|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
24.1.2010 20:39:50   
Anonimen
'čer.

minila nedelja. lepo. še kdaj.
punce, še enkrat vam hvala za čestitke! počutim se: nič drugače. petra a, zdaj si na vrsti!

upam, da ta teden prenovimo wc.
kašljam pa do lufta!

apliciram: bolančki bolančke pozdravite se!!!
zdaj pa pančkat,...

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
24.1.2010 20:42:51   
Dudica1
hm nisi še imela noric...zanimivo...upam da potem ko jih dobiš da boš mela čim blažjo obliko.
Tavelik jih je že imel pri letu in pol...malo pikic in nič srbenja in vročine...super,upam da bo tud pri Maju takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
24.1.2010 21:00:39   
FLASK_A
Nočko!
Grem gledat film, pol pa spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
24.1.2010 21:22:34   
majana79
HM, če jih nisi imela, bi ti svetovala da se pozanimaš o cepljenju... ker kolikor sem slišala, je za odrasle to 100x bolj neprijetno kot za otroke

dudi, lahko da so jih dobile od mamic oziroma otrok, ki imajo doma starejše bratce ali sestrice in so bolni... user posted image samo v takem primeru po moje teh 'zdravih' otrok ne bi smeli pripeljat v posvetovalnico, če je neka bolezen v družini?

a se mažeš z materino dušico? user posted image pa olje 31 za glavobol?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
24.1.2010 21:23:07   
Leela
HM lahko se tudi cepiš proti noricam.

Maja in Tanja jutri opravite s čimmanj stresa. narobe ni pa itak nič.

Dudi to, da pridejo z noricami v posvetovalnico se je tudi že pri nas zgodilo. samo je pa tudi res, da je otrok najbolj kužen takrat ko noric sploh še ni (2 dni prej)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
24.1.2010 21:38:47   
maja1488
Grem kavčat. Upam, da jutri tole čvekanje zalaufa, da bom mela zvečer kej za brat.

Nočko!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
24.1.2010 22:08:22   
ledenka
čeeeer user posted image

smo se mal sankali, je blo fajn user posted image slikce bojo na FBju user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke!

jutri pa prvič k frizerju... bomo videli, če se bo pustil postrižt user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
24.1.2010 22:32:50   
lake
Taja ma žur. Je zaspala ob osmih, in je zdej spet pokonc user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
24.1.2010 22:34:54   
lake
Tanja, Maja   Dobr opravta jutr.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
25.1.2010 7:05:16   
Dudica1
majana pri obema je bil primerek v zdravi čakalnici tako da je sigurno od tistih.
Me je kar malo strah srede ko imava pregled...in ja to kljub temu da imamo tudi sobo za nalezljive bolezni user posted image

DOBRO JUTRO

Spali smo odlično do 6.30. no ja lahko bi mal dalj ampak ok...samo da celo noč user posted image

Zdaj pa v vrtec...jutri pa gre moj po eno šipo za vrata ker smo si omislili še ena vrata pred vhodnimi notr...kao vetrolov.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
25.1.2010 7:37:21   
AKP
Dobro jutro! Spali smo bolj tak, ampak vseeno boljše kot ostale noči. Sem v zaostanku, zato grem pogledat kako ste se kaj imele v petek. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
25.1.2010 7:59:27   
Dudica1
akp luštno je bilo v petek user posted image

Sva iz vrtca zdej pa eden spat pol pa zajtrk...kaj bi bilo??

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
25.1.2010 8:06:48   
majana79
Jutro!

dudi, upam da ne bosta nič dobila user posted image a v Hofer boš šla?

spali za en k, neki ga je matralo...

ob 10 imamo fth, pa ne vem kako bo, ker je 'narobe' vstal in bo lih takrat lačen in zaspan user posted image

zeeeeeh

< Sporočilo je popravil majana79 -- 25.1.2010 8:07:01 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
25.1.2010 8:07:47   
KatMat
hello jutro!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
25.1.2010 8:10:26   
PapuaNG
jutro,

mi smo tudi zgodnji. In tečni user posted image Se je zgleda prezgodaj zbudil, zdej pa tečnari na tleh. Sva se že skregala glede tega,da ne sme prevračat posodice z vodo pri previjanju. Pa se je drl ko da sem mu najmanj roko odsekala user posted image Začetki trme? Sem se pa kar naspala, ubistvu se je samo enkrat zbudil. Pa enkrat za dudico. Upam, da bo tudi prihodnje dni tako.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
25.1.2010 8:11:05   
Dudica1
majana ne bom šla ne

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
25.1.2010 8:12:43   
AKP
Sem prebrala, da ste se imele fajn. Vmes sem še prebrala temo o slikah user posted image . Grozno.
Tudi jaz sem se imela fajn. Sem spravila Nike spat, pa se je zbudila in drla kot šoja. Je moj bil tako vesel, ko sem prišla domov. Je v petek začela kašljat in jo ta kašelj ful moti pa se neprestano zbuja. Mislim, da ima probleme z nosekom in da kašlja zaradi tega. Sem že poklicala mamo in jo prosila, da gre v Hoferja po inhalator.

< Sporočilo je popravil AKP -- 25.1.2010 8:14:08 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
25.1.2010 8:19:13   
KatMat
moram porocat da odkar se matram na flasko da bi nehala dojit več spimo!!!!!!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
25.1.2010 8:22:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
25.1.2010 8:35:08   
Anonimen
jutro!

KatMat, kar tako naprej!
mi spali dokaj okej. zjutraj nobenih scen pri zbujanju.

boste zdaj vse inhalirale?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
25.1.2010 8:36:38   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa na joški tud ne zaspimo več!!!!user posted image user posted image user posted image ampak splezamo mamici v narocje jo prisrcno objamemo in zaspimo!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
25.1.2010 8:37:45   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

jutro!

KatMat, kar tako naprej!
mi spali dokaj okej. zjutraj nobenih scen pri zbujanju.

boste zdaj vse inhalirale?
jaz ne bom...ce vam cist popravici povem nevem zakaj se gre...vidim da pa vse neki tole kupujete

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
25.1.2010 8:47:30   
AKP
Meni pa se zdi, da vedno slabše spimo. Do 6 meseca smo večji del že prespali celo noč, zdaj pa se vedno več zbujamo. Inhalator že dolgo kupujem. Že jaz ga bom uporabljala, ker imam večkrat probleme z sinusi, pa upam da bo uporaben za Nike Tajo. Zdaj ima probleme z noskom, njej se vse nekje zadaj pretaka in ji teče direktno v grlo in se ji potem dviguje od te sluzi. Sem že probala z Baby vacom pa ji nič ne potegne ven. Mogoče ji bodo vsaj inhalacije pomagale. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
25.1.2010 8:49:25   
šivilja
Ojla!

Smo imeli kar poln vikend in je zmanjkalo časa za RR in ostale stvari.

Priznam pa, da sem bila v soboto tudi jaz malo v RR šoku, kot je napisala K.tja. Človeka malo streznijo take stvari. Baje, da so dali prijavo policiji????

Torej v soboto smo najprej letali po opravkih, popoldan pa sem pospravljala in čistila, ostali pa so gledali Shreka. V nedeljo smo šli na Bonovec - oči tekel na smučeh ostali uživali na snegu - vsi razen mojega križa, ker sem H. nosila v cunji in je spala. Z njenimi devetimi kilami je to kar podvig - sem si pa s požrtvovalnostjo prislužila enega kuhančka!!!!

Vmes pa smo imeli še hude poslovne pogovore, ker moja sestra nekaj kombinira, samo se na koncu ni izšlo, smo pa cel vikend razmišljali in raziskovali.

Zdaj pa spet realnost delovnega tedna, ki bo kar naporen.

Hja, o inhalatorju še razmišljam. Se še nisem čisto odločila, samo naša He. je nagnjena k laringitisom in bi znal biti uporaben. Ne vem? Če katera želi grem lahko do Hoferja pogledat, če jih imajo, ker imam zelo blizu in greva na sprehod.

V petek je bilo pa res fino, ideja s speed datingom ni napačna. P še moj dragi mi je povedal, da če bi še ene štirinajs dni hodila zvečer ven, bi jo pa tudi prepričal, da zaspiuser posted image user posted image user posted image Zadeve se je lotil pa tako, da je tamalo dal k sestrici v posteljo. Baje je bilo vse OK, dokler se ni bratec začel kregat, da bi jo tudi on rad imel v postelji!!! Pri nas je problem preveč ljubezni med sorojenci, ne premalo.

Katmat - bravo za spanje - mi smo kar še pri minimalni številki 4x na noč ali več.

Pa moja H. (ki je samo posvojena zmajčica) ima danes pol leta.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
25.1.2010 8:53:20   
KatMat
bravo za pol leta!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

pa tanja bravo za kobacanje!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

oblačila
Lelly28 RR

Kaj naredite z oblačili, ki so jih vaši otroci prerastli?

shranim za naslednjega oz. nekoga v družini (40%)

podarim prijateljem (5%)

podarim ljudem v stiski (5%)

prodam na internetu (50%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!