|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
22.1.2010 8:54:44   
Nina00
Dobro jutro!¨

Danes smo se malo naspali user posted image  Se je Brin samo 4x zbudil ponoči user posted image

Tasa, a so uredili?

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 22.1.2010 8:57:04 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
22.1.2010 8:54:53   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Nina, a ste zdaj samo še vi brez zobkov? user posted image Sicer pa pravijo, da kasneje ko jih dobijo, boljše je.

Pri nas pa vse po starem, z mislimi sem čedalje več v službi user posted image in se psihično pripravljam na vrtec.
Ja, mi smo še brez zobkov. Če bo po mamici, jih bo dobil čez mesec dni user posted image

Ja, služba se tudi meni vedno večkrat prikrade v misli user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
22.1.2010 9:34:50   
tasa_m
Dobro jutro.

Noč je bla katastrofa-očitno gliste delajo svoje. Tak je z ritko migala ponoči in jokala, da joj. Imela je še vročino 39,2 in sem ji ob 2h dala svečko..tak da smo pol 2 uri v kosu spali.
Zdaj vročine nima- hvala bogu, tudi pikic ne. Tak da nimam pojma kaj bi to bilo. user posted image

Glede tistega pa še nisem dobila nobenega odgovora user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
22.1.2010 11:01:00   
KOKICA32
Boga LIJA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da vročine ne dobi več nazaj. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
22.1.2010 11:02:45   
Kokica kako ste kaj...fullll dobr frizurco imašuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
22.1.2010 11:04:18   
No pa še jaz na hitro mi se plazimo od 20.01 pa vsedemo se iz ležečega položaja zobka pa nimamo naj je mala frača mal pohecala ampak ok sej tudi ta bo prišel...ko bo šla v šolo jih bo že imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
22.1.2010 11:19:02   
MalaČebelica
dober dan.

tudi mi še živimo, ne nas brisat user posted image user posted image user posted image

drugače pa vse po starem. mamo dva zobka. pa vidim da tudi vas služba skrbi isto kot mene pa tak..

tasa - verjetno je Lijo to ponoči srbelo, ko je z ritko migala user posted image boga user posted image user posted image user posted image user posted image za njo

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
22.1.2010 11:21:06   
MalaČebelica
kokica ti maš pa ubitačni avatar. me kar oke bolijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
22.1.2010 11:27:39   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: cita

No pa še jaz na hitro mi se plazimo od 20.01 pa vsedemo se iz ležečega položaja zobka pa nimamo naj je mala frača mal pohecala ampak ok sej tudi ta bo prišel...ko bo šla v šolo jih bo že imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Lia

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
22.1.2010 11:37:15   
KOKICA32

Kokica kako ste kaj...fullll dobr frizurco imašuser posted image user posted image user posted image

Oj, Cita!user posted image Sem okej....Valentin tudi..sedaj malo spi, jaz pa sem zlikala, kar sem imela. user posted image

Kako pa kaj pri vas? Zakaj te včeraj ni bilo?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
22.1.2010 11:37:30   
KOKICA32
MČ- helllo!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
22.1.2010 11:59:17   
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oj, Cita!user posted image Sem okej....Valentin tudi..sedaj malo spi, jaz pa sem zlikala, kar sem imela. user posted image

Kako pa kaj pri vas? Zakaj te včeraj ni bilo?

Oj,

pr nas nič kaj novega..Lia se je začela plazit sedaj pa imamo žur domauser posted image user posted image user posted image ...sem se šla v službo zmenit kako in kdaj naj bi začela delat in sem bila kr pozna upam da se še zmenimo in če bom uspela pridem...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
22.1.2010 15:25:04   
Nina00

Potem pa nismo edini user posted image

user posted image user posted image user posted image  za plazenje!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
22.1.2010 15:43:07   
novo
Kakšna tišina!
Da malo napolnim stran. dokler deca spijo! user posted image
Bravo za plazenje, cita, vsem user posted image user posted image user posted image user posted image za lepše spanje in bubane!
no, Ko ste vse pri službi sem ugotovila, da bom tudi js morala počasi na razgovor, da vidim kako in kaj!
alarm!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
22.1.2010 18:05:12   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

o, kje si feliša? user posted image Fb mi blokira in ne morem gor, msn-ja pa nimam tuki inštaliranega. user posted image Ste z yanio na "delovnem mestu"? user posted image

ooooooooo, draga user posted image ne, z yanio sva na dopustu user posted image , čakava, da se vrneš, da bo trio adijo popoln user posted image vidim, da za četrtek velja, če le ne bom preveč skrokana od sredinega praznovanja user posted image

Kaj, a od soka? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
22.1.2010 18:08:38   
Najaa
Tisto včeraj s taso mi je dalo ful mislit. Že tako me bere en kup poznanih ljudi in kot je ena nekje enkrat napisala, tukaj pišemo take stvari, ki jih npr. še najbližjim ne povemo. Ok zdej več ne pišemo, ker smo ugotovile, da so špijuni među nama user posted image ampak a si predstavljate, da nekdo ki nas redno bere, en tujec oz. bolj verjetno tujka user posted image , ve vse o nas? O otrocih, možu, taščah... Kar skeri, a? Pa da recimo poveš kdaj in kam greš na dopust. Pa take. Me kr ena sveta jeza popade, ko pomislim, kaki bolani ljudje so okoli nas. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
22.1.2010 18:10:24   
Najaa
Aha, pozabla povedat, da je Nika danes dobla svoje prve čevlje. user posted image Ploskam zato, ker sem obrnila pol Lj in celo Celje, da sem jih našla. Pravo št. in take lepe lepe. user posted image Kar ne morem verjet, kak težko je dobit št. 19, 20. Nika ima ravno malo nad 19 tak da ene modele ima 19, ene pa 20. No tega ima 20. Bele supergice za mojo malo đekico. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
22.1.2010 18:34:43   
tasa_m

Aha, pozabla povedat, da je Nika danes dobla svoje prve čevlje. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.1.2010 18:35:03   
tasa_m

user posted image user posted image   user posted image user posted image bravo!!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.1.2010 18:35:35   
tasa_m
Še vedno niso nič zrihtali....

Nobenega glasu od moderatorjev RR user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.1.2010 18:38:30   
Nina00

Aha, pozabla povedat, da je Nika danes dobla svoje prve čevlje. user posted image Ploskam zato, ker sem obrnila pol Lj in celo Celje, da sem jih našla. Pravo št. in take lepe lepe. user posted image Kar ne morem verjet, kak težko je dobit št. 19, 20. Nika ima ravno malo nad 19 tak da ene modele ima 19, ene pa 20. No tega ima 20. Bele supergice za mojo malo đekico. user posted image
user posted image user posted image  Frajla

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.1.2010 18:39:32   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa je ta tatica  še na RR?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.1.2010 18:44:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Nimam pojma. NAzadnje je bila videna 18.1 se pravi 4 dni nazaj. Sem pa ugotovila še en njen nick

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.1.2010 19:19:33   
PERSIDA
Tasa - sem se spomnila nekaj.Enkrat sem na enem drugem forumu nekaj brala in je ena ženska kopirala dvojčici od pač nekod in so ji pol ženske na klepetu gor prišle.Ji prileple link od kod je kopirala.Res vse več ljudi je čudnih.Enostavno ne razumem takih ljudi.Tudi ,če človek ne more imet otrok ali res s težka pride do njih ne vem kako lahko nekomu pade na pamet da kopira nekoga drugega.Saj ,pa je človek lahko anonimen in vse drugo ,pa lahko prav tako klepečeš.Res upam,da ta ženska ne bo nikoli skusila kaj pomeni imeti otroka.Nisem škodoželjna samo taki ljudje si ,pa res ne zaslužijo imet otroka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
22.1.2010 19:19:49   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Nimam pojma. NAzadnje je bila videna 18.1 se pravi 4 dni nazaj. Sem pa ugotovila še en njen nick

take babe so za rešetke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?