Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 8:54:44
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro!¨ Danes smo se malo naspali Se je Brin samo 4x zbudil ponoči Tasa, a so uredili?
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 22.1.2010 8:57:04 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 8:54:53
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Nina, a ste zdaj samo še vi brez zobkov? Sicer pa pravijo, da kasneje ko jih dobijo, boljše je. Pri nas pa vse po starem, z mislimi sem čedalje več v službi in se psihično pripravljam na vrtec. Ja, mi smo še brez zobkov. Če bo po mamici, jih bo dobil čez mesec dni Ja, služba se tudi meni vedno večkrat prikrade v misli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 9:34:50
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Noč je bla katastrofa-očitno gliste delajo svoje. Tak je z ritko migala ponoči in jokala, da joj. Imela je še vročino 39,2 in sem ji ob 2h dala svečko..tak da smo pol 2 uri v kosu spali. Zdaj vročine nima- hvala bogu, tudi pikic ne. Tak da nimam pojma kaj bi to bilo. Glede tistega pa še nisem dobila nobenega odgovora
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 11:01:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
Boga LIJA! Držim pesti, da vročine ne dobi več nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 11:02:45
|
|
|
|
|
Kokica kako ste kaj...fullll dobr frizurco imaš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 11:04:18
|
|
|
|
|
No pa še jaz na hitro mi se plazimo od 20.01 pa vsedemo se iz ležečega položaja zobka pa nimamo naj je mala frača mal pohecala ampak ok sej tudi ta bo prišel...ko bo šla v šolo jih bo že imela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 11:19:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober dan. tudi mi še živimo, ne nas brisat drugače pa vse po starem. mamo dva zobka. pa vidim da tudi vas služba skrbi isto kot mene pa tak.. tasa - verjetno je Lijo to ponoči srbelo, ko je z ritko migala boga za njo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 11:21:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kokica ti maš pa ubitačni avatar. me kar oke bolijo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 11:27:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa še jaz na hitro mi se plazimo od 20.01 pa vsedemo se iz ležečega položaja zobka pa nimamo naj je mala frača mal pohecala ampak ok sej tudi ta bo prišel...ko bo šla v šolo jih bo že imela Lia
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 11:37:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Kokica kako ste kaj...fullll dobr frizurco imaš Oj, Cita! Sem okej....Valentin tudi..sedaj malo spi, jaz pa sem zlikala, kar sem imela. Kako pa kaj pri vas? Zakaj te včeraj ni bilo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 11:37:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ- helllo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 11:59:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: cita Kokica kako ste kaj...fullll dobr frizurco imaš Oj, Cita! Sem okej....Valentin tudi..sedaj malo spi, jaz pa sem zlikala, kar sem imela. Kako pa kaj pri vas? Zakaj te včeraj ni bilo? Oj, pr nas nič kaj novega..Lia se je začela plazit sedaj pa imamo žur doma ...sem se šla v službo zmenit kako in kdaj naj bi začela delat in sem bila kr pozna upam da se še zmenimo in če bom uspela pridem...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 15:25:04
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa še jaz na hitro mi se plazimo od 20.01 pa vsedemo se iz ležečega položaja zobka pa nimamo naj je mala frača mal pohecala ampak ok sej tudi ta bo prišel...ko bo šla v šolo jih bo že imela Potem pa nismo edini za plazenje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 15:43:07
|
|
|
|
novo
|
Kakšna tišina! Da malo napolnim stran. dokler deca spijo! Bravo za plazenje, cita, vsem za lepše spanje in bubane! no, Ko ste vse pri službi sem ugotovila, da bom tudi js morala počasi na razgovor, da vidim kako in kaj! alarm!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 18:05:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o, kje si feliša? Fb mi blokira in ne morem gor, msn-ja pa nimam tuki inštaliranega. Ste z yanio na "delovnem mestu"? ooooooooo, draga ne, z yanio sva na dopustu , čakava, da se vrneš, da bo trio adijo popoln vidim, da za četrtek velja, če le ne bom preveč skrokana od sredinega praznovanja Kaj, a od soka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 18:08:38
|
|
|
|
Najaa
|
Tisto včeraj s taso mi je dalo ful mislit. Že tako me bere en kup poznanih ljudi in kot je ena nekje enkrat napisala, tukaj pišemo take stvari, ki jih npr. še najbližjim ne povemo. Ok zdej več ne pišemo, ker smo ugotovile, da so špijuni među nama ampak a si predstavljate, da nekdo ki nas redno bere, en tujec oz. bolj verjetno tujka , ve vse o nas? O otrocih, možu, taščah... Kar skeri, a? Pa da recimo poveš kdaj in kam greš na dopust. Pa take. Me kr ena sveta jeza popade, ko pomislim, kaki bolani ljudje so okoli nas.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 18:10:24
|
|
|
|
Najaa
|
Aha, pozabla povedat, da je Nika danes dobla svoje prve čevlje. Ploskam zato, ker sem obrnila pol Lj in celo Celje, da sem jih našla. Pravo št. in take lepe lepe. Kar ne morem verjet, kak težko je dobit št. 19, 20. Nika ima ravno malo nad 19 tak da ene modele ima 19, ene pa 20. No tega ima 20. Bele supergice za mojo malo đekico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 18:34:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha, pozabla povedat, da je Nika danes dobla svoje prve čevlje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 18:35:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa še jaz na hitro mi se plazimo od 20.01 pa vsedemo se iz ležečega položaja zobka pa nimamo naj je mala frača mal pohecala ampak ok sej tudi ta bo prišel...ko bo šla v šolo jih bo že imela bravo!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 18:35:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Še vedno niso nič zrihtali.... Nobenega glasu od moderatorjev RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 18:38:30
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha, pozabla povedat, da je Nika danes dobla svoje prve čevlje. Ploskam zato, ker sem obrnila pol Lj in celo Celje, da sem jih našla. Pravo št. in take lepe lepe. Kar ne morem verjet, kak težko je dobit št. 19, 20. Nika ima ravno malo nad 19 tak da ene modele ima 19, ene pa 20. No tega ima 20. Bele supergice za mojo malo đekico. Frajla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 18:39:32
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Še vedno niso nič zrihtali.... Nobenega glasu od moderatorjev RR Pa je ta tatica še na RR?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 18:44:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Še vedno niso nič zrihtali.... Nobenega glasu od moderatorjev RR Pa je ta tatica še na RR? Nimam pojma. NAzadnje je bila videna 18.1 se pravi 4 dni nazaj. Sem pa ugotovila še en njen nick
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 19:19:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tasa - sem se spomnila nekaj.Enkrat sem na enem drugem forumu nekaj brala in je ena ženska kopirala dvojčici od pač nekod in so ji pol ženske na klepetu gor prišle.Ji prileple link od kod je kopirala.Res vse več ljudi je čudnih.Enostavno ne razumem takih ljudi.Tudi ,če človek ne more imet otrok ali res s težka pride do njih ne vem kako lahko nekomu pade na pamet da kopira nekoga drugega.Saj ,pa je človek lahko anonimen in vse drugo ,pa lahko prav tako klepečeš.Res upam,da ta ženska ne bo nikoli skusila kaj pomeni imeti otroka.Nisem škodoželjna samo taki ljudje si ,pa res ne zaslužijo imet otroka.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 22.1.2010 19:19:49
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Še vedno niso nič zrihtali.... Nobenega glasu od moderatorjev RR Pa je ta tatica še na RR? Nimam pojma. NAzadnje je bila videna 18.1 se pravi 4 dni nazaj. Sem pa ugotovila še en njen nick take babe so za rešetke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?