nokes
|
ha, ha blanč, te matra vsem dobro jutro, pri nas se spravljamo počivat, po moje sem ju že ene 30x položila nazaj v posteljo , sem si rekla, da bom imela pri posteljici papir in svinčnik, pa bom pisala črtice, ker me res zanima, kolikokrat to naredim, in spet, čok, duda na tla. pa jovo na novo. naj povem, da je najnujnejši pripomoček v naši spalnici baterija. da iščem dude pod postlo. imam 3 za vsakega, pol pa čok, čok, čok, pa posvetim in na vse 4, pa najdem, pa operem, pa spet od začetka. se dereta ko hudič, samo sta tudi ful utrujena, ne moreta niti gledat, pa spat tud ne. jima nakladam o dudicah, ki so utrujene, pa bi šle rade malo spat, pa medvedek bruno in medvedka metka sta tudi utrujena, pa ninice (tetre) so tudi zmatrane, pa čebelice spijo, bla,bla, bla... saj rata, po ene pol ure aja, dobili smo zgornjo enkico, oba, zdaj pa po moje leze ven še tadruga, valda pri obeh marijaa, upam, da bo spanje boljše in da se tastarejši ne bo več zbujal. razumem vašo situacijo, samo morda bi sina izselila iz sobe, če imate kam . ker zanj je res težko, je dobil konkurenco, pa se dereta ponoči in ne more spati, samo tako govorjenje tudi pove nekaj o njegovi stiski. no, moje mnenje. sem že rekla dobro jutro? pa dober dan! sem pravkar razmišljala, ko imam v hladilniku samo še ene ostanke od zelenjave, pol bučke, četrt paprike, nekaj malega pora.... da smo kar naprej v štacuni in kupujemo enormne količine zelenjave in sadja. pa skozi mi nekaj fali in nikoli ne nabavimo dovolj! kako mi gre to na živce, mojga kar naprej v štacuno pošiljam, pa po riž, pa krompir, kar naprej pišem spiske, pa vedno takoj nečesa drugega zmanjka, kako se ve organizirate? predvsem tiste z več otroki, ker so dnevne potrebe po hrani res velike? kako si delate zaloge? kje shranjujete hrano? v kleteh, shrambah, mate une ogromne hladilnike? mislim, naša dva pojesta skupaj eno veliko odraslo porcijo. to ni več malo skuhat za naju, pa vzeti pikico stran za njiju... ne, ne. rabita svoj šnicl, svojo bučko, svoje 4 krompirje! okej, da o gnarju ne govorim, en kaki, neka čudna sorta, takšen bolj kompakten in čvrst, je 0,59 eur, naša 2 opojesta za malico 3 take!!!! zato sprašujem naše primorke, če imajo, poznajo, priporočajo, lahko zrihtajo .... koga, ki se ukvarja s pridelavo zelenjave in sadja in pri katerem bi lahko kupovali večje količine kvalitetne in cenovno ugodne hrane. RESNO! ker takole po merkatorjih ali tržnicah laufat non stop in zapravljat denar za bogvekakšno kvaliteto brazilskega porekla, italijanske proizvodnje in kitajske predelave ???? ne bi več, noooo... ajde, laufam...