|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
25.12.2009 21:40:47   
tintin
Nicolina čestitke!!!!! Saj ne more bit vedno vse po planu, samo da bo zdrav/a :)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
25.12.2009 22:41:22   
kanarka
Nicolina bravo in čestitke. Krasna Božična novička.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
26.12.2009 22:02:39   
Dajica
Nicolina-čeeeeeestitkeeeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
27.12.2009 10:21:13   
zirafa76
Pozdravček..

NAJPREJ VSEM PRIJETNE IN LJUBEZNI POLNE PRAZNIČNE DNI....user posted image user posted image

NICOLINA.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ČESTITKE......to pa je res eno najlepših božičnih daril.....user posted image ..pa naj ti hitro mine....

SEm pa videla po seznamu nosečk, da je vsak mesec ena na vrsti, jaz začnem februarja, pol pa kar naprej do julija..heheuser posted image

Naj še povem, da je moja kolegica le rodila, fantka, težo so spravili na 2.7 kg...user posted image user posted image oba se počutita dobro, tako da verjetno ne bo nekih težav...sem prav vesela zanjo....user posted image

Jaz sem še v enem kosu, še en vikend sem sama, pol pa pride že moj domovuser posted image ...komaj čakam, no obe z Izabelo..heheh..Tile prazniki so šli mimo kot strela, itak ni snega, imeli smo prelepe sončne dneve tukaj, kot spomladi, zato verjetno ni bilo tistega pravega božičnega vzdušja....da ne govorim o temperaturah, ko smo en dan imeli 14 stopinj...kr nekaj...

Nič, imejte se lepo, uživajte še naprej, ...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
27.12.2009 15:41:09   
kanarka

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
Naj še povem, da je moja kolegica le rodila, fantka, težo so spravili na 2.7 kg...user posted image user posted image oba se počutita dobro, tako da verjetno ne bo nekih težav...sem prav vesela zanjo....user posted image SUPER, BRAVO

itak ni snega, imeli smo prelepe sončne dneve tukaj, kot spomladi, zato verjetno ni bilo tistega pravega božičnega vzdušja....da ne govorim o temperaturah, ko smo en dan imeli 14 stopinj...kr nekaj...
Kaj naj pa potem jaz rečem na Božičuser posted image

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
27.12.2009 18:40:33   
tabi
čer

Najprej vesele božične praznike,res da iz malo zamudeuser posted image

se pa nisem res že dolgo nisem nič javila,prvo nama je ta siol crknil pa sva zdej kr prek simobila vzela za probo in po vsej verjetnosti ga tudi vzameva dolgoročnouser posted image .
Prejšni petek nam je Nika zakuhala na 38,v nedeljo zjutraj je imela kar 40,pa v ustih opazim bele mehurčke-pikice,jo popokaam k dežurnem jo pregleda vzame bris-NIČ.Vponedeljek vročina še kar 40 in po celih ustih mehurčki pa dlesni čist temno rdeče in razpokane(kar odstopale od zobikov)takoj k zdravniku,sumi angino greva v laboratorij dat kri-VIROZNA Anginauser posted image ukrep samo zbijat vročino in veliko pit.Tako da je teden ddni živela samo od mleka in to po flaš(hvala bogu za flašeuser posted image )v sredo ji vročina pade usta pa za zjokat,tako da sem jo začela spirat s fiziološko ker ji je smrdelo čist po gnilem in žnablčke mazat z bepantenom in od včeraj je punca čist zdrava,ker je začela jest vse po vrstuser posted image .Od ponedeljka pa do včeraj pa je tudi Nejc imel vročino do 40,ampak brez drugih simptomov.Tako da smo danes skoristili dan zunaj na zrakuuser posted image user posted image .
Upam da bo mir za nekaj časa,ker mi je bilo tako hudo,sploh ker od lanskega aprila nismo bili nič bolani in se kr mal odvadiš.

Nika je začela kr lepo izgovarjat besede in to razločno,samo stavkov še ne tvoriuser posted image samo to pove v dveh besedah skupaj:p-i- č -k -a lulanauser posted image user posted image (plenička je polulana)sicer je pa že pridna,ker veliko hodi na kahlico lulat in nekajkrat kakatuser posted image user posted image user posted image .ji moram jit kupit kake lepe gatke,da bo še raje brez pleničkeuser posted image

Nikolina čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žirafa za kolegicouser posted image user posted image user posted image ima kr fletnega fantka.

Tintin za stanovanje zdaj pa mirno uživajte naprejuser posted image

nč zdej pa šibam tamala dva zrihtat za mižule

Nočko

< Sporočilo je popravil tabi -- 27.12.2009 18:42:39 >

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
28.12.2009 9:33:51   
zirafa76
Pozdrav vsem..

No, upam, da ste lepo preživele praznike...

Naj vam povem, da se je včeraj rodil tudi prvi februarček......s težo kar 2.6 kg in 47 cm.....user posted image ..

me je kr stisnilo, očitno se je začelo že dogajati....

Jaz komaj čakam, da pride moj, ker pol se bom bolje počutila...drug teden prideuser posted image user posted image ...čas je takooo hitro minil...

nič, imejte se.....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
28.12.2009 9:35:19   
zirafa76
eno vprašanje...

tiste, ki ste drugič rodile in v prvo z CR..ste v drugi nosečnosti čutile kakšne bolečine na mestu brazgotine, recimo od znotraj?? Ker mene prav zategne tam, ko se user posted image konkretno opre z nogo ali roko...da ne govorim o brcah...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
28.12.2009 10:28:44   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

SEm pa videla po seznamu nosečk, da je vsak mesec ena na vrsti, jaz začnem februarja, pol pa kar naprej do julija..heheuser posted image

Naj še povem, da je moja kolegica le rodila, fantka, težo so spravili na 2.7 kg...user posted image user posted image oba se počutita dobro, tako da verjetno ne bo nekih težav...sem prav vesela zanjo....user posted image

Hmm, potem se pa ena junijka še skriva... dajmo, dajmo, na plano, če se trebušček še ne pozna, se bo pa kmalu user posted image .

Žirafa, super za kolegico, vidiš, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha... teže pa z UZ tako ali tako ne morejo določiti natančno - meni je G rekla, da lahko falijo tudi 30% v + ali -. Glede CR ti ne vem povedati - kaj pa pravi G?

Božič - vikend pred tem smo imeli okoli 20 cm snega in -12 stopinj, za božič pa vse zeleno in +12 stopinj user posted image

Tabi, ojoj, uboga Nika, samo, da je za vami user posted image . Pa super za kahlico, ste že blizu.

Pri nas je bila ful pestra noč - Julija je veseljačila tolikokrat da nisem več vedela, kje je njena in kje moja postelja. Dlesni ima spet ful napete na kar nekaj koncih, ampak nikjer še nič belega... mislim, da bo tole res en "praznični" teden. Tamara je ta teden (3 dni) v drugi enoti vrtca, ampak je šla zjutraj tja b.p. HB, da vsaj ona ok spi...

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
30.12.2009 8:54:37   
nicolina
Dobro jutro, kje se skrivate?user posted image

Jaz ravnokar kofetkam in tudi vas častim s user posted image .

Žirafa user posted image user posted image  za prijateljičinega user posted image , sm da bo vse ok.

Mama, upam da čimprej pride zobek ven in boste zopet lahko spali.

Tabi, boga Nika, glavno da je ozdravela.

Tin je pa spet nekaj začel kašljat in me je strah, da ne bo kaj user posted image user posted image . Sva takoj začela s sirupom, vročine sicer nima, najbolj pa kašlja ponoči. Upam, da bo šlo mimo. Moram sprobat tist recept.

Tanayya danes praznuje, zato VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
30.12.2009 10:34:28   
mama11
Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Tanayya, vse najboljše za te! user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
30.12.2009 10:36:56   
Tanayya29
DOBRO JUTRO!!

NICOLINA NAJPREJ ISKRENE cestitke!!!!!!!Sem zelo vesela za vas,resssssssuser posted image user posted image .

Naj vam,povem,da sm bla neki casa brez racunalnika,mi je crknu,pa se zdj ni popravljen,mam kr enga,ampak vsaj mam ga.....

Tabi,taj je lansko leto prebolel virusno angino,kej takga pa se ne.....ojoj,jst sm bla resno zaskrbljena,sam drl se je ceu teden,mislm,da je bil najhujsi virus do sedaj,v primerjavi z npr. gripo, ni bla ta gripa nicuser posted image .Tako,da vem....

castim vam tortico,mam RD...Nicolinaa hvala.....

moram sibat......papa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
31.12.2009 8:38:34   
mama11
Drage moje, danes imam full house, zato vam že ob tej zgodnji uri želim veselja, sreče in ljubezni v družini, zdrave otroke, zveste prijatelje, in nasploh čudovito 2010!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
31.12.2009 18:46:33   
nicolina
Drage moje novembrke,

želim vam vse lepo v novem letu, SREČNO 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
31.12.2009 19:35:17   
Oranža
Evo mene po dolgem času!

Nicolina čestitke. Naj ti mine mirno in lepo.
Pri nas nič novega...jst sem bila pretežno vse dneve v službi do večera (18/19h) in potem ni bilo več ne časa ne energije za računalnik, res da kakšno stvar na FB sem pogledala, občasno vas prebrala, komentirat in pisat pa se mi ni dalo. Skratka ne bom dolgovezila...Timon čeblja od jutra do večera, pove vse, govori povezano v stavkih, rad poje, pleše, bere knjigice, gleda risanke, uživa v vrtcu...itd.
Upam da se v 2010 malo večkrat uspem javiti.
Sicer pa vsem želim lepo praznovanje in SREČNO 2010!
Pogrešam vas punceuser posted image user posted image

LP

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
31.12.2009 19:35:33   
tabi
Drage moje novembrke,
V Novem letu naj bodo dnevi srečni in zdravi,
poti uspešne in nasmehi zadovoljivi.
SREČNO NOVO LETO 2010

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
1.1.2010 0:56:40   
ajtak
Drage moje novemberke,
v letu 2010 vam želim,
da bi bile navihane kot Kekec,
poskočne kot Brincelj,
modre kot Kosobrin,
pogumnejše od Rožleta,
prijaznejše od Bedanca,
da bi spregledale kot Mojca
in se zavedale, da je svet poln lepih rožic tete Pehte!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
1.1.2010 16:49:59   
kanarka
Drage novemberke.

Leto 2010 naj bi bilo leto ljubezni. Naj bi v čimvečjem številu prišla tudi do vseh vas.

Srečno!!

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
1.1.2010 17:08:08   
zirafa76
Pozdravček

samo pride....[/color]

Jaz sem preživela sama vstop v Novo Leto,..no, skoraj sama..user posted image 20.00 sva z Izabelo začele plesati ob zvokih MTV-ja user posted image , čist je bila nora..hehe..sva se znoreli in ob 21.30 je kolapsnila v posteljo, jaz sem zaspala ob 23.00 a nato zbudila ob ognjemetih, ki so vihrali okoli..In nato nisem mogla spat, sem spila kozarček vina ob filmu Sex v mestu in šla spat nekje ob 3.00 zjutraj...user posted image ..

In tako je minilo, danes sem itak samo pred TV na sofi, čeprav smo imeli pregrešno vreme, sonček, ampak se nisem mogla spraviti ven...

Je pa user posted image tako brcal ponoči, ob vsem tem bobnenju, zato pa je bolj na easy danes..spi verjetno...tu in tam pretegne nogo ali roko, to pa je tudi vse...user posted image ...

še malo, pa naš ati pride domov, user posted image naslednjo nedeljo..upam, da bo vse vredu, tako z letom kot prihodom domov...pol pa si oddahnem...in bo ena skrb manj, če slučajno moram kam it...ampak zaenkrat je vredu no...potrkam..

nič, imejte se krasno, grem še pospraviti tistih par keksov, ki jih je ostalo v shrambi..user posted image

papa

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
1.1.2010 17:09:51   
zirafa76
no, svašta..voščilo mi je kar ven vrglo...user posted image

še enkrat...
VSEM VAM ŽELIM PRIJETNO NOVO LETO, POLNO HARMONIJE, ZDRAVJA TER LJUBEZNI...VSE OSTALO PA TAKO SAMO PRIDE.....in še kakšnega novembrčkauser posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
2.1.2010 11:24:01   
GB

Dobro jutro vsem skupaj . Prvo bi vam rada voscila veselo in zdravo novo leto in naj vam vsem prinese veliko zdravja , srece in mogoce se kaksnega dojencka user posted image user posted image .

Mi smo bili na novega leta doma in Tianna kot zanalasc ni hotla zaspat do 23 in ko je koncno zaspala so pa zacel s petardami in parkrat je tako pocilo,da sem mislila da je bomba user posted image user posted image . Midva z mojim sva nazdravila pogledala en film (robocop user posted image user posted image in potem sla spat. Nic posebnega no .

Drugac pa nic novega pri nas razen tega,da smo dobili solo za Tianno ki smo jo hoteli auser posted image user posted image user posted image . Tukaj moras paziti v katero osnovno solo upises otroka , ker niso vse iste in ce das otroka v kaksno "rubish" potem otrok nima nobenih sans za kaksno dobro srednjo solo in da negovorim kasneje o kaksnem studiju user posted image user posted image .
No tukaj pri nas je par dobrih sol in ena od teh je katoliska osnovna sola in baje ful dobra in tezko jev notri pridt itd... No ena od predpogojev naj bi bilo tudi ,da majo otroci ,ki zivijo v isti eriji prioriteto user posted image . ( kar mi nismo ) . No jest poklicem in povem ,da bi radi Tianno dali v njihovo solo in me vprasa ,ce smo katoliki in koliko je stara. Pravi ,da jo bojo dali na listo in preden bo dopolnila 4.leto bomo dobili vso dokumentacijo in vabilo na intervju, ker imajo dolocena pravila in pogoje. Vprasala sem ,da bi rada zasigurno vedela,ce imamo mesto v soli in so rekli,da se nikoli niso zavrnili katoliskega otroka. No da ne kvackam v nedogled . Ful smo veseli za to solo user posted image user posted image user posted image .

Doma se dogovarjamo za dopust in nismo se tocno se zmenil kamo in kako

Ej punce moram nehat , moj me jaga dol z racunalnika user posted image user posted image user posted image , lep dan vsem skupaj

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
5.1.2010 13:46:44   
nicolina
Dan,
kje ste? user posted image Moram na dvignit mal na prvo stran, drugače nas bodo zbrisali user posted image

GB, user posted image user posted image za šolo, nisem vedela, da je pri vas to tako zakomplicirano. No, samo da ste dobili.

Žirafa, sigurno komaj čakaš, da pride tvoj domov user posted image , sm da ne bo potem tako petsro, da boš mogla it prej rodit user posted image user posted image , mal se hecam.

Pri nas je zaenkrat vse ok, slabosti so še mal prisotne, ni tako hudo kot 1., se da zdržat. Pa čist je odvisno od dneva, drugi teden imam NS, komaj čakam. user posted image
Pa sej ne vem, ostale ko ste ble v 2. noseče, jaz čist drugače zdej nekako dojemam, vse gre tako hitro, ne kompliciraš določenih stvari in vse je nekako samoumevno. user posted image

Tin je tudi ok, mal je kašljal čez praznike, ampak zdej je že dobro. Popoldan greva pa ne sneg.user posted image

Lepo se imejte, pa pa

< Sporočilo je popravil nicolina -- 5.1.2010 13:47:39 >

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
6.1.2010 11:12:19   
GB

Dobro jutro vsem skupaj

Kje pa ste cveke ?? Upam,da ste vsi ok in zdravi. Naj vam povem,da MAMO SNEG JUHUHUHU user posted image user posted image user posted image . Prvic odkar zivim v Angliji je napadal tok snegauser posted image . Lansko leto je bila nekaj,ampak bolj zalostno sedaj ga mamo pa res dost. Vceraj je Tianna tok tezila ,da sem jo pustila 2 uri uzunaj in potem je nisem mogla nikakor not zbasat in ko mi je nekako uspelo so ble take solze,da me je kr mal stisnilo user posted image .
Se sinoci peljem domov in je blo tko lepo vse belo - ma sem kr mal domotozje dobila no user posted image . No dost o snegu ....

Zirafa : nemorem verjet ,da je ze prisel tvoj cas to je pa res bilo ekspresno hitro user posted image user posted image . Zelimo ti cim lepsi porod in naj ti hitro mine user posted image

Moram it ....bye

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.1.2010 22:50:23   
Mamathea
Srečno, veselo, igirvo, debelo, polno ljubezni in veselja pa naj bo izpolnjena čisto vsaka skrita želja. 2010 naj blesti, naj se vse lepo zgodi. Sem brala malo za nazaj, javila pa se spet nisem zelo dolgo, saj smo šli malo na počitnice. Na koncu smo izbrali Turčijo, Antalijo in bilo je super. Res krasno, vreme sicer bolj tako, tako, ampak sej je blo vseeno super fajn, pa nekaj orng sončnih dni smo tudi preživeli. Mala dva sta uživala 100 na uro, ati in mamica pa tudi. All inclusive varianta je sicer bila super truper, sam kilogramčkov se je pa spet nekaj nabralo, kot da jih nimam že dovolj od prej:))))) Vsem novobodočim mamicam iskrene čestitke, vsem, ki pa ste na vrsti za pot v Rim pa držim pesti in pošiljam veliko moči.
Bodite super fajn in ostanite zdravi.Lahko noč.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
8.1.2010 10:35:54   
mama11
No, pa so prazniki končno mimo in so tu razprodaje user posted image . Z mojim sva šla naokoli v sredo dopoldne, zlata tašča je pazila Julijo. Privoščila sem si 4 (štiri) pare čevljev, kar me je spravilo v ful dobro voljo (kaj hočem, po dveh nosečnostih in porodniških so v omari sami grozljivo zastareli, ponošeni ali stara mama čevlji). Ko je prišla Tamara iz vrtca, sem ji jih pokazala in je zahtevala, da poskusim ene salonarje (očitno bo tudi ona Peter Kozina/Peko oboževalka user posted image ), sem jih nataknila, zavihala kavbojke in se zanjo sprehodila - pa mi občudujoče prijavi "mami je teta" user posted image user posted image user posted image . Takole malo za sline pocedit:

Ja, zadnje čase ima res take, da te vrže na rit. Na Silvestrovo ni šla v vrtec in je bila zjutraj spodaj pri tašči medtem, ko sem jaz še oblačila Julijo. In reče, da bi šla v vrtec. Tašča ji pove, da sta oči in dedi šla delat in da ni avta, da bi jo peljali v vrtec. Tamara pa prijavi "Nodi ma avto".

Skratka, ko me ne spravlja ob pamet, se mi trga od smeha.

Julija pa... raste kot kopriva, spi pa ponoči bolj malo. Dve noči imamo super, potem sta dve kot iz pekla itn. Ven gre ena dvojka, ki nam greni življenje... kakršne so noči, bi lahko šlo ven vsaj pet zob...

Kaj naj še povem... v soboto dopoldne grem spet v shopping - tokrat z Julijo in mojo najboljšo kolegico user posted image . Komaj čakam. Za tiste, ki imate čas, se vam izplača v BTC Hala A, zapirajo trgovino IANA in imajo vse 50 % ceneje, če vzamete 10 stvari pa 60 % ceneje... ja, poleg čevljev najraje zapravljam za otroke user posted image . Ampak resno, Tamara ima že petino garderobe za naslednjo jesen/zimo, ker sem šla slučajno mimo Okaidija in S.Oliverja. Mimogrede, da ne bo pomote, po polnih cenah tam ne kupim niti otroških nogavičk.

Nič, grem v nove delovne zmage - pospravljat omaro s čevlji user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?