Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:30:05
|
|
|
|
mimi30
|
Pa se mi zdi, da še nima namena nehat!?? Kako pa kaj vaši, tisti, ki se še dojijo?? jancci, zvečer in zjutraj okoli 5ih obvezno, včasih pa še kakšno crkljanje čez dan (redko)....Meta sonček, jaz sem tud gledala ulla, super truper torta...a, bi lahk jaz kr pr teb naročila ....in neo pravi fantiček je že, lušn khurde, hvala....sem glih študirala, da grem seznam naprej potegnit, pol sem pa pisat začela.....sam ne vem kaj je zdej s slikami nardilo , vse ki so bile prek shrani.si so zginle zvezdica, vau super presenečenje....jaz bi tud da mene presenetiš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:31:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: yelci Q: kaj ste kupili vašim škratkom za RD, oz kaj so drugi kupovali? Mi bomo skupaj z mojimi stol Slex. Pa nek varčevalni račun mu bova odprla. Tak da lahko poljubno polagaš denar (ne neke redne vsote). Ima katera kaj takega? Priporočate katero banko?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:32:06
|
|
|
|
mimi30
|
Q: kaj ste kupili vašim škratkom za RD, oz kaj so drugi kupovali? midva ne bova nič kupla, vse sproti kupiva....ostali pa verjetno kaj kar rabi , nimam pojma kaj bi to bilo ....mogoč kakšni čeveljci
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:32:58
|
|
|
|
mimi30
|
Ima katera kaj takega? nimamo, samo v sklad dajemo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:33:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
mi smo bli tudi SŠ v toskani in firencah in še nekje pa sem pozabila user posted image sploh pa so mi bili ti izleti ena velika muka, natrpan urnik, oči si nisi mogel napast, da bi se nekaj vsedel in opazoval, vedno se je mudilo, malco si mogu dobesedno požret, pa avtobus gor pa dol, brez veze...mi je ljubše v miru, z užitkam, da si zares lahko kaj pogledaš in občutiš. ja imaš prav. škoda, k greš res nekam, pa da bi si v miru pogledal, ne oni norijo in hočjo čim več pokazat v najkrajšem možnem času. Darilo za rd - ne vem kaj bom kupila malemu, mogoče tist tricikl, poganjalca ne, sem nameravala, pa sem se spomnila da imamo enega v kleti, novega. Kocke so super ideja, naš jih že ima še od liama. Tko da ker mam dva fanta ne bo šlo nič v nič plohca, a vi tud 6. praznujete?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:34:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha vse naj naj naj naj Žana in Alen! RD: jest bi meti kupila duplo kocke, itak je še prekmalu, za pospravlat bo...ampak druge ideje res nimam, poganjavca ne bom ker še dolgo ne bo hodila, prej pa pravte da ni fajn ga met....raznih motoričnih ke pomoje zaenkrat dost, sladkarij no way cunj imamo dovolj oz, skoraj preveč....druzga pa ne vem...mrbit mobitel? no pa saj bo te kocke kupla tud zarad sebe, če se meta nau se bom pa jest igrala, no panic Zakaj pa ne poganjalčka preden hodi? Tega pa nisem vedela. Tinej ga ima, ampak ga itak mož potiska po stanovanju, ker on več kot 1 meter se sam ne zna premaknit.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:35:10
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: ne pri nas so sobote delovne, tako da v nedeljo 7, ko imajo kmetje frej dan......................
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:35:37
|
|
|
|
mimi30
|
ja imaš prav. škoda, k greš res nekam, pa da bi si v miru pogledal, ne oni norijo in hočjo čim več pokazat v najkrajšem možnem času. tole je res š**....jaz sem bila na podoben način v Rimu ....čist vseen mi je bilo že katera cerkev je na vrsti....še dobr, da je imel potem papež svojo ceremonijo in sem bila takrat fraj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:36:36
|
|
|
|
Ploha
|
marta sej ne vem ziher....to ulla ve zihr, pa še kera gotov....ne vem.... ma ne vem a je za uno reč blo rečen ko sedi pa se poganja z nogami, al za tega ko otrok stoji isto velja?????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 21:37:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:39:26
|
|
|
|
Ploha
|
al pa pisa pa una lepa travca spredej, ja matr no, kako je tm lepo, ne tm mislim da še malcal nismo nič smo kr letel mem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:40:10
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia Sečovljsko torej. kje jo pa kupiš? Mislim, da pri najboljšem sosedu, imenuje se piranska sol, nejodirana in nezmleta. Ali ima katera sesalec vorwerk ali pa iroboot Ne, pa bi zalooooooo rada imela, sem se zaljubila vanga
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:41:07
|
|
|
|
Ulla80
|
to ulla ve zihr sm prov čakala ma tko je, da je fajn da otrok prej shodi in hojo dobr osvoji, preden se ga daje na te poganjalce itd. ker si zelo hitro priuči napačne gibe in lohk ma pol težave - odrivanje z nogami nima nobene veze z gibi, ki jih rabmo za hojo. seveda če otrok sam sedi gor in ga kdo potiska, vleče....je to drgač.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:41:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ali ima katera sesalec vorwerk ali pa iroboot moja tašča irobota. Zakon je. Jast bi ga tudi kupila, pa nekako ni čas pravi.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:41:40
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mislim, da pri najboljšem sosedu, imenuje se piranska sol, nejodirana in nezmleta. potem je treba jod dodajat al kako?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:43:24
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 to ulla ve zihr sm prov čakala ma tko je, da je fajn da otrok prej shodi in hojo dobr osvoji, preden se ga daje na te poganjalce itd. ker si zelo hitro priuči napačne gibe in lohk ma pol težave - odrivanje z nogami nima nobene veze z gibi, ki jih rabmo za hojo. seveda če otrok sam sedi gor in ga kdo potiska, vleče....je to drgač. točno to naš liam tud ni bil ne vem kako zainteresiran za te reči, zato pa imamo novega v kleti. Pri patriku je pa tko da ga tudi tist voziček ni prav zanimal. Kaj pa vem, našmu lahko kupim superge, ker on skoz teka okoli
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:43:58
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 to ulla ve zihr sm prov čakala ma tko je, da je fajn da otrok prej shodi in hojo dobr osvoji, preden se ga daje na te poganjalce itd. ker si zelo hitro priuči napačne gibe in lohk ma pol težave - odrivanje z nogami nima nobene veze z gibi, ki jih rabmo za hojo. seveda če otrok sam sedi gor in ga kdo potiska, vleče....je to drgač. no pol sm si le nekj zapovnla....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:44:46
|
|
|
|
Ploha
|
če pa bi meta hodila bi pa gojzarje dobila (hec)
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:46:53
|
|
|
|
yelci
|
Toskano si tud jst želim vidt, mi je na slikah tko huda. Drgač pa midva skoraj vedno potujeva sama, si prek neta vse zrihtava, rentava avto in se voziva tja kamor nama paše, sam zdej sem pa v dilemi, k maš tko malega , moj ma namen, da bi šli aprila na Florido, tam bi rental, vsak dan bi menjal motele, ma nism čist prepričana, če bi šla. Se mi zdi, da je Kristjan še premajhen, da bi se tok vozu. Kaj bi pa ve naredle? Za darilo, sm tud jst razmišljala o poganjalcu, sam smo dons bli na enem obisku, kjer majo to stvarco, pa ga naš tud povohu ni, kocke ga tud ne zanimajo ne vem kolk, najraj ma kable, fen, mobitel, gumbke na radiu.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:47:16
|
|
|
|
rubica
|
čer hvala vsem za skrb! mala ma še kr vročino , dopoldan jo je mela sam 37 pol pa okok 17 naraste na 39,2, sva ji dala sirup pa je malo padla, prejle sem ji merla in ma 37,9 pa men se trga, drugač noč je bla balzam, spala je do 5 pa se je zbudila, sva jo previla- full polulana, nekaj je popila, pocartala, nesla v najino posteljo in smo vsi 4je (vključno z psom. pes ne na postelji) spali do 19 . ju3 pokličem p, kaj bo rekla. kiara če ma tempetaruro je jaz nebi vozila k p, sam poklič in povej, cepljena itak ne more bit- moje mnenje, lepo naj se pocajta čim prej toskana jaaaaa full lepo sva bla tam 2 leti nazaj, res lepo, bomo še šli za rd je od naju dobila pametnega kužka, knjigico, pa še trip trap ji gremo kupit, ko bo zdrava. drugač pa fajn ideja za kocke duplo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:49:00
|
|
|
|
Ploha
|
yelci; evooo sej sm rekla, najbolj da jima kr mobitel kupva, kva pravš, pa skren tač pomoje bo še tabol drug let pa pol avto ane?? ma sej ne vem...jest tud nimam pojma....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:52:48
|
|
|
|
Ulla80
|
midva mu nisva nič kupla od ostalih smo pa kar denarne prispevke pobirali groza, a ne kaj pa vem, men je bv kr neki na silo, ker je pa rd nič takega mi ni padlo na pamet, pa nisma pol nič....pa zdej k tak ne ve za kaj se gre...pol k so večji, je drugač. pol mi je pa fajn, da ma otrok za rd kako res spešl željo, ki se mu jo takrat izpolni - magari s skupnimi močmi ostalih
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:54:58
|
|
|
|
rubica
|
ploha, medved je res taprav full dobra pralnica zvezdica, sečoveljsko sol imajo pri najboljšem sosedu pa v tušu sem jo tut vidla, drugač pa je malo naprej od magistrata prav trgovinica kjer prodajajo stvari iz sečoveljskih solin.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 24.1.2010 21:55:51
|
|
|
|
yelci
|
Ploha, jst sm si prejšni tedn kupla nov mobi, scren tač, ful fensi....,dam maliju stari telefon, k ga je mel ful rad, je na ekranu njegova slikica in se pol full gleda..., no uglavnm, stari ni več dobr, zdej hoče tanovga, pa ti hudiček mali
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 21:56:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?