|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
21.1.2010 13:56:19   
noranate
Miška, odpri jo, saj sta vendar mož in ženauser posted image . Mi ne potegne, mene ne moti, če mož odpre mojo pošto in njega tud ne, če jaz njegovo, saj nič ne skrivava en pred drugim.
Jaz sem bla pa cel dopoldan v kuhinji, pa tamala je doma, smrka, kašlja.... Popoldan pa v šoping, je ta srednja vse hlače prerasla, dans je samo ene lahk zaprla. Pa sem ji oktobra obnovila garderobouser posted image . Popizdila bom, očitno od akvarija ne bo ničuser posted image , ker so kar naprej kakšni nepredvideni stroškiuser posted image
Možiček dela, mi je zjutraj prinesel Milko, veselo žvižgauser posted image , lahko predvidevate zakajuser posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
21.1.2010 13:56:59   
noranate
Joj, dekleta, sorryuser posted image , niti pozdravila nisem. Lep dober dan želimuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
21.1.2010 13:57:36   
Anonimen
aja no...in sem bla zarad tega cist out cel siht. sem se sele 1 uro pred koncem sluzbe spomnila da je 1. april! sem ga klicala, nisem vedla al sem vesela, al naj ga ubijem. on se mi je pa rezal v slusalko.....se zdaj rrazmisljam kako mu bom vrnila!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4653
21.1.2010 14:00:28   
noranate
Tabletko za sračkanje v čaj, pa bo ves dan na sekretuuser posted image . Saj vem, dans me daje žlehtnobauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
21.1.2010 14:00:41   
Anonimen
To pa prvič slišim, da te pride policija preverjat, kje sta mela otroke, če si imela z možem frej večeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
21.1.2010 14:01:45   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Miška, odpri jo, saj sta vendar mož in ženauser posted image . Mi ne potegne, mene ne moti, če mož odpre mojo pošto in njega tud ne, če jaz njegovo, saj nič ne skrivava en pred drugim.

Meni pa to ni kul, tudi če sta mož in žena, pa jaz tudi nimam nič za skrivat pred mojim, ampak rada pa imam in takšno imava navado, da se pokličema, prišla je ena pošta, ti odprem ali pustim in kot sem rekla, praktično ni situacije ko nebi kateri od naju rekel, da ja, da komot naj odpre drug, ampak vseeno, se mi zdi vljudno, ne pa da bi kr avtomatično drug drugemu odpirala.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
21.1.2010 14:01:45   
Anonimen
jaknik, pol sem zvedla da tale policajka spila po nasem kraju ameriskega serifa.....in je verjetno cist na svojo roko prisla...
sam meni je ful sramoto naredila.user posted image

oi noranateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4657
21.1.2010 14:03:34   
noranate
Miška, a ti to resno, saj po mojem je protizakonito, da ti nek policajček šara po življenju in se vtika vanj, sploh če nima nalogauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
21.1.2010 14:04:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jaknik, pol sem zvedla da tale policajka spila po nasem kraju ameriskega serifa.....in je verjetno cist na svojo roko prisla...
sam meni je ful sramoto naredila.user posted image

oi noranateuser posted image

Ma sej ravno zato, ker nima nobene pravice kej tazga naredit, razen če te ni kdo prijavu. Pomisli, če nimaš slučajno kakega fajn soseda, ki bi znal dat kako anonimko o naprimer zanemarjanju otrok al kej podobnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
21.1.2010 14:08:41   
Anonimen
ma resno, no!

sem sogurna,da ni noben prijavil. ker ce bi kdo kaj prijavil, bi bilo uradno. in po moji logiki, bi imela kak papir alpa posto. vsaj nekaj. tako pa ni blo cist nicuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
21.1.2010 14:14:12   
Anonimen
Ne, ne rabi nobenega papirja, če pride zbirat obvestila. Ti je pa dolžna povedat zakaj te to sprašuje. Ti pa tut nisi dolžna nič povedatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4661
21.1.2010 14:14:31   
noranate
Pa mi kot da živimo v Texasuuser posted image , vsak si dovoli in dela kar hoče, sploh pa policemaniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
21.1.2010 14:15:13   
madela
Hellou user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
21.1.2010 14:15:40   
Anonimen
sam, ce bi bla pijava, pol bi verjetno poklicali babi pa dedija, ce sta bila res tamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
21.1.2010 14:15:43   
zvesta
evo me nazaj.. končno...

sem pogrešala vas čvake...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
21.1.2010 14:15:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvestaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
mali raste?

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 21.1.2010 14:16:33 >

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4666
21.1.2010 14:17:49   
madela
Miška,pa kaj si ti hecna...a kar tako,te je zasliševala user posted image
To ziher ni bilo nekaj uradnega,ker to so pa meni poslali,oziroma mi je moja soseda(romkinja)
Pa ni prišla nobena policija,sam socialna delavka je prišla na vpogled in ker je videla,da je vse ok,je bilo to to in konec.
Res čudno user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
21.1.2010 14:20:34   
zvesta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvestaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
mali raste?

ja, malo smo napredovali... mamo zaj bojda 2 kili :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
21.1.2010 14:22:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: madela

To ziher ni bilo nekaj uradnega,ker to so pa meni poslali,oziroma mi je moja soseda(romkinja)
Pa ni prišla nobena policija,sam socialna delavka je prišla na vpogled in ker je videla,da je vse ok,je bilo to to in konec.

Ja res, ona verjetno ve največ o vzgoji otrok, pa usklajevanju službe in varstva...user posted image user posted image Ma ne me J.E.B.A.T., in socialna je dejansko prišla? Ma ne morem belivetuser posted image user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4669
21.1.2010 14:26:13   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ja res, ona verjetno ve največ o vzgoji otrok, pa usklajevanju službe in varstva...user posted image user posted image Ma ne me J.E.B.A.T., in socialna je dejansko prišla? Ma ne morem belivetuser posted image user posted image

Ja,je prišla,ker po zakonu mora,če pride do uradne prijave. Jaz itak vem,da so to bile njene osebne zamere in sem prav vesela,da sem se selila vstran...
Sicer pa je ona svojemu še ne tri leta staremu sinu dovolila,da je poleg nje pil kavo in tu pa tam potegnil,kak dim na cigaretu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
21.1.2010 14:32:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ja,je prišla,ker po zakonu mora,če pride do uradne prijave. Jaz itak vem,da so to bile njene osebne zamere in sem prav vesela,da sem se selila vstran...
Sicer pa je ona svojemu še ne tri leta staremu sinu dovolila,da je poleg nje pil kavo in tu pa tam potegnil,kak dim na cigaretu user posted image

Ja, ti tut nič ne razumeš. Fant se v možakarja razvijauser posted image . Pa oni lahko furajo svojo kulturo, tako da ji ti ne bi mogla kontro stisnit.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
21.1.2010 14:36:18   
madela
Jaknik,niti ni bil moj namen,kake kontre stisnit.Jaz sem njej osebno povedala,da to ni v redu in naj raje neha zastrupljat svojega malčka.In ravno iz tega je potem nastala ta bedarija,ker ona pa res ve,kako se otroka vzgaja. Ja,seveda...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
21.1.2010 14:38:29   
Anonimen
mislm madela no......si pa res cudna! kaj kompliciras!!!!ona pa ja ve. vsaka mamica ve kaj je za njenega otroka najboljse!!!

tale chat je brez moRRalistk, no!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
21.1.2010 14:40:08   
madela

mislm madela no......si pa res cudna! kaj kompliciras!!!!ona pa ja ve. vsaka mamica ve kaj je za njenega otroka najboljse!!!

tale chat je brez moRRalistk, no!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam,jaz sem tista,ki sem čudnauser posted image user posted image user posted image
Kaj praviš,a sem hudobna,da pa jaz ne dovolim mojim mulcom kadit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
21.1.2010 14:40:53   
Anonimen
ma neeee, nisi hudomna....mogoce malenkost cudnauser posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?