|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
22.1.2010 9:49:47   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!

Nisem mogla prej prit na RR-sem se lišpalauser posted image user posted image user posted image user posted image

majana veš kaj mi je zanč reku en kolega-da občuduje nas ženske, da lahko furamo materinstvo in službo in dom...In da še dobro, da nam materinstvo toliko neergije vzame, ker če bi jo imele še v službi, bi vsi moški bili na zavodu za zaposlovanje.

Ga predlagam za nobelovo nagrao! Vsaj en ki vidi, kaj vse zmoremo!

podpis!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 726
22.1.2010 9:55:50   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

tubby, ne kompliciraj, nazadnje ko smo se videle, ko smo šle na kuhančka, si bila meni super oblečena user posted image

kaj misliš da bomo ostale v večernih toaletah? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bolša nimam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 727
22.1.2010 9:57:25   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro...

Spali slabo user posted image user posted image user posted image , malo se je en zbujal , pa drugi... mami pa letala od ene posteljce do druge, ene 3x na wc, pa medvedka sva iskala sredi noči user posted image user posted image user posted image ... ni da ni... Komaj čakam, da pride moj danes in mu porinem otroke v naročje. Se pozna, ko je doma, tudi če pride po 5 uri iz službe...

Lasje umiti  - not, obleka pripravljena - not (po moje mi itak ni nič druga prav razen kavbojk in žametk)... Dolgi dan je še danes...

Tubby prijateljca... kdaj bi ti potem danes šla?

K.tja... DRŽIMO PESTI!!!!!

Petra
povej kdaj lahko greva???

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 728
22.1.2010 9:57:55   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

tubby...mogoce nisi videla zs????

pa ga res nisem, grem pogledat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 729
22.1.2010 9:57:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

tubby, ne kompliciraj, nazadnje ko smo se videle, ko smo šle na kuhančka, si bila meni super oblečena user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bolša nimam user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image pol pa ni več dileme

jaz sem pa nogavice dobila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 730
22.1.2010 10:00:10   
tubby
a veš kaj se mi je zgodilo user posted image
moja mami mi je edine škornje s peto k sm jih mela dala v HUMANO!!!!
pa to ni resuser posted image user posted image user posted image
k novi so bli, sam tako za kdaj pa kdaj sm jih mela...
a misl da ma dnar za nove al kaj!!! user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 731
22.1.2010 10:00:36   
maja1488
A je kaka luna danes? Z je spala 20 minut in se že dere. Da ne govorim kakšna noč je bla. Spet bo šlo korektorja na faco....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 732
22.1.2010 10:01:06   
šivilja
Evo jaz sem se že zribala in lase oprala, kaj več pa mislim da ne bo.

Trenutno pa čakam srečni trenutek, ko se bo damica odločila zaspati, ponoči sva se pa itak ziljonkrat dojili, poleg tega, da se je ene parkrat pa še z dudo pomirila. Ko zaspi grem pa jest - danes nisem še nič, moram pazit, da ne bi slučajno kaj shujšala.

K.tja če nisem prepozna - držimo ti pesti!!!!!!!!! H. jaz in celo stanovanje prašnih mačk!!!!!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 733
22.1.2010 10:01:42   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
A zdej si boste grupno še lase opraleuser posted image Dobr no. Bom pa samo jaz tagrda mamicauser posted image

sej tebi lasje sploh do izraza ne bodo pršli, ker bomo vse slepe od uhanov.

da jih ne bom res dala naseuser posted image

majana veš kaj mi je zanč reku en kolega-da občuduje nas ženske, da lahko furamo materinstvo in službo in dom...In da še dobro, da nam materinstvo toliko neergije vzame, ker če bi jo imele še v službi, bi vsi moški bili na zavodu za zaposlovanje.

a te je hotu kam spravit po hitrem postopku  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 734
22.1.2010 10:02:05   
šivilja

jaz sem pa nogavice dobila! user posted image user posted image user posted image

O super , jaz pa še ne! Edin če je prišel medtem ko sem bla pod tušem?user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 735
22.1.2010 10:02:07   
majana79

a veš kaj se mi je zgodilo user posted image
moja mami mi je edine škornje s peto k sm jih mela dala v HUMANO!!!!
pa to ni resuser posted image user posted image user posted image
k novi so bli, sam tako za kdaj pa kdaj sm jih mela...
a misl da ma dnar za nove al kaj!!! user posted image

huh?! user posted image

ja kako ji je pa to uspelo? user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 736
22.1.2010 10:03:31   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

O super , jaz pa še ne! Edin če je prišel medtem ko sem bla pod tušem?user posted image

tale pri nas vozi po centru pa pride ponavadi med prvimi k nam k smo oddaljeni user posted image

do 16 sigurno pridejo

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 737
22.1.2010 10:04:09   
FLASK_A
Aja, vse tiste ki skrbite zame in moje otroške žabice- sem jih včeraj v našem Hoferju dobilauser posted image Jupi!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 738
22.1.2010 10:05:08   
ledenka
jutro user posted image

k.tja, navijamoooooooooo user posted image user posted image user posted image

midva greva plavat user posted image

pol pa k frizerki, manikerki in visažistu.... NOT user posted image user posted image user posted image lase sem si včeraj oprala, tko da ni panike user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 739
22.1.2010 10:05:50   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

tale pri nas vozi po centru pa pride ponavadi med prvimi k nam k smo oddaljeni user posted image

do 16 sigurno pridejo

upam, da ne bo danes prinesu, nimam dnarja doma user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 740
22.1.2010 10:06:12   
Dudica1

Aja, vse tiste ki skrbite zame in moje otroške žabice- sem jih včeraj v našem Hoferju dobilauser posted image Jupi!

lepe ane in tud vredu kvalitete so...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 741
22.1.2010 10:07:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
ja, vse tiste ki skrbite zame in moje otroške žabice- sem jih včeraj v našem Hoferju dobilauser posted image Jupi!

lepe ane in tud vredu kvalitete so...

ma čist ok so. Itak jih takoj prerastejo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
22.1.2010 10:07:19   
maja1488
Aja flaška...sm ti pozabla povedat, da jih v našem tudi imajo user posted image no sam da si dobila.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
22.1.2010 10:08:34   
FLASK_A
Jutro!

podpis!

dejansko verjamete da bi to moški izrekel brez upanja na kakšno dobro žensko pohvalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 744
22.1.2010 10:12:39   
Leela

Jutro!

Nisem mogla prej prit na RR-sem se lišpalauser posted image user posted image user posted image user posted image

joj babe kok ve jamrate, mislim ej...user posted image
men se že zdej uni natakarji smilijo user posted image

tubby škoda za škornje user posted image  

ajetam, pri L. se je tudi tako začelo s suho kožo na ličkih in po telesu. Potem je bilo nekaj časa ok, nato pa spet suha koža in AD. Do 2 let se dermatitis kaže kot suha koža na licih, šele kasneje pod koleni itd... Važno je vlaženje kože.

Jaz grem zdaj spat, je ponoči F. zvijal, očitno zaradi brokolija. Če en spi pa drugi ne. potem grem pa krinolino peglat in se navijat. a ve ste se kaj navile?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 745
22.1.2010 10:13:48   
petrazg

Jutro!

podpis!

dejansko verjamete da bi to moški izrekel brez upanja na kakšno dobro žensko pohvalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To sem takoj pomislila... le kam je hotel našo Tanjo spravit user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 746
22.1.2010 10:15:35   
FLASK_A
user posted image Naša Tanja... Upam da ni svojega napadla- lej, vidiš, vsi drugi opazijo, samo ti neuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 747
22.1.2010 10:16:06   
majana79

Jutro!

podpis!

mislm... a da je mogoče gej ni pa nobena pomisla?! kako ste pristranske!

user posted image

btw, to ni bilo mišljeno nesramno al pa kej... live and let live

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 748
22.1.2010 10:16:42   
Dudica1
Jaz sem dobila ze T dvoje hlače trenirke v hoferju ful dobre za 6€ pa tud ne vem kdaj so mel akcijo...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 749
22.1.2010 10:18:43   
petrazg

Jutro!

podpis!

mislm... a da je mogoče gej ni pa nobena pomisla?! kako ste pristranske!

user posted image

btw, to ni bilo mišljeno nesramno al pa kej... live and let live

ali pa to... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?