|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zmajčki 2009-9.del
21.1.2010 10:35:54   
petrazg
Šivilja... a potem si jst tudi kar L naročim... nimam pojma, nimam nobenih njihovih...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.1.2010 10:37:59   
PapuaNG
evo, jst pa že posesala, so bli puzzle od malega že čist nasmetene, pojma nimam od česa, tko da sem šla pol kr čez cel flet. Tamal je pa za mano puzal pa gledal, kaj počnem user posted image

Upam, da ga kmalu spanec premami, da si malo frej vzamem. Sicer itak skoz za mano puza. Aja, danes zjutraj, ko sem prišla ponj v sobico, se je držal za rob posteljice in stal user posted image Zgleda bo kar hitro pokonci, ker bi se skos kje dvigal.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.1.2010 10:38:42   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Šivilja... a potem si jst tudi kar L naročim... nimam pojma, nimam nobenih njihovih...

Mene je sicer več kot tebe, samo si kar velika, tako da pomoje lahko L, sa ti potem ne lezejo dol. Ker to pa mene strašno jeziuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.1.2010 10:38:45   
majana79
petra, jaz sem tudi vzela L oziroma ene XL, ker so mi ponavadi vse prekratke user posted image , če vzamem manjše

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.1.2010 10:39:50   
ledenka

jaz sem naročila L user posted image

se grem stuširat... pa lase umit. M. sem dala budnega v posteljo, me zanima, če spi. oglaša se ne. pogledat pa tud ne grem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.1.2010 10:40:59   
ledenka
ok, začel se je oglašat. joka sicer ne.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.1.2010 10:41:33   
šivilja
Huh, zdaj me pa že skrbi, če sem si premajhne naročila. Vam jih bom pa potalala, če mi ne bojo šle gor.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.1.2010 10:42:43   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Huh, zdaj me pa že skrbi, če sem si premajhne naročila. Vam jih bom pa potalala, če mi ne bojo šle gor.

če bojo šle meni, bojo tud tebi user posted image
sam prit še morajo

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 458
21.1.2010 10:48:45   
šivilja
Uh, vedno bolj me glava boli, pa oči me skelijo, upam, da ne bo migrena. Bo treba nehat v ekran gledat, pa začet pospravljat in pucat - zadnje čase vzrejamo mačke user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
21.1.2010 10:54:19   
petrazg
No, bom L potem vzela user posted image ... Če ste mi sploh kaj pustile user posted image

Našega pa tako spodnja dvojka muči že par dni in nikakor noče ven... sem mu Calpol dala zdajle in je lepo zaspal...

Mi je hudo, vam povem da sem slaba mami... mi je včeraj iz stolčka padel. Sva bila na urgenci in HB ni nič narobe, razen pol čela v buški user posted image user posted image user posted image user posted image Sem vam moral apovedat...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.1.2010 10:56:30   
šivilja

No, bom L potem vzela user posted image ... Če ste mi sploh kaj pustile user posted image

Našega pa tako spodnja dvojka muči že par dni in nikakor noče ven... sem mu Calpol dala zdajle in je lepo zaspal...

Mi je hudo, vam povem da sem slaba mami... mi je včeraj iz stolčka padel. Sva bila na urgenci in HB ni nič narobe, razen pol čela v buški user posted image user posted image user posted image user posted image Sem vam moral apovedat...

Z žabami bo kriza.

Zaradi take nezgode pa nisi slaba mama - se zgodi tudi najboljšim. HB je vse OK

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.1.2010 11:04:39   
maja1488

Ah slaba mama ja. Pa dej nehi no. Meni je tudi iz postelje padla, pa se zaradi tega ne počutim nič slabše. Nesreče se dogajajo, nimaš kej. HB ni nič narobe. Ne moreš jih skoz čuvat. Zviti in hitri so pa tko da kr res ni.

Super mami si!!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 462
21.1.2010 11:09:41   
PapuaNG
eh, zaradi tega pa res nisi slaba mama. Se zgodi pač...trenutek nepozornosti, pa se ravno takrat kaj zgodi. Meni je isto s stolčka padel, k sreči se je nekako prekotalil dol, tko da ni bil tak hud padec, nismo nič dohtarju hodil. Pač, toliko časa preživimo z našimi malčki, da se prej ali slej zgodi kakšna nezgoda. Sej padali bodo itak še veliko...se tako učijo (upam user posted image ). Nismo vsemogčne in nažalost (ali na srečo?) nimamo oči tudi na hrbtu (čeprav se mi je včasih zdelo,da jih moja mami ima user posted image ).

Naš malček pa noče spat. Se mu obešanje za stranice posteljice zdi preveč zabavno.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 463
21.1.2010 11:28:54   
majana79
petra, dej no dej... sploh ne bom povedala kako je nama zgrmel iz postelje, ko sva bila oba zraven user posted image pa ni bilo prvič...

so pač ful hitri, mi pa že mal stari in nam refleksi ne delajo najboljše user posted image

mal heca, sam res... nisi slaba mami! in če boš to še kdaj rekla, te bom user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.1.2010 11:35:17   
ledenka
petrazg user posted image meni se je po stopnicah začel kotalit... da o tem, da je že poletel iz postelje, kavča itd. niti ne govorim user posted image spada k odraščanju. nisi slaba mama.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 465
21.1.2010 11:42:29   
petrazg
ooo punce zlate ste user posted image user posted image user posted image Saj vem, da je del odraščanja, ampak imam tako slabo vest, ko ga boščka pogledam in je čisto rdeč, moder, siv.... Sva bila pa oba z mojim v radiju metra in pol... user posted image Ma Luka ni previden, vse si upa, nobenega strahu nima... ga je moj dal v stolček par minut po padcu in je rekel, da sedaj si pa nekaj časa ne bo upal... pa kaj še, tamali je spet veselo vstal... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 466
21.1.2010 11:43:37   
petrazg
Ledenka... kako je čelada? Jo ima rad... Mi jo takrat nismo kupili (ne vem zakaj ne), zdaj pa spet resno razmišljam o nakupu...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 467
21.1.2010 11:44:58   
Anonimen
kot so že punce napisale,... se z njimi absolutno strinjam: petrazg, ti pa slaba mama??? NE.
padci so pa del življenja (žal) in ne vzgoje in ljubezni.

U. zaspal... bom malo zalegla z njim, ker sem kot "da bi me povozil tovornjak"... in prišla sem na noro idejo:
kaj če bi namesto seznamčkov vsako deseto stran naredili obnovo, da nam ne bi bilo potrebno vsega prebratiuser posted image ... tako bi zamudnice samo kliknile stran X0 in vedele vseuser posted image

saj sem rekla, da je ideja nora!

a potem boste vse v novih žabah?user posted image
pa-pa grem spat.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
21.1.2010 11:45:56   
PapuaNG
vidiš, jaz ga od takrat, ko mi je zgrmel s stolčka (ki je bil povrhu vsega še nagnjen nazaj), vedno privežem, pa čeprav sem skos zraven. Tako sem vsaj brez skrbi. Ker zdej so pa že take male vrtavke, da je en dva tri na tleh.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 469
21.1.2010 11:49:30   
ledenka

Ledenka... kako je čelada? Jo ima rad... Mi jo takrat nismo kupili (ne vem zakaj ne), zdaj pa spet resno razmišljam o nakupu...

ne preveč. pa slabo stran ma, da se po ene 15 min precej segreje. tako mu jo dam gor, če vem, da ga ne bom nadzorovala, ker nekaj delam. se je pa že marsikdaj izkazala kot dober pripomoček, ma manj bušk, kot bi jih mel user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 470
21.1.2010 11:49:50   
zoja10
kaj kej kuhamo danes?

taja bo žez pol urce jedla testenine s porom bučkami in brokolijem +mal smetance,.. njami

jaz bom si šla pa kar po pico najbrž..

smo ble že odzuni je lepo sončke ...user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 471
21.1.2010 12:00:51   
šivilja
Jaz bi tudi sončekuser posted image

Ledenka a mi lahko poveš koliko si plačevala varuško, če ni skrivnost?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 472
21.1.2010 12:04:24   
Leela
zoja pa postle poslat a ne

midva greva tudi ven čez kakšno urco, ko se malo segreje. je še zmeraj -4.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 473
21.1.2010 12:04:40   
AKP
Zoja10 ti srečnica, ki imaš sonce. Pri nam pa malce sneži in piha in je nasploh takšno neprijetno vreme, da boma kar doma ostale. 

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 474
21.1.2010 12:21:51   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jaz bi tudi sončekuser posted image

Ledenka a mi lahko poveš koliko si plačevala varuško, če ni skrivnost?

5 na uro.

grem ven... M. je z varuško, jaz grem pa malo pohajkovat po mestu user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

V katerem poskusu drugič?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?

Prvič (58%)

Drugič (10%)

Tretjič (9%)

Četrtič (3%)

Petič (1%)

Več kot Petič (19%)

Število vseh glasov: 354

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!