Hijacinta
|
Čer punce, vsem ful hvala za čestitke, res ste super . Nisem ravno pridna čveka, pa ste se vseeno spomnile. Neo vse naj naj za prvo svečko!. Zvezdica oprosti za danes, ampak mi res ni zneslo. Sem mela laufarijo cel dan, pa zadnjo sekundo sva pisala čestitko, pa po torto je bilo treba it, pa darilce zavit,... Ampak če si za se lahko dobiva tudi kdaj popoldan, jst upam da bom lahko delala samo do 3, potem šibnem po tamalega in ob pol štirih greva lahko na kofetek če si za. Pa še Niia in Oskar če bosta za. Patrik je pa tak cuker, pa te lasi. Moram pokomentirat Ullino torto. Ulla svaka čast, men taka lahko rata samo če jo kupim v slačšičarni . Jst sem jo naročila v Zvezdi, čist navadno čokoladno, nič posebaj okrašeno pa je bla tud kar lušna. Praznovanje je uspelo, so bile pa samo babice in stare tete (vseh skupaj osem), pa se mi je že to na trenutke zdelo preveč. Smo imeli malo prigrizka, malo smo okrasili, za darilce je pa od naju dobil knjigico A veš, koliko te imam rad. Meni je res to tok lušna knjiga, pa posvetilo sva mu napisala v stilu zadnjega verza v knjigici, in sicer da imava tudi midva rada njega prav tja gor do lune-in nazaj. In to je to. Od ostalih pa je dobil od vsakega eno fino leseno igračo, sva midva povedala kaj bi rada imela, ker niso hoteli dati denarja. Juri pridejo pa še bratje na kos torte. Srečanje jst sem tudi zato da prestavimo, da so vsi RD mimo, vendar na pustno soboto ne vem če bova lahko. Bomo verjetno šli v maškare pa na kakšen sprehod po mestu, bo polno maškar. Jutri pa me čaka prvi dan službe. Erik je pa danes v vrtcu bil že kar ok, ni več jokal ko sem prišla ponj, se mi je samo nasmejal, cuker mali. Tako da počasi bo. Sta pa danes bila samo on in še ena punčka tam, vsi ostali so zboleli. Jancci zdej vem zakaj jo kličeš misica, ma take super manekenske mere . Moj ima približno 11,5 kg, bomo pa točno vidli v petek. Lahko noč vsem, jst si grem pripravit kaj bom jutri oblekla. Sem čist ven iz tega padla da se mi kam mudi oz. da moram biti tam ob uri.
|