|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
22.1.2010 10:35:05   
ninčy
Ja ne vem, kaj sledi. Neki bo treba, ne. Da ne bo vse samo pri goflanju ostalo. user posted image Verjetno bi bilo res bolj fajn, da se probamo nekje v živo dobit pa da dorečemo par stvari. Nokes, a ti nimaš profila na FB al ga nočeš met al se nam nočeš pridružit? (Saj če prav razumem, se še nisi, ne?)

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
22.1.2010 12:15:42   
buši2
Madonca babe kolk ste se razpisale user posted image user posted image
Sem se vpisala tudi na FB, tko da lahko tudi mene poiščete user posted image .

Nič časa ni, tamale sta skoz aktivne in me hočeta imeti pri igranju tudi zraven! Mi nič ostalega ne uspe naredit. Je pa tudi res, da imam sedaj na obisku starše (kakšne 3 mesece) in sem se malo razvadila. Če samo pomislim kako bo, ko bomo spet same me kar malo stisne. Spanje podnevi je že redkost in smo skooooz aktivni in to na polno. HB da puza sam ena, ko bo pa še tadruga ...........joooooj

Še bit zgovorne in aktivne!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
22.1.2010 12:33:31   
blanč
Dobro jutrouser posted image
Mi smo ravno iz cepljenja, spita kot ubitauser posted image Sem ena zelo ponosna mamica. Tam polno otrok vsi neki cmihajo, se kregajo, jezijo naša dva pa taka sončkauser posted image . res se vidi, da so dvojčki bolj vzdržljivi, bolj potrpežljivi in tudi bolj samostojni.
Pri pikanju niti glaska, samo okrogle začudene oči pol pa že s smehom osvajanje sestre...
Bernardek, se mi ne redi več tolk, bravo Bernardek, se vidi, da je začel bolj migat, ima 9600g, Larica naš hitri živčko pa ima 6900g. Uglavnem mi smo fajn in vsak dan sem bolj vesela, da ju imam.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
22.1.2010 12:40:36   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Dobro jutro!

Ja, ja, kavica prihaja user posted image :

Noki, si vidla zadnjič tisto obvestilce glede nocojšnjega dogajanja, ne? Da ne bi za brezveze izostala user posted image .

.
Mlinčka, tudi če ga ni videla, nima izgovorov, ker ji je tale mismis že prejšnji petek poslal sms. Škoda pa, ker boš ti falila user posted image

POzdravčke tudi vsem ostalim dvojim user posted image

ježeš, babe user posted image user posted image user posted image , saj sem vama telepatsko ogovorila, da valjda, kje pa lahko manjkam na "prizorišču zločina". uf!

ja mlinči, te dedec ne pusti, ker smo slabo vplivale nate, pa hodiš domov, ko se začne danit user posted image  

Mišmiša, sej veš, zihr je zihr. Fajn ga žurejte dans pa vse babnce + Kruceta mi pozdravta!

Noki, moj dec mene z veseljem pusti, da ma vsaj mal miru pred mano user posted image , sam gremo k mojim. Ma mami RD. Pod slab vpliv sem pa že nekje v gimnaziji padla in me še kar drži user posted image . Pa s taxijem pejt zvečer user posted image . Pa dekic od Dejzi ne pozab user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
22.1.2010 12:46:22   
mlinčka

ninčy al pa kera druga: dajte poročat za nas, ki se inatimo in se še nismo pofočkale, no. kolko vas je? ste zaj vse tam? jaz pa tukaj "glas vpijočega v puščavi / trs samotni, to sem jaz". sama, samcata.user posted image

Včeri je Senčka na FB napisala, da zdej pa še Normanko čakamo in sem komentirala, da zdej te pa sigurno že iz inata ne bo...in eto...ti se inatiš user posted image . Prid nooooo! Sej ni nobena kunšt pa cajta ti tud prov dost ne vzame, če sama nočeš.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
22.1.2010 22:52:25   
blanč
Čerrr
Ste se vse nekam potuhnileuser posted image user posted image
Nobena se ni javila da gre z mano v Avstrijo,še žal vam bo, ko boste mele tolk dinarčkov, da vam bo bančni račun explodiral, jaz pa teh skrbi sigurno ne bom imelauser posted image
nočko

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.1.2010 7:49:34   
Belen
jutro mame....
dans je moja noč zgledala.... ubijalska.... user posted image user posted image user posted image

moja pupa zadnje 3mes se non stop zbuja...mislim grejo ob 19h spat, do polnoči spi ko bubica in pol se začne kr ret w spancu.....na wsako uro, pol ure in js ustajat , dajat dudo, dudo s kapljicami itd.....dan se je tok razbudila in kričala,da mi zbudila še drugo..... uffffffff....posteljce mam zrawen,kr nimam kam dat drugam....

ma katera isto??? user posted image al wse spite kot od hedi user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.1.2010 8:12:18   
lara light
Jutro! Vse na fb, kaj?
Blanč, jaz bi šla takoj, pa nimam varstva, a ne zarad evričev, brez skrbiuser posted image

Belen prišla povedat nočno zgodbo...ne vem, al je luna, ampak moj dečko se je tudi celo noč non stop zbujal, pa z njim že več časa nimam nobenih nočnih intervencijuser posted image ...morda je bilo včeraj preveč frisov in glasov, bli na rd in itak kažin do konca.
Grem si lizat raneuser posted image
Aja, lep dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
23.1.2010 8:48:13   
taškica
Blanč, jest bi šla tut takoj, pa še kupila bi tisto mizico, malo še kolebam, čakam kdaj bo eksplodirala denarnicauser posted image user posted image . Bi kr naročila prek amazona, se mi zdi full uporabna zadeva.  Tudi jaz sem se načudila kako zgledate, takole anonimno se vas čist drugače predstavljam. Mislim, vse ste super in krasne. user posted image . Imamo že 80 fanov.

Tudi naša noč bolj tako tako; Andraž ima vročino, že dva dni hodim po zdravnikih in ugotavljamo ali so ušesa ali ne. Spet se mu je pocedilo iz ušeska, tokrat samo maslo. Hiconcil je v hladilniku in čaka na prvi ušesni znak. Upam, da ga ne bo. Noč? Taka kot ostale....do 12 zbujanje non stop, posledično oba pristaneta v moji postelji in se stiskamo. Pa kaj sem jaz edina ki spi z otroci? Madona ste dobre, ampak meni vstajanje, duda, to sploh ne gre....

Kaj še?  Lara, Pika - pozdravljene! Pika - tebi čestitke za izpit, super ti laufa, bravo.

Buši a sva se midve najdli na FB?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
23.1.2010 9:00:29   
Shadow
Buši, jaz tudi ne vem, katera si ti na FB. Ja, jaz sem si vas tudi drugače predstavljala na podlagi vaših pisanj tukaj gori. Normanko si recimo predstavljam kot dolgolaso blondinko z dekoltejem na tri štoke, na nogah pa seveda Uggice! user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi naš tamali ga je danes ponoči biksal... tako zelo, da sva ob pol štirih zjutraj obupala in ga nahranila, kar nismo počeli že par mesecev. Kaj je bilo res kaj v zvezi z luno ali kaj??? In tudi mi imamo eno posteljico ob drugi in ni šans, da ju ločimo, tako da bo očitno še zelo zabavno. Samo naj proba katera danes napisati: "Oh, moja dva sta pa spala od 18h do 8h!", pa jo pridemo z vilami nabosti! user posted image user posted image user posted image

Blanč, fajn šopingiraj, potem pa lepo vse poslikaj in nam pokaži nove pridobitve, da se bomo potem lahko šle v pojšter jokat, ker nismoo šle s tabo! user posted image

Noki, pa daaaaaaaaaaaaaaaaj, pridi no!!!!! Imamo polno slikic od naših tamalih gor!!!!! Pa od pesekov!!!!! Pa od motorjev!!!! Pa od nagih dedov!!!!! user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
23.1.2010 9:03:00   
gemelli
En ojla vsem skupaj po dolgem casu!

Tudi pri nas ni dolgcas, saj tamala dva poskrbita za popestritve podnevi in ponoci. Belen, tudi nasa dva sta nekje do 5 m spala zelo lepo, le enkrat sta se zbudila za hranjenje, potem pa kukr kdaj, ma najveckrat sta nemirna in rabita dudo, mleko, mamo in ne vem kaj se. Je pa res, da so se takrat zaceli delat zobje, ki jih Alex se do danes nima (mislim, ker ne pusti pogledat v usta, kaj sele potipat). Pri nas imamo sreco, da imamo dosti sob in spita vsak v svoji in se ne motita, ko se ponoci zbujata.

Zgleda, da smo res vse tudi na FB. Jaz sem Tatjana, ce me katera hoce potrdit. Bom vesela.

Tudi jaz bi sla v Gradec, a nimam varstva. Sem prav malo fous tistim, ki imajo otroke vsaj za kako urco kje pustit.

Hedviga kje si? Daj povej kako ste podnevi, ker vem, da noci noces vec komentirat(pa brez zamere).

Lepo bodite!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
23.1.2010 11:10:08   
buši2
Tristo kosmatih - vse napisala pa me je ven vrglo!

FB poiščite me pod Maša. Fuuul članov je že user posted image user posted image . Ampak jaz bom dvignila roko in prisegla, da bom še vedno zvesta RR, da nam ne zamre zaradi FB. Je le tukaj bolj luštno klepetat, pa še zmedem se ne, ker na FB ni nik-name.
Dejmo naredit mal akcije, da nam kakšen proizvajalec ali prodajalec ponudi kakšen popust za dvojčke. Nakup 2 parov čeveljčkov, 2 bundic,.... to kar znese. Jaz razen Milupinega popusta ne poznam nobenih drugih ugodnosti za dvojčkeuser posted image .

Nočno dretje v spanju - ja tudi mi mamo to. Še vedno mi ni jasno zakaj, predvidevam, da jo kaj zašraufa user posted image . Jo malo dvignem potolažim in zaspi nazaj.

Mi bomo obstoječe igrače še malo pogrizli, polizali, zmečkali, zlomili, strgali,.... Moram obvezno kupit raje škatlo za pospravit to kramouser posted image . Pri nas se obnese, da začasno odmaknem par igrač in so potem čez kakšen teden spet ful zanimiveuser posted image .

Mejte se in grejte se user posted image (je ful mrazzzzina).

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
23.1.2010 13:20:51   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Pa kaj sem jaz edina ki spi z otroci? Madona ste dobre, ampak meni vstajanje, duda, to sploh ne gre....

Pri nas je edina varianta, da lahko zjutraj potegnemo s spancem ta, da jih po hranjenju cca. ob 5h dam oba k sebi v posteljo.
Prej je blo pa tko, da ko sem dudo drugič popravla, je tisti ziher potem pristal v taveliki postelji.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
23.1.2010 13:26:07   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Buši, jaz tudi ne vem, katera si ti na FB.

Se mi zdi, da jst tudi nisem skonektana s tabo.

Normanko si recimo predstavljam kot dolgolaso blondinko z dekoltejem na tri štoke, na nogah pa seveda Uggice! user posted image user posted image user posted image

Če je ne bi že spoznala v živo... bi si jo jst tud verjetno tko predstavljala user posted image

Ja, tudi naš tamali ga je danes ponoči biksal... tako zelo, da sva ob pol štirih zjutraj obupala in ga nahranila, kar nismo počeli že par mesecev. Kaj je bilo res kaj v zvezi z luno ali kaj??? In tudi mi imamo eno posteljico ob drugi in ni šans, da ju ločimo, tako da bo očitno še zelo zabavno. Samo naj proba katera danes napisati: "Oh, moja dva sta pa spala od 18h do 8h!", pa jo pridemo z vilami nabosti! user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa ni blo nekega hudega vpliva. Edino Nejko se je zbudil nekoliko prej. Se je pa res drl ko jesihar, kar že dolgo ponoči ne počne več.

Noki, pa daaaaaaaaaaaaaaaaj, pridi no!!!!! Imamo polno slikic od naših tamalih gor!!!!! Pa od pesekov!!!!! Pa od motorjev!!!! Pa od nagih dedov!!!!! user posted image

Teh je sploh velik user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.1.2010 14:44:42   
nokes

Normanko si recimo predstavljam kot dolgolaso blondinko z dekoltejem na tri štoke, na nogah pa seveda Uggice! user posted image user posted image user posted image  

e, bravo, senčka!!! user posted image  kaj porečeš na to, da si svoje neukročene kodre spletem v 2 čvrsti kiti do pasu in nataknem vikinško čelado!user posted image

počaki, noooo, da si zrihtam slikco/avatar!

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Če je ne bi že spoznala v živo... bi si jo jst tud verjetno tko predstavljala user posted image

kam si te gledala, podganič? si ziher, da sem prava? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Teh je sploh velik user posted image

te pa ne pridemuser posted image , zrihtaj dede!!!!user posted image

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
23.1.2010 17:05:19   
pikatara
Taški nisi edina ki spi z decami. Pri nas naš očka prvi vsakem jokcu vstraja, da gre kateri k nama spat. Pravi, da je bolj miren, jaz pa ne morem spat, očitno se podzavestno bojim da bi katerega pomečkala. Raje 100 vstanem, razen kadar je Patrik na ventulinu da mu še sredi noči štejem vdihe. Belen nikakor ne spimo cele noči, brez futranja ne gre, če je pa samo to, je pa še super. Eden drugega zbudita le kadar je treba jest, za dudo pa ne. Pa še to kadar kateri samo malo zajoka ne vstanem, počakam, če se slučajno umiri. Pa smo že spali cele noči. Kaj čmo, če pa radi jemo. Le kadar jesta ob 19 in 22 je mir do 5, pa mi je čisto vseeno ali je do 3 ali do 5. Ni razlike. Taški pozdravite se.

Nokiuser posted image . Aja an fizioterapijo smo šli. Hvala takoj našli, parkirali v tvoji ulici. Oba sta super, nobenih nevroloških težav, le Patrik raje uporablja levo stran. Zna desno tud, sam mu je leva bolj zanimiva. Je rekla, da sta sploh za dvojčka super. Začuda nisem bila kregana, ker Karolina hodi s pomočjo prstkov, ampak je dala dobre tehne razloge, da bomo zadevo omejili in je pri Patriku ne bomo prakticirali. Je pokalaza ful luštnih vaj. Je pa Karolina začela sama hodit okrog ob podpori, kar prej ni, Patrik pa žeposkuša. Je pa še vedno baletka, le da se pol spusti na cele podplate. Bo res pravi boksar.

Hedi javi se kaj, ker te pogrešamo. Pa Špeline in Mihčeve vragolije.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.1.2010 17:10:54   
blanč
I em backuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šoping uspel, s kolegico sva obredle vse znane placeuser posted image user posted image user posted image user posted image babicam sem jasno povedala kam grem in finance so se takoj natekle tja kamor spadajouser posted image in mama blanč je pol še sebi prvošlauser posted image
Ati je delo varuške opravil vrhunsko, beri, otroka spala in bla oh in sploh pridna. Grem še na FB normanko ringarajević pogledat user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
23.1.2010 18:24:42   
gemelli
Ojla!

Samo na hitro. Ce katera rabi nov avtosedez maxi cosi priori, ji ga lahko kupim dosti bolj poceni            (120,oo EUR), kot v nasih trgovinah (Baby center 189,00 EUR). Sem nasla eno trgovino v Italiji, kjer jih razprodajajo (barva rdeca ali modra). Sliko lahko posljem po mailu, ker mi je tu ne uspe prilimat. Jaz sem za nas danes kupila enega rdecega, v torek pa bom sla se po enega. Torej, do torka imate cas.

lp vsem!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
24.1.2010 8:34:58   
marijaa
No ta noč je bila malce boljša kot prejšnja, vsaj tavelik se ni pritoževal, ampak od 5h dalje tudi ne spim več. Nas je 5 v eni sobi, ker imamo miniaturno stanovanje in pol mala 2 starejšega zbudita, 2 noči nazaj se je zadrl kar naenkrat:Alina utihni, drugače ti bom gobec razbil user posted image  user posted image .
A to si kje v okolici Trsta to trgovino odkrila, če ni skrivnost? Jaz veliko preko nemškega e baya kupujem odkrijem kar dosti uporabnih stvari ceneje.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
24.1.2010 9:25:01   
blanč
Punce prosim dejmo razvozlat kdo je kdo na fb imam en kup novih frendic pa pojma nimam kdo je kdouser posted image sem vse pomešalauser posted image Kaj če bi se zmenile in si en dan dale v podpis še nick name iz rruser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
24.1.2010 10:17:35   
nokes
ha, ha blanč, te matra user posted image

vsem dobro jutro, pri nas se spravljamo počivat, po moje sem ju že ene 30x položila nazaj v posteljo user posted image , sem si rekla, da bom imela pri posteljici papir in svinčnik, pa bom pisala črtice, ker me res zanima, kolikokrat to naredim, in spet, čok, duda na tla. pa jovo na novo. naj povem, da je najnujnejši pripomoček v naši spalnici baterija. da iščem dude pod postlo. imam 3 za vsakega, pol pa čok, čok, čok, pa posvetim in na vse 4, pa najdem, pa operem, pa spet od začetka.user posted image

se dereta ko hudič, samo sta tudi ful utrujena, ne moreta niti gledat, pa spat tud ne. user posted image  jima nakladam o dudicah, ki so utrujene, pa bi šle rade malo spat, pa medvedek bruno in medvedka metka sta tudi utrujena, pa ninice (tetre) so tudi zmatrane, pa čebelice spijo, bla,bla, bla... saj rata, po ene pol ure user posted image

aja, dobili smo zgornjo enkico, oba, zdaj pa po moje leze ven še tadruga, valda pri obeh user posted image

marijaa, upam, da bo spanje boljše in da se tastarejši ne bo več zbujal. razumem vašo situacijo, samo morda bi sina izselila iz sobe, če imate kam user posted image . ker zanj je res težko, je dobil konkurenco, pa se dereta ponoči in ne more spati, samo tako govorjenje tudi pove nekaj o njegovi stiski. no, moje mnenje.

sem že rekla dobro jutro? pa dober dan!

sem pravkar razmišljala, ko imam v hladilniku samo še ene ostanke od zelenjave, pol bučke, četrt paprike, nekaj malega pora.... da smo kar naprej v štacuni in kupujemo enormne količine zelenjave in sadja. pa skozi mi nekaj fali in nikoli ne nabavimo dovolj! kako mi gre to na živce, mojga kar naprej v štacuno pošiljam, pa po riž, pa krompir, kar naprej pišem spiske, pa vedno takoj nečesa drugega zmanjka, kako se ve organizirate? predvsem tiste z več otroki, ker so dnevne potrebe po hrani res velike? kako si delate zaloge? kje shranjujete hrano? v kleteh, shrambah, mate une ogromne hladilnike? mislim, naša dva pojesta skupaj eno veliko odraslo porcijo. to ni več malo skuhat za naju, pa vzeti pikico stran za njiju... ne, ne. rabita svoj šnicl, svojo bučko, svoje 4 krompirje! user posted image user posted image  okej, da o gnarju ne govorim, en kaki, neka čudna sorta, takšen bolj kompakten in čvrst, je 0,59 eur, naša 2 opojesta za malico 3 take!!!!

zato sprašujem naše primorke, če imajo, poznajo, priporočajo, lahko zrihtajo .... koga, ki se ukvarja s pridelavo zelenjave in sadja in pri katerem bi lahko kupovali večje količine kvalitetne in cenovno ugodne hrane. RESNO! ker takole po merkatorjih ali tržnicah laufat non stop in zapravljat denar za bogvekakšno kvaliteto brazilskega porekla, italijanske proizvodnje in kitajske predelave ???? ne bi več, noooo...

ajde, laufam...

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
24.1.2010 11:20:52   
Snezinka4
Hello vsem! Po dooolgem času bom skušala malo odgovarjat, pa se bojim da mi ne bo uspelo vsem....
Marijaa - Dobrodošla! Jaz sem skoz dojila eno za drugo. Parkrat poskusila obe hkrati, pa se mi je zdelo preveč stresno. Je pa res, da mi nista veliko jokali naenkrat. Tudi meni ena dojka producira veliko več kot druga, pa strani menjavam. Ha, ha Taški sem morala replicirat na tvoj post, ker imam 100% drugo zgodbouser posted image .
Malaflobe - vsaka čast za hkratno dojenje. Mi sicer ni uspelo tole "čez ramo" dojeti, ampak kljub temu.user posted image
Belen - mi smo pa smučali en teden za tabo. Cel teden šajba. Juhu je pasalo. smo pa štartali z vročino - sta jo imeli dvojčici. K sreči se je hitro dobro končalo...le da sta potem dobili rdeče pikice po telesu...šesta bolezen pravijo?user posted image ...no zdaj smo zdravi...
Pikatara - čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image
Vse najboljše enoletnikom!!!!
Ej ste pa naklofale....že od včeraj vas berem. Zanemarjam družino, da bi se prebila do koncauser posted image ...FB? Vas pofočkam še jaz... 
Taški tudi jaz spim z dvojčicama...vsi na smučanju so se pritoževali nad posteljami, samo meni je bila super. sem jim predlagala, da bo ostalim tudi, če bodo samo po dve uri skupaj spali...upam, da tole z ušesi ni šlo naprej. mi imamo tudi hikoncil v hladilniku od zadnjič...user posted image
Noki - ko najdeš kakšnega dimitrij zelenjavarja sporoči. jaz tudi rabim enega. Saj dostavljajo eko zelenjavo tudi na dom, samo je taaaakoooo pošastno drago, da se tega še nisem šla...mam pa link če katero zanima....Pa čestitke za zobke!

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
24.1.2010 11:48:39   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Noki - ko najdeš kakšnega dimitrij zelenjavarja sporoči. jaz tudi rabim enega. Saj dostavljajo eko zelenjavo tudi na dom, samo je taaaakoooo pošastno drago, da se tega še nisem šla...mam pa link če katero zanima....Pa čestitke za zobke!

Vsem želim lep dan!

totega? http://www.mojatrznica.si/  user posted image

nokes

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
24.1.2010 15:19:41   
almk
Pozdravljene,
no pa sem se odločila, da vam še tukaj napišem nekaj stavkov...
Od dne ko sem rodila (01.06.2009) oz. dne, ko smo prišli domov vas berem tukaj na rr, ampak do sedaj nisem zbrala poguma, da vam kaj napišem...no ko sem ugotovila, da pa ste vse na fb (tam sem jaz kar veliko), sem se odločila, da zadevo spremenim...
No mogoče se me bo katera spomnila iz rr nosečnost z dvojčki, tam sem bila malo bolj aktivna..
Da vam napišem mojo zgodbo: naša dvojčka sta Tar in Asha in sicer rojena v 35 tednu (predvideni datum poroda je bil 7.7.2009), Tar se je rodil velik 43 cm in težek 1925 g, Asha pa velika 41 cm in težka 1545 g...zdej smo stari že skoraj 8 mesecev, veliki 66 in 67 cm ter težki okoli 7,5 kg..jemo že kašice, zelenjavo, sadje (kar nekaj receptov sem uporabila od vas, ki ste pridno pisale tukaj gor)...se obračamo, plazimo nazaj..
Tako - vesela bom če me boste dale na seznam in če bo kakšno srečanje mamic dvojčkov oz. kakršnokoli srečanje (z otročki ali brez) se vam z veseljem pridružim, da vas spoznam še v živo...
Obljubim pa, da se vam zdaj sigurno še kaj javim...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
24.1.2010 15:42:14   
Snezinka4

totega? http://www.mojatrznica.si/  user posted image

jp.
Se nisem še poglobila v citiranje linkov, itak pa ti to obvladaš...user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?