Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 22:09:42
|
|
|
|
arabela*
|
Ly...malo povej..izpovej... Kak boš imela tam v stanovanju..sobe,pa to? Koliko....otroško?Al kak
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 22:13:46
|
|
|
|
arabela*
|
Grem večerjo pripravit..čaj je že kuhan pridem potem še kaj pogledat.....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 22:14:12
|
|
|
|
ly117
|
Je 2-sobno in ne 2,5 kot je bilo na oglasu napisano. Zato sem tudi uspela ceno iz 350 na 300 shandlat. Je pa čisto na novo obnovljeno od sten do poda in kopalnice in WC. Pa kuhna je tudi nova. Imela pa bom dnevno iz dnevne pa spalnico tak da bo še L kar nekaj časa z nama.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 23.1.2010 22:31:17
|
|
|
|
ly117
|
Nič grem jaz v posteljo se stiskat. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 8:57:41
|
|
|
|
rina22
|
jutro kaj vidim, ly - se seliš? Kje pa je to stanovanje? Kdaj se boste selili? sem tak vesela za vas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 9:06:50
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 9:12:58
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 9:15:05
|
|
|
|
botrca
|
Saraya si kaj sanjala kako boš svetovala ly117 glede stanovanja ? Jaz tudi rada premikam pohištvo in premetavam stvari... . Samo kaj ko ne morem, imava vse naštudirano in tako kot zdaj stoji ne gre premikat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 9:17:40
|
|
|
|
nebo
|
Jutro, sem vas malo za nazaj brala, ampak si bi morala dopust vzeti...kloftarice!! Vem torej: da se Ly seli BRAVO!!! kdaj bo otvoritvena čaga??? in vem, da bo Saraya pila kavo pred vrati od Tase in da je Saraya notranji diesajner...ej mi bomo rabili nekoga, da nam bo svetoval notranjo razpordeitev, ker ali se bomo selili ali pa bomo preurediti stanovanje..tako da...!!! Saraya mene zanima koliko sobno pa imate vi stanovanje, glede na to, da ste tudi 4...tako kot mi in nam je vse sakupaj premalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 11:22:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Saraya mene zanima koliko sobno pa imate vi stanovanje, glede na to, da ste tudi 4...tako kot mi in nam je vse sakupaj premalo mi imamo v bistvu 2 stanovanja...eno nad drugim...ker smo mislili ju povezat..vendar ne bomo...Spodnje ima25-30m2, zgornje pa prav tako.... Prej ko sva bila sama...sva vedno v 100m2 živela..,sedaj pa glej to.... ....upam, da tud nam uspe se čimprej selit.....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 12:34:41
|
|
|
|
ly117
|
Kak ste kaj na ta snežni dan? Jaz sem si danes privošla zjutraj malo spanja, tak da je moj zjutraj porihtal L in sem se naspala. Rina in nebo selili se bomo februara ker je s 1.2. stanovanje fertik. Rina za vse ostale inf. pa v živo. Čaga pa bo takoj ko bo zato stanovanje usposobljeno.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 12:35:57
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa še čakam da mi kosilo servirajo, pa svak pride s otroci pol pa ga z L malo k mojim pobegnema. Uživajte v dnevu in se tipkamo zvečer.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 12:36:15
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 [Čaga pa bo takoj ko bo zato stanovanje usposobljeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 12:54:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan, že vse veselo papcate nedeljsko kosilce? Mi čakamo Lijo da se zbudi, pol pa gremo k tašči. Sem prvo sam T. poslala pa ni za akcijo tak da morve midve z L. tud it. Meni pa tak ni danes nikam za it Drugače spali smo tak kot je treba-od 20-8,30 No, jaz sem od 22.30 Se tipkamo še kaj... čao bao.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 13:20:46
|
|
|
|
botrca
|
Jaz zdaj jem kosilo, Jana sem že nahranila in zdaj poskuša zaspat. Lep dan, pa se tipkamo kasneje
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 18:00:07
|
|
|
|
tasa_m
|
dober večer... Prišli iz obiska oz. kosila, zdaj gremo Lijo porihtat te pa jaz neko darilo iskat za punčko, ki bo dopolnila 1.leto. Mate kakšne predloge za darilo? Pol z predlogi na dan...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 18:49:38
|
|
|
|
marta82
|
Tasa v kaksni vrednosti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 18:56:24
|
|
|
|
koala
|
Pri moji nečakinji so ful palila ta WOW vozila. MEni so srčkana pa še baterij ne rabijo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 18:58:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mate kakšne predloge za darilo? Pol z predlogi na dan... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197471
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 18:59:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tasa v kaksni vrednosti? tam nekje 25 - 30 €. Lahko pa tud manj (hec). Sem študirala na poganjalčka, jih imajo v BC zdaj v akciji.. Sj še mam slabih 14 dni časa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:00:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Pri moji nečakinji so ful palila ta WOW vozila. MEni so srčkana pa še baterij ne rabijo. Sem jih pogledala ja... Moram pogledat če majo vlak, ker mala obožuje vlake!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:01:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197471 ni slabo ja,...ampak moram vprašat čće že imajo.. Npr. meni to nebi nič koristilo, ker takšen tricikel že imamo, Ga je Lija dobila, ko je bila stara 1.mesec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:02:37
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=144800
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 19:08:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=144800 bom jutri kar po tole šla. Ker koliko vem, poganjalčka še nimajo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.