![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:18:23
|
|
|
|
tulpek
|
Barika, odvisno kaj je. Če je zvin, bodo tako samo rekli - led in počivanje.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:19:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Barika, odvisno kaj je. Če je zvin, bodo tako samo rekli - led in počivanje. jaz sem imela pa gips za zvin
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:19:56
|
|
|
|
tulpek
|
Mislim, da bom podlegla skušnjavi... drugače bom itak mogla kupit pižamice nekje pri nas, po trgovinah se mi pa res ne da hodit... Pa še eno slabost imam... grozno so mi všeč mali zoknčki...
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:21:01
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Barika, odvisno kaj je. Če je zvin, bodo tako samo rekli - led in počivanje. jaz sem imela pa gips za zvin Js pa ne, pa sem imela kar pošteno nategnjeno in otečeno vse skupaj
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:21:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mislim, da bom podlegla skušnjavi... drugače bom itak mogla kupit pižamice nekje pri nas, po trgovinah se mi pa res ne da hodit... Pa še eno slabost imam... grozno so mi všeč mali zoknčki... ej, a z unimi si bila zadovoljna Tisto so bile dokolenke, a ne? Jaz sem jih imela za novorojenčka, pa so mi bile ful dobre, zdaj pa ne vem al bi al ne, ker ima tako močne nogice, da ga ne bi tiščalo Kake so tvoje izkušnje
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:22:21
|
|
|
|
barika
|
nič ne zateka, samo noge ne morem dat na tla, spljoh. bomo jutri šli, ko bo moji iz šihta prišel . aja, mami je tudi imela zvin in longeto, jaz pa nočem nič na nogi, pa oni mehurčki se mi spet pojavljajo (kot med nosečnostjo) in ne gem nazaj v bolnico, bom lepo claritine jedla .... mogoče so nazaj, ker pijem koprivin čaj
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:22:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Barika, odvisno kaj je. Če je zvin, bodo tako samo rekli - led in počivanje. jaz sem imela pa gips za zvin Js pa ne, pa sem imela kar pošteno nategnjeno in otečeno vse skupaj a mogoče zato, ker sem bila "otrok" - 13 let
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:24:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika nič ne zateka, samo noge ne morem dat na tla, spljoh. bomo jutri šli, ko bo moji iz šihta prišel . aja, mami je tudi imela zvin in longeto, jaz pa nočem nič na nogi, pa oni mehurčki se mi spet pojavljajo (kot med nosečnostjo) in ne gem nazaj v bolnico, bom lepo claritine jedla .... mogoče so nazaj, ker pijem koprivin čaj punca, tole je podobno opisu mojega ko je padel Bojim se, da te čaka gips ajoj, nisem ti fouš, pa 2 malčka....a imaš varinato Martina dat kam v varstvo
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:29:09
|
|
|
|
barika
|
nep, nobenega varstva . je bil hec, pridemo iz sprehoda, mali je spal v vozičku na hodniku, dam M. spat in zaspim zraven, noge sem imela prekrižane in na tleh , se začne T. jokat in šibam na hodnik, da ne bi M. zbudil, pa sem imela čist želatinasto nogo, mi je spodneslo, zvilo nogo in sem se komaj ujela. HB, brez malega,sploh si nočem predstavljat
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:32:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika nep, nobenega varstva . je bil hec, pridemo iz sprehoda, mali je spal v vozičku na hodniku, dam M. spat in zaspim zraven, noge sem imela prekrižane in na tleh , se začne T. jokat in šibam na hodnik, da ne bi M. zbudil, pa sem imela čist želatinasto nogo, mi je spodneslo, zvilo nogo in sem se komaj ujela. HB, brez malega,sploh si nočem predstavljat A mama pa tašča še obe na šiht hodita joj Kaj pa tvoj, lahko vzame bolniško
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:42:41
|
|
|
|
katrin***
|
dolenjka...moje za MC je šlo? Full hvala ža vnaprej za evrčke pa le povej kako in kaj. mirno nočko
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:43:19
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mislim, da bom podlegla skušnjavi... drugače bom itak mogla kupit pižamice nekje pri nas, po trgovinah se mi pa res ne da hodit... Pa še eno slabost imam... grozno so mi všeč mali zoknčki... ej, a z unimi si bila zadovoljna Tisto so bile dokolenke, a ne? Jaz sem jih imela za novorojenčka, pa so mi bile ful dobre, zdaj pa ne vem al bi al ne, ker ima tako močne nogice, da ga ne bi tiščalo Kake so tvoje izkušnje Js sem še vedno zelo zadovoljna z njimi, ampak za bolj topli del leta jih ne bom vzela. JIh pa ne dam vedno do kolen, prej prepognem zokenček nazaj, edino, če je zaradi temperatur potrebno.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:44:02
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Barika, odvisno kaj je. Če je zvin, bodo tako samo rekli - led in počivanje. jaz sem imela pa gips za zvin Js pa ne, pa sem imela kar pošteno nategnjeno in otečeno vse skupaj a mogoče zato, ker sem bila "otrok" - 13 let Možno, js sem to imela nekaj let nazaj.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:46:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrin*** dolenjka...moje za MC je šlo? Full hvala ža vnaprej za evrčke pa le povej kako in kaj. mirno nočko šlo , šlo, sej ti bom odgovorila, sam čakam da vse oddam, pol pa ju3 odgovarjam na ZS nič bat aja, od kod pa si
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:46:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mislim, da bom podlegla skušnjavi... drugače bom itak mogla kupit pižamice nekje pri nas, po trgovinah se mi pa res ne da hodit... Pa še eno slabost imam... grozno so mi všeč mali zoknčki... ej, a z unimi si bila zadovoljna Tisto so bile dokolenke, a ne? Jaz sem jih imela za novorojenčka, pa so mi bile ful dobre, zdaj pa ne vem al bi al ne, ker ima tako močne nogice, da ga ne bi tiščalo Kake so tvoje izkušnje Js sem še vedno zelo zadovoljna z njimi, ampak za bolj topli del leta jih ne bom vzela. JIh pa ne dam vedno do kolen, prej prepognem zokenček nazaj, edino, če je zaradi temperatur potrebno. sej, jaz za zdaj rabim
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:48:10
|
|
|
|
Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika nič ne zateka, samo noge ne morem dat na tla, spljoh. bomo jutri šli, ko bo moji iz šihta prišel . aja, mami je tudi imela zvin in longeto, jaz pa nočem nič na nogi, pa oni mehurčki se mi spet pojavljajo (kot med nosečnostjo) in ne gem nazaj v bolnico, bom lepo claritine jedla .... mogoče so nazaj, ker pijem koprivin čaj Oprosti, šele sedaj sem prišla do p.c.-ja. Načeloma se je po poškodbi smiselno pokazat čim prej, še preden se razvije oteklina, rvabitev v sklep, ipd. No ja, če si doma: nogo gor (podložiš), led (preko brisače) in nekaj proti bolečinam. Mavčijo pa danes mnogo mnogo manj (pri zvinih), kot pred 20 leti. Se spet odklapljam! Lahko noč!
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:48:44
|
|
|
|
barika
|
mami pride za kao uro, ker je leteča, tašča..će bi imela obe nogi v gipsu, hvala ne , moj ne more iz dans na juter bomo že, ni panike, sej sem superwoman
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:49:54
|
|
|
|
katrin***
|
dolenjka...hvala. Ostalo maš na ZS
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:51:26
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mislim, da bom podlegla skušnjavi... drugače bom itak mogla kupit pižamice nekje pri nas, po trgovinah se mi pa res ne da hodit... Pa še eno slabost imam... grozno so mi všeč mali zoknčki... ej, a z unimi si bila zadovoljna Tisto so bile dokolenke, a ne? Jaz sem jih imela za novorojenčka, pa so mi bile ful dobre, zdaj pa ne vem al bi al ne, ker ima tako močne nogice, da ga ne bi tiščalo Kake so tvoje izkušnje Js sem še vedno zelo zadovoljna z njimi, ampak za bolj topli del leta jih ne bom vzela. JIh pa ne dam vedno do kolen, prej prepognem zokenček nazaj, edino, če je zaradi temperatur potrebno. sej, jaz za zdaj rabim Js, če jih dam čisto do kolen, se mi zdi, da ga tišči, zato mu ne dam pogosto. AMpak imam manjšo velikost, tisto pod 6 mesecev. Hmmm, mogoče bi še kakšne večje takšne potrebovala Saj bomo do poletja še kaj naročale? Ne upam bodijev s kratkimi rokavi naročit, ker ne vem, koliko bo v pol leta zrastel...
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 22:56:35
|
|
|
|
barika
|
mož* hvala.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 23:00:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Mislim, da bom podlegla skušnjavi... drugače bom itak mogla kupit pižamice nekje pri nas, po trgovinah se mi pa res ne da hodit... Pa še eno slabost imam... grozno so mi všeč mali zoknčki... ej, a z unimi si bila zadovoljna Tisto so bile dokolenke, a ne? Jaz sem jih imela za novorojenčka, pa so mi bile ful dobre, zdaj pa ne vem al bi al ne, ker ima tako močne nogice, da ga ne bi tiščalo Kake so tvoje izkušnje Js sem še vedno zelo zadovoljna z njimi, ampak za bolj topli del leta jih ne bom vzela. JIh pa ne dam vedno do kolen, prej prepognem zokenček nazaj, edino, če je zaradi temperatur potrebno. sej, jaz za zdaj rabim Js, če jih dam čisto do kolen, se mi zdi, da ga tišči, zato mu ne dam pogosto. AMpak imam manjšo velikost, tisto pod 6 mesecev. Hmmm, mogoče bi še kakšne večje takšne potrebovala Saj bomo do poletja še kaj naročale? Ne upam bodijev s kratkimi rokavi naročit, ker ne vem, koliko bo v pol leta zrastel... zgleda da bomo kar redne stranke ja
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 23:01:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: barika nič ne zateka, samo noge ne morem dat na tla, spljoh. bomo jutri šli, ko bo moji iz šihta prišel . aja, mami je tudi imela zvin in longeto, jaz pa nočem nič na nogi, pa oni mehurčki se mi spet pojavljajo (kot med nosečnostjo) in ne gem nazaj v bolnico, bom lepo claritine jedla .... mogoče so nazaj, ker pijem koprivin čaj Oprosti, šele sedaj sem prišla do p.c.-ja. Načeloma se je po poškodbi smiselno pokazat čim prej, še preden se razvije oteklina, rvabitev v sklep, ipd. No ja, če si doma: nogo gor (podložiš), led (preko brisače) in nekaj proti bolečinam. Mavčijo pa danes mnogo mnogo manj (pri zvinih), kot pred 20 leti. Se spet odklapljam! Lahko noč! hvala, ker si me na EMŠO spomnila, prijateljica bivša
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 23:04:48
|
|
|
|
anitka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: barika nič ne zateka, samo noge ne morem dat na tla, spljoh. bomo jutri šli, ko bo moji iz šihta prišel . aja, mami je tudi imela zvin in longeto, jaz pa nočem nič na nogi, pa oni mehurčki se mi spet pojavljajo (kot med nosečnostjo) in ne gem nazaj v bolnico, bom lepo claritine jedla .... mogoče so nazaj, ker pijem koprivin čaj Oprosti, šele sedaj sem prišla do p.c.-ja. Načeloma se je po poškodbi smiselno pokazat čim prej, še preden se razvije oteklina, rvabitev v sklep, ipd. No ja, če si doma: nogo gor (podložiš), led (preko brisače) in nekaj proti bolečinam. Mavčijo pa danes mnogo mnogo manj (pri zvinih), kot pred 20 leti. Se spet odklapljam! Lahko noč! hvala, ker si me na EMŠO spomnila, prijateljica bivša
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 23:06:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: barika nič ne zateka, samo noge ne morem dat na tla, spljoh. bomo jutri šli, ko bo moji iz šihta prišel . aja, mami je tudi imela zvin in longeto, jaz pa nočem nič na nogi, pa oni mehurčki se mi spet pojavljajo (kot med nosečnostjo) in ne gem nazaj v bolnico, bom lepo claritine jedla .... mogoče so nazaj, ker pijem koprivin čaj Oprosti, šele sedaj sem prišla do p.c.-ja. Načeloma se je po poškodbi smiselno pokazat čim prej, še preden se razvije oteklina, rvabitev v sklep, ipd. No ja, če si doma: nogo gor (podložiš), led (preko brisače) in nekaj proti bolečinam. Mavčijo pa danes mnogo mnogo manj (pri zvinih), kot pred 20 leti. Se spet odklapljam! Lahko noč! hvala, ker si me na EMŠO spomnila, prijateljica bivša Dober večer se reče, septemberski nevzgojeni
|
|
RE: Septembrčki 2009* 2.del 26.1.2010 23:08:30
|
|
|
|
anitka7
|
Barika če dobiš gips pol povej kdaj sprejemaš podpise na njemu...al ga boš dala v servetno tehniko brez zamere...joke sam glej kako ne more tvoj na bolniški z dons na jutr....pa saj se tak zboli,dans si zdrav,jutri je že lahk vročina itd...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.AdminSte med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?Da. (
67%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ne. (
33%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!