|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
21.1.2010 14:19:09   
Arwenko
Jap, jaz sem v Arclinu (proti Vojniku), tak da kavo, sem za, absolutno. user posted image

Aja, mislim da je kolegica kr s klasičnimi stenskimi risala, v Baumax-u dobiš takšne majhne lončke, že zmešane stenskih barv, tiste si nakupiš in rešeno.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 201
21.1.2010 14:28:33   
lidik
no super, evo smo že tri tukaj blizu, zdaj samo še določimo dan in uro in gremo na čvek user posted image user posted image user posted image ....bostina jaz tudi poznam eno ki riše na steno ja - je prišla k mojemu v gorco risat in je tudi z navadnimi stenskimi barvami risala - imela je tudi takšne male lončke - samo kje jih je pa kupila pa ne vem user posted image lahko pa seveda vprašam

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 202
21.1.2010 14:37:32   
Arwenko
Jaz lahko načeloma med tednom po 19h skoraj vedno...kaj se termina tiče, kraja mi pa je čisto vseeno. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 203
21.1.2010 14:40:23   
lidik
ja jaz pa do srede še moram biti pridna - se moram še učit, ker imam izpit, potem pa tudi lahko - in sicer od 17h naprej

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 204
21.1.2010 15:20:03   
korinca
čao pupe. Donca, ste se pa razpričale med tem, ko me ni blo gor.
V glavnem pri nas se je zgodil mali čudežek. Pred dvema dnevoma je uz pokazal pravo žalost pri mojih foliklih, danes pa so čudežno zrasli :), tko, da mam spet nekaj upanja v tale naš februaruser posted image

Pupe, ki ste pa z gorice oz okolice, pa probajte kafetka kak vikend načrtvat, ker imamo mi na tistem koncu vikend in kar veliko koncev tednov preživimo tam.

Pozdravčke vsem

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 205
21.1.2010 15:35:11   
mladika
Evo punce še ena iz Celja se vam pridružuje...sem vedla BOSTINA da se bo use poštimalo kar se pa navijačic tiče boš se pa tam roza obarvala tko kt je ena že reklauser posted image .ARCHIE čestitkeeeeeeeeeeeee in čimlepših user posted image ti želim!!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 206
21.1.2010 17:19:47   
lidik
o mladika ti tudi iz celja... super, to nas bo se pa že kr veliko zbralo na kavici....
no sej si mislila da se nam za to pridružuješ al kako? user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 207
21.1.2010 17:51:37   
mladika
seveda lidik se to misnla,če me uzamete sabo...user posted image jst sm drgače rojena ljubljančanka sam sem se pred 4 meseci priženila v Celje,tko da zdj smo tuki...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 208
21.1.2010 19:17:32   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: korinca

V glavnem pri nas se je zgodil mali čudežek. Pred dvema dnevoma je uz pokazal pravo žalost pri mojih foliklih, danes pa so čudežno zrasli :), tko, da mam spet nekaj upanja v tale naš februaruser posted image

to je pa lepa novička, bravo in super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 209
21.1.2010 19:21:51   
malajka84
korinca super....sej sm js vedl ad bo šlo na bolš:)
lepo slišat lepe novice, pa vzpodbudne:)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 210
22.1.2010 7:32:11   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

seveda lidik se to misnla,če me uzamete sabo...user posted image jst sm drgače rojena ljubljančanka sam sem se pred 4 meseci priženila v Celje,tko da zdj smo tuki...

hej pa vesele bomo, če se nam boš pridružila, a ne punce? tako da proti koncu drugega tedna, če boste imele čas, bi se pa res lahko zmenile nekje.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 211
22.1.2010 7:33:10   
lidik
IZVIRNO SPOROČILO: korinca

Pupe, ki ste pa z gorice oz okolice, pa probajte kafetka kak vikend načrtvat, ker imamo mi na tistem koncu vikend in kar veliko koncev tednov preživimo tam.

Pozdravčke vsem

in mi zelo držimo pesti, da se bo upanje obrnilo na pozitivno in se bo februar super lepo končal zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 212
22.1.2010 10:21:56   
Arwenko
Evo, jaz se javljam od ginek. Naslednji ciklus štartam s Klomifenom, če ta ciklus kaj ne pridelamo sevedauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 213
22.1.2010 10:22:59   
archie
Arwenko, drugace je z vajinimi izvide vse ok?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 214
22.1.2010 10:27:35   
Arwenko
Ja, je vse ok ja...saj to sem vedla že, spermiogram je za malenkost slabši, ampak vse še v mejah ko načeloma nebi smela imet težav kot jih imava, moji jajcevodi pa so prehodni.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 215
22.1.2010 10:31:37   
archie
super! Saj bo. user posted image . drzim pesti za vse!user posted image
Jaz do sedaj nikoli nisem gledala, kdaj imam O. decembra sem si pa preracunala moje cikle (od poletja naprej), si jih vnesla v menstruacija.si in spremljala dneve okoli O (ko mi je programcek povedal, kdaj naj bi bila O). In res sem opazila tisti sluz, o kateri je toliko govora. sva pa res user posted image na dva dni. in je uspelo.

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 216
22.1.2010 10:38:33   
malajka84
HEj punce..vam morm povedat d je dans en lep dan...no če skoz okno pogledam ne...ampak tko..:)
Meje klicala ravnateljica iz našega vrtca, d aje slišala, da sem na pedagoški smeri, pa če bi mogoč u vrtcu delala..prek študenta..neki časa....:)

Ha ha in kaj mislte d sm rekla:) JAAAAAAAAAA:)

Tk da v ponedeljek že začnem ...u skupinici od 3-4 leta:) Komi čakam male škratke:) haha

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 217
22.1.2010 10:41:43   
Arwenko
Ooo...super Bostina user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
22.1.2010 11:44:00   
lidik
o Bostina bravo !!!!!!! vidiš vse ti gre po planu ta mesec....ti povem, da se boš morala obarvati roza med navijačicami, če si seveda ne premisliš in se ne daš nazaj na seznam user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 219
22.1.2010 11:44:31   
korinca
tko je punce, res ni za prehitro puške v koruzo vreč. Čudežki se zares dogajajo...

Za te bostina pa juhuuuuuuuuuuuu.... največkrat se stvari zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ :)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 220
22.1.2010 11:45:56   
korinca
...kter vrtec pa je to , če smem vprašat?

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 221
22.1.2010 12:04:43   
malajka84
Ja po vseh problemih zdej je tole res sončni žarek. Sej ne vem kolk dolgo sploh rabijo..pač ena je v bolniški pa rabjo nekoga...tk da...tud če en tedn je bolš k nč.:) Ma verjetn bo tko dalje..tk da komi čakam, sem že delala tam ampak ravn takrt k je blo polno virusov pa vsega pa sm vse pobrala, pa sm bla več doma k tam....

Glede vrtca, je pa to pač ta pri nas..v Hrastniku.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.1.2010 12:20:13   
lidik
ma sigurno je več kot za en teden.... super bostina....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 223
22.1.2010 13:05:10   
malajka84
ja sigurno je za več, sam tak povem pač...če je malo je bolš k nič

PA drugač ekako ste, vas je kaj zamedlo? Pr nam je kar zapadlo ene 10cm novega čez noč..

No mela sem pa sestrično lih na obisku z dveletnim sinekom:) Kok je to lupn poba. In mi sestrična tk prvleče 4 velke vreče pa reče, eevo jst nimam to kam dat, ti boš pa slej k prej nucala.
Pa pogledam pa not same baby cote pa slinčki pa,...:)

Pol pa seved ase jst delam k d je še cajt, d se mi nikamor ne mudi, pa me je zabila nazaj dej dej..k se ti že par mescu na obrazi vid d hočeš...:) tk d...hja me pozna predobr:)No pa sej enkrt  bojo pa res prou pršle cotke...slej k prej.

Evo še mal za lušte...pa dobr tek;)

user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 224
22.1.2010 13:15:59   
Arwenko
Bostina, a se tebi ne zdi skrajni čas, da se počasi nazaj prestaviš iz navijačic user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?