|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
25.1.2010 21:54:23   
Balonchy
Kolumbo - če ti bo kaj pomagalo pri odločanju...

Tale tricikl ma alu grušt. Full zadovoljni... pa za nogice "naslonjalo" se da zložit k ga več ne rabi in ograjica gre proč, pa pedala se da "zaštekat", da se ne vrtijo, zdej k jih še ne rabi. Kupljen v BC... cca. 60 ojro v akciji (je vredn k je alu user posted image )

user posted image

Tole je kao štircikl... K se pol lahk speminja... v gugalnik, poganjalček, porivalček, ... bla bla bla... Kupljen v Pikapolonici... cca. 120 ojro
user posted image

No, pa še dve frišni od našga frajerja... Mal ga morm pohvalit - spi že skor en teden od 20h do 8h zjutraj k top!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
25.1.2010 21:55:53   
Onasiss
balonchy.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za  spanje

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
25.1.2010 22:03:20   
sjmm
ajvy....jz francosko prerežem po dolgem na tri dele ..izdolbem sredico....zmešam 3 vrste trdega sira ( navaden, s poprom, dimljen) ...lahko tudi samo en sir in salamo...v kosu rabiš.....vse skup narežeš na koščke, pa malo rdeče popečene vložene paprike nasekljaš, fino kak rožmarinček, peteršilj, meto....potem pa dodaš kislo smetano, majonezo, mal gorčice, sol poper po okusu....vmešaša še sredico kruha, pustiš 15 minut, da se fajn prepojijo okusi ...nafilaš izdolbene tretjine francoske....pol pa z fajn ostrim nožen narežeš koščke, na vsakega položiš vejico peteršilja...in hamsi

lahko pa prerežeš veliko štruco kruha....nafilaš...solata, 3 vrste paprike...rumena, rdeča, zelena...tko na trakce, pod solato namažeš majonezo, na paprike sir v rezinah, lahko rezine lososa, lahko tanke zrezke belega popečenega mesa ali pa samo salamo ali pršut, dodaš tanke kolutke bučk, malo rdeče čebule...zelo na tanko....potem pa na notranjo stran zgornjega dela kruha namažeš ...kremni sir ali maslo ali kečap ali gorčico in potem stisneš skupaj...narežeš in voila....

ribji namaz....simpl.....odcediš sardele v olju...jih fino speštaš z vilicami, naribaš nekaj kislih kumaric, 2 trdo kuhana jajčka potem pa malo majoneze, 2 zdenka sirčka, malo gorčice in lepo na kruhke, mal okrasiš...poješ

jajčni namaz......skuhaš 4 jajčka...ohladiš...naribaš.....dodaš majonezo, malo gorčice, kisle smetane...namažeš na polnozrnat toast, po vrhu potreseš svež peteršilj...am

vzameš toastke.....prerežeš po diagonali..naložiš na pekač, na peki papir....v skledo nakockaš poljubni trdi sir, lahko tudi salamo, strešeš not odcejeno konzervo koruze, dodaš kislo smetano, ki si ji prej vmešala lepo stepen jajček in naložiš na toast...zlatorumeno zapečeš

čičerikin namaz.....vzamemo čičeriko iz konzerve...odcedimo...zmeljemo v kačasto zmes...dodamo nariban parmezan, dobro oljčno olje, nekaj kapljic lim soka, sesekljan peteršilj in malo rdeče pekoče ali sladke paprike...hop na kruhke

domači liptavr....nepasirana skuta, 2 žlici kisle smetane, drobno sesekljana mala čebulica, svež peteršilj, 2 žlici pekoče rdeče paprike v prahu...fino zmešamo, solimo po okusu in pojemooooo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
25.1.2010 22:10:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

NO PA ŠE NEKAJ SEM POZABLA OMENIT.... JUTRI OB 17-IH LEPO PROSIM, ČE MISLITE NAME, TAKRAT NIČ NE DELATE user posted image user posted image user posted image user posted image  IN STISKATE PESTI.... PEOSIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM......................................... HVALAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bomo....šur da!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
25.1.2010 22:17:54   
Maksi1
Balonchy - lušn fant! user posted image  user posted image  user posted image  za spanje. Pa dej kej več se javi. Te pogrešamo.

Onasiss - joj tole pa vem, da je lušno. Sem mela enkrat po rokah knjigo s tega področja, pa mi je bla bljak. Še dobro, da se mi tega ni blo treba učit. Sej snov je koristna, samo kej ko jo predstavijo na tako dolgočasen način. No, pomaga če imaš fajn profesorja. Mogoče enga takega, kot ga ima Balonchy v avatarju.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
25.1.2010 22:19:27   
Maksi1
Sjmm - sem tudi jaz kopirala namaze. Tnx.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
25.1.2010 22:20:18   
Onasiss
maksi1..... ja bi bilo res fajn... sam ni tak...mislim, da ima glih enih 5 las...pa pepelnike, srajco iz naftalina.......user posted image user posted image jojj...upam, da ne bere tega foruma....user posted image user posted image user posted image ... no če pa ga... je en fejst ata....user posted image

So what....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
25.1.2010 22:21:38   
sjmm

maksi1..... ja bi bilo res fajn... sam ni tak...mislim, da ima glih enih 5 las...pa pepelnike, srajco iz naftalina.......user posted image user posted image jojj...upam, da ne bere tega foruma....user posted image user posted image user posted image ... no če pa ga... je en fejst ata....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam , da bo ata dobro oceno prmazu....upam, da bolšo kot si jo ti za njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
25.1.2010 22:21:59   
Maksi1
Pa še par komentarjev:

Deja - jaz imam en aeg, 3 leta star sesalc, z vrečko. Je majhn, a sposoben. Ful smo zadovoljni za njim.

Se mi zdi, da je ena od nas rabla link do pobarvank:

http://www.coloring-book.info/coloring/

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
25.1.2010 22:22:28   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Sjmm - sem tudi jaz kopirala namaze. Tnx.

jz sem tud neki na mail dobila.....a od tebe????    v glavnem ....TNX nazajuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
25.1.2010 22:22:33   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam , da bo ata dobro oceno prmazu....upam, da bolšo kot si jo ti za njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
25.1.2010 22:24:24   
Onasiss
grem se še mal učit pol pa spat...

lahko in mirno nočko

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
25.1.2010 22:24:41   
Maksi1
Onasiss - škoda. no sej po drugi plati ni slabo, ker če bi bil mlad in lep, bi rajš nejga, ko knjigo gledala.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
25.1.2010 22:24:49   
Balonchy
Maksi - hvala za pohvale user posted image ... glede javljanja... ni časa, ni volje... ko oboje poklapa... sem tu! user posted image

Onassis - že držim pestke!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
25.1.2010 22:24:52   
sjmm

grem se še mal učit pol pa spat...

lahko in mirno nočko

enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
25.1.2010 22:27:28   
Maksi1
Ja, babe, pejmo spat.

Onasiss - srečno jutri! Držim pesti.

Sjmm - ja, od mene. Čeprav ne vem, kakšni recepti so, ker jih nisem nč prebrala, sam prelistala. Se mi je pa zdela fajn zbirka.

Lepo spite. Šibam tudi jaz.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
25.1.2010 22:27:52   
sunny24
Čer!
Zadnje dneve z Gajčo sam pohajamo...user posted image V četrtek smo ble pr enih frendih na obisku, popoldne na bazenu, v petek pr moji noni, v soboto sm bla jst na fitnesu in Gaja pr tašči, učeri smo ble cel dan pr noni, zvečer še pr mojih...Danes smo obiske dobile-sodelavka s hčerko, pol sm pa jst šla v Ikeo, Gaja pa h mojim v ahtanje...Kr akcija na full! user posted image

Sm se danes malo skeširala v Ikei...Sm kupla postelnino za nas dveh, Gaji rjuho, 2 vreči za igrače...Pol pa še par malenkosti.

balonchy, full je dobr Matic na fotkah! user posted image

maksi, super za uvajanje v vrtec! user posted image Se slišmo za kako kafe! user posted image
mlea, pridna Evita!!! user posted image user posted image user posted image

čebela, kako kaj Hana? Upam da je šlo mimo!!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo za RD Gaji tudi misnli nabavit tricikl oz bi ga mi in moji skupi...Tega smo gledali:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197466

Ostalo ne bom komentirala, k sem prebrala sam zadnje 2 strani...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
25.1.2010 22:31:19   
Ajvy
pozabila sem povedat....takih ko moram še pečt ne rabim...ker je potem preveč vroče v našem mini stanovanjčku...si jih bom pa shranila...ko se preselimo user posted image user posted image user posted image

HVALA VSEM

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
25.1.2010 22:34:20   
Maksi1
No, ne grem še takoj. Moram še Sunny pozdravit.
A ti si že v ritmu za na job, ko se tako pozno javljaš. Ikeja, a veš, da midva še nisva šla? Pa tolko sem govorila o tem. user posted image  No, sej mava v planu, predvsem bi rada šla nabavit ograjco, da mula ne gre na stopnice.
No kakorkoli. Ja kafe, se morva res slišat. Samo za jutri nek mraz napovedujejo, tako da za vozičkanje ne bo.
Mogoče se pa lahko zmenimo za eno kofico pr meni, pred Gajinim popoldanskim spanjem. Se čujemo okrog 13.h. Drugače pa v sredo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
25.1.2010 22:39:06   
sunny24
maksi, OK...Sicer jutri ne vem kolko mi znese popoldne, k grem na fitnes po nove bolečine...user posted image user posted image user posted image
Mater nas je zadnjič un inštruktor tm v fitnesu tako gonu z vajami in biciklom, da komi hodim že 2 dni...Počepnt je pa mision impossible...user posted image user posted image user posted image

Ej, lih prej sm gledala tiste ograjce za štenge...Majo belo in svtlo rjavo...Pa niso neki drage kolkr se spomnem...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
25.1.2010 22:42:12   
Maksi1
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

maksi, OK...Sicer jutri ne vem kolko mi znese popoldne, k grem na fitnes po nove bolečine...user posted image user posted image user posted image
Mater nas je zadnjič un inštruktor tm v fitnesu tako gonu z vajami in biciklom, da komi hodim že 2 dni...Počepnt je pa mision impossible...user posted image user posted image user posted image

Ej, lih prej sm gledala tiste ograjce za štenge...Majo belo in svtlo rjavo...Pa niso neki drage kolkr se spomnem...

Ok. Se slišimo, dobro treniraj.
Zdej pa res grem pod kovtr. Nočko.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
26.1.2010 7:20:50   
baki
dobro jutro......tamika a spravlaš otroke?....grem na 4 urnik.če bi živela s babico bi šla polno.vrteci pri nas so pa čist polni.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
26.1.2010 7:33:23   
Urša08
jutro

Naša nočka ne prav dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kavica se že kuha, zdej vas grem pa mal prebrat

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
26.1.2010 7:41:04   
Urša08
Baloncy luštengaotročka maš user posted image user posted image user posted image user posted image , pa super za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki če prav zastopim greš delat polovični delovnik , po 4 ureuser posted image Super odločitevuser posted image user posted image user posted image A prej si tudi tako delala?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
26.1.2010 7:43:38   
Urša08
eto kavica
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?