tinaaja
|
miapia... tezko je spremenit prehranjevalne navade, zato tezko recem, kaj bo pol. do sedaj je bilo tko, da sem z muko skujsala kolikor koli, a se pol nisem kaj dost zredila,kljub zretju (razen nosecnosti, katere grehe zdaj se dol dajem). Do sedaj sem imela zmeraj obcutek, da jaz pa brez OH ne morem - sem pojedla zrezek in solato za kosilo in sem se kar tresla po kosilu od obcutka lakote, pomanjkanja cukra,.. Zdaj vidim, da je to v moji glavi in da bp zivim brez nekih OH. Ne, ne mislim, da bom skoz furala tkole, ampak meni je cilj ze samo zmanjsati porcije OH, ker sedaj so bile prevelike. To je ena zadeva, ki jo zelim spremeniti. Druga je zmanjsanje cukra na minimum. Tretja je nefutranje po 18 uri (takrat sem se najveckrat nazrla, ker se je vse umirilo,jaz pa hop papcat) - z izjemo kaksnega sadja/jogurta, ce bom lacna. In ena zadeva, ki jo bom uvedla, ce se bom lepo drzala bolj zdravega prehranjevanja oz nenaziranja - cheat day, torej dan, ko si privoscis, kar ti pase, seveda v zmernih porcijah. Moz je ravno vceraj razlagal, da je bral clanek o tipu, ki je hujsal (ampak milsim, da za boybuilding) - on je imel vsak teden eno uro za to, da je takrat pojedel karkoli mu je pasalo. Tud zanimiv pristop. Tudi sedaj pojem koscek cokolade. Ampak je res koscek ali pralina, ne pa cela milka, kar mi drugace ni problem. majhni grehi, ki pa mi pomagajo, da ne delam velikih marta