Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 že večkrat sm hotla uprašat zakaj vs tok mot da zaspijo na joški..men se pa prou fajn zdi k nm to rata ene 2x na mese...pač ni potrebno nadaljne uspavanje aja pa kako zgleda da spi pr vs in si joško uzame kdr hoče..kaj a pol spite nage al kako..js si ne predstavlam to..no niti ni potrebe-sam zanima me Ne, zakaj bi spale gole? Jaz imam tele spodnje majčke iz H&M, ki se odprejo, kot modrček za dojenje, pa normalno pižamo. Pa ko se zbudi sam tisto naramnico oprem in se mali priklopi. MK8 - sem pred kratkim brala nekje, da takle obrok prestaviš postopoma - najprej za kake pol ure, pa potem do željene ure. Če pol urce malo pojokca pa potem dobi, ni tako hudo. Pa se navadi na tisto uro pa spet...men se je zdela dobra taktika. Joj punce, tak imate dodelane urnike hranjenja, da me je kr sram. Jaz sploh ne vem točne ure, kdaj kaj jemo.Pač tako, kot mi. Zjutraj, ko vstaneva in se zrihtava, pa če je prej še v postli ziza, še malo počakam, pa ko je lačen naredim eno mlečno kašico. Za kosilo - ko ga uspem nardit, jeva skupaj - tudi jaz jem recimo kr kuhano zelenjavo pa meso, da ni treba dvojno delat. Zvečer pa čisto kako se vsi skupaj zrihtamo. čeprav zdej že kr ima uro tam nekje okrog 7, da se skopamo, prej ena kašica po kopanju pa uspavalna ziza. Potem pa ne me vprašat, kdaj se zbudi, se pa kr nekajkrat na noč. V začetku je še v postlci, potem, pa ko sem sama koma, ga pa kr k sebi vzamem, ker nimam več moči vstajat. kljub vsemu sem že 5 let, kr non stop neki noseča pa doječa in imam že vsega poln kufer... Zdej smo pa res nehali. Se more še mami mal spočit in naspat....čez kaki dve leti. Je pa tako, da naš mali kr bruha, če mu kako sadje dam Zelenjavo in mesek, pa mlečne zadeva pa je, da komaj sproti filam. No, bo že. Glede na to, da imamo doma sadovnjak in vse vrste sadja potem od pomladi do jeseni otroci kr obirajo okrog hiše in se vsega navadijo. Se bo pa ta tudi, še posebej, ker rad posnema večjadva, ona sta pa oba čista sadjevca. Belen - naš mali že kr nekaj časa samostojno sedi - to pomeni, da ga ne kipne ne naprej, ne nazaj ne vstran. Če se zelo nagne, potem se lepo uleže na tla. JE pa tako, da se vsede, če ga držim za nogice sam, drugače pa tudi če mu uspe na vse štiri se postavit ima že lep nastavek za vsedit se - malo mu pomagam in se vsede. Se pa čisto samostojn vstane v stajici ob ograjici in potem mašira ob ograji naokrog. Pa tako ko stoji se s hrbtom proti ograji obrne in se z rokama prime rikverc. Hecen je. Pa ko muziko zasliši začne hopsat gor in dol pa se režat ko olupljena banana. Se pa iz sede postavi na vse štiri in potem malo poziba naprej nazaj in potem bum na bušija.Pa po "treh" se po postli plazi. To zgleda tako, da ko spi na bušiju, dvigne rito visoko v zrak, se opre na stopalca in potem z glavo naprej, dokler gre. Seveda se začne pa kregat, ko pririne do ograje od postle. Sem mu zdej ono malo lunco tam naštimala, da se ne butne direkt v ograjo. Sam tega še pa nisem nikjer vidla, da bi kak mali delal. Res je hecen. Evo par slikc našega škratka: Takole šibamo ob ograji po stajci: Se obrnemo s hrbtkom Takole se pa spravimo iz sedenja na vse štiri: Še malo, pa bomo mobilni, da ne bo treba več prenašat tegale našega 10 kilskega dojenčka. Lepo se imejte in veliko se smejte...pravi kdo že?