|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
24.1.2010 17:52:59   
lorelaj*
Uh, Tjaša, zgleda, da sta super uživala! user posted image Pa sonček sta imela? Kaj je že to? user posted image Fino, res! user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
24.1.2010 19:05:20   
vekybel
lunka si gor na forumu pa napiši kej, že dolgo te ni gor! user posted image

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
24.1.2010 19:13:16   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

...zanimivo da ti udari okoli očesa, kaj ma to veze z hrbtenico....

Ne, ne...ne okoli očesa...to je samo razlaga in primer hematoma. Tebi se lahko zaradi EA naredi hematom pri hrbtenici in te morajo operirati, ampak do zdaj v SLO v vseh letih še niso imeli nobenega primera hematoma pri EA.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
24.1.2010 19:22:35   
Jessy
No, in da bo hypo še večji hypo, se je danes pri mami najedel sveže pečenih krofov. Amkaj, še zmerom trdim, da se redim od pomaranč, ker se lepše sliši. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
24.1.2010 20:45:10   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Brcike čutim bolj spodaj, še bolj pa na desni strani. In tako je že ves čas, odkar sploh čutim user posted image . Zgoraj med rebri me pa tišči (je tam verjetno glavica). Jaz se tudi bojim epiduralne, bi verjetno raje kar splošno anestezijo, če bi bilo treba.

A tu ni pa nobene, ki bi ji že delali zunanji obrat? Vekybel, zakaj misliš, da to ni dobro? A je ful poškodb, al kaj?

...kar se tiče ZO npr.: v NG,Ptuj, NM ne delajo tega-pacientka gre na CR baje ker nimajo izkušenj; V LJ naredijo obrat in če ne uspe gre pacientka kar rodit na ritko-kr neki, od vsake P je drugače in imajo svoje teorije in prakse.
Potem ZO je uspešen le v 65%, brala sem še da se lahko posteljica odlušči od maternice kar lahko povzroči smrt otroka, lahko mu poškodujejo ključnico= vse to sem prebrala na netu, zdej pa ne vem, eni pravijo da je vredu, sam to počnejo z prisilo kar meni ni všeč, vse kar se dela na silo je bolj tako, ne vem saj jz sem takega mnenja. V glavnem ta ZO mi ni všeč preveč. Malo pobrskaj na netu pa boš videla.

Tukej bi se pa jest mal uštulila in vas mal pokregala user posted image  Punce, prvo kot prvo imate še ogromno časa, da se vam otrok obrne - nekaterim se je obrnil šele v 39. tednu. In da razmišljate o tem kak je grozno v Lj. da te kar silijo rodit na ritko. Ni prav, omejitev je do določene teže in ta NE SME presegati 3800g. Je pa tak, da če je otrok v medenični vstavi, je pri tebi porodničar že od samega začetka in prerežejo ti presredek. Kolegica je rodila z ritko naprej, moja teta je tako rodila pred 30. leti in vam povem, da so še vse preživele. Da pa kar izključno začnete razmišljat o CRju pa ...
Vem, zdele bom sigurno naredila ogenj v strehi, sam če otrok ni tok težek, ni nič narobe, če greste naravno rodit. Mučiš se enako kot če bi rodila v glavični vstavi - tak je rekla kolegica, ki je rodila že 2x in vsakič drgač. Aja, pa prvič je bila pupika za kilo lažja in z glavico naprej, pa je rekla, da ni bilo nobene razlike. Toliko za opozorilo.
Kar se tiče ZOja - mnenja so različna. Tako kot so različna mnenja glede injekcij za razvoj pljučk. Pa glede obrata - ti ga ponudijo, ti se moraš pa odločiti ali boš šel ali ne. Ni nič prisiljeno. Edino kar je riziko pri tem ZO pa je to, da ti obrat lahko sproži porod. Pa pri obratu si skoz priklopljen na CTG, tak da te še lep čas spremljajo...

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
24.1.2010 20:58:54   
girl79
čao punce,

Da se še jaz malo oglasim... je bil danes en tak lenoben dan, sem cel dan v stanovanju, že full pogrešam sonček, da mi bo za it kaj na sprehod ven, ker ko je takole vreme se mi prav nič ne da...user posted image

jessy in nosečka24 - se vama pa pridružuje še ena ljubiteljica čokolinota user posted image user posted image ,  mi je ginekologinja sicer že na začetku rekla, naj ne pretiravam s čokolinom, pa nutelo, pa medom, ker ima vse to full sladkorja noter...ampak si vseeno vse to troje privoščim skoraj vsak dan- je pa res, da sem vsaj pri nuteli in medu zelo skromna in si čisto na tanko namažem, ker mi gredo kilo že itak prehitro goruser posted image user posted image , no ampak čokolino mora biti pa obvezno tako gost, da žlica sama stoji noter user posted image

Imam pa eno vprašanje za vse, ki ste že rodile - modrček za dojenje - jaz si ga kar ne upam kupit, ker se bojim da se mi bodo dojke po rojstvu, ko bom začela dojit (vsaj upam da bom) tolk povečale, da mi potem ne bo več prav.... pa me zanima kakšne izkušnje imate ve s tem...no med nosečnostjo se mi hvala bogu niso skoraj nič povečale, ne vem pa kako je potem s tem...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
24.1.2010 21:09:37   
Jessy
Rožca, žal se s tvojim mnenjem glede poroda v medenični legi ne morem strinjat. Ko je moja prijateljica rodila z medenično vstavo, sem bila tudi sama takega mnenja, kot si ti, ko pa se je šlo zame, pa sem v trenutku imela 1001 skrb. Je drugače, če sam to doživiš.

Girl79, jaz sem modrčke kupila že kak mesec in pol pred porodom. Nesla sem ga tudi v porodnišnico. Tam sem imela tak naval mleka, da sem se ustrašila, ko sem v ogledalu zagledala, da je desna dojka skoraj 1x večja od leve, pa vsa rdeča in topla. Seveda so mi potem babice povedale kako in kaj, ampak hotela sem ti to povedat, da mi je bil modrček kljub takšnemu povečanju dojke, še vedno prav. Res pa je, da sem kupila bombažne modrčke, ki se odpenjajo spredaj in se mi zdijo, da so zelo prilagodljivi tudi na povečanje. Trenutno že nosim te modrčke, ker so mi bolj udobni od navadnih.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
25.1.2010 7:56:05   
lucika
dobro jutro!

včeraj sem shujšala 2,5 kg. bi bila še vesela, če ne bi bila ravno noseča. začela sem bruhat ob polnoči in ni minilo do poldneva. in to prav, konkretno. ko se je to umirilo, pa sem drisko fasala. saj bi šla k zravniku, pa nisem mogla niti vsat. no, ko je bilo treba na vc, sem dobivala čudežno moč in sem prav letela do tja. katastrofa, sem mislila, da me pobere...danes sem malo boljše, slabo mi še vedno je malo, a proti včeraj sem ko rožica.

danes sem štartala z 35. tednom. hm, mislim, da zdaj pa gre zares...

naš jenček ima pa tako gravitacijo, da je na vsakem pregledu dol obrnjen bil, tudi v začetku. tudi prvi otrok isto...čeprav me zadnje čase ful čudno brca. čisto spodaj levo in zgoraj desno. tak da ne vem, kaj je to spodaj, a komoce nazaj tišči al kaj? tak da, huh, tele medenične vstave vam ne zavidam. niti ne bom pametna, ker se nič ne spoznam...čeprav teoretično je itak ritka manjša od glavice, tak da to kar gre naprej po velikosti ni panike. paniko imajo pol doktorji, kak glavo ven dobit in rame..tisto je verjetno bolj pomembno, kot tota drobcena ritkica...

tale teden je pa baje res res zadnji, kar delam. bomo videli:)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
25.1.2010 8:06:34   
rožca26
Dobro jutro!

Vidim, da nisem prva user posted image user posted image user posted image

Včeraj mi je proti večeru glavobol končno popustil in sem danes dosti boljše. Vid je tudi celo noč v kosu spal (ker drugače se občasno zbudi za minutko in zaspi nazaj user posted image ), tak da sem se malo naajala user posted image

Lucika - user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
25.1.2010 8:09:58   
lucika
rožca26, vse najboljše!
saj veš, standardne željice: na ti bo šlo lepo gladko do roka, ekspresen porod in srečo na 15 potenco, da se boste imeli radi, da boste zdravi....vse najlepše!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
25.1.2010 8:22:37   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Rožca, žal se s tvojim mnenjem glede poroda v medenični legi ne morem strinjat. Ko je moja prijateljica rodila z medenično vstavo, sem bila tudi sama takega mnenja, kot si ti, ko pa se je šlo zame, pa sem v trenutku imela 1001 skrb. Je drugače, če sam to doživiš.

Ja, se strinjam, da je drugače in te skrbi ... vendar se mi pa zdi popolnoma nepotrebno strašiti druge, ki imajo podoben problem. Ne vem kje sem že prebrala, vendar pa se v medenični vstavi rodi le 2% otrok (CR ali naravno).
G dolžnost je, da te opozori na to možnost, da se otrok morda ne bo obrnil več na glavico, ker ima manj prostora..., vendar pa to še ne pomeni, da se otrok ne bo več obrnil. Mene je predvsem to zmotilo. Kak se bodo punce odločile glede poroda, je to njihova stvar.
Pa še neki, ta kolegica, ki je rodila v medenični vstavi pred parimi tedni, mi je rekla, da se je njen fant obrnil nekje v 35. ali 36. tednu na ritko, ker prej je bil pa lepo obrnjen na glavico. Zato sem jest mnenja, da morjo najprej počakat kaj se bo iz tega izcimilo in ne takoj začet razmišljat, da bo treba rodit v CRju ...
Se mi zdi, da včasih mal preveč črno gledajo na vso stvar. Moraš biti pripravljen, vendar pa ne paničart.

Aja, pa še to - kolegica je rekla, da pri njej so šli takoj v naravni porod, ker ji je odtekla voda, popadke mela sam še na par minut in je v 45 min rodila - pa še odprta čist. user posted image  V takih primerih je treba hitro ukrepat. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
25.1.2010 8:24:28   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

rožca26, vse najboljše!
saj veš, standardne željice: na ti bo šlo lepo gladko do roka, ekspresen porod in srečo na 15 potenco, da se boste imeli radi, da boste zdravi....vse najlepše!

Hvala za želje, ampak lahko počakajo še do jutri user posted image  Jutri praznujem. Je pa lepo, da si si zapomnila in za opombo - definitivno si prva z voščilom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
25.1.2010 8:40:57   
lucika
ojej:) takole mi je to uspelo? no, pa boljše prva kot zadnja. ampak facebook pa neki štrajka al kako? saj ne zameriš)?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
25.1.2010 8:42:03   
lucika
uf, očitno sem konkretno dehidrirana, ker tudi brat več ne znam. ma, vzami za jutri tole voščilo:))))

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
25.1.2010 9:14:53   
Anonimen
evo, da se malo javim

včeraj sem imela non stop neke čudne bolečine, pa trebuh mi je otrdeval tako, da sem se proti večeru šla pokazat v P.
Naredili so mi CTG, ki je pokazal neke popadke, UZ ter vaginalni pregled. Hoteli so me obdržati v bolnici, ampak sem rekla, da grem domov pod lastno odgovornost in sem morala podpisati kao neki dokument, vendar so mi zabičali da morm jutri ob 8 bit v P. Ampak mene tam več ne vidijo ko je dežuren tisti G, za katerega imam slabe izkušnje že od začetka.

Po CTGju, sva ga z user posted image  čakala malo več kot pol ure da je prišu iz večerje. Naredil mi je UZ, rekel edino da je otrok OK, vse ostalo ni nič komentiral, ali pa pač ni želel. Karkoli si mu reku, me je tako zajebal nazaj da katastrofa. Mislim, da si neki G lahko to privošči. Še dobro, da so ble zraven babice, te so me kar branile.
Da o samih detaljih ne govorim.

Danes čakam, da začne Lukman delat in da grem njemu na pregled, ker v P me ne vidijo, vsaj dokler ni sila za rodit.

Zdej pa grem, ker me že celo jutro nekaj mantra. Mah upam vsaj, da se ne bomo cel mesec do 22tega vozli za bz gor in dol.........

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4615
25.1.2010 9:19:01   
vekybel
Dobro jutro!

Pri nas spet sneži, prav lepo je.

Kar se tiče debat tu gori si ne bomo zamerile ampak vzele kot priporočilo kot je namen tega foruma, vsaka lahko napiše svoje mnenje.

Kaj ste počele za vikend? Kako se počutite?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
25.1.2010 9:21:30   
lucika
uf sara, to pa ni fajn...je pa verjetno čisto drugače, ko imaš enkrat otroka doma...v prvo sem kar not ostala, ko so želeli, zdaj v drugo pa niti pod razno, le če bova z otrokom ogrožena...
za g pa nimam besed, seveda, če pa je bila nedelja, ti mu pa tam nekaj sereš s pregledi:)))) tole dohtarijo bi bilo skoraj prosit še treba, da delajo. pol pa hudič zasluži v takem vikendu tolk ko ti v 2 mesecih. pa še jim je težko delat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
25.1.2010 9:21:41   
Jessy
Dobro jutro!

Pri nas se spet kažejo snežinke!

Rožca26, vidim, da imava popolnoma drugačni mnenji. user posted image  Jaz sem si vedno želela odkrito besedo okrog porodov, pa je nisem dobila od nobenega, ker vsi nekaj v vato zavijajo. Sama skušam biti res odkrita in povedati, kako je bilo v resnici, pa tudi za svoje mnenje povem. Itak se bodo potem same odločale, normalno. Drugače pa okrog obračanja ploda v glavično lego sem povedala točno tako, kot je meni rekel G, da velja pri prvorodkah. Seveda se lahko še kadarkoli obrne, a je taka možnost zelo minimalna.
No, pa ne bom več o tem.

Sara, držim pesti zate, da bo vse ok in boš še kak teden ali dva počakala! Ne vem, kam se ti tako mudi!? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
25.1.2010 9:22:39   
vekybel
sara2007 počivaj v postelji dokler se ne odpraviš k Lukmanu, da ne bi kaj bilo.
Držimo pestke da bo vse ok in ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Javi nam popoldne če boš lahko, da vemo kako si.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
25.1.2010 9:31:07   
plamen
Dobro jutro!

Sara2007 - tile eni G znajo biti res, da ne rečem kaj. Jaz sem imela slabe izkušnje v Šempetru, ko sem krvavela in itak niso vedeli zakaj. Pa me sploh vaginalno pogledala ni. vsaj srčka je poslušala, pa pol ure se je s tabelco ukvarjala kdaj imam rokuser posted image user posted image . Sem rekla, če me v GO primejo poapdki pa da do LJ ne zdržim, grem v PO. Šempeter me ne vidi!!! Tako da če lahko zdrži do tistega G, ki mu zaupaš, pa itak do 22.2. počakajta! user posted image

rožca - sem se tolk dobr zdilala za corsico, da sem kar tisto vzela. Kolk je pa tvoja stara? Upam, da vama rata dobro prodati. Nama je bilo vseeno ali prodava ali ne, bi pač na Polu dala airbag blokirat za določen čas, pa nisva spuščala cene. Pol sem rekla, še ta teden počakam, pol mam pa dost, pa je ravno v petek, zadnji dan, prišla ena familija in so ga zaarali. Tako da držim pestke, da vam znese ta tedenuser posted image .

Sploh mi noče notr dajat smeškotov, ki se dodatno odprejo in to že par dni ne...user posted image hmmmmm. A to tudi vam kaj nagaja?

lucka - tole je tudi moj zadnji teden! Sicer pester, ampak zadnji v celoti, potem bom še kakšen dan uletela, ampak to mi boo verjetno kar luštno. Sicer pa ne dvomim v to, da se ne bom hitro navadila biti doma, sploh ker se bo skoz dogajalouser posted image . Upam, da so se tvoje želodčne motnje umirile.

Jaz sem danes prvič prakticirala namočene slive in sem spila, ampak na akcijo še kar čakam... Upam, da me ne zagrabi med sestankomuser posted image user posted image .

V soboto sva z mojim brala neka imena na netu in sva se tolk režala, ko sva prišla do Popi, Pipo in Pooky BTW - to so vsa imena za user posted image , pa midva imava še priimek na P, pa sva rekla, da Popi in Pooky sta lahk tut punčkiuser posted image . Men so solze v potokih tekle, mi je dal moj kar povšter na glavo, da ne bi sosedov zbudila s smehom. Se sploh nisva mogla ustaviti, user posted image je verjetn čist pretreslo od trebušnihuser posted image . Se pa opravičujem, če so kateri ta imena všeč, saj vemo sto ljudi petsto čudiuser posted image !!

Lep ponedeljek punce in čim manj akcije s krčki, otrdevanjem in tako naprej!

< Sporočilo je popravil plamen -- 25.1.2010 9:32:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
25.1.2010 9:57:18   
Jessy
Zdaj sem se pa pošteno namučila. Včeraj sem dala v pranje cunje, vmes pa še kompletek za iz porodnišnice. Prej se lotim zlagat perilo in glej ga vrag, kompletek je bil po belem predelu rahlo obarvan z rjavo. user posted image   Oooo, kako sem bila jezna. No, zdaj mi je uspelo to poštimat in se že suši tak kot mora biti. Me pa roke pošteno bolijo, ja. user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
25.1.2010 9:57:21   
lucika
jao, mene je pa šef zdajle tako razkuril, da mam pritisk direkt za v bolnico.... ma, tak se jim trudim, pa delam, pa na koncu ku???c vredno. se pa pustim sprovocirat, to je pa tud res...
nekam sem lačna in žejna, pa ne vem, kaj naj jem, ko me pa mine, ko si samo predstavljam. pa še zgaga se mi dela, na popolnoma prazen želodec...

uf, danas nije baš moj dan.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
25.1.2010 10:03:29   
zoey
Ojla!
Dan sem začela s tehtnico, OMG, bi si lahko cel teden pokvarila user posted image Sem se šla kar s peko palačink ob pol 7h pocartat, pa je bilo kmal bolje. Že vidim, da bom spet kregana user posted image Ampak zdaj ni čas za odrekanje, a ne, pa Kamenko je bil pol ful zadovoljen user posted image Kile gredo pač astronomsko gor, pa se ne nažiram, tko da sem se zmenla z njimi, da bodo šle potem tudi dol. Drugače bova pa z mamo zamenjali garderobo, njo pa kar nekaj pobira user posted image . Si pa ne želim diete a la Lucika, bogica, samo da se je umirilo user posted image
Pol sem pa mislila peljat flokico pa it nazaj spat, pa sta že parketarja uletela in zdaj brusita na polno. Jaz bi pa ajala user posted image Komaj čakam, da se končajo ta dela, upam da bo v roku 14ih dni fertik in potem samo še ornk popucamo in prestavimo stvari, pa bo plac za user posted image . Včeraj sva končno sestavila voziček in sem mal dirkala po stanovanju, pa vadila sprehod z vozičkom in user posted image , ji ni blo kaj dosti jasno user posted image
Sara - lepo strica Lukmana počakat pa na bencinu šparat, a prav. Pa še mal user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse kul do 22.
user posted image user posted image user posted image za vse, ki še pridno delate in zdaj že odštevate zadnje dni. Svaka čast. Jaz sem pisala našemu med. bratu, če bi se lahko še kaj zdilali za 10 dni bolniške, drugače bom pač pokurila dopust, vsaj to možnost imam. In čakam, da mi odpiše ... ah te moški, se tko pustijo prosit pa čakat user posted image
Me pa dans ful kolki bolijo, pa s krčki se družim, ampak sem spet v horizontali in mi ni hudega. Lepo je bit na toplem in gledat snegec user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
25.1.2010 10:08:27   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Jaz sem danes prvič prakticirala namočene slive in sem spila, ampak na akcijo še kar čakam... Upam, da me ne zagrabi med sestankomuser posted image user posted image .

V soboto sva z mojim brala neka imena na netu in sva se tolk režala, ko sva prišla do Popi, Pipo in Pooky BTW - to so vsa imena za user posted image , pa midva imava še priimek na P, pa sva rekla, da Popi in Pooky sta lahk tut punčkiuser posted image . Men so solze v potokih tekle, mi je dal moj kar povšter na glavo, da ne bi sosedov zbudila s smehom. Se sploh nisva mogla ustaviti, user posted image je verjetn čist pretreslo od trebušnihuser posted image . Se pa opravičujem, če so kateri ta imena všeč, saj vemo sto ljudi petsto čudiuser posted image !!

Lep ponedeljek punce in čim manj akcije s krčki, otrdevanjem in tako naprej!

Upam, da bodo slive zagrabile ob primernem času user posted image Jaz si jih tudi zjutraj nudim, poleg še marsikaj drugega, pa je vse skup bolj švoh kot ne user posted image
Glede imen pa glejta, da bo vsaj Poppy, bo šlo bolj s Pooky skup user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
25.1.2010 10:09:40   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Zdaj sem se pa pošteno namučila. Včeraj sem dala v pranje cunje, vmes pa še kompletek za iz porodnišnice. Prej se lotim zlagat perilo in glej ga vrag, kompletek je bil po belem predelu rahlo obarvan z rjavo. user posted image   Oooo, kako sem bila jezna. No, zdaj mi je uspelo to poštimat in se že suši tak kot mora biti. Me pa roke pošteno bolijo, ja. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa glih ta najbolj pomemben kompletek!!! Ampak samo da si rešila situacijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?