|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.1.2010 8:24:38   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna
tecka user posted image user posted image user posted image za plazenje! A je trebušček na tleh pri tem ali se prav kot kužek kobaca po štirih? Vsekakor dosežek ki bo popestril dneve! user posted image

Ojla. V bistvu bi verjetno morala napisati, da kobaca (kot kužek) po vseh štirih.

Pri nas smo že uvedli dodatne varnostne ukrepe. Smo sestavili prenosno posteljico, ki jo bo imel namesto stajice in po uspavanju na zakonski postelji ga prestavimo v posteljico. Pa itak sva ga po padcu malo bolj pazila, ampak meni je čisto jasno, da bo moral še dostikrat pasti, preden bo zrastel.

Evo še ena slika z zobki. Pa vidi se, da se mu barva oči še kar spreminja - iz sivih v olivno zelene (rjave?)
user posted image

Mini, za gluten ni nič hudega, ker si začela z gh po 6. mesecu. Zdaj priporočajo gluten med 6. n 7. mesecem, ker se otrok takrat še doji (če se...) in materino mleko varuje pred razvojem celiakije.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
24.1.2010 8:29:34   
tecka
Bjondi, super slikce. Uf, kakšni šlaufki, naš Srečko je videti čisto podhranjen...

JanciF, to moti tudi mene. Že izgovori frizerjev, da ne bodo zniževali cen, ker so se podražili materiali, so bili malo prozorni. Pri plenicah pa še tako slabih izgovorov preprosto ni. Jih bo treba bojkotirat. Pa ko se je vpeljeval nižji davek, so bili frizerji kar na tapeti (verjetno tudi zaradi utaje davkov), videti je, da bi zdaj morali izpostaviti še "pleničarje".

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
24.1.2010 8:36:54   
manna
Dobro jutro
bjondi, UAU kako lepe slike!! Zrele za v reklame! Bi se splačalo naredit kakšen plakat in ga imet na zidu! Drugače je pa prav buckast vaš njokec mali user posted image
tecka, vaš je tudi cuker! Pa zelo lepe očke ima! Pa še zobke se vidi.
mery a ti pa kar navadno mleko? Katero pa? Jaz si ne bi upala..a ga nič ne napenja?
JanciF ja, za Mueller sem že slišala da so tko nardili.

Naša je pa danes ponoči odkrila da se da tudi na trebuščku spat in je prvič v življenju spala na trebuščku. Do zdaj je bil to zanjo položaj samo za kravice past in se igrat, zdaj pa zgleda da ji mogoče paše tudi tako počivat. No, vseeno ji to ni podaljšalo spanja in se je še vedno zbujala na eno uro...pa baje eni tako prespijo cele noči.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
24.1.2010 8:37:45   
Belen
pozdravljene,
se opravičujem če udiram w wašo temo,ampak me samo zanima, če waši user posted image že samostojno sedijo.... user posted image user posted image js mam namreč dwojčici, rojeni 19.junija (sicer rojeni 1mes in pol pred rokom),ampak je z njimi wse OK user posted image
...no uglawnem sam me zanima kolk od vaših user posted image že sedi? user posted image user posted image user posted image

hwala user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
24.1.2010 8:40:41   
manna
Belen, naša ne sedi samostojno. Rojena je točno na rok, 8.6.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
24.1.2010 8:56:39   
Hanuši
Jutro,

najprej moram pohvalit Žigca user posted image user posted image user posted image . Joj te šlaufki so toooooook lušni. Podobna je bila naša Hana. Sem ji pri 7 mesecih dala usnjen trakec za zapestnico in je  pregib trakec kar požrl user posted image .
Bine tut ni suhec, samo nima takih šlaufkov kot jih je imela Hana.

Srečko pa tak luši navihanec deluje. Cukrčekuser posted image

No punce toliko o sedenju. Očitno je imel naš Bine srečo, ker včeraj se ni niti enkrat usedel, pa je bil skoraj cel dan na tleh. No samo je pa podatek, da je že toliko močan, da to lahko naredi sam.

Belen pri nas že sedimo samostojno. Če izgubi ravnotežje, ko se kaj steguje, se tudi sam ujame

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
24.1.2010 9:23:22   
10ka
dobro jutro

nas še vedno spremljajo nesrečne zvezde... ta velika je bolna in ful kašlja, ponoči se zbuja, tako da smo vsi čisto neprespani. razen katje, ki na srečo še vedno spi spanec pravičnega.

zanima me, kako se kaj hranite s svojimi dojenčki? pri nas je trenutno takole:
ZAJTRK (7h) - flaška mleka
DOPOLDANSKI OBROK (9-10h) - sadje s komiči
MALICA (okoli 13h) - mlečna kašica ali mali frutek
KOSILO (15-16) - zelenjavna kašica
VEČERJA (17-18) - mlečna kašica (HIPPova z jaboljki je najljubša)
pred spanjem (19h) - flaška mleka

Ves čas ima na voljo za pit in spije okoli 3-4dc na dan (zraven pa še 4dc mleka). Vode ali nesladkanega čaja ne mara, zato ji ponujem rahlo sladkan čaj ali razrečen sok. ker smo se prvih 5 mesecev polno dojili, se šele sedaj "navaja" na flaško. sama si jo že tlači v usta, samo ni ji jasno, da jo mora dvigniti, ko sedi.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
24.1.2010 10:35:48   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

dobro jutro

nas še vedno spremljajo nesrečne zvezde... ta velika je bolna in ful kašlja, ponoči se zbuja, tako da smo vsi čisto neprespani. razen katje, ki na srečo še vedno spi spanec pravičnega.

zanima me, kako se kaj hranite s svojimi dojenčki? pri nas je trenutno takole:
ZAJTRK (7h) - flaška mleka
DOPOLDANSKI OBROK (9-10h) - sadje s komiči
MALICA (okoli 13h) - mlečna kašica ali mali frutek
KOSILO (15-16) - zelenjavna kašica
VEČERJA (17-18) - mlečna kašica (HIPPova z jaboljki je najljubša)
pred spanjem (19h) - flaška mleka

Ves čas ima na voljo za pit in spije okoli 3-4dc na dan (zraven pa še 4dc mleka). Vode ali nesladkanega čaja ne mara, zato ji ponujem rahlo sladkan čaj ali razrečen sok. ker smo se prvih 5 mesecev polno dojili, se šele sedaj "navaja" na flaško. sama si jo že tlači v usta, samo ni ji jasno, da jo mora dvigniti, ko sedi.

Joj 10ka, se mi zdi, da se tole ful super hranite... Pa še tolk tekočine spije, ful fino!! Pri nas je takole:

- sredi noči (enkrat od 01.00 pa do 04.00 - vsako noč ob različnih urah) hoče mleko, ki ga potem spije max. 150 ml (danes naprimer samo 100ml). Ne vem, kako naj ta obrok ukiniem, sem že danes poskušala samo z vodo, pa je začela ful jokat user posted image user posted image . Če bi mi to ratalo, bi pomoje lahko nategnila to uro hranjenja tam do 6.00, ko bi verjetno tudi več pojedla in bi to že lahko bil zajtrk. Ker tega ni, imamo pa dnevne obroke tkole:
ZAJTRK (9.30) - sedaj mlečna kaša, ker mleka sploh noče več
MALICA (11.30) - sadje z jogurtom ali skuto, včasih tudi noter zdrobljeni piškoti, včasih kakšna hipova kašica, tudi z jogurtom ali skuto
KOSILO (enkrat od 13.30 - 14.30) - zelenjava + OH (krompir, testenine, enkrat sem ji dala riž, pa ji ni bil všeč, morem še probati) + meso 3x na teden + kisla smetana ali sirček
MALICA (16.30) - ponovi se malica od dopoldneva, samo da je sadje ponavadi drugo, včasih ji dam tudi kakšne kosmiče v jogurt ali skuto
VEČERJA (19.00) - mlečna kašica
pred spanjem ob 20.00 ji ponudim flaško, včasih spije 100ml (redko), včasih nič

Vglavnem je tako, da ji ob vsakem obroku podturim nekaj mlečnega, ker noče AM. Samo meni se to vseeno zdi ful premalo mleka, ker ne vem, če ga iz mlečnih izdelkov sploh dobi toliko, kot bi mogla. Tole, da noče mleka pit, me je čist iz tira vrgl, ampak že ko zagleda flaško, jo kr histerija zgrab. No razen ponoči, ko je itak zakomirana od spanja, pa skor ne ve, da pije. Ko bi vsaj ponoči veliko popila mleka, se še ne bi tok sekerala. Probala sem ji dat celo mleko pit iz magičnega lončka (iz njega vsak dan pije sok pa čaj - ga ma ful rada), ampak takoj, ko je okusila, da je notri mleko, ni več hotla pit. Meni se še ne zdi dovolj stara, da bi bila na čisto vseh obrokih GHja, samo kaj pa naj?? Lačno je ne morem pustit, če ji pa za malico (ko se je včasih dojila, al pa dobila AM) ponudim GH, pa vsaj malo poje. Skrbi me, ker ne dobi dovolj tekočine . mleka ne pije, soka pa popije na dan približno 2 deci. In to je čist premal tekočine. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zelo me skrbi!!

No sem spet zamorila, ampak sploh ne spim, ker me tok skrbi zarad te njene hrane... user posted image user posted image

Aja pa dobro jutro user posted image

10ka user posted image user posted image user posted image za vašo taveliko punčiko!!

Končno je mal mera pri bajti (moj in tamala spita) pa grem za nazaj prebrat user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
24.1.2010 10:56:12   
mini86
10ka-mogoče bi postopno redčla mleko ponoči-tko je svetovala pediatrinja tanč na mon-u..npr. če mu naštimaš 100 ml mleka mu dj dons 90 ml mleka+ 10 ml vode, jutri 80 ml mleka+20 ml vode..je rekla da se baje velika večina sama odstavi tm nekje pri 50:50..probaj mogoče bo pa šlo..

joj kok lepe slikce otročkovuser posted image user posted image za na reklamo so vsi po vrsti..sj kako pa sploh pridš do tega da je tvoj otroček na reklami oz kšnem katalogu..user posted image

komi čakam da dons probamo meskauser posted image držte pesti

joj vaši pa že kr lepo papajo..js pa kr neki odlašam pa ne vem zakaj..k bi pogrešala dojenje, pa stiskanje pa vse to-mi je kr hudo..ampak večno ne more bit na joški pa za kosilo jest zelenjavouser posted image ne sj bom verjetn drug tedn začela dopoldan še z sadjem

že večkrat sm hotla uprašat zakaj vs tok mot da user posted image zaspijo na joški..men se pa prou fajn zdi k nm to rata ene 2x na mese...pač ni potrebno nadaljne uspavanjeuser posted image
aja pa kako zgleda da user posted image spi pr vs in si joško uzame kdr hoče..kaj a pol spite nage al kako..js si ne predstavlam to..no niti ni potrebe-sam zanima meuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
24.1.2010 10:59:07   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Živ, punce.
A zakaj sem slabe volje? Saj sem rekla, da nič kaj takega...
a) sama nase - ker popoldne ne grem spat s Srečkom in vsaj malo ublažim totalno neprespanost.
b) na moža - ki si dostikrat zase vzame ves čas, ki ga potrebuje in ne pomisli, da bi mi lahko malo priskočil na pomoč (tu v glavnem mislim na njegovo neskooončno branje na wc-ju, pa kadar se kam odpravljamo, jaz sebe in Srečka zrihtam hitreje kot se on, za povrh mi pa še pove da mu samo nekaj najedam)
c) na taščo - ki bo v pon. prvič čuvala najinega sina (1 uro), pa si ta teden ni mogla vzeti 10 minut časa in ga sama preživet z vnukom, da vidimo njegovo reakcijo. Pravi da kompliciramo.
d) na tamauga - ki je verjetno tudi zaradi mene tečen na kvadrat.  Mogoče bo še kakšen zob...ampak manjka mu jih še 26...
No, drugi so pa malo dlje...
Za danes sem krizo rešila z vrečko čipsa.

a) hvala enako, smo smotane, ne user posted image user posted image user posted image  Čeprav tako kot je Manna rekla, če že grem kdaj spat, se zbudim čist polomljena.
b) tudi tukaj je kar podobno, vsaj kar se hitrosti pri odhajanju tiče. Na wc-ju nikoli ni dolgo (mu ne paše user posted image user posted image user posted image ), če je doma in jaz kuham, ma pa itak ponavadi on tamalo pri sebi. samo to ne pomeni, da se z njo igra, ampak da je na računalniku, Veronika se pa zraven sama igra. Drugače pa sploh nimam pripomb, kot sem že enkrat rekla, je 100% boljše, odkar smo bili v toplicah.
c) tu se strinjam z ostalimi, da če ti misliš, da je to potrebno, absolutno vztrajaj pri tem. Ti si njegova mama in točno veš, kako Srečko reagira. Jaz tudi ne bi dala Veronike kar tako čuvat. Se mi to ne zdi nikakršno kompliciranje.
d) tudi jaz sem včasih jezna na Veroniko (dostikrat ponoči user posted image user posted image ), čeprav sama ni ničesar kriva. Samo si ne morem pomagat... Se zgodi, saj si samo človek.

Kako vama gre drugače hranjenje ponoči?  Še par user posted image user posted image  zate, da bo čim manj takih morečih dni.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
24.1.2010 11:02:22   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: meti21

Bačko- hvala za čestitko, res sem že starauser posted image

Vsem pa pošiljam lepe pozdravčke in torticouser posted image , če bi znaa kaj prpopat bi vam kakšno bolj okusnouser posted image

Vse najboljše meti, čeprav z zamudo user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
24.1.2010 11:04:26   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Jaz sem ugotovila da če je Maja OK, pol sem tud jaz - in obratno. Sva kar v nekaki simbiotični navezi. Včasih še vzdihneva istočasnouser posted image .

user posted image user posted image  Hvala enako user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
24.1.2010 11:06:33   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

user posted image POZDRAVLJENE  MAMICE,PRIJATELJICE IN LANSKOLETNE SOuser posted image

Kako ste kaj?
Jaz sem danes po porodu mislim da prvič ali mogoče drugič tukaj gor!Vidim da ste pridne,da lepo izpolnjujete forum in sem vesela da ste se potrudile ostati v stikih pa čeprav le preko interneta.No sedaj se vam pridružujem še jaz,če me seveda sprejmete medse:)
Joj kako hitro čas beži,MOJ LOVRO JE 11.1. ŽE dopolnil sedem mesecev in res je že pravi korenjak.Zobka še nimamo  res pa je da ga čakamo iz dneva v dan bolj.Jemo že skoraj vse,pa tudi v kar velikih količinah,kar pa vem da mi boste verjele če vam povem da tehta že 9,44kg in je velik 70cm.
Upam da mi čimprej uspe posredovati  vse podatke za sezname ki jih imate.
Mogoče vam jutri javim kakšno lepo novičko,bomo videli.
Vesela sem da sem spet lahko med vami.Lepo vas pozdravljam in vam želim lahko nočuser posted image

Pozdravljena nazaj!! user posted image user posted image  Kako je zdaj s tisto lepo novičko user posted image ?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
24.1.2010 11:14:49   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Toplice- mi lahko katera pove kaj sploh potrebujemo za v bazen razen pleničke za v vodo? Ali so kakšne hlačke čez? Kako to gre? Bi tudi jaz šla  plavat.

Mi smo imeli samo pleničke za v vodo, pa bila je v fredovem obroču. Na koncu smo jo vzeli ven in je bila še malo v rokah. To je bilo to.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
24.1.2010 11:16:17   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Jooooooj punce, naš Bine se je pa ravnokar sam usedel. Na puzzlih je najprej ležal na hrbtu, potem se je prevalil na trebušček, pokleknil na kolenčka in se obrnil na bok, ter se usedel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moj lubček.

Sej vem, da sem čohnena, sam sem se kar zajokala od sreče. To je pa mamina usekanost pravi moj oči user posted image

ooo bravo Bine, mali frajer user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
24.1.2010 11:17:47   
mk8
No se je zbudila, šibam...

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
24.1.2010 11:24:57   
bačko
JUtro!
Tecka čestitam tvojemu user posted image za plazenje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
24.1.2010 11:48:04   
Mala_princeska
Danes imamo pa pri nas slavljenko user posted image - no samo 7. mesec je M. dopolnila user posted image . Uf, kak čas leti....

user posted image user posted image user posted image vsem sončkom za napredke, vsem ki ste (so) že dopolnili 7. mesecev in VSE NAJBOLJŠE METI.....pa sorry za zamudo.

Za nazaj vas pa jutri preberem in kaj pokomentiram....Po kosilu gremo ven.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
24.1.2010 12:07:22   
bačko
Bjondi full lepe slikice!user posted image user posted image user posted image user posted image Slike so lepe tako kot user posted image na njih!
Jaz sem Lori že dala piškote z glutenom in sem ravno danes razmišljala ker kaka samo zeleno kljub temu da hrana ni bila zelene barve da nekaj ne štima.Mogoče je na kaj alergična in še ne vem.Moram biti malo pozorna.Do zdaj mi je vedno kakala take barve kot je bila hrana zdaj pa že 1 teden samo zeleno.Mogoče pa je tudi na gluten alergična.Bomo videli kako bo naprej.
Janci tudi jaz sem ugotovila da imajo plenice isto ceno kot prej.user posted image
Tecka kako je luškan!user posted image user posted image user posted image
Belen naša sedi samostojno.Včasih se še prekucne mapka vedno manj.Se pa ne sekiraj ker eni prej sedijo sami eni pa kasneje.
10ka ko bi Lora toliko tekočine spila.Včasih samo 20 ml včasih pa 200 ml.
Pri nas je nekako takole:
- ob 8.00 mleko
- 10.00 sadna kašica z sirupov za železo
- 13.00 kosilo
- 16.00 mleko
-  18.00 kašica za lahko noč
- 20.00 mleko
Približno tako.
Mala princeska in Manca pa vse naj naj za 7 mesecev.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
24.1.2010 12:13:52   
mery15031981
manna-ja kar se tiče mleka je pa tako.v stekleničko (poje  300ml) mu dam 150ml AM+150ml alpskega mleka(Lidlovega).Začela sem z 80ml sedaj pa mu  počasi večam dozo navadnega  mleka.npr.( sedaj že enih 10 dni pije  150ml+150ml).In ker mu to uvajam zares počasi ni imel nobenih problemov,zares ne.
Belen-moj Lovro že v večini sedi sam o res pa je da vsake toliko časa še pade na stran,ponavadi kadar je utrujenuser posted image (rojen pa je 11.6.-9 dni pred rokom),ga pa moram dati sedet jaz-se ne usede sam-tako kot se je včeraj uisedel Bine od Hanuši . . .bravo Bineuser posted image user posted image user posted image

mk8-hvala za dobrodošlio.kar se pa novičke tiče pa javim ko bo še bolj ziher

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
24.1.2010 12:31:29   
kalanteja
pozdravljene

ja, mene je pa že skrbelo, da naša preveč popije mleka, ker ga pije 3 krat na dan, pa vidim, da ima punca od bačko isto narejene obroke, kot naša, z to razliko, da ji jaz vsak dan dam juho, kurjo ali pa govejo- jo ima zelo, zelo rada,noter ji dam tiste zvezdice....

je pa kar naenkrat začela bit sitna, ko je treba it spat, pa je full zaspana, ne vem kaj je to....

tudi mi še nimamo zobekov in jih tudi ne pričakujemo...

hodim na pilates, pišem diplomo in julija in vellllllllliko hodima okoli.......

drugače pa sem spet v neki obliki depresije ala tašča pa to, mije dva dni nazaj k je julija bila sitna rekla, da boš videla, da ti bo zbolela, ma teh besed pa res nisem rabla, no....in ju julije sploh ne nesem več dol, ker vedn najde nekaj, da se mi zagabi vse skupaj....danes sem morala v cerkev po njo k sem ravno šla v  trgovino pa jo poberem pa reče uu kk je mrzlo, pa sem ji kr povedla, da naj ne jamra, zakaj pa gre v cerkev v takem mrazu....no pa je rekla, ja pa sem mogla it, pol sem pa kr tih bla, sem povedla kar sem mislila, pa konc debate, sploh mi ni bilo za govorit z njo, ....

jej, sem se mogla mal vn povedat, me malo pms daje pa take reči....

dane skuham kosilo za 7 ljudi, bežim....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
24.1.2010 12:49:57   
*alina*
JanciF, še dobro da si napisala tole s plenicami?! Jaz sem bila prepričana, da je cena nižja, ker sem imela v glavi napačno prvotno ceno. Zdaj sem šla pa pogledat račune pred in po novem letu, pa vidim, da imaš prav!!! Evo, bom tud jaz napisala eno pritožbo, ker tole je pa res nesramno!!!!!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
24.1.2010 12:59:15   
tecka
Oj.
Vidim, da že kar dajete jogurte in skute, jaz še ne, sem pa prejšnji teden uvedla rumenjak. Tudi zato, da bi videla, ali bo kakšna reakcija na koži. V sredo imamo namreč tudi test za alergije, pa se meni nobeno živilo ne zdi problematično, koža pa ni nič boljša, slabša je pa samo po kopanju.

Naši dnevni obroki:
2h - mleko
7-8h - mleko (spije samo pribl. 80 ml in razmišljam, da bi mu še ta obrok zamenjala za gh)
10h - jabolko/hruška/frutek sliva in posebej banana
12 - 13h - zelenjava+meso+polenta/zdrob/riž
15h -16h - mlečna kašica
18h -mleko pred spanjem
21h - 22h - mleko (to je že v spanju, zame pa še vedno dnevni obrok)
Skupaj spije enih 500 ml mleka. Čez dan spije vode max 50 ml. Včasih mu uspem poturit še čaj za prebavo, drugih pijač ne mara. Od ind. hrane je samo slivov frutek in kakšne zelenjavne zadeve. Mu jih pa dajem samo tu in tam, da ne bo problemov, ko bo treba jesti na poti.

Belen: naš sedi iz dneva v dan bolje. Ni pa bilo pri nas najprej samostojno sedenje in potem vsedanje, ampak se uči sedeti hkrati z vsedanjem. Zaenkrat sedi tako dobro, da ga ne rabim non-stop nadzirat, ker zna tudi dobro pasti (zadrži glavico, da ne butne ob tla - ga pa izguba ravnotežja včasih vendarle še preseneti).

< Sporočilo je popravil tecka -- 24.1.2010 13:00:37 >

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
24.1.2010 13:28:38   
mini86
kosilo je pojedu vseuser posted image user posted image user posted image mesek mu je zgleda všečuser posted image na koncu je biu tok dobr da je še mamici pustu 3 žličke..res je blo mnjami..

js sm pa mau prej rezervirala prvo rundo morjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
24.1.2010 14:05:53   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

JanciF, še dobro da si napisala tole s plenicami?! Jaz sem bila prepričana, da je cena nižja, ker sem imela v glavi napačno prvotno ceno. Zdaj sem šla pa pogledat račune pred in po novem letu, pa vidim, da imaš prav!!! Evo, bom tud jaz napisala eno pritožbo, ker tole je pa res nesramno!!!!!

*alina* ali lahko prosim preveriš katera davčna stopnja je napisana poleg plenic na računu iz letošnjega leta?
Jaz sem bila tako jezna, da potem sploh nisem kupila tam plenic. user posted image

Me prav zanima kakšen bo njihov odgovor. Sem pa prepričana, da bi bilo to zanimivo tudi za inšpekcijo. 

Belen: naš user posted image  tudi sedi že kakšen dober mesec popolnoma samostojno, puza se še malo dlje, kobacanje mu pa kar ne gre. Se trudi, vendar potem znova ugotovi, da je hitreje puzanje.

Glede na to, da si pred rokom rodila, se ne obremenjuj. Itak pa je tako, da bi otrok moral sedeti do 9.meseca (v vašem primeru lahko še malo dodaš, ker sta prej rojeni).

< Sporočilo je popravil Janci F -- 24.1.2010 14:09:03 >

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?