|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
24.1.2010 8:27:43   
Dudica1
DOBRO JUTRO
Spala sem do zdele user posted image ...ju je imel varušek user posted image

Zdaj jejo zajtrk šele...

tubby če ma že 3 dni vročino ga je dobro peljat

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
24.1.2010 8:41:03   
lake
Dobro jutro!

Skoz smo se neki zbujal. Zdej je pa Taja polna energije, jst pa rabm kavo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
24.1.2010 8:49:18   
PapuaNG
jutro,

mi smo se tut kr neki zbujal...in isto je zdaj poln energije user posted image Drugače pa se mi tudi že nekaj časa kobacamo, le da vsak dan malo več-še vedno je najlažje ko specialc puzat user posted image Nam je pa rekla na FTH, da probamo spodbujat plazenje po vseh 4, da se počasi navadi skos tko plazit.

Danes gremo pa k mojim na kosilo, mi vsaj kuhat ni treba user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
24.1.2010 8:58:56   
Tanja_
Jutro!

Naša se pa ni zbujala, pa do 8.20 sem spala, pa vseen rabim kofiuser posted image

papua H. se tud kobaca, pol pa ugotovi, da ji gre hitrej po vojaško se pa kr vrže na trebuh in tako nadaljuje. Sicer je pa meni na telovadbi rekla, da jo bomo najbolj spodbudili tako, da ji bomo ovire različnih višin postavljali, čez katere se bo mogla splazit, če bo hotla kam prit.Jst tega nisem nardila, sem imela namen, pa je prej skobacala. Sem jo pa spodbujala tako, da ko se je pričela kam plazit, sem jo dvignila na vse 4 pa pod trebuščkom držala, da se ni mogla nazaj uležt, pa je šlo....

tubby razlika med palzenjem in kobacanjem. Kobacajo po vseh 4, plazijo pa po trebuščku.

k.tja bravo za kardio. Pohvalno!

plavalke, kaj če bi se zmenile za nadomeščanje namesto torka v sredo, četrtek ali petek.? Midve imava v torek zpbarja, pa še nekaj je sneg napovedan.

Kaj boste danes počele?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
24.1.2010 9:04:15   
ledenka
jutro!

mi gremo na en RD user posted image pa nisem čist prepričana, kako bomo do 12h uspeli prit do Kranjske gore user posted image

dudi, kdaj bo g. Dudek imel tečaj za naše dedce? user posted image mojga pošljem v začetni in nadaljevalni, če bo kaj pomagalo user posted image

k.tja, user posted image za kardio

tubby user posted image user posted image user posted image za M.

M. se je načil TV prižgat user posted image in zdaj sedi pred njim in gleda user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.1.2010 9:07:58   
Dudica1
ledenka user posted image user posted image user posted image ,ne vem ne vem...
Zdej ju je vzel sabo dol na kavo in pol grejo še avto tankat...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
24.1.2010 9:11:48   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

moj pa še spi user posted image lahko ma pa moj predavanje, kako imeti otroka tako, da se ti lajf čim manj spremeni user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
24.1.2010 9:19:28   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moj pa še spi user posted image lahko ma pa moj predavanje, kako imeti otroka tako, da se ti lajf čim manj spremeni user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
24.1.2010 10:02:05   
tubby
Dudica M ma 2 dni vročino, začetek tretjega

Tanja? lake? anyone?
a lahko počakava do jutr?
sej za enkrat še kar je, tud pije nekaj...

Se pravi se mi kobacamo ne plazimo????
ker se po trebuščku nikoli ni plazil kr na vse 4 in hopa user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
24.1.2010 10:08:07   
PapuaNG
tubby, meni so rekli, da se pride pokazat, če ima tri dni visoko vročino oz. prej, če ful zavrača vso hrano in pijačo. Ko je mel pa že par dni 38,5, ampak je normalno pil, sva se šla pa šele po 5 dneh pokazat, ker bi lahko šlo tudi za kaj drugega kot samo za virozo. Načeloma če ni kakšnih drugih znakov razen vročine in je otrok kokr tok normalno razpoložen, normalno pije tekočino, sploh ni treba it pokazat, sam s svečkami zdraviš po potrebi. Tako so meni razložili prvič, ko je mel vročino.

Jst sem mu delala še hladne kopeli (par stopinj manj kot je bila vročina), sam ne vem, kok je kaj pomagalo...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
24.1.2010 10:11:05   
Anonimen
jutro.

tubby, če se obnaša normalno, se mi zdi, da lahko počakaš do jutri. če pa vidiš, da ga vročina preveč utruja in ima spremenjeno obnašanje, ga pelji že danes...
no, na podlagi tega bi se jaz odločala.
pa upam, da bo vse okej z M.

spali smo skoraj odlično, se mi zdi... ali pa sem že v polsnu vstajala in opravljala dolžnost dojilje.

danes bom šla na led. ampak ne kot osel (upam)user posted image
imejte se krasno! do skrajnosti!

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
24.1.2010 10:11:33   
tubby
Papua Hvala, ja sej mislim da ravno zato ker se še dokaj normalno obnaša in spi bi vsaj do jutri počakala.
Vročina se giblje okrok 38 če je ful sitn mu dam calpol. Še kar normalno je in pije (malo manj) pa vendar kar solidno vsaj za enkrat.
Pa še nedelja je. Me pa skrbi k je prvič bolan

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
24.1.2010 10:26:22   
Tanja_
tubby so ti že vse punce odgovorile. Je pa tako, da ga ti vidiš in poznaš in se boš najbolje vedela odločit ali ga peljat ali ne. Tudi če 3 dni nima še vročine, pa če se ti zdi, da ga preveč zdeluje, ga kar pelji. Sicer pa mu ni potrebno zbijat do 38.5, ker je vročina tudi naravni obrambni mehanizem telesa pred bakterijami in virusi.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
24.1.2010 10:58:20   
lake
Jst sm bla na kavici, tko da mal bolj funkcioniram.

K.tja
nisem ti še čestitala za 9.tko. Torej čestitam user posted image user posted image user posted image

Tubby če nima visoke vročine, pije zadost, in težje ne diha, lahko počakaš do jutri.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
24.1.2010 11:01:36   
majuška10
dobro jutro majčice!
Lep zasneženi pozdravi iz Kamnika. Zdej se pogajam sama s sabo - pa š z mojim ali gremo malo ven. škoda ki je megla. mami moja pravi, da bi mogla dol na primorsko priti, ker da je stalno sonček...
ful dobro, da ste se dobile in svaka čast tisti ali tistim ki so vse  to organizirale :-) če boste še kdaj to ponovile se vam sigurno pridružim..
zdej sem vas bolj malo brala pa tudi za ta datum sem imela že ene plane tko da itak nebi mogla, drgač sem pa vedno za take akcijeuser posted image user posted image user posted image .

to, da določeni kradejo identiteto, pa slike,je res boljše čimmanj oz. nič slik objavljat, ker se na takih forumih nahaja sigurno največ izprijencev in čudakov, ki pol bohve za kakšne namene zlorabljajo te slikice...jaz jih sicer na FB imam nekaj, vidijo pa jih lahko samo moji prijatelji; a pa vedno bolj razmišljam da bi jih skenslala dol.

no uživajte nedeljo...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
24.1.2010 11:49:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

haha, mojemu ne bom povedala za ta tečaj. Če ne, bo prvi v vrstiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
24.1.2010 11:55:17   
ajetam*
Jaz komaj do rač. pridem. Če pa že, pa največ za 5-10 minut.
Tole štalo na RR raje ne komentiram. Folk je bolan, pa še preveč časa imajo eni.

Ja, je bilo luštno v petek, je treba ponovit. Pa S Flasko in še z enimi parimi nisem besede spregovorila- žalostnouser posted image Moramo nadoknadit na kakšni kavici.

Danes se mi pa sploh ne da ven. Bova šli verjetno z Izo po kosilu na hrib se malo sankat.Da se malo preluftam. Drugače sem pa celo stanovanje pospravila, cunje zložila, zdaj je treba pa še kosilo narest. Kot, da ne bi bila nedeljauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
24.1.2010 12:25:33   
FLASK_A
Ajetam*, kofe obvezno! Častim! Sej ti bom SMSe pošiljala ko se bomo kej dobile v Supernovi. Ti pa le glej da kdaj ne pikiraš mimo meneuser posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
24.1.2010 12:40:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Ajetam*, kofe obvezno! Častim! Sej ti bom SMSe pošiljala ko se bomo kej dobile v Supernovi. Ti pa le glej da kdaj ne pikiraš mimo meneuser posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

Aja, pa Lake tutuser posted image Pa petrazg. Pa Tanja. Sploh nismo uspele kakšno pošteno rečtuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
24.1.2010 13:52:09   
HM84
Mi smo imeli pa eno lauzi najtuser posted image Alex je že včeraj kuhal, tako da smo mu dali popoldne eno svečko. Zvečer je lepo normalno zaspal, se zbudil okoli pol 1, spet vročina, pa svečka, pa mleko, pa predno je zaspal...pa ob pol 4 spet mleko, pa nič vročine.... pa zjutraj spet mleko pa vročina...pa 2x je bruhal... potem smo se odpeljali k urgentnemu, ki je rekel, da je samo viroza.

V lekarno smo šli po svečke, pa še te smo mogli sami kupit, nam sploh ni dal recepta...bumbaruser posted image

Zdej pa spita sine & ata, mama pa za compom :)

user posted image user posted image user posted image za naše bolančke...

Trenutno pa lih končujem en mini video Alexa...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
24.1.2010 14:20:34   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Mi smo imeli pa eno lauzi najtuser posted image Alex je že včeraj kuhal, tako da smo mu dali popoldne eno svečko. Zvečer je lepo normalno zaspal, se zbudil okoli pol 1, spet vročina, pa svečka, pa mleko, pa predno je zaspal...pa ob pol 4 spet mleko, pa nič vročine.... pa zjutraj spet mleko pa vročina...pa 2x je bruhal... potem smo se odpeljali k urgentnemu, ki je rekel, da je samo viroza.

V lekarno smo šli po svečke, pa še te smo mogli sami kupit, nam sploh ni dal recepta...bumbaruser posted image

Zdej pa spita sine & ata, mama pa za compom :)

user posted image user posted image user posted image za naše bolančke...

Trenutno pa lih končujem en mini video Alexa...

user posted image user posted image user posted image za Alexa

naš tudi kuha tam okrog 38 se giblje, je pa zaspanko-logično- sm dokler še je in pije drugega ni še ne paničarim, sem pa skoz z njim user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
24.1.2010 14:42:00   
HM84
tako je...drugega nam itak ne preostane... Lahko samo upamo, da čimprej mine...

če zdaj ne bo boljši, ko ustane, mu bom spet nogice z mokro pleničko v kis zavila... bljak, šmrdiuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
24.1.2010 15:19:17   
Leela
bolančki pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image

k.tja čestitke za diplomo user posted image . Kaj si zdaj po poklicu? Lahko na ZS pišeš, sem firbec. user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
24.1.2010 15:32:55   
Dudica1
Ležimo,spimo,se valjamo po stanovanju... user posted image user posted image
Zdej bo sadna kupa user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
24.1.2010 17:04:55   
petra a
katja-srečkica, čestitke za diplomouser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!