|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
24.1.2010 17:25:04   
majana79
leela, tisti inhalator, ki bo jutri v hoferju, a je to uporabno kaj pri zabasanih sinusih? user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
24.1.2010 18:00:56   
Leela
majane ne bi vedla točno ampak je zraven tudi tak nastavek za nos, ki ti paro (mrzlo) piha direkt v nos. Glede na to, da mehča para sluz bi rekla, da ja. Mislim, da tudi, če ga kupiš ne boš denar stran vrgla.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
24.1.2010 18:08:30   
majana79
hvala!

upam da jih ne bodo razgrabili takoj ob 8

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
24.1.2010 18:13:23   
maja1488
Ooo zatišje tudi danes! Upam, da kmalu spet zalaufamo po starem. Mi smo s smučanja/sankanja. Ful je blo sončno (ja majuška, ti kr mamo poslušaj....sej veš, mama ima vedno prav user posted image ). Preživeli en lep an, zjutraj sem spala do 8...je treba večkrat na večerjo, je varušček tudi anes opravljal dolžnosti user posted image .

Jutri pa z M na nevrološko. Tanja, upam da se kej srečamo, če ne pa fanj opravta z H.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
24.1.2010 18:53:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

hvala!

upam da jih ne bodo razgrabili takoj ob 8

Res je vprašanje...če zdej že enih posod niso imeli več ob 11h ko sva jih šle s kolegico iskatuser posted image

Jaz tud razmišljam če bi šla za ob 8h dol...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
24.1.2010 19:03:26   
lake
A se pride kera z mano gužvat pred Lidla jutr. user posted image Grem za ograjce pogledat. 

Dan je bil tak kot ponavadi, depresivno vreme, ....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
24.1.2010 19:09:01   
Tanja_
maja tudi vidve dobro uštimajta, če se ne vidiva. Pa kar pocukaj me,če te slučajno zgrešim!

Sem kar malo nervozna, čeprav mi razum pravi, da sigurno ni nič narobe z njo...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
24.1.2010 19:13:21   
FLASK_A
Tanja, zakaj si nervozna?

Mi smo imeli danes tak dan da sploh ne bom razpredalauser posted image Totalni kaos.

Tamala pa samo most dela. Rit u luft non stop. Hit tedna user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
24.1.2010 19:17:57   
Tanja_
flaska zaradi pregleda pri nevrologu jutri....

Kaj je bilo prjatlca?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
24.1.2010 19:18:18   
Dudica1
Pr nas je še celo nekaj dol letelo,kot mrzlice...sej ta teden pa je napovedano spet sneženje...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
24.1.2010 19:19:04   
Dudica1
flaska a ti dec nagaja??user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
24.1.2010 19:20:02   
PapuaNG
evo, mi smo tudi s kosila, je blo luštno...sam zaspana sem pa tok...sem zgleda mal preveč šampanjca spila user posted image Je pa tamal šalco s kavo zlil-je šlo tut mal po njem. K sreči je dal moj že mleko notri, tko da ni bla več vrela. Se je pomoje bolj ustrašil hrupa kot karkoli drugega. Res je trenutek nepazljivosti pa se kaj zgodi. Je tako že enkrat krožnik z gobovo juho po sebi zlil...smo rekli, da bosta morala še ta stare dva en otroški stolček kupit, da ga ni treba met skos po rokah.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
24.1.2010 19:25:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

flaska zaradi pregleda pri nevrologu jutri....

Kaj je bilo prjatlca?

Aja. Joj, dobro opravita! In predvsem hitro. Sigurno je vse kot mora bit. Saj tudi sama tako čutiš.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
24.1.2010 19:27:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ne, ne. On je super duper danesuser posted image user posted image

Polno obiskov, otrok, zraven še majstri za internet, razštelane štekdoze po celem stanovanju, bli smo brez elektrike... Ne bi naštevala dlje... Smo imeli ful nor danuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
24.1.2010 19:29:12   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Polno obiskov, otrok, zraven še majstri za internet, razštelane štekdoze po celem stanovanju, bli smo brez elektrike... Ne bi naštevala dlje... Smo imeli ful nor danuser posted image

Joj, mene tud taki dnevi čist izmozgajo.Pa k je treba pol vse pospravituser posted image

H. sva pa danes naučila po indijansko se oglašat. Ona govori aaaaa, midva ji pa s prsti po ustnicah tapkavauser posted image Ful je smešna.....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
24.1.2010 19:29:18   
FLASK_A
Pr nas je še celo nekaj dol letelo,kot mrzlice...sej ta teden pa je napovedano spet sneženje...

Pri nas je tudi smetilo cel danuser posted image

Jaka je pa tako poln čokolade da ga trebušček boli in kakat ne moreuser posted image Obiskiuser posted image Joka že cel večer. Sem mu naredila sladke kamilice, upam da se bo umirilo...

Maja je pa nahodna. Smrka, kiha, ne diha skozi nosuser posted image Mah sam da ni hujšegauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
24.1.2010 19:30:28   
FLASK_A

e, ne. On je super duper danesuser posted image user posted image

Joj, ene tud taki dnevi čist izmozgajo.Pa k je treba pol vse pospravituser posted image
H. sva pa danes naučila po indijansko se oglašat. Ona govori aaaaa, midva ji pa s prsti po ustnicah tapkavauser posted image Ful je smešna.....

Pol ko grejo, pa vmes, pa predno pridejouser posted image Itak, samo dol bom padlauser posted image

U, H.!user posted image Hahaha, ziher ji je zanimivouser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
24.1.2010 19:37:27   
Dudica1

no važno da je on super user posted image

drugač pa vem kako je ko je kaos v bajti user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
24.1.2010 19:38:07   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image Hana,to je super da zna oponašati.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
24.1.2010 19:41:55   
majana79
pri nas je bil tudi en tak 'čuden' dan... samo sem pa zjutraj zalegnila za ene pol urice, sem kar mojemu rekla, če lahko J. previje in sem imela potem nekaj časa mir

samo sem pa stalno nekaj sanjala in mi je to grozno, ker se nič ne naspim user posted image

tole indijansko oglašanje pa J. izvaja, ko mu zobke umivamo, vpije aaaaa, pa glavo trese sem in tja in drgne ob prst zobke user posted image

nič se nisem spočila pa je bil kao vikend...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
24.1.2010 19:55:40   
FLASK_A
Mal mi je bilo nerodno ker ni blo luči na sekretu, pa skos so sem pa tja hodili, mi smo pa z obisli kosilo jedli, otroci so laufali, po tleh ful kablovuser posted image

Mah sej smo se imeli fino. To je važno na koncu.user posted image Pa kabli so zvezani. To je tut važnouser posted image

A bomo šle kej na kofi? Zdej bom imela mal Majči domauser posted image Mičken je prehlajena, pa jo bom kar doma obdržala...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
24.1.2010 19:56:51   
FLASK_A
Majana user posted image user posted image To je pa res krneki.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
24.1.2010 20:03:49   
Dudica1
Otroc spijo...HB...user posted image
Jaz sem še zmeri nekaj čudna,glava me boli in tud sem prehlajena...upam da mine čimprej...

Aja tukaj pri nas v logaškem ZD vozijo pač mamice na posvetovalnice zdrave otroke in pridejo domov z noricam user posted image user posted image user posted image ...dva primera že!!!V zdravi kao čakalnici!!!
Ne moreš verjet...ne vem a naj v sredo ko greva na pregled pričakujem noriceuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
24.1.2010 20:30:14   
PapuaNG

haha, midva sva tud našega včeraj to naučila user posted image Sva pokala od smeha, ker pol take smešne zvoke spušča.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
24.1.2010 20:36:17   
HM84
maja & tanja - dobro opravite na pregleduuser posted image

Naš mali se je pa popoldne zbudil brez vročine, potem je pa spet zakuhal... Zdaj spi, upam da čimdalj...

user posted image za indijankouser posted image

Norice...ajajajaj...to mene vrjetno še čaka, jih sploh še nisem mela...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

OSKAR
TLF

Kako vam je všeč ime Oskar za dečka?

zelo všeč (34%)

ne preveč (24%)

ni mi všeč (42%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!