Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 21:30:21
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Pri nas pa danes mali ni za spanje oz bi spal samo na mojih rokah. Sem ga že 4x odložila pa vsakič jok po minuti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 21:32:00
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Boga...kak pa kaj ritka? čez dan še gre, bomo vidli kako bo ponoči, ko jo začne srbet. Prej v blatu nisem več zasledila nič belega... Mah, mi noče tablete pojest ko ji jo raztopim. Sem jo prej sam na 4 kose dala in ji jo podturla v kašico pa je zmazala za iznajdljivost da je danes ne bo več srbelo. Pa super, da je 6-ta, da lahko spet šibata
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 21:33:08
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem videla, kaj ste oni kuzli napisale! Super!!!! Samo, da spizdi od tod. Kje piše? Bi tudi jaz prebrala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:20:27
|
|
|
|
Nina00
|
Hvala tasa! Sem ravno vmes brala in hotela sedaj napisat, da sem že našla Človek kar ne more verjet, da si nekdo skonstruira ne eno izmišljeno življenje, ampak vsaj 4 Bolno. Pa preveč časa ima.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:39:49
|
|
|
|
Najaa
|
Kr slabo mi je, ko ima ena od teh osebnosti hčerko Tijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:45:27
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kr slabo mi je, ko ima ena od teh osebnosti hčerko Tijo. To pa verjamem S četrtkom pa ne bo nič. Ima ravno takrat pregled Sporočite, ko bo spet kaj v načrtu prosim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:46:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kr slabo mi je, ko ima ena od teh osebnosti hčerko Tijo. pa Lijo pa ne vem koliko imen še. To je oseba 5 in 1
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:48:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kr slabo mi je, ko ima ena od teh osebnosti hčerko Tijo. pa Lijo pa ne vem koliko imen še. To je oseba 5 in 1 Ma dej, sej nimam besed.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:49:01
|
|
|
|
Najaa
|
Nina, bomo javle. Kdaj pa boš ti v Lj drug teden?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:49:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma dej, sej nimam besed. jaz tud ne... no, vsaj ena je brisana...4 so še vedno ostale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:51:04
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, bomo javle. Kdaj pa boš ti v Lj drug teden? Še ni 100%, a bo ali torek ali sreda. Kava?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:52:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma dej, sej nimam besed. jaz tud ne... no, vsaj ena je brisana...4 so še vedno ostale Ja, če bo upala še kaj pod temi niki napisat, ker mislim, da bo takoj opažena Si bo pa na žalost verjetno odprla kak nov nik in si ustvarila novo "družino".
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:52:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, bomo javle. Kdaj pa boš ti v Lj drug teden? Še ni 100%, a bo ali torek ali sreda. Kava? Lahko ja. Sam v sredo ne bo šlo, ker ima pa Nika pregled in cepljenje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:54:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma dej, sej nimam besed. jaz tud ne... no, vsaj ena je brisana...4 so še vedno ostale No, vsaj nekaj bodo naredili, vsaka jim čast. tasa, tole je res poseganje v otrokovo zasebnost ali kako je že ena tam napisala... To ni kr neki, da kažeš tujo sliko za svojega otroka. Grozno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:57:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, bomo javle. Kdaj pa boš ti v Lj drug teden? Še ni 100%, a bo ali torek ali sreda. Kava? Lahko ja. Sam v sredo ne bo šlo, ker ima pa Nika pregled in cepljenje. Bom navijala za torek Si odstranla vse slike?
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 22.1.2010 22:58:08 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 22:59:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Naja zdaj me je kontaktirala uporabnica katera je našla v njenem albumu kar nekaj fotografij svojega sinčka...kao Ožbej Pa saj ne morem verjet kaj nekaterim po glavi hodi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 23:00:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, bomo javle. Kdaj pa boš ti v Lj drug teden? Še ni 100%, a bo ali torek ali sreda. Kava? Lahko ja. Sam v sredo ne bo šlo, ker ima pa Nika pregled in cepljenje. Bom navijala za torek Si odstranla vse slike? Sem ja. Še avatar sem zdaj spremenila. Pa sej tu na rr itak nisem mela veliko slik, sam 4 v albumu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 23:01:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naja zdaj me je kontaktirala uporabnica katera je našla v njenem albumu kar nekaj fotografij svojega sinčka...kao Ožbej Pa saj ne morem verjet kaj nekaterim po glavi hodi. Dej mi povej, v katerem albumu? Meni nič ne odpre, kot da je vse zbrisano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 23:01:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naja zdaj me je kontaktirala uporabnica katera je našla v njenem albumu kar nekaj fotografij svojega sinčka...kao Ožbej Pa saj ne morem verjet kaj nekaterim po glavi hodi. Verjetno so bile vse slike tako ukradene ali pa sposojene iz katalogov.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 23:03:52
|
|
|
|
Najaa
|
Nina pardon, zamešala sem. V TOREK, 26. ima Nika pregled. Oprosti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 23:04:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Verjetno so bile vse slike tako ukradene ali pa sposojene iz katalogov. več ali manj ukradene ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 23:07:41
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina pardon, zamešala sem. V TOREK, 26. ima Nika pregled. Oprosti. No, bom pa navijala za sredo Samo, da sem še pravi čas prebrala, da nisem šla že spat Punce, lahko noč! Tasa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 23:08:28
|
|
|
|
tasa_m
|
LAHKO NOČ, se tipkamo kaj jutri?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?