|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
26.1.2010 22:06:24   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, a sta bila vidla z M. okoli 17. pri Karlovškem mostu? user posted image

pridem nazaj... gremo dat J. spat

ja, sva bila enkrat takrat tam user posted image

pride še katera jutri v center?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
26.1.2010 22:12:07   
majana79
se mi je zdelo, smo se mimo peljali user posted image

midva se mogoče oglasiva, bom videla kako bo s spanjem takrat

grem počasi v mižale

nočko!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
26.1.2010 22:25:15   
HM84
Čer... en dan me ni gor, pa že ne morem več sledit...

Hrana - imam srečo, mali je vse kar mu damuser posted image

maja - pozdravi seuser posted image ... meni se pa v učku gnoj nabira...eh bo že boljš.

Boge ritkeuser posted image - pocajtite se... user posted image

pica - sem jo delala za kosilo. Pa še en košček za Alexa (zelenjavni seveda), ki ga je pojedel, ko se je zbudil popoldne.

oooo šivilja, fajn receptiuser posted image

jajca - meni je babca rekla, da lahko začnem dajat rumenjak po 8. mesecu. Palačinke pa je jedel nekje pri 7 mesecu. Enkrat je skoraj celo zmazaluser posted image Seveda sem mu prej dala parkrat čisto po malo, da vidiš, če je kakšna alergija. Lahko jih pa narediš z adaptiranim mlekom ali Planika. prav tako je jedel nudelne v župi. Za božično večerjo pa je tudi zmazal par domačih njokov.
Nekateri otroci grejo v vrtec že z 11 meseci, takrat pa je fino, da so navajeni že vse hrane.

solata - vprašanje kako jim bo všeč, ker je le kisla. Zadnjič sem dala Alexu enfižolček iz solate, se je samo spačil...

ribe - hmmm...pravijo da po enem letu ja, čeprav so zelo zdrave. Naslednjič, ko bo nona pripravljala kosilo in bojo ribice mu bom dala za probat. Tiste brez kosti seveda, to je vitki som - panga, so zelo dobre ribe - fileji, ki jih lahko spečeš, nardiš po pariško ali po dunajsko. So čisto brez kosti, dajejo jih tudi v vrtcih.
Kupiš pa lahko vsak petek frišne v tušu (vsaj pri nas)

Dudi - pri objavi se postaviš vodoravno na desno stran, kjer se ti pokaže okno "odstrani" in poklikaš...

No, naš mali je pa končno že boljši. Včeraj zjutraj je bilo še hudo, sem dala svečke pa obkladke, potem se je pa stanje izboljšalo. Danes je pa že kar v redu. Upam, samo da se ne naleze od mojih učk...

Lahko noč...

Uh, neki pa sem spesnila... user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
27.1.2010 4:56:47   
KatMat
kuku...jest spet pokonc...do zdele sem vas brala po kosihuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
27.1.2010 6:39:06   
christiana21
Dobro jutro!

Mi smo že kakšno urico pokonci. Kavica je v želodčku, čik v pljučih, zdaj še Glorio nahranimo, se oblečemo, potem pa počasi v atvo in proti Ljubljani. Pa sploh mi ni. Jaz bi malo imela kar doma, prav zamorjenih imam že nekaj dni zaradi te operacije.
Uživajte, pa vam javim kako in kaj je z malo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
27.1.2010 8:11:04   
PapuaNG
jutro,

se je mali že ob šestih zbudil user posted image ,pa sem mu lučko prižgala in šla spat še za pol ure, več pa ni šlo, je že preveč ropotal...včeraj nisem mogla zaspat zvečer, zdej sem pa spet ko zombi. Ne vem, kako bom v petek zdržala žurat, če bo tko user posted image Greva z mojim prvič tkole za malo dalj časa žurat, odkar...uf, bo že skor eno leto tega,če ne več. S trebuhom mi itak ni blo za it u diskač.

Christiana, dobro opravite user posted image Pa nič slabe volje bit, vse bo še v redu.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
27.1.2010 8:33:12   
Anonimen
jutro.

se nekaj sonček kaže,... naj bo lepo! U. se je tudi ob 5.30 zbudil in čebljal, plezal po meni,... kakšno uro, se mi zdi,... potem je spet zaspal,...
Christiana, dobro opravite! user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
27.1.2010 8:41:05   
Anonimen
vidim, da nekaj zbolevate,... en kup user posted image  in user posted image  vam pošiljam,...

glede jajčka pa: U. ga je že jedel, kuhan rumenjak, in mu je najboljši, reakcija je bila torej užitek. tudi palačinko je že pokusil... ni bilo nobene alergije.

nič, bom morala stran od računalnika, ker pleza po meni in ne pomaga ne telefon ne ključi in ne miška,... moram vklopit mamapozo.

imejte se skrajno lepo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
27.1.2010 8:42:34   
šivilja
jaz sem pa že iz ZD, je imel K. ceplenje med 7 in 8 uro.H. smo pustili pri dediju v postelji, zunaj je pa mraz grizel.

Zdaj dama spi pri meni v naročju. Ko se zbudi greva v mesto po opravkih, se malo posončit in pozdravit ljubljanske mamice z otročki.

Sonček je krasen, samo mraz je pa še vedno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
27.1.2010 8:43:54   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

vidim, da nekaj zbolevate,... en kup user posted image  in user posted image  vam pošiljam,...

glede jajčka pa: U. ga je že jedel, kuhan rumenjak, in mu je najboljši, reakcija je bila torej užitek. tudi palačinko je že pokusil... ni bilo nobene alergije.

nič, bom morala stran od računalnika, ker pleza po meni in ne pomaga ne telefon ne ključi in ne miška,... moram vklopit mamapozo.

imejte se skrajno lepo!

Ja saj rumenjak naj bi jedli, če je problem je v beljaku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
27.1.2010 8:44:13   
FLASK_A
Zdravo!

Zunaj je prav lep dan... Mogoče bomo šli kaj ven. Sej ne vem. Ko sta pa tako prehlajenauser posted image

Majana, user posted image za plazenje!

Christiana, dobro opraviteuser posted image user posted image user posted image

Danes sem pa tako slabo spalauser posted image Kar nekaj sem se zbujala in premetavala..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
27.1.2010 8:46:01   
Dudica1
Tudoi midva sva že iz ZD vse opravila...vse zna in zmore...le rekla je da naj mu ne dajem raznoraznih piškotkov in kruhkov na njegovo težo user posted image

Ima pa 11,27kg pa velik je 71,6cm

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
27.1.2010 8:48:45   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Tudoi midva sva že iz ZD vse opravila...vse zna in zmore...le rekla je da naj mu ne dajem raznoraznih piškotkov in kruhkov na njegovo težo user posted image

Ima pa 11,27kg pa velik je 71,6cm

Uf,kake mereuser posted image user posted image

dudica danes imava pa obmesečniciuser posted image !Čestitke Maju!

Zunaj je oa brrrrr.Sem mogla it avto preparkirat in ni nič luštno. Ampak, je pa sončeeeekkkkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.1.2010 8:50:31   
lake
Dobro jutro!

Taja se je tud zbudla ob polšestih, eno uro plezala po men in me lasala, pol je pa zaspala do osmih.

Zuni je lep sonček, samo -11 stopinj.

Christiana Dobr opravte! Sej bo vse vredu.

Morm rečt da tale pilates ni tok nedolžna zadeva, me kr fajn bolijo trebušne mišice. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.1.2010 8:55:00   
meduzica
oo dudi pravi korenjak tale vaš majček user posted image user posted image user posted image ... našega so zanč merili ko smo bili na kontroli v gastru .. ma 76cm in 9kg ... pravi suhi dolginček je ... jaz pa že cel čas čakam kje so mišelinke pa zgleda da jih naš ne bo mel

nam je pa nfth odpadla user posted image naslednjič mamo sredi februarja .. nazadnje smo imeli pa sredi decembra .. prav žalostna sem ker sem se za to uro pripravila z listkom z vprašanji, ki takrat sploh ne bojo več aktualni ... pa zanč sem se prav potožila sestri v RA, ker sem res mela eno fazo me je skrbelo ful za malija (kontrole v RA so nam odpovedal ker dr. Keršičeve ni, njeno delo naj bi v našem primeru fizioterapevtka prevzela)... pa sva naredile načrt da vse pomisleke in strahe zaupam fizioterapevtki in mi bo ona pomagala............  tale ekstenzija mam občutek da nič ne izzveneva, zdej že tolk zvija nazaj glavico ko je na trebuščku da lohk v strop gleda praktično user posted image   ma prav žalostna sem ... grem pa danes če bo vse po sreči na igrivo vadbo .. da me malo razvedri ...

čeprav sonček je pa čudovit, razgled iz 14 štuka pa božanski user posted image ... ah sej bo ...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.1.2010 9:00:20   
Tanja_
meduzica, če te skrbi in, če nimate kontrol, bi jaz zahtevala, da me dajo v drugo RA. Ker ti to sigurno pripada, glede na to, da sta se nekje vodila in tukaj pač niso več možne kontrole. Tudi jaz sem zadnjič govorila s sestro iz RA in je rekla, da če se bo H. pediatrinji zdelo, da še potrebuje kontrole v RA, da naj se oglasim pri njej in nas bo ona poslala v drug ZD. Tako da, jaz bi na tvojem mestu vztrajala pri tem, da se vodi v drugi ambulanti. Sploh glede na to, da potrebuje fizioterapijo, da se je komaj začel plazit in tako naprej...

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.1.2010 9:00:32   
meduzica
tanja in dudica čestitke za obmesečnice user posted image user posted image user posted image

christiana držimo pestke za op. user posted image user posted image user posted image

zdej ko se je začel plazt bom mogla vsak dan sesat šmrc ...

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.1.2010 9:04:24   
Dudica1
Jaaaaa čestitke za celih 9 mesecev Maju in Hani user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.1.2010 9:05:13   
šivilja
flaska - če samo smrkata greste lahko ven, če pa še kašljata pa raje ne, ker je tako hladno

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.1.2010 9:08:20   
PapuaNG
meduzica, a vidva tut h petri hodita na fth? Drugače pa,če te skrbi, pejt privat enkrat, da ti kakšne nove vaje pokaže. Nam na fth vsake dva tedna pokaže druge vaje, glede na razvoj malega. Se moram pa jst tut spravit na tole igrivo vadbo, pa sem kar nekako lena za v ta mraz it user posted image Naš ima namreč isto ekstenzijski vzorec in se zdej dobro vidi, ko hoče vstat-da vstane kar tako, da stegne noge, namesto da bi jih pokrčil prej. Pa ga zdej skos popravljam, ampak še kar sili s stegovanjem. No, upam, da bo počasi spremenil vzorec. 

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
27.1.2010 9:12:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
flaska - če samo smrkata greste lahko ven, če pa še kašljata pa raje ne, ker je tako hladno

kašljata tudi. Kar dostiuser posted image Bomo pa noter. Sej je res ful mraz! Brrrr!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.1.2010 9:15:19   
AKP
Dobro jutro!
Sem na hitro brala za nazaj, ker se je Nike malo zaigrala. Nosek jo zelo jezi.
Vidim, da se pogovarjate okoli hrane. V MB imajo čisto novo smernico okoli tega. Po 6 mesecu lahko otrok je praktično vse, razen npr. pečene ali kuhane jajce ne, lahko pa je jajca v kakšnih knedelčkih, palačinkah....Ribe naj se ne bi jedle zaradi kosti. Kakšna majhna kost se lahko najde tudi v filejih, jaz ji dam ribe, ji pa vsaki košček pretlačim z prsti, da preverim če res ni kakšne kosti. Mleko se naj ne bi uporabljalo do leta dni, se pa lahko uporabi pri kuhanju. Midve jema že nekaj časa skoraj vse in isto mi je tudi potrdila pediatrinja v UKC MB.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
27.1.2010 9:16:48   
AKP
Čestitam Maju in Hani za 9 mesečnico. Christiana tebi in Gloriji pa pošiljam user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil AKP -- 27.1.2010 9:18:12 >

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
27.1.2010 9:19:34   
Tanja_
Hana ima 8-mesečnico. Da me ne boste prehitro ob porodniško spravile punceuser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
27.1.2010 9:20:03   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Dobro jutro!
Sem na hitro brala za nazaj, ker se je Nike malo zaigrala. Nosek jo zelo jezi.
Vidim, da se pogovarjate okoli hrane. V MB imajo čisto novo smernico okoli tega. Po 6 mesecu lahko otrok je praktično vse, razen npr. pečene ali kuhane jajce ne, lahko pa je jajca v kakšnih knedelčkih, palačinkah....Ribe naj se ne bi jedle zaradi kosti. Kakšna majhna kost se lahko najde tudi v filejih, jaz ji dam ribe, ji pa vsaki košček pretlačim z prsti, da preverim če res ni kakšne kosti. Mleko se naj ne bi uporabljalo do leta dni, se pa lahko uporabi pri kuhanju. Midve jema že nekaj časa skoraj vse in isto mi je tudi potrdila pediatrinja v UKC MB.

Moja sestrična je svojemu sinčku za prvi rojstni dan dala divjačinsko klobaso (ali salamo). Ko sem jo začudeno pogledala, mi je razložila, da pri enem letu lahko pa že vse jejo!!!user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.