|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
25.1.2010 8:55:16   
AKP
Dudica tako sem jaz enkrat srečala eno kolegico, ko je bila na sistematskem za šolo, pa mi v čakalnici laboratorija razlaga, da ima tamali neke fleke po telesu. Sem jo vprašala če je to sestri pokazala, pa mi je rekla, ja zakaj pa naj bi user posted image . Sem jo opozorila, da je lahko kaj nalezljivega, pa mi zopet reče, da od kot pa naj ona ve, da se morajo take stvari pokazat sestri. Nakar pa mi reče, da pa imajo menda v vrtcu vodene koze, če bi mogoče lahko to imel. Te pa se je ena mamica zraven mene tako razjezila na njo, da kaj si misli da pride z bolanim otrokom na sistematskega. Pa je zopet pravila, da od kot pa naj ona to ve, saj ji nikoli ni nihče rekel, da se morajo fleki pokazat sestri. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
25.1.2010 8:58:09   
Dudica1
akp res ne vem no kako eni razmišljajo...men na pamet ne bi prišlo da grem z bolnim otrokom v zdravo čakalnico no...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
25.1.2010 9:04:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
moram porocat da odkar se matram na flasko da bi nehala dojit več spimo!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa na joški tud ne zaspimo več!!!!user posted image user posted image user posted image ampak splezamo mamici v narocje jo prisrcno objamemo in zaspimo!!!!

Joj, BRAVOOOO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša si je pa po tanovem umislila nočne obrokeuser posted image Japajade. Nič ne bo. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
25.1.2010 9:04:31   
FLASK_A
akp res ne vem no kako eni razmišljajo...men na pamet ne bi prišlo da grem z bolnim otrokom v zdravo čakalnico no...

user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
25.1.2010 9:05:08   
AKP
Dudica eni niti osnovnih stvari okoli otrok ne pogruntajo. Sem imela par znank, ki so imele prav omejeno razmišljanje. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
25.1.2010 9:06:01   
FLASK_A
Občudujem vas vse, ki še vedno vstajate ponoči za hranjenje. Kapo dol, mamice! Pa še prav nič se vam ne vidi. Na srečanju ste ble vse ko rožiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
25.1.2010 9:06:17   
majana79
no, nam odpade fth, je klicala ravno ko sem ga imela na joški in seveda potem ni več hotel jest user posted image

mi bomo vzeli inhalator po premisleku bolj zaradi sinusov, kot J., ker ima moj stalno težave in upam da bo pomagalo...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
25.1.2010 9:06:23   
šivilja

Sem popolnoma istega mnenja. Sva zadnjič spustili sistematskega zaradi gnojnega učka, ki ga im azaradi zamašenega solzevoda. Pa je v bistu še tako majhna, da nima stika z drugimi otroci, samo se mi ni zdelo prav. Če bi jaz videla tam takega otroka, moj bi bil pa zdrav mi ne bi bilo všeč. Eni pa na druga nič ne pomislijo, vidijo samo sebe.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
25.1.2010 9:08:36   
KatMat
ja jest sem zanc eno poterala iz cakalnice pred posvetovalnico...tamal (cc 12 let ) pa kasljam pa kihal cez celo cakalnico...pa sm kr rekla...gospa...tuki so zdravi otroci...za bolne je cakalnica drugje...pa me je hotla odpikat pa tam ni nikogar..pa sm spet zalajala...da me to nic ne briga,briga me pa to da moj otrok lahko zarad nje zboli...in v tem pride vn sestra in ji isto pove in jo usmeri v sosednjo cakalnico...pa una se spet obrne in rece ja kdaj boste pa mojga otroka pregledal??? pa sestra nazaj...ko imamo ambulatno...in nic prej...če bi poklicali prej bi vedeli da z ambulatno zacnemo ob 10ih do takrat pa ni nikogar (beri ura je bla pa 8.30)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
25.1.2010 9:08:57   
AKP
Mi pa imamo ponoči tako štalo, da sem že prav pošteno utrujena. Sem včeraj popoldan eno uro spala, da sem se vsaj malo spočila. Se že tudi na tehtnici vidi ta moja utrujenost, ker imam že zopet eno kilo manj user posted image . Še 6 kil pa sem že delno dosegla cilj. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
25.1.2010 9:09:25   
Anonimen
punce, se mi serjeuser posted image ,... kot kaže, bom do četrtka imela nov wc prostor,... držte pesti, da bo potekalo po načrtu,... ju-pi!

drugače pa ja, še vedno obstajajo ljudje, ki potrebujejo, da jim zdravniki postavijo diagnozo... tudi za navaden prehlad.

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
25.1.2010 9:10:45   
šivilja
Majana - a bo šel tvoj do Hoferja ali ti grem jaz pogledat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
25.1.2010 9:11:42   
šivilja

ja jest sem zanc eno poterala iz cakalnice pred posvetovalnico...tamal (cc 12 let ) pa kasljam pa kihal cez celo cakalnico...pa sm kr rekla...gospa...tuki so zdravi otroci...za bolne je cakalnica drugje...pa me je hotla odpikat pa tam ni nikogar..pa sm spet zalajala...da me to nic ne briga,briga me pa to da moj otrok lahko zarad nje zboli...in v tem pride vn sestra in ji isto pove in jo usmeri v sosednjo cakalnico...pa una se spet obrne in rece ja kdaj boste pa mojga otroka pregledal??? pa sestra nazaj...ko imamo ambulatno...in nic prej...če bi poklicali prej bi vedeli da z ambulatno zacnemo ob 10ih do takrat pa ni nikogar (beri ura je bla pa 8.30)

SI prav predstavljam!!!user posted image user posted image user posted image
Ma saj je treba, če si tiho, samo nasankaš.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
25.1.2010 9:12:51   
šivilja
Moja sestra je bila včeraj na obisku pri enih, ki imajo trimesečnega dojenčka, ki je imel ob rojstvu sledeče mere: 60cm in 5kg; rojen pa po naravni potiuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
25.1.2010 9:13:01   
FLASK_A
Ktjauser posted image Prima!

Katmat, edino pravilno si naredila. user posted image

Pri nas je ena mama v varstvo prinesla otroka z rotavirusom. In vedela je, da ga ima. Ona je pač morala v službo. Guess what- potem smo bili vsi brez varstva še tri dni v naslednjem tednu ker je varuška in cela njena famili kozlala in srala ko zmešana. Jaka k sreči ni nič fasal, je pa prenesel moji mami ker se je čuval pri njej. In vsi ostali otroci so dobili- z ožjim sorodstvom vreduser posted image user posted image user posted image
Kako jo je varuška preklela in nazjala! Da si upa, trapa! Zarad službe!user posted image
Varuška je pa čist po naklučju zvedla da je mama vede pripeljala bolanega otroka. Sej drugač sploh ne moreš verjetuser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 25.1.2010 9:19:03 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
25.1.2010 9:13:18   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

šivilja
, a greš v kratkem? ker moj je še doma, po moje še vsaj kako uro... se mu ne da vstat user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
25.1.2010 9:14:05   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja
, a greš v kratkem? ker moj je še doma, po moje še vsaj kako uro... se mu ne da vstat user posted image

Ma tam v roku pol ure, bi se lahko odpravli ven.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
25.1.2010 9:14:19   
majana79

Moja sestra je bila včeraj na obisku pri enih, ki imajo trimesečnega dojenčka, ki je imel ob rojstvu sledeče mere: 60cm in 5kg; rojen pa po naravni potiuser posted image

OMG

mene so moral šivat za pol manjšega?! ni mi jasno kako bi takega spravila ven user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
25.1.2010 9:14:47   
Anonimen
šivilja, a to resno? ker to je bil pa res orjak med novorojenci!

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
25.1.2010 9:15:24   
šivilja
Ja, čist zares, samo je tretji otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
25.1.2010 9:16:33   
majana79

šivilja

Ma tam v roku pol ure, bi se lahko odpravli ven.

ne morem verjet, je blagoslovu vstat in bo šel pred službo, tako da vseeno hvala za ponudbo! zlata si user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
25.1.2010 9:16:34   
Anonimen
je imela kakšno sladkorno?

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
25.1.2010 9:17:25   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

punce, se mi serjeuser posted image ,... kot kaže, bom do četrtka imela nov wc prostor,... držte pesti, da bo potekalo po načrtu,... ju-pi!

navijamo! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
25.1.2010 9:17:48   
šivilja
Mislim da ne, ne vem pa natančno. Mi je samo toliko povedala, da obstajajo še večji od mojihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
25.1.2010 9:18:21   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

navijamo! user posted image user posted image

Pol pridemo pa sprobat!!user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kje živite?
Sandrin

samostojna hiša (49%)

večstanovanjska hiša (16%)

blok (30%)

dvojček (1%)

vrstna hiša (4%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!