|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
25.1.2010 21:18:36   
ooooo
zdravp punce ;)

danes sem imela nuhalno... res je bilo super ;)
pa tolko me je blo strah da ni več pikice... mi je prav odleglo... ;)
sem prav vesela... super dan ;)

lepo se imejte ;)

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 751
25.1.2010 22:01:48   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: ooooo

danes sem imela nuhalno... res je bilo super ;)
pa tolko me je blo strah da ni več pikice... mi je prav odleglo... ;)
sem prav vesela... super dan ;)

Ooooo,vemo kako ti je...in super,da se veseliš,kar je vredu za tvojo pikico.
Je pa super občutek ne?user posted image

Jaz še en film pogledam do konca in grem spat.Ta mala tudi... Odkar sem jaz doma,hodi spat kadar jaz...se ji nikamor ne mudi.Pa tudi popoldanskega spanca ne potrebuje že dva dni.

Glede seznama...jaz sem ga nekako prevzela na začetku.Zdaj pa glede na to,da nisem več med Avgustovkami,naj ga katera druga.user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 752
26.1.2010 8:15:03   
spacebaby
No, potem vidim, da nisem edina, ki ponoči ne more spati. Mene okrog 8ih (ali še prej) zmanjka na kavču, potem ko se prestaviva v posteljo pa seveda ne morem zaspati. In se premetavam kakšni dve uri, vmes še vstajam, hodim na wc, tako da kar traja, preden zaspim. Da o neprestanem letanju na wc čez cel dan sploh ne govorim. Komaj čakam, da se zgodi tisto, kar že počasi obljubljajo, namreč, da se bo kmalu vsaj za nekaj časa to zmanjšalo user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.1.2010 8:27:15   
anchy82
Dobro jutro souser posted image !

Za vse, ki vam še paše jutranja kavica...

user posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 754
26.1.2010 8:29:14   
anchy82
Za nas, ki pa nam trenutno kavica ne prija, pa ....

user posted image

user posted image Uživajte!!!

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 755
26.1.2010 8:29:33   
Tinky
Dobro jutro,

sem vas prišla samo pozdravit. Pozajtrkujemo, Teota peljemo k mami v varstvo in z možem šibava v Lj. Imam namreč nuhalno in bova izkoristila še za šoping, če bom po nuhalni dobre volje, greva še v kino.
Držite pesti!!

anchy, kava se prav prileže user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 756
26.1.2010 8:34:34   
anchy82
Tinky...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno NS!!! Pa poročaj!! In maksimalno izkoristi dan danes v Lj. s svojim user posted image !!

Js imam pa tudi danes NS! Jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Čez slabi dve urci pa še 2. pregled pri svojmu G!!! Upam samo na lepe novičkeuser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 757
26.1.2010 9:17:12   
cebelica81
Dobri jutro souser posted image .

Po dolgem času se ponovno slišimo. Sem bila te dni tako zasedena, da sem konec dneva komaj prebrala, kaj ste napisale, volje za pisanje pa nisem imela. Sem še vedno zelo utrujena - upam, da bo to kmalu minilo. Ko pridem iz službe sem sposobna samo še za spanje. user posted image Saj res, da iz službe hodim precej pozno, samo pred user posted image sem bila veliko bolj aktivna, spala po 5 ur in mi je to čisto zadoščalo. Sedaj pa jih je še 8 premalo user posted image .

No pa saj bo. Pišejo, da bo počasi šlo na bolje.user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse dobro opravljene NS in seveda držim pesti za vse tiste, ki imate NS danes. Dobro opravite in poročajte kako je šlo.

anchy82, meni pa kavica čisto nič ne pašeuser posted image , pa sem bila pred nosečno pravi kofetkar - sem spila 3 in več konkretnih kav na dan. Zdaj pa mi še ena ne paše več, mi sploh ni dobrauser posted image . Sem pa zato toliko bolj mahnjena na rogličke in podobne zadeve.

Punce, kako vam gre pa kaj s kilogrami? Jaz sem se zadnji teden zredila 1,5 kg. Sem imela očitne napake lakote oziroma bi dala vase vse kar sem videla. Sedaj se moram pa spet pazit, da bom jedla zdravo in primerne količine. Mi je zdravnica še posebej zabičala, da se ne smem dosti zrediti, ker imam že tako preveč kg.

Grem sedaj delat, da ne bom spet do petih ali še dlje v službi. Preživite lep dan in pazite na svoje user posted image .

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 758
26.1.2010 9:21:27   
novamami
Živijo punce!

žabica13: imam eno vprašanje zate. Sem videla, da si si v H&M kupila nosečiške žabice. Prosim, če mi lahko sporočiš v katerem H&M si jih kupila, a v BTC al na Rudniku (če si jih seveda kupila v Lj.). Tudi jaz imam namreč probleme s tiščanjem žab in sem že razmišljala kje jih lahko kupim.

Lep pozdravček vsem souser posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 759
26.1.2010 9:35:28   
spacebaby
Ooo, tistale kavica prav mamljivo izgleda! Čeprav sem jo omejila na eno na teden, ker mi samo vsake toliko časa zadiši, pa sem bila tudi tak kofetar, da sem spila po dve veliki čajni šalici na dan!

cebelica81: meni se pa dogaja, da grejo kilogrami kar dol, pa kar naprej nekaj jem, pa slabost me tudi muči komaj kaj. Čez novo leto sta šla dol 2 kg, sedaj pa bolj počasi, po gramčkih, dekagramih..... A se to še kateri dogaja?
Mož pa pravi, da vsakič ko me pogleda, nekaj prežvekujem in meljem user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 760
26.1.2010 9:41:05   
cebelica81

cebelica81: meni se pa dogaja, da grejo kilogrami kar dol, pa kar naprej nekaj jem, pa slabost me tudi muči komaj kaj. Čez novo leto sta šla dol 2 kg, sedaj pa bolj počasi, po gramčkih, dekagramih..... A se to še kateri dogaja?
Mož pa pravi, da vsakič ko me pogleda, nekaj prežvekujem in meljem user posted image

spacebaby, tudi meni so šli kilogrami do sedaj dol. V prvih treh mesecih (2,5) sem shujšala 3 kg, ampak zdaj se je očitno obrnilo. No saj, glede da user posted image raste, malo mora iti gor, vsekakor pa še ne sedaj in ne toliko naenkrat. Je pa res, da sem sedaj dobila precej več apetita, kot sem ga imela do sedaj.

Neposredna povezava do sporočila: 761
26.1.2010 9:49:03   
spacebaby
Moj apetit je pa že kar grozljiv user posted image
Čeprav pa pazim, da vsaj zdravo jem, trudim se izogibati sladkorja, pa ogromno sadja, zelenjave pospravim....

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 762
26.1.2010 9:57:40   
novamami
Hej, hej!

Tudi jaz imam grozen apetit. Se trudim, da čim več sadja pojem. Ravnokar sem si borovnice privoščila. Mi pa meso sploh ne paše pa je menda dobro da kaj mesa poješ ko si noseč, predvsem rdečega. A ima še katera probleme z mesom?

Neposredna povezava do sporočila: 763
26.1.2010 10:19:08   
listek1
jutrooooooooooo user posted image user posted image

jest sem pa tako dobre volje, ker mi je nehalo bit slabo user posted image user posted image  Sem tok srečna in upam, da mi ne bo več. Vidim, da nas ima danes kar nekaj NS. Midva greva takoj po službi. Koooooomaj čakam. Tinky, anchy82 - držim pesti, da dobro opravita NS, pa seveda obvezno poročilo user posted image .

cebelica81 - jest sem bla tud ful kofetkar, zdej mi pa smrdi kava, pa sladkarije tud. Mogoče pojem kakšen biskvit, čokolade pa ne morem. Sem pa čisto mahnjena na kislo. Moj me samo gleda, ker takih drastičnih sprememb pri prvi nosečnosti ni blo. Zdej sem jedla celo puding, ker ga drugač ne maram. Kr neki.... user posted image  Kar se pa Kg tiče, sem pa mislila, da sem se ful zredila, se pa nisem še niti grama. Pa jem na 1,5 ure, ker sem skoz lačna. In moj mi pravi,da sem ko hrček user posted image  Kava bo pa še prišla  na vrsto boš vvidla. kar naenkrat ti bo zadišala.

A keri mogoče ful mehurčki pašejo? Jest mam zdele manijo na STIL.

Novamami - jest sem vidla, da jih imajo na Rudniku v H&M-u.

spacebaby - jej kakor ti paše. Ti povem, da kg potem kar skopnijo. Jest sem bla nekaj tednov po porodu taka kot prej. Dojenje, vstajanje, pa gre dol. Potem pa se itak začnejo sprehodi.... Tako, da si brez slabe vesti privošči.

Tinky, anchy82 - a bosta vprašali za spol? Mi2 bova in upam, da se bo videlo.

Punce želim vam en super dan, pa člmamanj slabosti...

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 764
26.1.2010 10:20:53   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: novamami

Hej, hej!

Tudi jaz imam grozen apetit. Se trudim, da čim več sadja pojem. Ravnokar sem si borovnice privoščila. Mi pa meso sploh ne paše pa je menda dobro da kaj mesa poješ ko si noseč, predvsem rdečega. A ima še katera probleme z mesom?

jest ga mam, tok težko mi gre dol. najbolj mi grejo juhe, pa krompir. Ostalo je pa že bolj pod vprašajem. Zdele si me pa zdražla s temi borovnicami, jest bi jih tud user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 765
26.1.2010 10:27:43   
novamami
listek1: hvala za žabice, bom šla jutri pogledat, danes bo še dolg dan zame. Sem pa tudi jaz trenutno mahnjena na mehurčke, s to razliko, da mi paše Radenska ali pa Donat, ki ga prej pod nobenim pogojem ne bi spravila vase.

Drugače imam pa tudi jaz danes dobr dan, vsaj kar se slabosti tiče.

Vsem srečkam, ki bodo danes videle svoje pikice pa želim čim boljšo in čimbolj pozitivno NS.

No, jaz sem pa kar malo žalostna ker je še toliko časa do moje NS (17.2.) in do pregleda tudi, ga imam šele en teden za NS. Pa tako rada bi videla svojo pikico, da vidim koliko je že zrasla od kar sem jo prvič videla! user posted image

Dejte mi povedat kako ste zdržale, jaz se namreč vsak dan pogovarjam s svojim bušijem in ugotavljam koliko je kaj user posted image zrasel.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 766
26.1.2010 10:39:14   
žabica13
Anchy82 in Tinky srečno na nuhalni! Uživajta čimbolj v pozdravčkih vajinih pikic in naj bo to za vaju čimbolj nepozabno lepa izkušnja! Tinky tebi tude srečno pot iz primorske, pa uživajta z user posted image  v Ljubljani!

Novamami žabice sem kupila v H&M na Rudniku, v Supernovi. So bile v pritličju, kjer je spodnje perilo in ostale žabice, edino mi je bilo hecno ker so bile med ostale modele pomešane, kakor da se je katera zmotila in jih potem tu odložila. V 1. nadstropju pa imajo nosečniško modo, morda jih je katera tam zagrabila, pa spodaj odložila. Piše pa mama leggings, 60 denske, sta 2 para za 7,95 EUR. Jaz sem jih včeraj zvečer takoj morala sprobat in je super občutek ker imajo pas višje in me nič več tam okrog popka ne reže.

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 767
26.1.2010 10:44:03   
cebelica81
novamam, te čisto razumem, kako ti je, ker toliko časa nimaš pregleda. Meni se je mešalo, ko sem čakala na prvi pregled (v 11. tednu), ko nisem imela pojma, kaj se dogaja s user posted image . Sedaj imam v četrtek nuhalno, pregled pa nato šele čez 1 mesec (25.2.) oziroma šele 3.3. pri novem G (če ne bom več šla k svoji). In to je zelo dolgo.

Tudi jaz se kar naprej pogovarjam z user posted image user posted image in se sprašujem, kako je.

Sicer pa, če gre vse vredu, naj bi imel samo 2 ultrazvoka na nosečnost + nuhalno in ostalo, kar sam plačaš. Ostalo naj bi bili samo pregledi brez UZ. A katera ve, ali se G tega držijo ali naredijo več UZ.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 768
26.1.2010 10:45:38   
novamami
Hvala žabica, se še kaj tipkamo. Jaz sicer delam, vendar sem skos konektana tako da takoj pogledam kaj je kaj novega pri nas Avgustovkah.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 769
26.1.2010 10:49:35   
novamami
čebelica81, točno tako se počutim, ampak ni druge kot da se zakopljem v delo in počakam na svoj datum, ki se ga tako veselim, da se sploh ne da opisat. Kar se pa UZ-jev tiče, je pa meni moja ginekologinja rekla, da ko se bom naročila na NS, naj se naročim na neko BUM študijo, kjer ti poleg NS naredijo še dva UZ in še dvojni hormonski test. Za ta DHT se mi tudi sanja ne kaj to je tako da bom hvaležna za vsako info.

(odgovor članu cebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 770
26.1.2010 11:06:20   
spacebaby
Jaz sem bila pa sedaj na dveh pregledih pri moji G in na nuhalni in čisto vsakič so mi naredili UZ. Zadnjič sem v Domžalah imela nuhalno, popoldne pa potem še pregled pri svoji G in mi je vseeno naredila UZ. Pravi, da ga bo naredila čisto vsakič, ko pridem, ker ima pač tako prakso. Sem pa spet naročena čez 4 tedne, tako da se mi zdi super, si vsaj pomirjen da je z user posted image  vse v redu.
Baje se pa ni preveč za opirat na spol, če ti ga sedaj povejo, ker so res takooooo majhne razlike, da je več ali manj ugibanje.
No, zadnjič na nuhalni mi je Strahova rekla, da ima ravno popkovino med nogicami, pa da se ne vidi. Pa mi je čisto prav, čeprav bi rada vedela spol.

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 771
26.1.2010 11:26:33   
lumpa6
oj čvekice

jaz sem bila na diabetološki zaradi nosečniške sladkorne, dobila merilec in dieto, ki se je moram držat
tisto glukozo ki jo dajo spit sem pa skoraj zbruhala, tok mi je bilo slabo

Neposredna povezava do sporočila: 772
26.1.2010 11:31:56   
novamami
JA boga lumpa6!

Kako pa to, da si dobila nosečniško sladkorno. Me res zanima, da se bom lahko jaz pazila, če je seveda od tega odvisno ali jo dobiš ali ne. Ali jo dobiš zaradi kakšne hrane, al kako gre to?

Upam, da si zdaj vredu in da je tudi tvoja user posted image vredu.

A si že bila na NS?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 773
26.1.2010 11:40:03   
lumpa6
ns imam 10.2

jaz imam sladgorno dedno pogojeno mal je pa tut kriva moja teža

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 774
26.1.2010 15:05:14   
irma78
Se vam po dolgem času spet malo oglašam.

Pa da ne boste misilile, da sem pozabila na vas. Sploh ne, problem je v tem, da sem v četrtek kar hudo zbolela (kašljanje, smrkanje in vse kar paše zraven) in sem na antibiotikih in seveda na bolniški. Posledično imam še manj energije kot ponavadi in sem še bolj utrujena. Slabost in bruhanje pa tudi kar ne mineta. Jutri grem sicer nazaj v službo, čeprav bi bila še kar doma.

Nove user posted image , ki ste se nam pridružile pri čvekanju DOBRODOŠLE.

Tiste, ki pa ste imele v preteklih dneh NS, vam user posted image user posted image user posted image  za dobre novice. Jaz jo imam šele 10. februraja, kar se mi zdi cela večnost. No ja, sicer je res, da sem šele v 10. tednu, ampak vseeno bi imela raje bolj pogoste preglede. Pa tudi radovednost glede spola me daje. Vem, da nikoli ni 100%, ampak vseeno. Pri Niku se ni Tulova čisto nič zmotila. Upam, da bo tokrat tudi tako.

Lepo se imejte, pobožajte trebuščke, pa se vam v bodoče kaj bolj pogosto javim.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......