Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 9:11:55
|
|
|
|
slomak
|
dobro jutro s no pri meni je minilo tole z ustnicami HB ... mucica res si dobra da si zdržala toliko, jaz sigurno ne bi... jada nič narobe da toliko sladkarij poješ, saj jih jaz tud čez cel dan...včeraj sem po poznem kosilu pojedla sladoled, potem sm si pa še čok. puding nardila dons sm začela štet gibe ker se mi zdi da ni več tako aktivna kot par dni prej... lepo soboto punce...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 9:18:25
|
|
|
|
Kati81
|
slomak, ravno sva se zadnjič pogovarjale, da ne morva falit gibov, k tok migata, ampak moj se je tud zadnja dva dni umiril, no včeraj se mu je le pol zvečer nekaj dogajalo, pa enkrat ponoči tud, tko da je blo sigurnovelik gibov, sam dons zjutri je pa spet miren, saj se nekaj preteguje ampak ni več tist tko bolj agresivno. No ja važno da je dovolj gibov. Mi smo kar dobr spali ampak od 2 pa naša princesa ni vedela al bi še spala al ne, ampak k sreči je zaspala nazaj, tko da ni blo hujšega. Sem pa spet začela bolj pogosto na wc hodit, danes 4x.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 9:25:49
|
|
|
|
slomak
|
kati a veš kako se mi zdi, da bol o tem razmišljam al pa se pogovarjamo o tem slabi čutm... ponavad nam tale psiha ful dela... moj filing no
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 9:41:19
|
|
|
|
Kati81
|
Ma men se zdi da je to tud mal psiha, sploh zdej k smo že tok na koncu. No mene so ponoč ene 15 minut še krči dajali, pa ne vem a so to popadki al kaj? K jaz v prvo svojih nisem mela, pa nimam filinga kako se začne, pr men je blo vse tko hitro takrat.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 9:51:57
|
|
|
|
valentinčica30
|
Jutro! Moj je šel sam dones na teren, mene in male pa je pustil doma . Imajo moški vikend, s tamalima dvema pa lih delamo plan kam bi šle, moj je moral pokomentirat preden je šu, da najbolj, da gremo proti NM da do P ne bom mela daleč, ker me kr neki zvija. Sicer pa preden je štartal, je zmontiral posteljico in omaro, tak da ne bom čist slabe volje, sicer pa po pravici povedano mi je doma najlepše, sam on tega ne rabi vedet , naj ga malo vest peče, bom lahko kasneje kdaj izkoristila . Al sem .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 10:03:59
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney ah, punce, saj ni nič takega, ena stara fora že par mesecev na enem drugem forumu, pa midve z valentinčico veva, zakaj gre, saj ni niti vredno razlaganja...je predolgo za razlagat, pa ni niti nič posebnega, tako da nič ne zamujate slik pa jaz ne dajem gor, ker folku več nič ne verjamem...tudi FB sem zaradi tega bolj ali manj zapustila, ker se mi ne zdi varno... Ej ne morem verjet... res ne... na kraj pameti mi ni prišlo da bi bilo kaj takega možno... ma halooo??? Zadevo je absolutno takoj za predat policiji .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 10:07:29
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 slomak, ravno sva se zadnjič pogovarjale, da ne morva falit gibov, k tok migata, ampak moj se je tud zadnja dva dni umiril, no včeraj se mu je le pol zvečer nekaj dogajalo, pa enkrat ponoči tud, tko da je blo sigurnovelik gibov, sam dons zjutri je pa spet miren, saj se nekaj preteguje ampak ni več tist tko bolj agresivno. No ja važno da je dovolj gibov. Mi smo kar dobr spali ampak od 2 pa naša princesa ni vedela al bi še spala al ne, ampak k sreči je zaspala nazaj, tko da ni blo hujšega. Sem pa spet začela bolj pogosto na wc hodit, danes 4x. Mene tudi že kar pošteno skrbi, ker ta moj mali že prej ni bil ne vem kak telovadec... zdej se je pa umiril in sem prepričana da kak dan ziher ni 10 gibov... Bom prašala G v ponedeljek k mam pregled...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 10:15:21
|
|
|
|
valentinčica30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: vaney ah, punce, saj ni nič takega, ena stara fora že par mesecev na enem drugem forumu, pa midve z valentinčico veva, zakaj gre, saj ni niti vredno razlaganja...je predolgo za razlagat, pa ni niti nič posebnega, tako da nič ne zamujate Ej ne morem verjet... res ne... na kraj pameti mi ni prišlo da bi bilo kaj takega možno... ma halooo??? Zadevo je absolutno takoj za predat policiji . Ej, to se je nanašalo pa na nerazumljen hec na drugem forumu in ne na slikice, ker je lih zimsko zanimal zakaj se gre .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 10:18:17
|
|
|
|
Jada82
|
Dobro jutro! Ja, moj je danes tudi manj aktiven ... recimo, vsakič ponoči, ko sem šla na wc, je potem začel brcati, danes pa sem šla 3krat, pa nič .. čisti mir in tišina. Šele potem zjutraj, ko sem pozajtrkovala, se je premaknil. Hm ... očitno mu je res že vse skupaj malo premalo prostorno al kaj? Ampak glede na to, da tudi druge pišete, da manj čutite, me ne skrbi .... bom pa približno mal štela gibe ... do zdaj sem ga 2 krat čutila. No, dan je še dolg Sem pa kar neki zaspana .... saj sem do 9h spala, ampak vseeno ... kar še bi ..... zeha se mi, pa taka sem, matasta. Oh ja, mogoče se moram pa kaj spravit naredit, pa bo bolje ... Prijeten vikend vam želim, čeprav vreme ni glih kaj posebnega, vsaj v našem koncu ne .... Pa pa.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 10:19:28
|
|
|
|
protina
|
jutro! Meni pa še kar izcedek nagaja tako,da bom popoldan najbrž šla do p.Me tako spodaj fejst boli kot pri menstruaciji.Popadki mislim da niso ker bi jih bolj občutila,samo me zanima če je kako vnetje ali pa se odpiram. čao punce.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 10:32:43
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: vaney ah, punce, saj ni nič takega, ena stara fora že par mesecev na enem drugem forumu, pa midve z valentinčico veva, zakaj gre, saj ni niti vredno razlaganja...je predolgo za razlagat, pa ni niti nič posebnega, tako da nič ne zamujate Ej ne morem verjet... res ne... na kraj pameti mi ni prišlo da bi bilo kaj takega možno... ma halooo??? Zadevo je absolutno takoj za predat policiji . Ej, to se je nanašalo pa na nerazumljen hec na drugem forumu in ne na slikice, ker je lih zimsko zanimal zakaj se gre . aja... no jz pa cela zgrožena berem tisti forum... mi je kr mal dalo mislit
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 12:06:42
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: vaney ah, punce, saj ni nič takega, ena stara fora že par mesecev na enem drugem forumu, pa midve z valentinčico veva, zakaj gre, saj ni niti vredno razlaganja...je predolgo za razlagat, pa ni niti nič posebnega, tako da nič ne zamujate Ej ne morem verjet... res ne... na kraj pameti mi ni prišlo da bi bilo kaj takega možno... ma halooo??? Zadevo je absolutno takoj za predat policiji . Ej, to se je nanašalo pa na nerazumljen hec na drugem forumu in ne na slikice, ker je lih zimsko zanimal zakaj se gre . aja... no jz pa cela zgrožena berem tisti forum... mi je kr mal dalo mislit ja...to res niso heci; kakšni psihiči se najdejo vsepovsod!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 12:09:13
|
|
|
|
valentinčica30
|
Ja tisto s slikami total groza, to kar smo pa medve z Vaney razpravljale je pa čist druga zgodba, da ne bo pomote, ne bi rada da do kakih napačnih interpretacij pride.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 13:01:09
|
|
|
|
ninček1
|
hehe, komu lepše.... Dragi mi je prinesel časopis, ležim v postelji, on pa za štedilnikom.....končno se je svet obrnil v pravo smer.....
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 13:02:09
|
|
|
|
valentinčica30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 hehe, komu lepše.... Dragi mi je prinesel časopis, ležim v postelji, on pa za štedilnikom.....končno se je svet obrnil v pravo smer..... Zamenjaš, prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 13:29:20
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 hehe, komu lepše.... Dragi mi je prinesel časopis, ležim v postelji, on pa za štedilnikom.....končno se je svet obrnil v pravo smer..... moj je tudi neki priden danes ... gre pa zdej dežurat in bom spet sama ... upam da ne rodim danes ponoči, ker ne bo dobil zamenjave
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 14:14:27
|
|
|
|
Lara73
|
no moj me še v trgovino spusti več same. Te bom kar jaz peljal. Halo! Kje si prej hodil. Sovraži tele štacunske zadeve. Ko bom rodila bo po mojem spet po starem . Sem že po kosilu in grem po dolgem, počivat. Nočem se več toliko utrujat, ker če me prime zvečer, jaz pa cel dan na nogah, potem v P ne bom mogla več kaj prida sodelovat. Otrok ta vikend nimam in prava tišina doma. Ta mali je prišel s mučanja ves navdušen. Samo jaz ga pa zdej ne morem peljat, pa še ta večji ima letos mojo opremo. Ravno prav, da mi ni bilo treba kupovat. Je šel pa danes ta večji s sošolcem na Vogel. Uf kok bi šla. Še na sprehod si ne upam, ker se bojim, da kje ne padem.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 15:04:01
|
|
|
|
niwci
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Evo, na FB je kora33 zapisala: Danes je bila vojna dobljena. Zaklad je dolg 44.5 cm in težak 2460g! Poimenovali smo jo NANA. Hvala vsem, ki ste bili v mislih z nama! Čestitke, kora! Dobrodošla Nana in čestitke stašem!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 15:11:35
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 hehe, komu lepše.... Dragi mi je prinesel časopis, ležim v postelji, on pa za štedilnikom.....končno se je svet obrnil v pravo smer.....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 15:14:00
|
|
|
|
mucica2
|
uh jaz mam pa danes čistilno akcijo, pa pospravljanje...sm že čist fertik, pa ne vem če sm sploh na polovici, no u glavnem kopalnica pa soba je že, predsoba bo vsak čas, pol me čaka pa še kuhinja, pa dnevna soba...ampak če ne bo šlo vse danes bo pa še nakaj za jutri počakalo...sej samo se pa tako nč ne nardi... nč grem delat naprej....
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 15:37:25
|
|
|
|
zvesta
|
jaz sme pa ravno pripravila torbo za dojenčka iz P, zdaj pa pripravim še torbo zase, ko bom spet morala noter... upam, da ne že v torek... ta vikend sestavimo in očistimo še posteljico, pa previjalno ploskev pripravimo in smo komplet na čakanju...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 17:17:42
|
|
|
|
valentinčica30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 uh jaz mam pa danes čistilno akcijo, pa pospravljanje...sm že čist fertik, pa ne vem če sm sploh na polovici, no u glavnem kopalnica pa soba je že, predsoba bo vsak čas, pol me čaka pa še kuhinja, pa dnevna soba...ampak če ne bo šlo vse danes bo pa še nakaj za jutri počakalo...sej samo se pa tako nč ne nardi... nč grem delat naprej.... Jaz sem tut mal čarala s pospravljanjem, pa ne se smejat če povem kaj sem pospravila, novoletno jelko. Je bila v zimskem vrtu ni nobenga motila, ker ta prostor razen za igralnico in žure ne uporabljamo in če bi moje čakala, je naslednje leto nitit nebi rabla postavljat. Pa moj voziček in lupinca mata že nove lastnike, je tamlajša notr dala svoje plastične in dokler jih pravi lastnik ne izrine bo pač tako. Sicer pa dolgčas.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 18:00:35
|
|
|
|
ursulina
|
pozdravljene sonosečke, se vam spet po dolgem času oglašam, saj vas berem, ampak za pokomentirati pa zmanjka časa in energije... saj zdaj ko se bliža dan D, bomo malo manj aktivne, pa bo več časa za čvekanje :=) mislim, da sem staknila mal vnetja, me vse srbi tam spodaj, imam Canesten in upam, da bo bolje, če ne grem pa v četrtek itak na pregled. torbe še nimam pripravljene, ne ene ne druge, sem pa že nabavljala v lekarni in bo počasi vse doma. cunjice še čakajo na pranje, no to bo treba počasi zaštartat. ampak zdaj je naš dvoletnik zakuhal in ni časa za podrobnejše priprave... lepo bodite in uživajte še zadnje tedne 2 v 1!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 18:41:20
|
|
|
|
zvesta
|
Prejle sme dobila SMS od protine: Jaz sem ostala v bolnišnici, imam popadke, katere mi probajo ustavit. Vzeli so mi bris zaradi izcedka. Vas vse lepo pozdravljam. Protina
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 23.1.2010 19:19:47
|
|
|
|
slomak
|
protina veliko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Rabljena opremanada56Bi prodali/kupili otrosko opremo in igrače preko posrednika na internetu?
Da, bi prodal, ker se mi ne ljubi ukvarjati s tem (
36%)
Da, vsaj nekaj dobim, sicer prodam sam ali podarim (
26%)
Ne, otroske stvari večinoma podarim (
19%)
Ne, se ne ukvarjam s tem (
19%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!