plamen
|
Dobro jutro! Sara2007 - tile eni G znajo biti res, da ne rečem kaj. Jaz sem imela slabe izkušnje v Šempetru, ko sem krvavela in itak niso vedeli zakaj. Pa me sploh vaginalno pogledala ni. vsaj srčka je poslušala, pa pol ure se je s tabelco ukvarjala kdaj imam rok . Sem rekla, če me v GO primejo poapdki pa da do LJ ne zdržim, grem v PO. Šempeter me ne vidi!!! Tako da če lahko zdrži do tistega G, ki mu zaupaš, pa itak do 22.2. počakajta! rožca - sem se tolk dobr zdilala za corsico, da sem kar tisto vzela. Kolk je pa tvoja stara? Upam, da vama rata dobro prodati. Nama je bilo vseeno ali prodava ali ne, bi pač na Polu dala airbag blokirat za določen čas, pa nisva spuščala cene. Pol sem rekla, še ta teden počakam, pol mam pa dost, pa je ravno v petek, zadnji dan, prišla ena familija in so ga zaarali. Tako da držim pestke, da vam znese ta teden . Sploh mi noče notr dajat smeškotov, ki se dodatno odprejo in to že par dni ne... hmmmmm. A to tudi vam kaj nagaja? lucka - tole je tudi moj zadnji teden! Sicer pester, ampak zadnji v celoti, potem bom še kakšen dan uletela, ampak to mi boo verjetno kar luštno. Sicer pa ne dvomim v to, da se ne bom hitro navadila biti doma, sploh ker se bo skoz dogajalo . Upam, da so se tvoje želodčne motnje umirile. Jaz sem danes prvič prakticirala namočene slive in sem spila, ampak na akcijo še kar čakam... Upam, da me ne zagrabi med sestankom . V soboto sva z mojim brala neka imena na netu in sva se tolk režala, ko sva prišla do Popi, Pipo in Pooky BTW - to so vsa imena za , pa midva imava še priimek na P, pa sva rekla, da Popi in Pooky sta lahk tut punčki . Men so solze v potokih tekle, mi je dal moj kar povšter na glavo, da ne bi sosedov zbudila s smehom. Se sploh nisva mogla ustaviti, je verjetn čist pretreslo od trebušnih . Se pa opravičujem, če so kateri ta imena všeč, saj vemo sto ljudi petsto čudi !! Lep ponedeljek punce in čim manj akcije s krčki, otrdevanjem in tako naprej!
< Sporočilo je popravil plamen -- 25.1.2010 9:32:13 >
|