|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
24.1.2010 15:52:26   
Urša08
grem še mal likat dokler Žiga spi, Nejca pa še ni

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
24.1.2010 15:59:21   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

grem še mal likat dokler Žiga spi, Nejca pa še ni

peglanjeuser posted image user posted image user posted image to sovraži najbolj od vseh opravil

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
24.1.2010 16:00:56   
baki
rebeka....kje si pa ti.nč ne pišeš pa vidim da si gor!!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
24.1.2010 16:26:09   
tanci29
baki kako je s tvojo bratranko. najbrž je že rodila?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
24.1.2010 16:28:41   
tanci29
urša- a veš da prov res paše mal doma bit, pa čeprav je treba likat, ampak je vsaj družba. o fajn da pripeljejo nejca. kako kej tvoj križ?

mi pohamsili kosilo...hana sedi u triptrapu in še je ostanke erikovega kosila kar iz roko iz krožnika. svoje pa ni hotla več jest. dones smo kar pozniuser posted image smo malo obrnili urnik hranjenja.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
24.1.2010 17:14:20   
sjmm
hoj!

Pri nas za spoznanje bolje, zdaj mal dremčka, dokler ne bo začel vpiti...mama, mama in pol ga morm ujčkat in božat...pol je pa kr neki kot bi obrnil list in se ful zaigra na tleh, sam jz ne smem tud 10 cm stran...skoz pri roki....smo čistili nos in je bil čist utrujen že od dretja...za malico....5 žličk sadja, malo jogurta, flašo čajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...hvala si me potolažilauser posted image ...pa vsem hvala za pike poke, se mi zdi, da se letos tile smrklji vlečejo ko da jih ne bo koncuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste lepo užili nedeljski dan, sej drugač smo mi tud bol v izi..itak ne gre neki nardit, če imamo bubančka

je pa prišla moževa sestra s familijo, pa smo šli dol na en kofi, pa še mal štrudla sem nesla, mali je glih juho popapcal, je bil kr gut volje....pol me je pa spet tašča čist razkurla...mu je dala kr eno kocko cukra za glodat, češ, da je dobr za kostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma ni velik manjkal, da ga nism popokala in odnesla gor...ma pri vsakem mi z istimi forami.....no, jz sm šla, sem malega kr mojmu pustila, pa naj si misl kar si hoče...ma, dons pa ni bil dan k bi se blo z mano za zaje*****

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
24.1.2010 18:06:08   
Jutta
Sjmm - jaz te ful zastopim... sicer smo na svojem in mi ni treba takih for non stop prenašat, ampak si dam zmeraj duška s šimfanjem v avtu, ko se vračamo v Ljubljano - nekaterim v žlahti ne paše, da tamalega še dojim, da mu ne dam čokolade, da ne grem z njim ven, ko je minus 5 stopinj, da ga ne postavljam na nogice... cel čas mi dajejo občutek, da kaj ne delam prav... samo danes tudi jaz nisem bila pri volji, da bi to prenašalauser posted image En mesec nas spet ne bo... Mi ni treba tega sekiranja poslušat...

ZA SEZNAM - VID IMA PRVI ZOBEK OD 24. 1. 2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
24.1.2010 18:13:41   
Jutta
Deja - ful lepa torta in slikica! user posted image user posted image user posted image Ste tako luštna družinicauser posted image user posted image user posted image

Kolumbo - a veš, da se je danes zjutraj tudi Vid zbudil zaradi kašlja... In še čez dan nekaj kašlja... in to tako strašljivo, kot da se hoče zadušit... Pojma nimam zakaj... me je kar malo strah, da ne bo slabše. Upam, da bo pri vas kmalu boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
24.1.2010 18:19:07   
rebeka84
evo me baki, se prijavim, da na hiterco prečitam kaj napišete. smo bili na sprehodu, pa smo se hitro vrnili, ker je full mrzlo. pol sem bila v lekarni, šla kupit bepanthen.

jutta čestitke Vidu za 1. zobek!!! mi ga še nimamo...

sjmm Urošu že zelo dolgo teče iz noska. najlažje mu ga očistim ko se kopa, pol mu kr vodico špricam v nosek ko se igrava in pol gre vse ven in je tolko tega, da sploh ne vem od kod... pusti mi pa tudi, da mu fiziološko šricam, prvo mu pokažem kak je to meni "fajn"user posted image , pol se on začne smejat in pol mi nastavlja nosek da še njemu špricnem... joka pa, ko mu z aspiratorjem ven vlačimo...

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
24.1.2010 18:27:57   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

baki kako je s tvojo bratranko. najbrž je že rodila?

dobila je punčko šele danes c carskim rezom ker se ni odpirala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
24.1.2010 19:59:20   
Jutta
Rebeka - hvala za čestitke. Upam, da bo tudi Uroš dobil prvi zobek tako nenapovedano kot Vid.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
24.1.2010 20:12:10   
piskot
cer.

samo da se javim. nisem si predstavljala da bo takole ko imas 2 otroka in enega od njiju v vrtcu. spet je zakuhal. en teden smo bili zdravi. no ne, 5 dni.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
24.1.2010 20:56:23   
Onasiss
čer....
pri nas še noro.... se en drugmu smejita...user posted image user posted image user posted image

piskot.....user posted image user posted image ...never ending story... pač vrtec dela svoje....
je moj zadnjič reku, da so enim 3 iz Evitine skupine smrkli v potokih tekli pa so normalno v vrtec hodili... no naša ja bila tud smrkava pa je vseeno šla....

4 stroji cunj posušeni in zlikani....

Jaz se grem pa še malo m-učit.....user posted image user posted image user posted image

Jutri imamo pa kar sistematiko, pa cepljenje... no bo p presodila, če je zdrava....

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
24.1.2010 20:57:37   
Onasiss
Aja.... 5 februarja gremo baje spet smučat v Zreče...s stricem in teto...en mal podaljšan vikend.... mislim, da bo super...

lahko noč

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
24.1.2010 21:04:03   
rebeka84
onasiss pridna! meni pa se danes nič ni dalo, samo posodo sem umila.

piskot user posted image user posted image user posted image

deja full lepa tortica!!!

mi bomo Urošev rojstni dan praznovali v Bosni, ker ima Uroš zaenkrat tam več malih prijateljevuser posted image user posted image user posted image , sem naročila tortico z istim motivom, ki ga imamo na prvi strani 10.delauser posted image , kupila sem balone, pa še jih morem, ker jih že zdaj Urošu napihujem...

< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 24.1.2010 21:05:03 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
24.1.2010 21:38:14   
Ajvy
oi....dan je minil....zob me trga...uf...upam ,da popusti do jutri....k se mi že meša...

Piškot... o joj...pa resno no...pišuka...ste revčki...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikepoke vsem ki jih potrebujete....res....

Lepo se imejte....bodite pridne

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
24.1.2010 22:04:24   
rebeka84
sem mislila malo čvekat, je danes Uroš prej zaspal, pa ni nobene, tako da vam želim lahko noč!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
24.1.2010 22:13:04   
SURF
Pozdravčke...
Da se malo bolj na dolgo javim....že nekaj časa moja čmrla ne spi več dvakrat in posledično je tudi sitkana več....Glede podočnjakov še nič konkretnega ne vemo,jutri bodo izvidi...in sicer izvide od vode,krvi,blata in brisa...jo pa vsako noč tudi zelo napenja in po vrhu vsega ima sedaj že dva dni driskouser posted image ...moram pediatrinji omenit da je sedaj še drisko dobila..upam da  ni nič resnegauser posted image ...
Drugače sva sedaj bolj doma ker ne vem kaj vse to pomeni,malo se sankava,se igrava,ena pospravlja druga razmetavauser posted image .

OBLAČILA-Naša je prava miss v preoblačenju,ima ogromno cotk,nekaj dobi,nekaj kupim in njena omara je bolje založena kot moja in mojega skupaj...števila nevemuser posted image vem pa da je ogromno in da zmeraj prav pride pa tudi več se nabira v košu za perilo ja...

Nekaj vas je spraševalo kako si lohka nekatere tako privoščijo pa samo možeki delajo...kmalu bom tudi js v tej skupini...je pa stvar taka po moje...vsak ima drugačne prioritete,vsak je drugače organiziran v zapravljanju....

Se še kasneje javim...letim....jok....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
24.1.2010 22:46:02   
tanci29
čer

jutta-bravo za previ zobekuser posted image user posted image ...ajoj so pa res pametni sorodniki. sploh je najlažje govorit drugemu kaj ja in kaj ne. še dobro da se ne pustiš in vztrajaš pri svojem, kot se tebi zdi prav.

piškot-a joj no. pa kaj je to pri vas. ma ne vem pri nas niti približno ni tako(trkam), vrtec ni prinesel nobenih bolezni. mislim da je dvakrat manjkal vsega skp. no razen tiste ta konkretne, ampak pustmo to. upam da ni hujšega

surf-ej če vama paše je to super, sploh če si ti tega želiš da ostaneš doma. poročaj o izvidih pa da driskica gre mimo

ajvy-spet zob...ah revčka, upam da boš vsaj malo spala

onasiss-uau smučanje. spet bo uživancijauser posted image ..a si se fejs nam-učila

urša-nejčko je že prišel. kako se je imel.

sjmm-zakaj pa ne rečeš da nepustiš sladkorja? mah tale tvoja tašča...no pa saj najbrž ga ni veliko pojedel. ma jest se ne sekiram kej preveč če jim kdaj ksdo da kaj kar ni glih fajn. moje mnenje če enkrat poliže en cukr mu ne more škodit. sam če teb ni všeč pol pa res ni fajn. sploh če te ne poslušajo, to pa meni ni všeč.

pr nas pa erik spet kolovrati okoli in se igra z avtočki. smo ga dal že dvakrat spat in je zdej pogrunatal kako splezat ven iz postlce in on kar naenkrat tukiuser posted image nč jasno nobenemu. danes je enkrat sam notr splezal in zdej ven. nikjer nima nič da bi mu bilo lažje. se orng namatra, ker ma kar bisoko ograjico pa še čist spuščen poden. ej pol sem ga dala nazaj in mu rekla nej mi pokaže kako je ven prišel, sem komaj zdržala da se nisem polulala od smeha. tolk je simpatičen, ampak nimam pojma kako ga bomo zdej dali spat

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
24.1.2010 22:55:13   
tanci29
aja pozabila pohvalit erika, že en teden smo brez magičnega lončka...slamica rula zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še en user posted image
ponoči mu planica totalno premoči...kater uporabljate oz. ste uporabljale za ta večje. sam res je da ful lula še ponoči. planica je težka u iber

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
24.1.2010 22:58:15   
Onasiss
tanci...probaj eno številko većje, pa pampers baby dry...

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
24.1.2010 23:01:44   
Onasiss
oh groza... zdele na kanalu A je ena oddaja, ko se je v Indiji rodila deklica z dvema obrazoma....in 2 paroma učk.... enkrat so jo skozi ena usta hranil, drugič skozi druga....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
24.1.2010 23:16:18   
tanci29
onasiss-ja sej pamperske ma št.5...a sploh obstajajo večje...te so od 12kg

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
24.1.2010 23:16:50   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

oh groza... zdele na kanalu A je ena oddaja, ko se je v Indiji rodila deklica z dvema obrazoma....in 2 paroma učk.... enkrat so jo skozi ena usta hranil, drugič skozi druga....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image boga revčka

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
24.1.2010 23:27:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

onasiss-ja sej pamperske ma št.5...a sploh obstajajo večje...te so od 12kg

Jaz sem imela iste probleme z Vitom, sam sem takrat uporabljala od Millerja pleničke 4+ ... oni imajo malo drugače tele kilograme....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?