|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
21.1.2010 12:23:01   
zoja10
user posted image user posted image postle,....huhhh, niti govora..... a nisi še šlišala da je to da so postlane prot pršicamuser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 476
21.1.2010 12:30:03   
zoja10
da niso postlane sm misln..user posted image

prehranjevanje je nočna mora, kaj vse ta otrok zravn počne...user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 477
21.1.2010 12:41:49   
majana79
končno spet spi...

neki bi jedla pa nimam pojma kaj user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 478
21.1.2010 13:30:27   
AKP
Moj otrok pa ni danes nič kaj navdušen nad hrano. Je pojedla zjutraj ob 5.30 120ml flaške. Ob 10 je pojedla 1 skutko (95 ml), zdaj sem ji naredila kosilo pa noče jest. Sem ji probala dati namesto kosila sadno kašico, pa tudi noče user posted image . Mogoče bo malce kasneje lačna. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 479
21.1.2010 13:44:01   
Dudica1
hellow
i m back spet zapravlala user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 480
21.1.2010 13:44:06   
majana79
AKP, že ni lačna... ko bo hotela bo že pokazala

J. se je prej prav kregal dopoldne, ko sem mu delala žitno kašico in nisem bila dovolj hitra. Točno ve, kdaj imam v rokah vrečko s 'hrano'. user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 481
21.1.2010 13:44:43   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

hellow
i m back spet zapravlala user posted image

uuu, kaj si kupila, kaj si kupila user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 482
21.1.2010 13:52:38   
PapuaNG
AKP, pri nas je bilo isto tako prejšnji teden-ni nič hotel, tudi po 5 ali 6 ur. Pa še to najraje mleko. Še mlečne kašice je komaj kaj pojedel. Se mu je pa zato zdej čist odprlo in vse poje. Se mu takoj vidi, da se je poredil user posted image Sem mu danes skuhala piščančka z malo bučke, korenjem in kolerabo in je zmazal. Sem pa ugotovila, da lažje je, če je kaj zaposlen-ko začne z rokami opletat, mu dam v roke kakšno grizalo in potem spet pridno odpira usta user posted image

Imam pa jst isto vprašanje kot tanja-kaj se kej igrate z malčki? Našemu je tut dolgčas zgleda s starimi igračkami, potem pa sam za mano leze. Edin kakšna žogica mu je všeč, ko si jo podaja pa leze za njo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 483
21.1.2010 13:52:47   
Dudica1
V hoferju majo še žabe na vrhniki sem jih še kupila T...pa še celo dvoje trenirke hlače so še mel za T za 6€user posted image ...pocen...pa rokavice za T smučarske...no sej vse za mulce user posted image ...aja pa čistilo za LCD 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 484
21.1.2010 14:02:01   
majana79
dudi, dobri nakupi user posted image itak pa sam za otroke kupujemo... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
21.1.2010 14:03:18   
Tanja_
papua nobena ne vidi najinega kveščna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 486
21.1.2010 14:08:10   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

papua nobena ne vidi najinega kveščna!user posted image user posted image user posted image

Ma ne, samo nimam kaj svetovat, je tako pridna. Veliko se pogovarjam z njo, pojem ji, včasih pleševa, dastikrat se ravsava (jaz njo po trebuhu z nosom, oni mi pa lase puli) pa skupaj z njo se igram z njenimi igračami, en star daljinec ima za grizalo... Najbolj uspešna igrača sta pa itak bratec in sestrica

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 487
21.1.2010 14:29:20   
šivilja
NO, zdaj ni pa nobene. Ali so bile užaljene, ali pa se tako igrajo s svojimi dojenčki, da ni časa.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 488
21.1.2010 14:34:08   
ledenka
kuham kosilo user posted image M. pa spi v predsobi, oblečen... je zaspal na sprehodu in se nikakor ne zbudi.

igranje - jaz mu berem knjige, gledava slike, ga učim, da zna pokazat nekatere stvari na slikah... pa s kockami se igrava, navadnimi lesenimi. jaz zidam, on podira. ampak pri M. je tako, on se zna pol ure sam zabavat, ko mu je dolgčas, se mu pridružim, potem pa se spet sam zabava.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 489
21.1.2010 14:42:53   
šivilja
ledenka - za tako majhnega otroka je pol ure samostojne igre veliko. Ponavadi, se ne znajo tako dolgo skoncentrirat in zaposlit

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 490
21.1.2010 14:42:54   
Leela
sva bila zunaj, piha kot strela brrr, je pa čudovito sonce.

papua, tanja sem glih ugotavljala, da je tudi L. ko je bil tolk star ratal sitkan- to je, da mu je hitro dolgočasno ratal. F. najrajš leze v kote, kamor ne bi smel. Grize kable, prste bi vtikal v vtičnice... Najraje vidi da ga nosim on pa vse prešnofa. Rad tolče po tipkovnici.

razočarana takoj si spremeni nik ker je grd in ti ne paše !!!! Kaj je zdaj to !

petrazg vem kako se počutiš...nimaš kaj vse se živmu človeku zgodi. Luka bo pa pozabil. Lina bi rekla, da se od tega raste user posted image  

Tudi naš se vrti ob previjanju. igrače niso zanimive. Zadnjič je nekaj rotiral po previjalni, jaz sem v predal od previjalne gledala in sem nekaj iskala notri, in kar naenkrat je F. v predal čmoknu. je prav debelo gledal kam je padel. Drugače pa otroka pomiriš pri previjanju, če mu daš za igrat izvijač, želetke, žarnico, žeblje, el.kabel, risalne žebličke, škarje, nož...To imajo najraje.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 491
21.1.2010 14:43:43   
ledenka
Sem se razjezila in pisala glede sedeža direkt na Römer. So jih menda ta teden poslali in bi ga naj naslednji teden dobila. Upam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 492
21.1.2010 14:44:27   
šivilja
Leela - a spite tudi na fakirski postelji iz žebljov ?? - ni treba posteljnine menjat, če plenička spustiuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 493
21.1.2010 14:44:44   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

oh, sonce... moram v solarij al kaj, da me mal segreje user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 494
21.1.2010 14:45:05   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Leela - a spite tudi na fakirski postelji iz žebljov ?? - ni treba posteljnine menjat, če plenička spustiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 495
21.1.2010 14:46:10   
šivilja
Ledenka moraš razumet, da v nemčiji se od 15.12. do 6.1. čisto nič ne dogaja. Pogosto cele tovarne zaprejo. Zdaj se bodo spet počasi spravili v normalen delovni ritem.

Sploh mu pa pri tej hitrosti dostave lahko začneš že avto zbirat!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 496
21.1.2010 14:49:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

papua, tanja sem glih ugotavljala, da je tudi L. ko je bil tolk star ratal sitkan- to je, da mu je hitro dolgočasno ratal. F. najrajš leze v kote, kamor ne bi smel. Grize kable, prste bi vtikal v vtičnice... Najraje vidi da ga nosim on pa vse prešnofa. Rad tolče po tipkovnici.

razočarana takoj si spremeni nik ker je grd in ti ne paše !!!! Kaj je zdaj to !

petrazg vem kako se počutiš...nimaš kaj vse se živmu človeku zgodi. Luka bo pa pozabil. Lina bi rekla, da se od tega raste user posted image  

Tudi naš se vrti ob previjanju. igrače niso zanimive. Zadnjič je nekaj rotiral po previjalni, jaz sem v predal od previjalne gledala in sem nekaj iskala notri, in kar naenkrat je F. v predal čmoknu. je prav debelo gledal kam je padel. Drugače pa otroka pomiriš pri previjanju, če mu daš za igrat izvijač, želetke, žarnico, žeblje, el.kabel, risalne žebličke, škarje, nož...To imajo najraje.

leela ne ne bom ga ker sem ravno to in nikoli ne bo boljeuser posted image

a prideš na lopatanje, jz bom tmuser posted image greva s T. se lopatat v vrtec, N bo pa pr možeku je pršu danes rz nočne pa dons gre spet tako da vse kaže tako da jutri pridemuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
21.1.2010 14:54:50   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

user posted image  auč.

Majhni otroci so res smešni, ker še nimajo predstave o stvareh. Lahko imajo še nevem kakšne igrače, lepe, pisane pa se bodo igrali z unim listkom na igrači, kartonsko škatlo-embalažo od igrače ali pa s kakšnim čikom, ki ga najdejo na tleh user posted image .

Fajn so tudi lonci in kuhavnica za ropotat, plastenka z rižem, take zadeve.

Zdaj moram pa iti. 

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 498
21.1.2010 14:55:15   
šivilja
Odhajam - en otrok se je zbudil, drug pa prihaja domov! Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
21.1.2010 14:56:29   
Leela
cveka ne vem če bom šla. A je danes al jutri?

Upam, da boš kmalu bolje.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

ANA JULIJA
lana10

KAKO VAM JE VŠEČ IME ANA JULIJA

ZELO (11%)

SREDNJE (35%)

NI MI VŠEČ (38%)

GROZNO SE SLIŠI (16%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!