|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
22.1.2010 10:32:58   
Tanja_
Te so mi všeč: http://www.robeez.co.uk/Robeez-Soft-Soles-Classic-MJ-Happy-Garden-white-Robeez-baby-shoes/product.aspx?ProductID=888&deptid=284&PriceCat=3&Lang=EN-UK&RefID=GOUK_robeez

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.1.2010 10:33:43   
maja1488
kaka gužva...
O lananai...tebe že dolg ni blo...imaš velik za brat user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.1.2010 10:33:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Punce on čaka zdaj drugega otroka...Mislim,da me ni hotel nikamor spravit....

Tanja, ne jih poslušat, k vidš da so smotane. user posted image Jih boš rajši zvečer user posted image

Okej.torbico mam glih prou veliko da tri naenkrat zadanem.user posted image

Ok, pri tebi tut ne bom sedelauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.1.2010 10:34:38   
Tanja_
Če prav razumem je brez poštnine, če naročiš 2 para http://www.robeez.co.uk/en-uk/customerservice/shipping.htm?PriceCat=3&Lang=EN-UK&RefID=GOUK_robeez

majana naslednji mesec bom naročila sigurno, ker sem ji zdej že ene pri littleoneshoes, pa jih še čakam. Pa če mojmu spet rečem za Viso me bo iz hlač stresuuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.1.2010 10:34:47   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Tanja, ne jih poslušat, k vidš da so smotane. user posted image Jih boš rajši zvečer user posted image

hjooo a pri meni si hotela sedet? user posted image sej bom pridna no, obljubim user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.1.2010 10:35:41   
majana79

Če prav razumem je brez poštnine, če naročiš 2 para http://www.robeez.co.uk/en-uk/customerservice/shipping.htm?PriceCat=3&Lang=EN-UK&RefID=GOUK_robeez

majana naslednji mesec bom naročila sigurno, ker sem ji zdej že ene pri littleoneshoes, pa jih še čakam. Pa če mojmu spet rečem za Viso me bo iz hlač stresuuser posted image

Tanja, prou si razumela user posted image super, pol pa naslednji mesec

moja kvota za ta mesec je itak polna user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.1.2010 10:35:54   
maja1488

Sam tam kjer je tisti seznam držav, slovenije ni zraven. Torej morš najbrž plačat. Ma kokr se spomnim ni blo veliko. Če pa več naroči skup, se pa itak razdeli.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.1.2010 10:37:58   
FLASK_A

Tanja ne jih poslušat, k vidš da so smotane. user posted image Jih boš rajši zvečer user posted image

hjooo a pri meni si hotela sedet? user posted image sej bom pridna no, obljubim user posted image

No prav. Če pa še pri tebi ne bi smela, pol pa boljš da me ni. Ali pa če v kotu daaaleč stran od vas mizo vzamemuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.1.2010 10:40:31   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sam tam kjer je tisti seznam držav, slovenije ni zraven. Torej morš najbrž plačat. Ma kokr se spomnim ni blo veliko. Če pa več naroči skup, se pa itak razdeli.

kako  ni?

Enjoy FREE STANDARD DELIVERY on any two or more pairs Robeez footwear purchased on the Robeez website and sent to one of the following countries (Austria, Belgium, Czech Republic, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland (Republic), Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovak Republic, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine and United Kingdom including England, Ireland (Northern), Scotland and Wales.).

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 784
22.1.2010 10:46:47   
FLASK_A
naš pes je čist zmešan. Tako žaga da ga bom lihkar dol s tepiha zabrisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.1.2010 10:50:20   
Tanja_
Je Slovenija, sej je majanči označla.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.1.2010 10:54:19   
šivilja
O madona Tanja, si me čist v skušnjavo spravila, take bi pa tudi jaz kupila. Dejta me malo dregnit, preden bosta naročali, da še malo pokukam.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.1.2010 10:56:57   
lake
Dobro jutro!

Vstala ob šestih, bla na masaži, pedukuri, manikuri, shopingu, Taja je pa medtem vse pospravla, zlikala, skuhala kosilo....... Hm, ja mogoče ćez 20 let user posted image .

Končno je zaspala, in namest da bi jst vmez kej zlikala visim tuki.

Me tri s Tanjo, pa Majano pridemo okol 19h. A prov vidve? user posted image A še kera rabi prevoz?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 788
22.1.2010 10:59:34   
šivilja
Hvala, jaz pripujsam sama, ker bom prej odpujsalauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.1.2010 11:10:28   
Dudica1
razsaja rotavirususer posted image ...oz vsi majo samo znake bruhanja!!!...v logatcu je in v rovtah tud...samo upam da kej ne faše v vrtcu res...maja smo HB cepil.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.1.2010 11:19:47   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
razsaja rotavirususer posted image ...oz vsi majo samo znake bruhanja!!!...v logatcu je in v rovtah tud...samo upam da kej ne faše v vrtcu res...maja smo HB cepil.

Glej da prideš razkužena! Če ne boš smrdela po razkužilu te bomo kar domov poslale

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 791
22.1.2010 11:22:03   
Tanja_
lake deal!

Zdej pa grem. Pridne bit, pa glejte da ne bom 10 strani mela za prebrat čez 3 ure!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.1.2010 11:22:35   
maja1488

Je Slovenija, sej je majanči označla.

sm gledala nek drug seznam user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.1.2010 11:23:10   
KatMat
no zdej vse vem....SEDET MORM STRAN OD TANJE K BO MELA TAVELKO TASKO SABO,STRAN OD FLASKE DA BOM VSAJ DO KROZNIKA VIDLA BREZ DA ME UHANI ZASLEPIJO PA STRAN OD MAJE DRGAC SE LAHKO DO SLADICE POSLOVIMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.1.2010 11:24:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
no zdej vse vem....SEDET MORM STRAN OD TANJE K BO MELA TAVELKO TASKO SABO,STRAN OD FLASKE DA BOM VSAJ DO KROZNIKA VIDLA BREZ DA ME UHANI ZASLEPIJO PA STRAN OD MAJE DRGAC SE LAHKO DO SLADICE POSLOVIMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Evo. Čist si na tekočemuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.1.2010 11:24:13   
maja1488

Glej da prideš razkužena! Če ne boš smrdela po razkužilu te bomo kar domov poslale

user posted image

ja dudi user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 796
22.1.2010 11:24:57   
KatMat
tubby ZS

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 797
22.1.2010 11:26:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

ja dudi user posted image

a dejte no sej ga nimamo mi user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 798
22.1.2010 11:27:04   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Pa stran od Dudi, da ne fašeš rotavirusauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 799
22.1.2010 11:27:43   
šivilja
Najboljš, da se vsaka vsede za svojo mizo, pa se preko RR pogovarjamouser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?