|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.1.2010 14:20:42   
Belen
hwala punce za odgowore....sej js se ne obremenjujem,sam me je zanimalo w njihowi starosti pri 7mes koliko otrok že sedi..... kr une ki js poznam, moje kolegice,znanci....jih je full malo sedelo pri 7m..... user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
24.1.2010 14:35:17   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

že večkrat sm hotla uprašat zakaj vs tok mot da user posted image zaspijo na joški..men se pa prou fajn zdi k nm to rata ene 2x na mese...pač ni potrebno nadaljne uspavanjeuser posted image
aja pa kako zgleda da user posted image spi pr vs in si joško uzame kdr hoče..kaj a pol spite nage al kako..js si ne predstavlam to..no niti ni potrebe-sam zanima meuser posted image

user posted image Ne, zakaj bi spale gole? Jaz imam tele spodnje  majčke iz H&M, ki se odprejo, kot modrček za dojenje, pa normalno pižamo. Pa ko se zbudi sam tisto naramnico oprem in se mali priklopi.

MK8 - sem pred kratkim brala nekje, da takle obrok prestaviš postopoma - najprej za kake pol ure, pa potem do željene ure. Če pol urce malo pojokca pa potem dobi, ni tako hudo. Pa se navadi na tisto uro pa spet...men se je zdela dobra taktika.

Joj punce, tak imate dodelane urnike hranjenja, da me je kr sram. Jaz sploh ne vem točne ure, kdaj kaj jemo.Pač tako, kot mi. Zjutraj, ko vstaneva in se zrihtava, pa če je prej še v postli ziza, še malo počakam, pa ko je lačen naredim eno mlečno kašico. Za kosilo - ko ga uspem nardit, jeva skupaj - tudi jaz jem recimo kr kuhano zelenjavo pa meso, da ni treba dvojno delat. Zvečer pa čisto kako se vsi skupaj zrihtamo. čeprav zdej že kr ima uro tam nekje okrog 7, da se skopamo, prej ena kašica po kopanju pa uspavalna ziza. Potem pa ne me vprašat, kdaj se zbudi, se pa kr nekajkrat na noč. V začetku je še v postlci, potem, pa ko sem sama koma, ga pa kr k sebi vzamem, ker nimam več moči vstajat. kljub vsemu sem že 5 let, kr non stop neki noseča pa doječa in imam že vsega poln kufer... user posted image Zdej smo pa res nehali. Se more še mami mal spočit in naspat....čez kaki dve leti. user posted image
Je pa tako, da naš mali kr bruha, če mu kako sadje dam user posted image Zelenjavo in mesek, pa mlečne zadeva pa je, da komaj sproti filam. No, bo že. Glede na to, da imamo doma sadovnjak in vse vrste sadja potem od pomladi do jeseni otroci kr obirajo okrog hiše in se vsega navadijo. Se bo pa ta tudi, še posebej, ker rad posnema večjadva, ona sta pa oba čista sadjevca.user posted image

Belen - naš mali že kr nekaj časa samostojno sedi - to pomeni, da ga ne kipne ne naprej, ne nazaj ne vstran. Če se zelo nagne, potem se lepo uleže na tla. JE pa tako, da se vsede, če ga držim za nogice sam, drugače pa tudi če mu uspe na vse štiri se postavit ima že lep nastavek za vsedit se - malo mu pomagam in se vsede. Se pa čisto samostojn vstane v stajici ob ograjici in potem mašira ob ograji naokrog. Pa tako ko stoji se s hrbtom proti ograji obrne in se z rokama prime rikverc. Hecen je. Pa ko muziko zasliši začne hopsat gor in dol pa se režat ko olupljena banana. user posted image Se pa iz sede postavi na vse štiri in potem malo poziba naprej nazaj in potem bum na bušija.Pa po "treh" se po postli plazi. user posted image To zgleda tako, da ko spi na bušiju, dvigne rito visoko v zrak, se opre na stopalca in potem z glavo naprej, dokler gre. Seveda se začne pa kregat, ko pririne do ograje od postle. Sem mu zdej ono malo lunco tam naštimala, da se ne butne direkt v ograjo. Sam tega še pa nisem nikjer vidla, da bi kak mali delal. Res je hecen.

Evo par slikc našega škratka:

Takole šibamo ob ograji po stajci:
user posted image

Se obrnemo  s hrbtkom
user posted image

Takole se pa spravimo iz sedenja na vse štiri:
user posted image

Še malo, pa bomo mobilni, da ne bo treba več prenašat tegale našega 10 kilskega dojenčka. user posted image

Lepo se imejte in veliko se smejte...pravi kdo že? user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
24.1.2010 15:37:32   
lenika
Bjondi super slikice.

Mk8 jaz mislim, da sploh ne dobi premalo mleka, ker je mlečno kašico zjutraj in zvečer, ker pred spanje popije nekaj mleka, ker ponoči popije nekaj mleka, pa še z jogurtom navmes nekaj dobi.

Mi imamo:
-  ponoči 1-2x dojenje
- zajtrk: dojenje
- malica: sadje
- kosilo
- dojenje
- mlečna kašica

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
24.1.2010 18:08:38   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

JanciF, še dobro da si napisala tole s plenicami?! Jaz sem bila prepričana, da je cena nižja, ker sem imela v glavi napačno prvotno ceno. Zdaj sem šla pa pogledat račune pred in po novem letu, pa vidim, da imaš prav!!! Evo, bom tud jaz napisala eno pritožbo, ker tole je pa res nesramno!!!!!

*alina* ali lahko prosim preveriš katera davčna stopnja je napisana poleg plenic na računu iz letošnjega leta?
Jaz sem bila tako jezna, da potem sploh nisem kupila tam plenic. user posted image

Stopnja DDV je pravilna 8,5%, sam končna cena je pač istauser posted image . Sej mislim, da ne bomo nič dosegli, če se pritožujemo, ker točno vem kakšen bo njihov odgovor...višji stroški in blabla...Ampak kot si rekla, gre za princip!!!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
24.1.2010 18:14:56   
majana79
Samo tole s plenicami se pa samo pri nas lahko zgodi, resno... user posted image Jaz sicer kupujem Alana v DM in so se pocenile za 1 eur, če je pa to pravilno, pa priznam da nisem šla računat. 

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
24.1.2010 18:22:55   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Belen
.. kr une ki js poznam, moje kolegice,znanci....jih je full malo sedelo pri 7m..... user posted image user posted image user posted image user posted image

..."So what?" bi rekel naš premier. Vsak otrok je pač unikat.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
24.1.2010 19:25:28   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: Belen
.. kr une ki js poznam, moje kolegice,znanci....jih je full malo sedelo pri 7m..... user posted image user posted image user posted image user posted image

..."So what?" bi rekel naš premier. Vsak otrok je pač unikat.

user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
24.1.2010 20:11:12   
10ka
hvala za opise vaših jedilnikov. jaz se kar ne morem lotit uvajanja mesa in mlečnih izdelkov. jajca so mi pa itak največji tabu... čeprav nimamo nobenih alergij v družini in tole ni moj prvi otrok. pa sem vseeno čist preveč previdna.  katja še ne more sedeti samostojno, zato se mi ne zdi primerno, da bi ji v roke porinila kos kruha ali dajala "nedojenčkasto" hrano. kar en tak nelogični rešpekt imam.  sicer se pa že poskuša sama usesti, samo kaj, ko ne zna sedeti.

tako zanimivo je gledati, kako je razvoj vsakega otroka drugačen. starejša je že ful lepo sedela, preden se je postavila na vse štiri. katja pa puza in se postavlja na vse štiri že dober mesec, plaziti in sedeti pa še ne more. po eni strani sem kar vesela, da mi ni treba še nje loviti po celi sobi. ker s puzanjem se še vedno premika relativno počasi...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
24.1.2010 20:17:35   
Janci F

JanciF, še dobro da si napisala tole s plenicami?! Jaz sem bila prepričana, da je cena nižja, ker sem imela v glavi napačno prvotno ceno. Zdaj sem šla pa pogledat račune pred in po novem letu, pa vidim, da imaš prav!!! Evo, bom tud jaz napisala eno pritožbo, ker tole je pa res nesramno!!!!!

*alina* ali lahko prosim preveriš katera davčna stopnja je napisana poleg plenic na računu iz letošnjega leta?
Jaz sem bila tako jezna, da potem sploh nisem kupila tam plenic. user posted image

Stopnja DDV je pravilna 8,5%, sam končna cena je pač istauser posted image . Sej mislim, da ne bomo nič dosegli, če se pritožujemo, ker točno vem kakšen bo njihov odgovor...višji stroški in blabla...Ampak kot si rekla, gre za princip!!!

Jaz sem se odločila, da jim bom malo zagrenila življenje, ker se mi zdi prav nagnusno služit na ta način.
V skrajni sili bi bilo to zanimivo tudi za inšpekcijo in zagotovo za medije.
*alina* prosim spravi oba računa, da jim še malo zagrenimo življenje. Saj ne mislim narediti nič drastičnega, samo prav pa je da jim starši pokažemo, da se ne bomo kar tako pustili "nategovat" in izkoriščat.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
24.1.2010 20:17:36   
manna
'čer
Glede sedenja..res vsak reče da pri 7 mesecih je normalno če še ne sedijo, ampak vseeno se mi zdi da vsenaokoli so neki čvrsti dojenčki ki ŽE sedijo pa celo vstajajo ob ograjici...

Glede hrane in njenega urnika pa sploh ne bi!! Ker nimamo niti urnika niti hrane user posted image Po enem krajšem obdobju dokaj uspešnega papanja smo imeli zdaj Manco spet dva dni "na zraku"..Da ne govorim da bom vago zabrisala stran, namreč shujšala je spet..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
24.1.2010 20:32:37   
tecka
Jaz sem se odločila, da jim bom malo zagrenila življenje, ker se mi zdi prav nagnusno služit na ta način.
*alina* prosim spravi oba računa, da jim še malo zagrenimo življenje. Saj ne mislim narediti nič drastičnega, samo prav pa je da jim starši pokažemo, da se ne bomo kar tako pustili "nategovat" in izkoriščat.

Te popolnoma podpiram.
Jaz grem jutri na Rudnik in če je treba lahko kupim kje plenice. No, za dm in bc vemo, da so cene znižali. Te zanima mogoče še Leclerc? Žal pa ne vem, koliko so bile tam plenice prej. Skratka, če kaj rabiš in je to na Rudniku, ti lahko pomagam. Banda.
Jaz sem naročena na revijo zvezo potrošnikov. Če boš kam pisala, se splača pisati tudi njim. Sicer ne morejo narediti drugega kot opozoriti na primer "slabih praks", se pa podjetja obnašajo čisto drugače, če jih na napako opozori zveza potrošnikov.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
24.1.2010 20:34:14   
Goldy
Čer!

Da še jaz kakšno napišem. Kr berem vas, napišem pa nič. Sram me je, priznam.user posted image

pomoč mojega dragega - če se kam spravljamo, moj zrihta sebein tamalo - previje in obleče (jaz sicer pripravim kaj), jaz pa zrihtam sebe in pripravim stvari za seboj. user posted image  Tudi drugače mi moj veliko pomaga. Sicer ga veliko ni doma, ker dela, kadar pa je, pa je priden. Da prat, obesi, pobere cote, kdaj tudi kaj zlika, pospravlja, tudi kuha, če je potreba.

hranjenje - zjutraj dojenje, okrog 10-ih sadna malica, okoli dveh - kosilo - zelenja, meso, potem pa dojenje in zvečer okrog pol sedmih, sedmih - mlečna kašica in potem še ziza pred spanjem. Očitno sem jo en čas hranila prepogosto in ni hotela jesti, zdaj pa je bolje. Zadnje čase tudi več pije, to sicer pomeni, da spije vsak dan več kot deci. Prej še to ni. Rada pije s kozarca, ali

spanje - zdaj je bolje, ko sem prestavila GH na kasnejšo uro. Prej je jedla okrog 6, pa pred spanjem zizo, pa je bila lačna ali kaj, saj ne vem. Včasih spi krasno, včasih noče zaspat in se nosimo, ali božamo, ker drugače joče.

sedenje - naša sedi sama, vsede se pa še ne. Plazi se nazaj, po celem stanovanju jo je polno. user posted image  Hoče se postavljati na nogice.

Nič, šibam, ker se že oglaša......user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
24.1.2010 20:40:50   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

hranjenje - zjutraj dojenje, okrog 10-ih sadna malica, okoli dveh - kosilo - zelenja, meso, potem pa dojenje in zvečer okrog pol sedmih, sedmih - mlečna kašica in potem še ziza pred spanjem.

Pri nas je isto, le da iamo še ene dvakrat ponoči dojenje.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
24.1.2010 20:46:39   
Goldy
lenika - no, to mi tudi, ali pa vsaj 1xuser posted image  - mislim dojenje ponoči.

Aja, glede ukvarjanja z Aljo- moj se ful ukvarja z njo. Tak da tudi tu nimam pripomb. No, jaz ko sem bolj tečna, že najdem kaj. user posted image  Kakšne nogavice, ki ne najdjo koša za perilo, pa ko je prilepljen na tv včasih... Samo, ko pa vas takole berem, je pa moj tipi topi in bolje, da se kdaj v jezik ugriznem....

No, tole je pa naša miss. Z rdeči očmi, ker se je tolk krohotala...user posted image

user posted image  

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
24.1.2010 20:56:55   
mini86
v leklerku sm glih učeri kupila pampers plenice in so neki čez 13€..mislim da so bile prej kšn euro draži nam pa trdila..je pa žau moj glih dons račun vrgu stran in ne morm točno povedatuser posted image

kr zaropotejte..js sm zravnuser posted image

10ka..nš tud ne sedi..mislm zdrži par minut pol se pa prevaga v stran..pa če sedi in se naprej stegne po igračko (prejle je rečmo bumbar  se tok naprej nagnu in probu z usti pobrat zamašekuser posted image )se lepo dvigne sam nazaj..v čem jo pa hraniš?js ga mam v stolčku za hranjenje in pač obloženga z brisačami pa je ful rad notr pa večino stvari dobi v roke..kr brez skrbi..sj si itak zraven če bi slučajno prišlo do česarkol..
glede jajca je pa pr ns tko..men OGABNO smrdi ko se kuha in mu ga ne bom kuhala..ko bo lahko jedu pečenga al pa kako drgač mu ga z veseljem nardim, nebi pa rada bruhala zravn vsakičuser posted image user posted image zvezdice k je notr jajc bo dubu pa jutr..
kakšne testenine mate pa ve..ne mislm a z jajci al brez ampak obliko..a mislte da so uni mini polžki preveliki..a obstaja še kej manjšiga..nisem nč še v trgovini gledala..verjetno mu bom kr polžke dala če ni manjšiga..z mlečno malco pa kašico za lahko noč pa tud js kr mau odlašam in se rajš še dojiva..sej se nama nikamor ne mudi, ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
24.1.2010 21:55:18   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Te popolnoma podpiram.
Jaz grem jutri na Rudnik in če je treba lahko kupim kje plenice. No, za dm in bc vemo, da so cene znižali. Te zanima mogoče še Leclerc? Žal pa ne vem, koliko so bile tam plenice prej. Skratka, če kaj rabiš in je to na Rudniku, ti lahko pomagam. Banda.
Jaz sem naročena na revijo zvezo potrošnikov. Če boš kam pisala, se splača pisati tudi njim. Sicer ne morejo narediti drugega kot opozoriti na primer "slabih praks", se pa podjetja obnašajo čisto drugače, če jih na napako opozori zveza potrošnikov.

Vidim, da nas je kar nekaj, ki nas zelo moti to izkoriščanje.
Odločila sem se, da počakam na odgovor Muellerja, potem bomo pa skupaj naredile nadaljni bojni načrt.

Res ne želim, da si lahko kar vse privoščijo in me vse tiho kupujemo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
24.1.2010 22:00:55   
bjondi
Manna-sem se nasmejala njokcu user posted image ...

tecka-iiiiii kaki lepi rižeki v ustih tvojega sončka user posted image

naty-taja-če prav vidim je  korenjak že na nogicah uau user posted image

goldy-user posted image  cortika je tako spedenana...

hranjenje
5.00-joškica
9.00-joškica
12.00-zelenjava-joškica
16.00-sadje-joškica
20.00-riževa kašica-joškica
...smo pa na petih žličkah GH...

sedenje-naš se je zdele v zadnjih 14-ih dneh že kar stabilizeru ,mu pa še dam za oporo blazino za dojenje...

Hvala vsem za pohvale fotk ma nebi blo trebauser posted image  ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 24.1.2010 22:01:54 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
25.1.2010 6:44:21   
bačko
Jutro!
Naty-Taja lepe slikice.Pravi korenjak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz pa bom malo pozorna pri glutenu ker kot sem že napisala se bojim da je alergična na gluten.Danes ji bom dala malo joguta in malo borovničk noter.Jajčka pa smo tudi že jedli in je uredu.
Kdaj pa se začne jim dajati tudi koščke hrane?Jaz sem ji včeraj dajala pri kosilo piščnčka in se je kar neki davila.No davi se tudi pri tekočih kašicah če ji ni všeč ali če ima dost.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
25.1.2010 8:41:56   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Kdaj pa se začne jim dajati tudi koščke hrane?Jaz sem ji včeraj dajala pri kosilo piščnčka in se je kar neki davila.No davi se tudi pri tekočih kašicah če ji ni všeč ali če ima dost.

Če jaz prav razumem stvari, naj bi se otročke navadilo na koščke do 10 m.
Jaz našemu še kar s paličnim pasiram, ker ga koščki motijo (je 3x bruhal). Sem se pa odločila in prakticirala ta vikend (ko je bil naš doma in sem imela več časa), da najprej pretlačim z vilico, potem pa še na hitrco zmiksam. Tako da ni čisto gladko in bomo počasi prešli samo na zmečkano. Na taprave koščke pa še kasneje.

glede jajca je pa pr ns tko..men OGABNO smrdi ko se kuha in mu ga ne bom kuhala..ko bo lahko jedu pečenga al pa kako drgač mu ga z veseljem nardim, nebi pa rada bruhala zravn vsakič zvezdice k je notr jajc bo dubu pa jutr..

user posted image user posted image user posted image Pri nas kuhana jajca jemo samo za veliko noč, pa včasih v solati. Ampak načeloma so meni dobra in z ostanki ni bilo težav. Je pa tako, da v testeninah so cela jajca in naj bi jih zato otroček dobil po 1 letu starosti. Seveda pa lahko poiščeš testenine brez jajc. Jaz mu testenin zaenkrat ne bom dajala - mi polenta in gres čisto zadoščata za zgoščevanje njegove hrane.

Evo, jaz pa včeraj dobila 2 m po porodu. Prva je bila čisto znosna ta pa...trpljenje.
Pa še bedim od 4h zjutraj, pa tamau je že odspal svojo dopoldansko kiticouser posted image user posted image user posted image user posted image in mi zmešal urnik. Pa ravno danes, ko moram k okulistu v LJ. Me ima, da bi se kar odjavila, ker bom verjetno itak vse dvojno videla.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
25.1.2010 9:27:29   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: manna

tecka user posted image user posted image user posted image za plazenje! A je trebušček na tleh pri tem ali se prav kot kužek kobaca po štirih? Vsekakor dosežek ki bo popestril dneve! user posted image
Mi smo pa spet sitni danes..obe s tamalo..

user posted image user posted image user posted image tecka za plazenje.

Včeraj ravno na obmesečnico 7 mesecev, se je tudi moja M. začela plaziti user posted image naprej, pa buši dvigne, pa z rokami drsi po parketu, pa z nogami si pomaga. Upam, da ne bo prehitro začela po kolenih puzat user posted image ker pol jo pa res ne ujamem.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
25.1.2010 9:31:23   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Kruha mu še nisem dajala, ima samo enkici spodaj in se še ne upam. Če misliš, da bi Veronika lahko prežvečila, ji verjetno lahko kdaj daš tudi kruh s sirčkom

Jaz ji občasno dm tudi kruh za glodat in je noro dobro. Seveda pazim, da niso preveliki koščki. Kater sirček topljen pa lahko dam? Ker se mi zdi da so eni slani, še meni preveč.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
25.1.2010 9:40:33   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Naša Daša je pa zadnjih 14 dni ugotovila, da je hranjenje po žlici super in je vse kar ji pripravim. Poje fuuuuuul in se ne doji več pred obema dnevnima spanjema. Doji se samo še ponoči, zjutraj in enkrat popoldne. Ima pa 3 goste obroke. Dopoldne sadje, opoldne kosilo (zelenjava, meso, testenine, riž, krompir, polenta,...) in zvečer mlečne kašice.

user posted image user posted image user posted image Lenika za Dašo. Jaz pa kombiniram - včasih zelenjava dopoldne, sadje popoldne ali pa potem namesto sadja popoldne zvečer mlečna kašica ali polenta, ker ne vem kako bi kar naenkrat tri goste obroke uvedla.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
25.1.2010 9:41:51   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Evo še našega sončka...

Cukr od cukra user posted image user posted image user posted image Luškaaaannnnnnn.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
25.1.2010 9:51:46   
Mala_princeska

kosilo je pojedu vseuser posted image user posted image user posted image mesek mu je zgleda všečuser posted image na koncu je biu tok dobr da je še mamici pustu 3 žličke..res je blo mnjami..

js sm pa mau prej rezervirala prvo rundo morjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za mesek, naša je tud včer precej govedine pojedla, ji nič ne pasiram, kar koščke v usta dam in ji gre.

user posted image user posted image user posted image za morje, kam jo boste pa mahnili user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
25.1.2010 9:58:51   
mini86
midva z mojim že ene 4 leta hodva v predsezoni na pag..prou zalublena sva..pag poznam k ljubljanouser posted image no in tud zdj sm rezervirala 14 dni-en teden v predsezoni in en teden v sezovi-v kustičih..idealno je tud za marcelčkauser posted image KOMI ČAKAM ŽE ZDJ..še dobr da js sanjam o morju uzun pa spet sneži

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?