Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:08:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Nekaj mi rečte, kaj pa če slučajno darilo že imajo? A je možno pol v BC it to zamenjat?? Ker dvoje je verjetno brez pomena imet?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:15:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nekaj mi rečte, kaj pa če slučajno darilo že imajo? A je možno pol v BC it to zamenjat?? Ker dvoje je verjetno brez pomena imet?! Vse se da menjat, samo račun moraš imet in to je to. Pa v roku mislim da enega tedna. Na računu itak piše.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:17:02
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:18:59
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem delala danes do 3-h,sem potegnila eno uro,ker sodelavka ni mogla prej prit.Pol pa domov kosilo kuhat,malo sem poležavala,pa zebbbbbeeeee me,kot psa.Sem si kuhano vino naredla,pa mi je malo boljše zaj,sem se zagrela.Pa film gledam 8 ujetih!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:20:31
|
|
|
|
tasa_m
|
čer matcar! Pridna, pridna si ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:28:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa nekaj za nasmešek na obrazu Moški srednjih let si kupi novega Porscheja in se odpelje na prvo vožnjo. Najprej previdno pritisne na plin in brzinomer takoj pokaže 160 km/h. ”To je pravi užitek”, pomisli in doda še malo plina. Naenkrat pa v ogledalu zagleda modro policijsko luč. ”Saj me ne morejo ujeti”, pomisli in pritisne do 260 km/h. Potem pa si reče: ”A nisi malo prestar za take štose?” Zmanjša hitrost in ob cesti počaka policijo. Policaj počasi pride do avta in po pregledu dokumentov reče: ”Gospod, služba se mi konča čez pet minut. Ne bom vas kaznoval, če mi poveste en pameten razlog, zakaj ste hoteli pobegniti?” Voznik Porscheja ga začudeno pogleda in reče: ”Moja žena je prejšnji teden pobegnila s policajem, pa sem mislil, da mi jo hočete vrniti!” ”Hvala lepa in srečno pot”, odvrne policaj, mu vrne dokumente in odide.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:32:51
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:41:58
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:43:39
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Babike slabo novico mam. Ne bomo se še selili , ker se nista odločla za naju.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:43:42
|
|
|
|
tasa_m
|
In vaši otroci že spijo? L. spi že od 18.40, ne vem kaj ji je blo da je tak hitro zaspala.. utrujena verjetno od vsega vlačenja pri babici in dedku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:44:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Babike slabo novico mam. Ne bomo se še selili , ker se nista odločla za naju. nekje čaka za vas še lepše in boljše stanovanje! Glavo gor!! Vzrok zakaj pa nista se odločila za vaju pa je bil?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:45:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In vaši otroci že spijo? Ne še. Ga bo pa danes verjetno kaj prej zmanjkalo ker je zelo malo spal.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:46:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Babike slabo novico mam. Ne bomo se še selili , ker se nista odločla za naju. nekje čaka za vas še lepše in boljše stanovanje! Glavo gor!! Vzrok zakaj pa nista se odločila za vaju pa je bil? Hvala tasa. Saj vem da boma slej ko prej najšla stanovanje, samo tu bi se lahko že čez teden dni selila. Razlog pa povem v živo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:50:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala tasa. Saj vem da boma slej ko prej najšla stanovanje, samo tu bi se lahko že čez teden dni selila. Razlog pa povem v živo. oki doki, za razlog.. (druga mi itak ne preostane )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:51:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oki doki, za razlog.. (druga mi itak ne preostane ) Pa še res je.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:52:28
|
|
|
|
ly117
|
Otrok v postelji, zdaj pa samo še čakat da ga zmeče.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:01:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Otrok v postelji, zdaj pa samo še čakat da ga zmeče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:02:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa malo stanovanja na netu gledam. MAter kaj eni v najem dajejo pa ne sam to...še cene navite kot 100
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:03:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babike slabo novico mam. Ne bomo se še selili , ker se nista odločla za naju.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:03:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa malo stanovanja na netu gledam. MAter kaj eni v najem dajejo pa ne sam to...še cene navite kot 100 Kaj češ.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:04:44
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 saj bosta našla kar iščeta, stanovanj je mali milion.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:05:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Ey Ly, kaj pa v Večeru sta gledala kaj al pa Salamoncu al kaj je že tist časopis? Ker zdaj glih berem, kolk je potrebno še agenciji plačat - mesečna najemnina+20% DDV. Pa kaj so ******* al kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:05:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In vaši otroci že spijo? Ma kje pa, Jan je danes spal 2,5h in ni še zaspan. Zdaj gleda Nodija na dvd-ju.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:06:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ey Ly, kaj pa v Večeru sta gledala kaj al pa Salamoncu al kaj je že tist časopis? Ker zdaj glih berem, kolk je potrebno še agenciji plačat - mesečna najemnina+20% DDV. Pa kaj so ******* al kaj? ja, sebi tudi morajo nekaj dat v žep
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?