka pa vsako noč, enkrat več, drugič manj... groza user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
27.1.2010 10:18:48   
eelyy
Jutro!

Evo sem se zbudlia možek porihtal T. skuhal mi kavico,mam še dnevno sobo za pospravit in posesat!
Kar se tiče teh sanj pri nas se tud večkrat zgodi(včasih več ali pa manj) in tok joka,da ga komaj umirim..včasih samo malo zajokca in da ga pomirim že spi naprej.....verjetno kaj sanjajo.

dudi: No če ti razmišljaš še o enemuser posted image   to pomeni,da bi verjetno zmogla,glej pri naju se je čisto tko zgodilo...res grdo rečeno(sam sploh nevem kdaj) pa sem bila na začetku v šoku in žalostna..no zdej pa komaj čakam,da imam spet pregled..itd se že veselimo prihoda novega člana in razmišljam o nakupu kaj bomo potrebovali spet..itd
Kako pa glede delodajalca,ko si imela že manjšo razliko med dvema otrokoma,je bilo hudo narobe,ko si povedala?

christiana: držimo pesti

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
27.1.2010 10:21:38   
lake
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

končno je tiho... ampak ne grem gledat če spi (vmes se je že oglasu user posted image )

no, ker ste me spregledale (in se bom kr izpisala user posted image ), a se kateri sanja zakaj se otrok zbuja ponoč v joku, tut če je jedel eno uro nazaj?

H. in M. user posted image ful gre čas hitro user posted image

Bom napisala tko kot smo se zanč pogovarjale, da ne bo zamere da smo spregledale vprašanje : Pojma nimam. user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
27.1.2010 10:22:34   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

ah... še dobro da je sonce, vsaj nekaj pozitivnega

naš otrok se ponoči zbuja in joka in nimam pojma zakaj...

Majana, mogoče gre sam za prebavo GH - moja včasih zajoka pol pa, sorry, prdneuser posted image . Ali pa mu ne paše položaj, pa je preveč zaspan, da bi se sam obrnil...pri moji včasih pali da jo samo prevalim na drugi bok. Al pa sam pogreša mamico in bi se mal stisnu, saj veš kaki so fantjeuser posted image tako veliki kot mali.

PS. Pa sorry če preveč pametujem in si vse to že zdavnaj sprobala.....

< Sporočilo je popravil Lsica -- 27.1.2010 10:23:53 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
27.1.2010 10:24:13   
Tanja_
majana teorij je več. Od zobkov, do tega, da naj bi podoživljali, kaj se dogaja čez dan, pa,da naj bi bili zdaj v mama fazi, ko se zavejo, da gre mama lahko stran od njih, pa eni celo pravijo, da je to od tega ker se v možganih delajo nove živčne povezave... H. je imela to obdobje slab mesec dni nazaj. Sem jo poskušala z dudico in ššššš pomirit, če je bilo res hudo sem jo popestovala in dala nazaj spat, ko se je umirila.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Nakupovanje
patkapatatka

Kje najpogosteje nakupujete za vaše otroke?

na spletu (7%)

v trgovini (93%)

Število vseh glasov: 193

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!