Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 21.1.2010 14:19:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Jap, jaz sem v Arclinu (proti Vojniku), tak da kavo, sem za, absolutno. Aja, mislim da je kolegica kr s klasičnimi stenskimi risala, v Baumax-u dobiš takšne majhne lončke, že zmešane stenskih barv, tiste si nakupiš in rešeno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 21.1.2010 14:28:33
|
|
|
|
lidik
|
no super, evo smo že tri tukaj blizu, zdaj samo še določimo dan in uro in gremo na čvek ....bostina jaz tudi poznam eno ki riše na steno ja - je prišla k mojemu v gorco risat in je tudi z navadnimi stenskimi barvami risala - imela je tudi takšne male lončke - samo kje jih je pa kupila pa ne vem lahko pa seveda vprašam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 21.1.2010 14:37:32
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz lahko načeloma med tednom po 19h skoraj vedno...kaj se termina tiče, kraja mi pa je čisto vseeno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 21.1.2010 14:40:23
|
|
|
|
lidik
|
ja jaz pa do srede še moram biti pridna - se moram še učit, ker imam izpit, potem pa tudi lahko - in sicer od 17h naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 21.1.2010 15:20:03
|
|
|
|
korinca
|
čao pupe. Donca, ste se pa razpričale med tem, ko me ni blo gor. V glavnem pri nas se je zgodil mali čudežek. Pred dvema dnevoma je uz pokazal pravo žalost pri mojih foliklih, danes pa so čudežno zrasli :), tko, da mam spet nekaj upanja v tale naš februar Pupe, ki ste pa z gorice oz okolice, pa probajte kafetka kak vikend načrtvat, ker imamo mi na tistem koncu vikend in kar veliko koncev tednov preživimo tam. Pozdravčke vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 21.1.2010 15:35:11
|
|
|
|
mladika
|
Evo punce še ena iz Celja se vam pridružuje...sem vedla BOSTINA da se bo use poštimalo kar se pa navijačic tiče boš se pa tam roza obarvala tko kt je ena že rekla .ARCHIE čestitkeeeeeeeeeeeee in čimlepših ti želim!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 21.1.2010 17:19:47
|
|
|
|
lidik
|
o mladika ti tudi iz celja... super, to nas bo se pa že kr veliko zbralo na kavici.... no sej si mislila da se nam za to pridružuješ al kako?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 21.1.2010 17:51:37
|
|
|
|
mladika
|
seveda lidik se to misnla,če me uzamete sabo... jst sm drgače rojena ljubljančanka sam sem se pred 4 meseci priženila v Celje,tko da zdj smo tuki...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 21.1.2010 19:17:32
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: korinca čao pupe. Donca, ste se pa razpričale med tem, ko me ni blo gor. V glavnem pri nas se je zgodil mali čudežek. Pred dvema dnevoma je uz pokazal pravo žalost pri mojih foliklih, danes pa so čudežno zrasli :), tko, da mam spet nekaj upanja v tale naš februar to je pa lepa novička, bravo in super
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 21.1.2010 19:21:51
|
|
|
|
malajka84
|
korinca super....sej sm js vedl ad bo šlo na bolš:) lepo slišat lepe novice, pa vzpodbudne:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 7:32:11
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika seveda lidik se to misnla,če me uzamete sabo... jst sm drgače rojena ljubljančanka sam sem se pred 4 meseci priženila v Celje,tko da zdj smo tuki... hej pa vesele bomo, če se nam boš pridružila, a ne punce? tako da proti koncu drugega tedna, če boste imele čas, bi se pa res lahko zmenile nekje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 7:33:10
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: korinca čao pupe. Donca, ste se pa razpričale med tem, ko me ni blo gor. V glavnem pri nas se je zgodil mali čudežek. Pred dvema dnevoma je uz pokazal pravo žalost pri mojih foliklih, danes pa so čudežno zrasli :), tko, da mam spet nekaj upanja v tale naš februar Pupe, ki ste pa z gorice oz okolice, pa probajte kafetka kak vikend načrtvat, ker imamo mi na tistem koncu vikend in kar veliko koncev tednov preživimo tam. Pozdravčke vsem in mi zelo držimo pesti, da se bo upanje obrnilo na pozitivno in se bo februar super lepo končal zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 10:21:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, jaz se javljam od ginek. Naslednji ciklus štartam s Klomifenom, če ta ciklus kaj ne pridelamo seveda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 10:22:59
|
|
|
|
archie
|
Arwenko, drugace je z vajinimi izvide vse ok?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 10:27:35
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, je vse ok ja...saj to sem vedla že, spermiogram je za malenkost slabši, ampak vse še v mejah ko načeloma nebi smela imet težav kot jih imava, moji jajcevodi pa so prehodni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 10:31:37
|
|
|
|
archie
|
super! Saj bo. . drzim pesti za vse! Jaz do sedaj nikoli nisem gledala, kdaj imam O. decembra sem si pa preracunala moje cikle (od poletja naprej), si jih vnesla v menstruacija.si in spremljala dneve okoli O (ko mi je programcek povedal, kdaj naj bi bila O). In res sem opazila tisti sluz, o kateri je toliko govora. sva pa res na dva dni. in je uspelo. vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 10:38:33
|
|
|
|
malajka84
|
HEj punce..vam morm povedat d je dans en lep dan...no če skoz okno pogledam ne...ampak tko..:) Meje klicala ravnateljica iz našega vrtca, d aje slišala, da sem na pedagoški smeri, pa če bi mogoč u vrtcu delala..prek študenta..neki časa....:) Ha ha in kaj mislte d sm rekla:) JAAAAAAAAAA:) Tk da v ponedeljek že začnem ...u skupinici od 3-4 leta:) Komi čakam male škratke:) haha
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 10:41:43
|
|
|
|
Arwenko
|
Ooo...super Bostina
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 11:44:00
|
|
|
|
lidik
|
o Bostina bravo !!!!!!! vidiš vse ti gre po planu ta mesec....ti povem, da se boš morala obarvati roza med navijačicami, če si seveda ne premisliš in se ne daš nazaj na seznam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 11:44:31
|
|
|
|
korinca
|
tko je punce, res ni za prehitro puške v koruzo vreč. Čudežki se zares dogajajo... Za te bostina pa juhuuuuuuuuuuuu.... največkrat se stvari zgodijo, ko jih najmanj pričakuješ :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 11:45:56
|
|
|
|
korinca
|
...kter vrtec pa je to , če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 12:04:43
|
|
|
|
malajka84
|
Ja po vseh problemih zdej je tole res sončni žarek. Sej ne vem kolk dolgo sploh rabijo..pač ena je v bolniški pa rabjo nekoga...tk da...tud če en tedn je bolš k nč.:) Ma verjetn bo tko dalje..tk da komi čakam, sem že delala tam ampak ravn takrt k je blo polno virusov pa vsega pa sm vse pobrala, pa sm bla več doma k tam.... Glede vrtca, je pa to pač ta pri nas..v Hrastniku.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 12:20:13
|
|
|
|
lidik
|
ma sigurno je več kot za en teden.... super bostina....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 13:05:10
|
|
|
|
malajka84
|
ja sigurno je za več, sam tak povem pač...če je malo je bolš k nič PA drugač ekako ste, vas je kaj zamedlo? Pr nam je kar zapadlo ene 10cm novega čez noč.. No mela sem pa sestrično lih na obisku z dveletnim sinekom:) Kok je to lupn poba. In mi sestrična tk prvleče 4 velke vreče pa reče, eevo jst nimam to kam dat, ti boš pa slej k prej nucala. Pa pogledam pa not same baby cote pa slinčki pa,...:) Pol pa seved ase jst delam k d je še cajt, d se mi nikamor ne mudi, pa me je zabila nazaj dej dej..k se ti že par mescu na obrazi vid d hočeš...:) tk d...hja me pozna predobr:)No pa sej enkrt bojo pa res prou pršle cotke...slej k prej. Evo še mal za lušte...pa dobr tek;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 22.1.2010 13:15:59
|
|
|
|
Arwenko
|
Bostina, a se tebi ne zdi skrajni čas, da se počasi nazaj prestaviš iz navijačic
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?