|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
23.1.2010 9:59:44   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tale oseba (ker pač ne vemo, ali je ženska ali moški) ima pestro zgodovino na forumu mama user posted image sem malo brala (link je v temi) in je prav scary... s tem, da je bila tam eno leto in je kao ustvarila popolnoma svoj navidezni lajf, slikce sobic, otrok... vse z neta pobrano, tam je pač limala slikce, ki jih je tako našla na netu.

joj, punce, si želim, da bi imele en kotiček, ki bi bil samo naš user posted image s temi psihiči, pa špijuni...

Sem si prebrala. In une slike od poroda, kao, da jih je naredila gin., ki je profi fotografinja?!Halo?Folk je bolan. Skratka, jaz sem tud na FBju vse zbrisala.

Pa upam, da jo bojo res predali policiji. da ne bodo moderatorji zavoljo tega, da se ne bi slab sloves prijel RRja na zadevo pozabili. Ker se ta oseba itak lahko prijavi z drugim nickom in ponovno začne. In tako, kot je napisala ena od mamic-če te nekdo dalj časa spremlja tukaj te pozna skorajda bolje od prijateljev, družine, ker si res ogromno povemo....Mislim prav scary....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
23.1.2010 10:01:47   
šivilja
Ja, človek se kar zamisli

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 977
23.1.2010 10:25:08   
lake
Dobro jutro!

Punce, vceri je blo res super (spet mam mali racunalnik brez stresic), je treba se kdaj tole ponovit.
Taja se je seveda zbudla ko sm v sobo stopila, in ni hotla nazaj zaspat, dokler se nisem v pizamo oblekla in spravla pod kovter. je napol spala, pa vsako minuto mal oci odprla ce sem se tm.

Celo jutro sm brala tele teme, in ne morem verjet da so lahko ljudje tok nori. POmoje to res sploh ni bla zenska, amapak moski.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 978
23.1.2010 10:30:43   
HM84
No... slike je verjetno ta oseba dobila ali na mojemu blogu, ki je zdaj zaklenjen, ali na fb ju. Res pa je da slik na fb-ju nisem imela kar lep čas zaklenjenih, ker nisem vedla, da se to sploh da, oz, da lahko osebe, ki sploh niso moji prijatelji vidijo moje slike.

V glavnem, če se ta oseba ne opraviči v roku 48 ur, bo zadeva predana policiji.

Morm it, sirena...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 979
23.1.2010 10:33:29   
Dudica1
hm sej maš prav,grozno...res pa me zelooo zanima katere slikice so še ble tam in kako ravno nate tole no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 980
23.1.2010 10:33:55   
tubby
OMG ne morem verjet, pa sej skoz neki opozarjajo ampak vseen človk še prjetlov ne nore met, očitno pač internetu res ne gre zaupatuser posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 981
23.1.2010 10:42:39   
Dudica1
Ma sej pol res ne veš kaj bi...a tud iz fb slikce zbrisat al kaj...user posted image

In zdaj sem tam zasledila da bi ta "človek" bil iz Idrijskega koncauser posted image ...hm mogoče te pa pozna in je naletelo tako ravno nateuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 982
23.1.2010 11:03:56   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ma sej pol res ne veš kaj bi...a tud iz fb slikce zbrisat al kaj...user posted image

jaz mam vse zaklenjeno... lahko mi seveda shekajo, ampak mislim, da je to malo verjetno user posted image pa za prijatelje imam sam tiste, ki vas poznam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 983
23.1.2010 11:51:55   
tubby
jaz sm use albume zaklenila sm za določene... pol sm jih pa zbrisala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 984
23.1.2010 12:21:43   
HM84
Dudi, kje si to zasledila, daje iz našga konca??! Kdo ve...mogoče je celo moja "kolegica" na fb... ampak bolj gruntam, bolj se mi zdi, da jih je dobila iz fb-ja in ne z bloga...
Imela je pa 5 slik, še tiste taprve, stare par dni - tud iz porodnišnice. Je pa sama seb komentirala zgleda (ima več nickov), kao...ja res je atu podoben, pa ... lepo je bilo na sprehodu, moramo it še kdaj.... mislm, bolano.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 985
23.1.2010 12:26:28   
Anonimen
eni imajo pa res veliiiko časa, ki ga ne znajo porabiti v svoje dobro,...user posted image

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
23.1.2010 12:27:37   
HM84
Dudi, sm najdla....

Pa dejmo rajš kej bolj veselga... kako je blo na večerjici?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.1.2010 12:29:48   
Tanja_
k.tja imaš svetovno dober avatar!user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 988
23.1.2010 12:37:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Dudi, sm najdla....

Pa dejmo rajš kej bolj veselga... kako je blo na večerjici?

Sej je res ja...

Super je bilo samo drugič mormo rezervirat okroglo mizo user posted image da se bomo lažje vse pogovarjale user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 989
23.1.2010 12:39:32   
tubby
res je enih nism uspela pobližje spoznat, k sm pršla sm bla čist paf k vas tok nism poznala user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.1.2010 12:42:14   
maja1488
Ktja, čestit5ke!
pišem z eno roko, tko da bo mogoce mal čudno...

Včeraj je blo krasno..mormo ponovit.
Je pa varušček zjutraj vzel punci in so šli ven, tko da sem spala do 10ih. Mislim, da prvič po treh letih in pol. Luksuz.

Hvala varušček user posted image

O kaj to berem....bolano! Si sploh ne upam pomislit... sik

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 991
23.1.2010 12:56:37   
PapuaNG
Jst sem pa otroka dala spat in šla na tržnico pa v millerja. Baje se je tamal zbudil malo po tem, ko sem šla user posted image Tudi prav.
Aja, glede kraj slik-na FB mam že itak večino privatnih slik zaklenjenih, tamalga pa sploh ne dajem gor in tudi ostalim (ki ga morebiti slikajo) povem, naj ne dajejo njegovih slik gor. Ker slike s tem, ko jih gor naloudamo, postanejo 'last' FB in jih lahko morebiti potem tudi FB ponuca za svoje namene. Ravno o tem je bilo veliko napisanega v medijih...zato slike, če že, raje pošiljam po mejlih. Za tiste slike, na katerih sem jaz, me niti ni toliko briga, slike otroka naj bodo pa kar lepo na kompu oz. drugi obliki spomina user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 992
23.1.2010 14:17:19   
ledenka
Papua, super za dopoldan user posted image a veš, jaz sem si te čist drugače predstavljala user posted image

jeeee, a bomo ponovile? takrat pa nujno varuško user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 993
23.1.2010 14:57:28   
Dudica1
user posted image tud jaz sem si PAPUO čist drugač predstavljala...mislim da malo starejšo osebo user posted image
Vidiš pohvale user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
23.1.2010 15:03:12   
Tanja_
Mi pa kobacamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 995
23.1.2010 15:08:52   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mi pa kobacamouser posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam user posted image user posted image user posted image

sam veš, kaj to pomeni... ne bo več hotla bit lepo v naročju ali vozičku, ko boš pila kavo, ampak bo hotela na tla user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 996
23.1.2010 15:34:08   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

čestitam user posted image user posted image user posted image

sam veš, kaj to pomeni... ne bo več hotla bit lepo v naročju ali vozičku, ko boš pila kavo, ampak bo hotela na tla user posted image

Jo bom prec odvadila, če je res takouser posted image user posted image user posted image

Še dobr da ma voziček pasoveuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
23.1.2010 15:54:59   
HM84
Bo treba na kavice začet ograjce nosit, ne vozičkeuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 998
23.1.2010 15:57:55   
Leela
Jaz sem tudi vesela, da sem vas spoznala v živo. Res bi rabile "speed dating" varianto user posted image . Ampak za začetek je fajn.

Zadnjič je bilo na televiziji, da so eni taki odvisneži od interneta, da dejansko nimajo več realnega privat life-a. En fant že dve leti ni stopil ven iz hiše. Po moje si je ena taka sick oseba ustvarla svoj life, ker ne verjamem, da ima kdo normalen toliko časa, da se gre take igrice.user posted image

HM grozno, da vidiš kako si en prilasti slike tvojega otroka...
Ne vem, če je zadeva kazniva bi morali definitivno na policijo dat, ker to se ne pozdravi samo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 999
23.1.2010 16:16:47   
Dudica1
Mi pa dobimo zdej obiske...

hm upam da to rešijo no...berem tam pod uno temo da kaj se razburjamo in ne vem kaj,mislem jaz bi se tud če bi ukradli moje slike!!!
Enim je pa to očitno samoumevno al kajuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!