mimi30
|
Jast se pa pedenam...grem na koncert zvezdica, fajn se spedeni, da bodo puščice letele in uživaj do konca tudi s kratkimi laski je srčkan kot šus Ma jast moram neki dat, ker liam skoz teži kaj bi mu kupili. ja, sej pri nas bo tud zarad bratca verjetn treba kakšno malenkost Danes pa midva praznujeva 4 leta odkar uradno živiva skup Ronja fajn praznujta, ko sta si že datum določla ....midva nimava nobenega datuma lepo sta se razvajala....ko sem brala o stopljenem siru sem si ga kr živo predstavljala .....obožujem sir sonček, ne, tudi otroške (navadne) imajo not fluor, mogoče malo manj, ampak ga imajo. zobna pasta first teeth je brez flora sem v svoji glavi naredila mir, da je enostavno nimam več tako rada no fajn, da si to dognala....sam, da ne boš zdaj vedno gledala kaj narobe naredi in kak to da vsega tega prej nisi videla...sploh se ne obremenjuj z njo, tam je in fajn je da imajo otroci okoli sebe čim več ljudi, ki jih imajo radi to je pa tud vse.... težko je imet nekoga praktično tujega brezpogojno rad, če on v to ne vlaga veliko oziroma nič, če naredi, reče kar mu paše, te užali in ob tem ne občuti ničesar, ne opazi, da trpiš,.... PS. a ne bo nobena komentirala kaj iz mojega 1. posta danes? kaj češ tak je ....enkrat je spregledana ena, drugič druga,... snikolina, lušna tortica...kje ste pa to naročili? pri našem tavelikem so se pa zdaj začele kritične izjave: v nedeljo pred kopanjem: ati ti si tak bedn ; na kopanju: en fant ga je pošprical in mu je rekel, da je bednik ....nimam pojma od kod to , pri nas tega noben ne govori, mogoč da vrtec....v drugo mu je bilo hitro žal, da je izjavil in v trenutko, ko mu je zletelo iz ust je vedel, da ni prav....prvič je pa rekel in me ful pogledat, ker se mu verjetno niti sanjalo ni kaj govori NEO in ERIK, vse najboljše...bodita zdrava, vesela, razigrana, zvedava,.....