mama11
|
No, pa so prazniki končno mimo in so tu razprodaje . Z mojim sva šla naokoli v sredo dopoldne, zlata tašča je pazila Julijo. Privoščila sem si 4 (štiri) pare čevljev, kar me je spravilo v ful dobro voljo (kaj hočem, po dveh nosečnostih in porodniških so v omari sami grozljivo zastareli, ponošeni ali stara mama čevlji). Ko je prišla Tamara iz vrtca, sem ji jih pokazala in je zahtevala, da poskusim ene salonarje (očitno bo tudi ona Peter Kozina/Peko oboževalka ), sem jih nataknila, zavihala kavbojke in se zanjo sprehodila - pa mi občudujoče prijavi "mami je teta" . Takole malo za sline pocedit: Ja, zadnje čase ima res take, da te vrže na rit. Na Silvestrovo ni šla v vrtec in je bila zjutraj spodaj pri tašči medtem, ko sem jaz še oblačila Julijo. In reče, da bi šla v vrtec. Tašča ji pove, da sta oči in dedi šla delat in da ni avta, da bi jo peljali v vrtec. Tamara pa prijavi "Nodi ma avto". Skratka, ko me ne spravlja ob pamet, se mi trga od smeha. Julija pa... raste kot kopriva, spi pa ponoči bolj malo. Dve noči imamo super, potem sta dve kot iz pekla itn. Ven gre ena dvojka, ki nam greni življenje... kakršne so noči, bi lahko šlo ven vsaj pet zob... Kaj naj še povem... v soboto dopoldne grem spet v shopping - tokrat z Julijo in mojo najboljšo kolegico . Komaj čakam. Za tiste, ki imate čas, se vam izplača v BTC Hala A, zapirajo trgovino IANA in imajo vse 50 % ceneje, če vzamete 10 stvari pa 60 % ceneje... ja, poleg čevljev najraje zapravljam za otroke . Ampak resno, Tamara ima že petino garderobe za naslednjo jesen/zimo, ker sem šla slučajno mimo Okaidija in S.Oliverja. Mimogrede, da ne bo pomote, po polnih cenah tam ne kupim niti otroških nogavičk. Nič, grem v nove delovne zmage - pospravljat omaro s čevlji
|